- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Tünaydın fıstıklarımmmm hepinize iyi pzaralar dilerimmmgeçmiş yapamadım ilk kez saat de olsa dışarı çıkacağım yeni bir arkadaş davet ettim size bilginiz olsunnn
selamlar hoşgeldin, ben blue suudi arabistandan.. 31 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var çalışıyorum. karatay usulü besleniyorum. aslında hedefime baya az kalmıştı ama türkyieye gidip gelince 3 kg geri aldım.. sonra da hdeefimi daha aşağı çektim.. 160 boyundayım. geçen cuma 55.3 tüm, hedefim 51..Herkese Merhabalar,
Sweetdimple, oncelikle takima beni de davet ettigin icin cok tesekkurler!
Uzun zamandir 50-55 kilo arasinda seyrederken, gecen yil stresli bir donemde hizli bir sekilde kilo aldim. Gecen yaz 49 kiloydum, simdi aldigim 15 kiloyu geri vermek icin mucadeleye baslamis durumdayim :)
Paylasimlarima bugun itibariye basliyorum, anladigim kadariyla Cuma gunu yarisa dahil edilebiliyorum. Bugun itibariyle 6 gunluk elma diyetine basladim. Amacim ilk hafta biraz kilo verdigimi gorup motivasyonumu artirmak, sonra saglikli 1100 kalorilik diyet ve sporr. Hedef 15 kilo, 2 ay.
Sabah: 2 bardak su, 1 yesil elma ve c vitamini
Oglen: 1 yesil elma, 1 kase light yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
Aksam ise light ton balikli yesil salata yemeyi planliyorum. Aralarda yesil elma. Aksam 45 dk tempolu yuruyus hedefliyorum.
selamlar hoşgeldin, ben blue suudi arabistandan.. 31 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var çalışıyorum. karatay usulü besleniyorum. aslında hedefime baya az kalmıştı ama türkyieye gidip gelince 3 kg geri aldım.. sonra da hdeefimi daha aşağı çektim.. 160 boyundayım. geçen cuma 55.3 tüm, hedefim 51..
hadi inşallah katılımın çok olur da grubumuza dahil olursun
günaydın hanımlar, benim kuzum bugün okula başladı.. kreş ingilizce destekli ama ağırlık olarak arapça, bakalım nasıl olacak.. baya heyecanlıydı, bu hafta alıştırma haftası, o yüzden bugün 2 saat kalacak.. insan baya zorlanıyor çocuğunu dışarda bırakırken, evinde güvende hissediyor, bakıcısı da beraber kaldı, o da bu hafta gidip gelecek kreşi gözlemleyecek, hayırlısı bakalım..
dünkü menüm:
sabah 10.00: karatay kahvaltısı 2 yumurtalı omletle
18.00: 4 fırında köfte + 1 avuç fırında patlıcan kızartma + 1 kase kısır+ 1 bardak kefir
kısırın içinde 3 ykdan fazla bulgur varmıdır bilmiyorum, toplamda 1,5 çay bardağı bulgurdan yaptım, ama canım çekti, yedim ben de.. 6dan önce yediğim için etkilememiştir inşallah..
spor: jillian 5/30 + 1 saat market alışverişi için gezinti
sıvı: 1,5 lt su+ çay+ 1 türk kahvesi
evde suyu çok yetersiz içiyorum ve su içmeyince daha çabuk açlık hissediliyor.. evde acıkan bayanlar suyu artırın : ))
Süperr
Cnm bu kadar hurma ve karpuzla bi adım ileri gidemezsin
Sabahki ekmek sanki fazla onun dışında iyi cnm
Dürüm olmamış
Herkese Merhabalar,
Uzun zamandir 50-55 kilo arasinda seyrederken, gecen yil stresli bir donemde hizli bir sekilde kilo aldim. Gecen yaz 49 kiloydum, simdi aldigim 15 kiloyu geri vermek icin mucadeleye baslamis durumdayim :)
Paylasimlarima bugun itibariye basliyorum, anladigim kadariyla Cuma gunu yarisa dahil edilebiliyorum. Bugun itibariyle 6 gunluk elma diyetine basladim. Amacim ilk hafta biraz kilo verdigimi gorup motivasyonumu artirmak, sonra saglikli 1100 kalorilik diyet ve sporr. Hedef 15 kilo, 2 ay.
Aksam ise light ton balikli yesil salata yemeyi planliyorum. Aralarda yesil elma. Aksam 45 dk tempolu yuruyus hedefliyorum.
Hosgeldın aılemizeee
Ben ayca 26 yasındayım. 1.80 boyum 83 kusur kiloyum. 94 lerle basladım cok sukur az toparladım. Hedefım 70. Insallah 2 ay sonra bırlıkte goruruz hedefımıze ulastıgımızı. Bende ıse basladıktan sonra aldım 1 yıl ıcınde 24 kıloyu. Benımde ıs hayatım cok yogun ve streslı bıde hep masa bası kocaman gobek olarak dondu bana.
Günün menü bildirimi
Sabah kahvaltısı
3 kuru kaysı
1 kupa bitki çayı
1 kirbit kutusu peynir
2 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
Ara :küçük salkım üzüm
Öğlen
1 buçuk kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı türlü
1 dilim kavun
Akşam yemeği
5 tane kadar izgara köfte
Salata közlenmiş sebze
1 dilim kavun
Çok yemiş hisediyorum nedense
Ayca Selam, Elif ben de bu arada :)
İs hayati, stres ve hareketsizlikle ben de ilk yilimda 7-8 kilo almistim, sonra diyet yaparak fazlaliklarimdan kurtulmustum.
Ama gectigimiz 1 yil biraz daha stres yuklemesi malesef cok fazla kilo almama sebep oldu
10 kiloyu vermissin bile, tebrikler! Bu arada 10 kiloyu nasil bir diyetle verdin, spor yapiyor muydun? Basarinin sirri nedir :)
Herkese Merhabalar,
Hoşgeldin elifAyca Selam, Elif ben de bu arada :)
İs hayati, stres ve hareketsizlikle ben de ilk yilimda 7-8 kilo almistim, sonra diyet yaparak fazlaliklarimdan kurtulmustum.
Ama gectigimiz 1 yil biraz daha stres yuklemesi malesef cok fazla kilo almama sebep oldu
10 kiloyu vermissin bile, tebrikler! Bu arada 10 kiloyu nasil bir diyetle verdin, spor yapiyor muydun? Basarinin sirri nedir :)
Cnm meyve olarak mumkunse kavun yada karpuz tercih etme çok şekerliGünün menü bildirimi
Sabah kahvaltısı
3 kuru kaysı
1 kupa bitki çayı
1 kirbit kutusu peynir
2 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
Ara :küçük salkım üzüm
Öğlen
1 buçuk kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı türlü
1 dilim kavun
Akşam yemeği
5 tane kadar izgara köfte
Salata közlenmiş sebze
1 dilim kavun
Çok yemiş hisediyorum nedense
Merak ettimGunaydinnnn kelebekler topigi temizledim cayinizi da demledim bugun benden olsun
mr maceram devam ediyor gerci belimi cektirip iyilestim ama sonucu merak ediyorum guzel bir hafta olsun hepimiz icinnn
Çarpı işareti olan meyveler yenmiyecek olanlar mı ?Cnm meyve olarak mumkunse kavun yada karpuz tercih etme çok şekerli
Sana meyve porsiyonlarını göndereyim ben aradaki farkı anlıycaksın
Eki Görüntüle 1231294
Yok cnm çarpı olan gr olarak porsiyon onu dikkate almaÇarpı işareti olan meyveler yenmiyecek olanlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?