Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydın fıstıklarımmmm hepinize iyi pzaralar dilerimmm geçmiş yapamadım ilk kez saat de olsa dışarı çıkacağım yeni bir arkadaş davet ettim size bilginiz olsunnn

Herkese Merhabalar,
Sweetdimple, oncelikle takima beni de davet ettigin icin cok tesekkurler!

Uzun zamandir 50-55 kilo arasinda seyrederken, gecen yil stresli bir donemde hizli bir sekilde kilo aldim. Gecen yaz 49 kiloydum, simdi aldigim 15 kiloyu geri vermek icin mucadeleye baslamis durumdayim :)

Paylasimlarima bugun itibariye basliyorum, anladigim kadariyla Cuma gunu yarisa dahil edilebiliyorum. Bugun itibariyle 6 gunluk elma diyetine basladim. Amacim ilk hafta biraz kilo verdigimi gorup motivasyonumu artirmak, sonra saglikli 1100 kalorilik diyet ve sporr. Hedef 15 kilo, 2 ay.

Sabah: 2 bardak su, 1 yesil elma ve c vitamini
Oglen: 1 yesil elma, 1 kase light yogurt, 1 dilim kepek ekmegi

Aksam ise light ton balikli yesil salata yemeyi planliyorum. Aralarda yesil elma. Aksam 45 dk tempolu yuruyus hedefliyorum.

selamlar hoşgeldin, ben blue suudi arabistandan.. 31 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var çalışıyorum. karatay usulü besleniyorum. aslında hedefime baya az kalmıştı ama türkyieye gidip gelince 3 kg geri aldım.. sonra da hdeefimi daha aşağı çektim.. 160 boyundayım. geçen cuma 55.3 tüm, hedefim 51..
hadi inşallah katılımın çok olur da grubumuza dahil olursun

Merhaba,
Hedefine cok az kalmis, ozellikle hedefe az kaldigi noktada spor ve protein-sebze agirlikli diyetler faydali oluyor eski tecrubelerime gore. Kosu tavsiye ederim ever firsatin olursa.

Ben de 29 yasindayim, Istanbulda yasiyorum, yogun calisiyorum.. Sporu birakmistim, simdi yeniden baslayacagim. Umarim hedeflere birlikte ulasacagiz, cok tesekkurler :)

Annem bu yasımda hala benı merak edip aradığında anne bu kadar yıldır ıstanbuldayım yapma artık olur dıyınce vıcdan azabı ceker oldum. BEnım kızım olunca nasıl bırakılır dıarıya oyle dıye dusunuyorum. çok haklısın canım evde olunca bı guvende hısedıyor ınsan. Ama bakıcı gozlemlıcekmıs kresini.Hayırlısı olsun canım.
ıyı ınsan lafının ustune ararmıs. Annem aradı :)

Süperr

Cnm bu kadar hurma ve karpuzla bi adım ileri gidemezsin

Sabahki ekmek sanki fazla onun dışında iyi cnm

Dürüm olmamış

Hosgeldın canım.. 1 guncuk yoktun ama sankı daha uzun zamandır yokmussun gb geldı bana

Hosgeldın aılemizeee

Ben ayca 26 yasındayım. 1.80 boyum 83 kusur kiloyum. 94 lerle basladım cok sukur az toparladım. Hedefım 70. Insallah 2 ay sonra bırlıkte goruruz hedefımıze ulastıgımızı. Bende ıse basladıktan sonra aldım 1 yıl ıcınde 24 kıloyu. Benımde ıs hayatım cok yogun ve streslı bıde hep masa bası kocaman gobek olarak dondu bana.

Ayca Selam, Elif ben de bu arada :)
İs hayati, stres ve hareketsizlikle ben de ilk yilimda 7-8 kilo almistim, sonra diyet yaparak fazlaliklarimdan kurtulmustum.
Ama gectigimiz 1 yil biraz daha stres yuklemesi malesef cok fazla kilo almama sebep oldu
10 kiloyu vermissin bile, tebrikler! Bu arada 10 kiloyu nasil bir diyetle verdin, spor yapiyor muydun? Basarinin sirri nedir :)

Tekrar Merhaba,
Bugunku ogunlerimle ilgili paylasimda bulunmak istedim. (yaklasık 650 kalori)

Sabah: 1 elma, 2 bardak ilik su ve c vitamini
Oglen: 1 elma, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kase light yogurt
Ara: 1 elma, 1 ayran
Aksam: Ton balikli yesil salata, 1 dilim kepek ekmegi

İlk gunu yukaridakilere ek olarak, saat 21:30'da 1 saat yuruyus yaparak kapatacagim.

Not: Salatayi tamamen yagsiz yemegi sevmeyenler icin bir sos tavsiyem var: Yarim limon suyu, 1 tatli kasigi yogurt ve varsa yogurdun suyu, 1 tatli kasigi hardal, cok az tuz, cok cok az yag. Karisimi iyice karistirip eger kati olduysa cok az su ekleyebilirsiniz. Bu salata sosunun ben cok seviyorum, yagi cok cok kullanarak en azindan kaloriyi az alarak salatadan keyif almami sagliyor :)

Günün menü bildirimi
Sabah kahvaltısı
3 kuru kaysı
1 kupa bitki çayı
1 kirbit kutusu peynir
2 zeytin
3 dilim kepek ekmeği
Domates salatalık
Ara :küçük salkım üzüm
Öğlen
1 buçuk kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı türlü
1 dilim kavun
Akşam yemeği
5 tane kadar izgara köfte
Salata közlenmiş sebze
1 dilim kavun
Çok yemiş hisediyorum nedense

efsercim 15:00 ten sonra meyve yememeye calis bitanem izellikle g.i. yuksekse o dikkatimi cekti

Merhaba ELifcim rica ederim cnm hosgeldin aramiza ben bu takimdan mezun oldum canim hakikaten cok guzel bir takimin var artik aile gibi olduk burada hemen kaynasacagina eminim

İnan bana dikkat edersen en kusa surede sen de bizler gibi hedefine ulasacaksin cnm sadece biraz sabir bir de salatanda yag dikkatimi cekti z.yagindankorkmamalisin bitanem saglikli ve kalici kilo vermeler dilerim

Sirinem baharda opecegiz kucuk prensimizi nasipse yerim onn gr mini ben kime benzerse benzesin cok sansli olacagini biliyorum senin gibi neseli eğlenceli bir annesi olacak

blucum prensimisin egitim hayatina ilk basamagi hayirli ugurlu olsun cnm

Aycacim kuru kayisiyi tatli krizlerin olmuyorsa fazla tuketme bitanem

sarjim bitii offf sarj istasyonuna takayim optum fistiklar

Günaydın hanımlar
Çok şükür evime geldim dün gece
Yok diyetteyken evden çıkmıycaksın okadar zorlandım ki sürekli bişeyler yiyorlar, öğün atlamak durumunda kalıyorum şuanda 2 gunum boşa gitmiş gibi hissediyorum

Dünki menimüde yazayım

Kahvaltı
Domates,salatalık,az peynir
4 zeytin, 2 dlm ekmek, açık çay

Ara
1 kupa kiraz saplı form çay

Akşam ( 4 gibi)
Gene piknik
Domates, salatalık, biraz mangalda sucuk
2 dlm ekmekle yedim

Hoşgeldin elif
Bende gülşah 26 yaşındayım evliyim
76 kiloyla başladım suan 66 yım hedefim 60 kg,
Kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah

Kaptanım gelince detaylı bilgi verir canım ben kısaca söyliyim
İlk sayfada kurallarımız var oku mutlaka ve kabul ettiğini burada belirtmen lazım, 2 haftalıkta deneme süremiz var cnm

Cnm meyve olarak mumkunse kavun yada karpuz tercih etme çok şekerli
Sana meyve porsiyonlarını göndereyim ben aradaki farkı anlıycaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…