Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ablacım senin artık diyetteyim ve yememem lazım psikolojisine girmen lazım.. sabah gözleme, sonra yine hurma, sonra bulgur pilavı.. önemli olan az yemen değil, diyete uygun beslenmen..

Menümü yazayım bari

Kahvaltı
Domates,salatalık,maydanoz
4 zeytin,az peynir,2 dlm ekmek
1 kupa yeşilçay

Öğle
Salata,1haş yumurta

Ara
2 galeta

Akşam
1 tabak pırasa, 1 kase yoğurt

Ara
1 tane incir, yarım kase yoğurt

2 lt su
10 dk trambolin+50 mekik

sahgull sporda yapilmis ohh mis
A ayca ne ara geldin gittin goremedim
kelebekolacam hayirli olsun sonunda halletmissin o isi bayadir planlarinda vardi valla garantili yontem ilac tabi hormon ama supriz birsey beklemiyorsan el mahkum gibi:)
bluebottle valla zor yaseminin dedikleride mudurunun dedikleride mantikli kararsiz kazimlik bebde de ilurdu bu durumda cocugunu en iyi sen tanirsin uyumunu mutlulugunu gozlemlersin zaten bir iki gune kadar
@wcemavi yarimsardan her cesit toplam 1, 5 gozleme eder ve sen diyettesin pesine yine hurma ayrica onceki spor cezalarinida yapmadin

Herkese Merhabalar,
Sabah trafikten ise gec kaldim msjlara bakamadim, hepinize sicak karsilamaniz icin tesekkur ederim :)

Bugun diyetle ofisteki ilk gunumdu, bozmadan basariyla ilerledim!

Sabah: Yesil elma, light sutlu filtre kahve, C vitamini
Oglen: Ton balikli yesil salata (az zeytinyagi bol limon) (tavsiyelerinize uydum bugun), 1 kase light yogurt (150 gr sutas paket)
Ara: Yesil elma, eti form 5adet (yarim paket)
Aksam: 1 kase light yogurt

Elma diyeti ile iste tum gun ayakta duramayacagim icin oglen salata yedim, bu sekilde daha saglikli oluyor..

Saat 9 gibi de 1 saatlik yuruyuse cikacagim.

19 eylulde tatile gidecegim, umarim 5 kilo vermis olurum gidene kadar

azda olsa yok mesaj anlaşılmıştır
sabah haşlamayumurta yoğurt peynir domates salatalık şekersiz çay 2 dilim ekmek 2 adet zeytin
arada türk kahvesi 1 avuç kadar fındık
akşam yarım kase çorba salata cacık fırında tavuklu patates patatesleri tadımlık yedim
çay içerim

komşularım tr tatilde eşim genelde dışarda tek başına dışarı çıkamam ama artık bende eşime isyan bayraklarını sallandıracam

kardeşim bilir ben yürümeyi çok severim zaten bu sene bana bu hareket kısıtlamasından öğ geldi tek başına hiçbiryere gidemiyoruz burasının yapısı riyaddan farklı taşra zaten köyde oturuyoruz biryere gitmek için eşe bağımlı olmanın dayanılmaz ağırlığını yaşamayan anlayamaz
tr gelince inş acısını çıkaracam sabah yürüyişlri yapacam inş bize spor sahası yürüme parkuru olan bir yerden ev nasip olur

Karatay'i duymustum ama hic bu kadar basarili olabilecegini dusunmemistim, tavsiyen uzerine hemen arastirmaya basliyorum, cok tesekkurler :)

R Roseblush canim ek yapman cok iyi olmus bunlar bile az birde spor yapacaksin 5 kg gider ama sagligindan olma sakin
ecemavi abla evde leslie yapsana valla cd ye filan at yada pc ye kaydet inan cok super olur ayrica bugun ki beni guzel :)
sahgull sporunu görüyorum menjnu göremiyorum annemdeyim telden mi acaba

Birşey daha yoğun bir döneme giriyorum hem çoçukların okulu hem sidemizin işlerinden fırsat buldukca yazdıklarınızı okuyorum olurda gözden kaçırıp cevaplayamadıklarım olursa benim kusuruma bakmayın lütfen

Menü bildirimi
3 kaysı
1 kupa bittiki cayım
1 kirbitkutusu peynir
2 dilim ekmek
Acil evden çıkmam gerekiyordu
Ara yok
Öğlenle ikindi arası anneme geldim
Ayran aşı çorbası
5 tane etli yapraksarması ( çok ısrarı yüzünden 2 tane fazla oldu )
Akşam 2 şeftali yedim
Bugün düzensiz oldu biliyorum

Menumude paylasayim gecmisi yarin sabahtan yapip cevaplicam.

Sabah(11.00) toplanti ustune toplanti bu saat oldu 1 kutu minik sut

Ogle(12.30) 200 gr tavuk gogus izgara bol salata

Aksam ( 20.00)bol soganli et yemegi

Sivi:2.5 lt su
Spor yarim saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…