abla gelde gözlemelerin hesabını sorayım müsaitim.
Sor kelebek bizi hiç dinlemiyorabla gelde gözlemelerin hesabını sorayım müsaitim.
evet kızlar yeni bir hafta inş güzel geçer
dünkü menüm
sabah
çocuklara gözleme yaptım ıspanak peynir vede sucuklu bende yarım yarım yedim ama benim gözlemeler küçüktü tava gözlemesi
arada 2 adt taze hurma
akşam 1 kase tarhana 1 servis kaşığı kıymalı bulgur pilavı 1 tabak tavuklu patlıcan yemeği salata birazda acı biber turşusu
sonrasında kızıma ayakkabı bakmaya çıktık gez gez yok bulamadım kağıt gibi ayakkabılar kalite yok tiplerde kötü nereden bulacaz bakalım artık büyük reyonundan giyiniyor ayaklar biraz büyük
sahgull sporda yapilmis ohh mis
A ayca ne ara geldin gittin goremedim
kelebekolacam hayirli olsun sonunda halletmissin o isi bayadir planlarinda vardi valla garantili yontem ilac tabi hormon ama supriz birsey beklemiyorsan el mahkum gibi:)
bluebottle valla zor yaseminin dedikleride mudurunun dedikleride mantikli kararsiz kazimlik bebde de ilurdu bu durumda cocugunu en iyi sen tanirsin uyumunu mutlulugunu gozlemlersin zaten bir iki gune kadar
@wcemavi yarimsardan her cesit toplam 1, 5 gozleme eder ve sen diyettesin pesine yine hurma ayrica onceki spor cezalarinida yapmadin Eki Görüntüle 1231921 Eki Görüntüle 1231921
Ben direk Karatayla verdim canım. Spor çok fazla yaptığım söylenemez. İnanaılmaz bir yogunlukta çalışıyorum elifcim bu yüzden hiç fırsatım olmuyor spor yapmaya. Ama ben fırsat yaratmaya çalışıyorum sürekli. Çok fazla kacamaklar yaptım (yapmasam çok daha fazlasını verebilirdim) bu yüzden Kaptanım cezalar verdi o cezaları yaparken güzel güzel ( 10 km kadar ) yürümüşlüğüm var.
Ben hayatım boyunca sürekli kilo al sürekli kilo ver çok bıktım. Bu yüzden hayatımın yaşam standartı haline gelen bir diyeti uygulamak benim için çok güzel oldu. Tereyaglı yumurta yiyebiliryorum. Lahmacun yiyebiliyorum. Bol zeytin yağı tuketebılıyorum. Sınırı olmayan Peynir yiyebiliyorum bunlar güzel seyler. Eğer düşünürsen Karatayı kesınlıkle tavsıye ederım. Önemli olan sadce kilo vermek değil sağlıklı kilo vermek. Cildim daha genc görünüyor artık. Sonucta yas hızla ilerliyor. Sarkmalar olmuyor karatayda bu yuzden sevınıyorum. Herkese siddetle tavsiye ediyorum.
Sabah güne zeytın , yumurta, peynır, domates le baslayıp guzel bır kahvaltı = 5 km kosmussun demek oluyor. Boyle bır artı her dıyette mumkun olmaz. Dıyetımden kacamak yapmadıgım zamanlar 1 haftada 1.9 kıloya kadar verdıgım oldu ama ıste nefıs dayanamıyor bazen.
tatlı rüyalar Ayçacım karşılaşamaz oldukkkHerkese tatli ruyalarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?