Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok az maz aycam bu cuma 76 yi gorcem bisey yapiyorum bari tam yapiyim sunun surasinda yaza ne kaldi diiimi listeye harfiyyen uyucam ogle n protein aksam sebze hodri meydan bunye hoddri meydan erimede goriyim

65 canim daha dogrusu gelinligimin icine girmek istiyorum seneye kasima kadar her evlilik yildonumumuzde kocisimle dugun yapiyoruz evde ama gelinligin sirti acik kaliyo malesef ama kapattiricam o 60 dugmeyi sonrada actiricam :))

et yerşne baska seyler yesen. Doktorum bilir belki ama sanırım nohuttu galıba. Etin her çesidimi dokunuyor.tavuk dana koyun hindi ? belki yemeklerinin içine az az karıştırsan çok etkilemez seni belki ?
yedim yattim canim b12 eksikligimde var yemem lazim zaten bugun hazirligimi yaptim her oglen proteinim hazir biraz et biraz kofte balik koydum pisirip dondurucuya isitip isitip yicem rafineradan gelmis gibi :)

i
2 köfte yerine 4_5 bakliyat diye biliyorum. Aslında sebebini merak ettim.kolesterolmu intolerans mi.hic tahlil yaptırdım mi ayse.
iki kez ulser tedavisi oldum uzun sure mide agrisi cektim is yerimin yagli yemekleri dokundu sanirim ondan sonra dokunmaya basladi et her turlusu halsizlik uyku yapiyo basim agiriyo balik tavuk bi nebze daha az doktorada hic soyleyecek kadar onemsemedim yatiyom sirtistu yedikten sonra kendime gelene kadar

yok az maz aycam bu cuma 76 yi gorcem bisey yapiyorum bari tam yapiyim sunun surasinda yaza ne kaldi diiimi listeye harfiyyen uyucam ogle n protein aksam sebze hodri meydan bunye hoddri meydan erimede goriyim
insallah hepimiz hedefimize dogru
65 canim daha dogrusu gelinligimin icine girmek istiyorum seneye kasima kadar her evlilik yildonumumuzde kocisimle dugun yapiyoruz evde ama gelinligin sirti acik kaliyo malesef ama kapattiricam o 60 dugmeyi sonrada actiricam :))
bende gelinliğime sıgamam sanırım ozaman 50kiloydum zaten annemin evinde duruyo hala getirmedimde bi deneyeyim bu yıl bende ama fermuarlı benimki

Slm kızlar
Oğlumun üst Dişi patladı şükür,geceleri huysuz geçiriyor ama buna razıyım,biraz önce eve geldik malum Cumartesi olunca böle,hafta içi ne kadar evde oturduysam bügünde okadar gezdim Arkadaşlarımla görüstüm,kocam hobite girdi biz oglusumla biraz mağaza gezip yeni ciciler aldık birazda kızlarla buluştuk aksamda yemekten sonra Arkadaşlara oturmaya gittik
RengarenkNesli yinemi kaçamak cok tatlısın :)
N Nilyyyaaannn seni özellikle tebrik ederim cnm

insallah hepimiz hedefimize dogru
bende gelinliğime sıgamam sanırım ozaman 50kiloydum zaten annemin evinde duruyo hala getirmedimde bi deneyeyim bu yıl bende ama fermuarlı benimki
olsun iddaya girdik biz gelinligin icine girersem bi cocuk daha yapcakmisim ooooldu dedim bende allah isteyene versin hayatim kilo vermeye calisarak gececek

[QUOTEmemnun564, post: 38427459, member: 580219"]Merhaba canım burdaki tek online üye sensin hadi gel bu hafta eşleşelim senle[/QUOTE]
Canim memnun oldum tanistigimiza,cok isterdim ama gecen hafta gizem baya yordu dinleniyim bu hafta amma baska bir zaman hazirim kapismaya:)

Günaydınnn kızlar
Yasemimm bu hafta da gelmezse diskalifiye olcsk malesef, onun yerine yeni üye çağırdım gelirse ilgilenirsiniz

Takım maşşallah şenlenmiş tekrar hoşgeldiniz kardeş takım bizede çok güzel ödül oldu

Hoş geldin cnm nasılsın benden iyilik biraz grip öksürük :)

Ya topiğin gecen cumadan itibaren sayfalardaki mesajlarınızı satacak
Yada kendi profiline girip mesaj sayımı yapacaksın yine cnm :)
Hoşbulduk canım
Sizi görünce dahada iyi oldum
Çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta atlattım, bol karabiberli çorba tavsiyem
Hoşgeldin kaptannn

Aybükemmm hoşgeldin uğra tabiki çok mutlu oldum görünce
Biliyorum canım kilo verip döneceğine eminim, yokluğun çok belli
Ahh canım kıyamam diş sıkıntısı zorcanım, iyi yapmışsın canım gününün güzel geçmesine sevindim

Süper bi karar canım
Ben eminim yapıcaksın, sen bütün olumsuzluklara rağmen karalılıkla süper gidiyorsun bu dönemide atlatıcaksın
Azda olsa kendine sebze mutlaka pişir ayşem

Merhaba 3. ve 6. takım arkadaşlarııımm

Hoşgeldinnn
meantrees izinli canım bi süre sınavları ve yoğunluğu var
700gr gayet iyi vermişsin canım
Yılbaşı hedefine tam ulaşamasan da yaklaşmakta başarı olumsuz düşünme canım
Hoşgeldin güzellik ihmal etme bizi
Gayet güzel cnm senin yaşam tarzın bizden farklı nöbet sistemi çalıştığın için
Ben beğendim ama banuşumun dediği gibi meyvelerin yanında azda olsa yoğurt tüket çok faydasını görceksin
Çiko mu
Yaramaz senii
Ay yeşilçay içmek istiyorum ama yine midem bulanır diye cok korkuyorum

Hibiküs yada biberiye dene canım belki seversin etki aynı

o
Süper bi karar canım
Ben eminim yapıcaksın, sen bütün olumsuzluklara rağmen karalılıkla süper gidiyorsun bu dönemide atlatıcaksın
Azda olsa kendine sebze mutlaka pişir ayşem
is bende kaptan babamin nakil surecinfe ikinci etap basladi bu hafta yine istanbulda olabilirim insallahh cıs yemekler cikmaz onume

O

Onlar olmasa iyiydi.ben kolay veremiyorum.

Haklısın her kacamak bızı uzaklastırıyor.

supersın aybukem. Ara ara gel sen özletme kendini insalah döndüğünde incecik donersın hep beraber mezun ooluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…