yok az maz aycam bu cuma 76 yi gorcem bisey yapiyorum bari tam yapiyim sunun surasinda yaza ne kaldi diiimi listeye harfiyyen uyucam ogle n protein aksam sebze hodri meydan bunye hoddri meydan erimede goriyimCanım neslinin dediği gb karatay yapabilirsin kaptanın dediği gb menülerimizi takip edip yar ogunlu dıyetısyen menusu yapabılırsın. Bunlar hep yapılan ve kılo verdiren yöntmeler. Ayrıca gıdıyo senınde az az gitsin ama yeterki durmasın. Banu mesela azar azar vere vere mezun oldu sımdı fıt bır hatun
evet canim ben hep teldeyim problemli oluyo malesef cok zor yaziyorumCepten girdim şuanda şu reklemları yok etmenşn yolu yokmu kızlar uygulamayı yüklemek dahamı şyi
65 canim daha dogrusu gelinligimin icine girmek istiyorum seneye kasima kadar her evlilik yildonumumuzde kocisimle dugun yapiyoruz evde ama gelinligin sirti acik kaliyo malesef ama kapattiricam o 60 dugmeyi sonrada actiricam :))Canım benim o kilolar bize bir anda gelmedi ki yavas yavas geldi. Sureklı hızlı gidemez ki. Gecen bir spor yazıları yazan sıtede okudum. hesaplama yapmıs maximum duzeyde bir ınsanın verebileceği 1 haftada en fazla 1,5 kilo yagdır demis ama bu insanda deli gb spor yapan ve 0 kacamalı lıste ile beslenen . Hatta beslenmesinin örneğini yaptıgı sporları yazmıs. Bu andan 1.5 kilo veriri gerisi su ve kastır diyor amcam. Keşke kaydetseydimo yuzden üzülme gitsin yeterki yag atıyosundur. İlla tartıda inanılmaz rakamlar görmek değil ki mesele sen nasıl hisediyosun önemli olan bu.sen yeterki iradeni kaybetmee Bu arada hedef kilon kaçtı aysem senin ?
yedim yattim canim b12 eksikligimde var yemem lazim zaten bugun hazirligimi yaptim her oglen proteinim hazir biraz et biraz kofte balik koydum pisirip dondurucuya isitip isitip yicem rafineradan gelmis gibi :)et yerşne baska seyler yesen. Doktorum bilir belki ama sanırım nohuttu galıba. Etin her çesidimi dokunuyor.tavuk dana koyun hindi ? belki yemeklerinin içine az az karıştırsan çok etkilemez seni belki ?
avuc derken avuc ici camasirlari asarken yedim uc tanedir en fazla1 avuc ceviz kaç ceviz oldu canım ?
iki kez ulser tedavisi oldum uzun sure mide agrisi cektim is yerimin yagli yemekleri dokundu sanirim ondan sonra dokunmaya basladi et her turlusu halsizlik uyku yapiyo basim agiriyo balik tavuk bi nebze daha az doktorada hic soyleyecek kadar onemsemedim yatiyom sirtistu yedikten sonra kendime gelene kadar2 köfte yerine 4_5 bakliyat diye biliyorum. Aslında sebebini merak ettim.kolesterolmu intolerans mi.hic tahlil yaptırdım mi ayse.
insallah hepimiz hedefimize dogruyok az maz aycam bu cuma 76 yi gorcem bisey yapiyorum bari tam yapiyim sunun surasinda yaza ne kaldi diiimi listeye harfiyyen uyucam ogle n protein aksam sebze hodri meydan bunye hoddri meydan erimede goriyim
bende gelinliğime sıgamam sanırım ozaman 50kiloydum zaten annemin evinde duruyo hala getirmedimde bi deneyeyim bu yıl bende ama fermuarlı benimki65 canim daha dogrusu gelinligimin icine girmek istiyorum seneye kasima kadar her evlilik yildonumumuzde kocisimle dugun yapiyoruz evde ama gelinligin sirti acik kaliyo malesef ama kapattiricam o 60 dugmeyi sonrada actiricam :))
olsun iddaya girdik biz gelinligin icine girersem bi cocuk daha yapcakmisim ooooldu dedim bende allah isteyene versin hayatim kilo vermeye calisarak gececekinsallah hepimiz hedefimize dogru
bende gelinliğime sıgamam sanırım ozaman 50kiloydum zaten annemin evinde duruyo hala getirmedimde bi deneyeyim bu yıl bende ama fermuarlı benimki
Hoşbulduk canımHoş geldin cnm nasılsın benden iyilik biraz grip öksürük :)
Ya topiğin gecen cumadan itibaren sayfalardaki mesajlarınızı satacak
Yada kendi profiline girip mesaj sayımı yapacaksın yine cnm :)
Hoşgeldin kaptannn
Aybükemmm hoşgeldin uğra tabiki çok mutlu oldum görünceselam kızlar sohbet çok güzel ben yokum diye sanırımgeçmişe bakamadım hiç... her şey yolundadır umarım
arada uğramaya çalışacağım ben diyetime tam gaz devam ediyorum sizler de bırakmayın sakın çok kilo verip döneceğimm
Ahh canım kıyamam diş sıkıntısı zorcanım, iyi yapmışsın canım gününün güzel geçmesine sevindimSlm kızlar
Oğlumun üst Dişi patladı şükür,geceleri huysuz geçiriyor ama buna razıyım,biraz önce eve geldik malum Cumartesi olunca böle,hafta içi ne kadar evde oturduysam bügünde okadar gezdim Arkadaşlarımla görüstüm,kocam hobite girdi biz oglusumla biraz mağaza gezip yeni ciciler aldık birazda kızlarla buluştuk aksamda yemekten sonra Arkadaşlara oturmaya gittik
RengarenkNesli yinemi kaçamak cok tatlısın :)
N Nilyyyaaannn seni özellikle tebrik ederim cnm
Süper bi karar canımama bu hafta daha dengeli deniycem oglen etimi mutlaka yiycem ceviz yedim ara ogun olarak aksam salata agirlikli cunku pek sebze pismez benim evimde ama artik degistiricem bunu bakalim bu hafta hedefim 76 ve mutlaka tutturucam ey beynim sana soyluyorum
Merhaba 3. ve 6. takım arkadaşlarııımm
HoşgeldinnnDün hiç giremedim kk ya gece geç geldim eve bu sabah da derse gittim kaçırmışım kim naptı, benim rakibemmeantrees canım nasıl bu haftaki sonuçların? Ben geçen haftanın artısını telafi edebildim şükür şimdi devam etme zamanı kaldığım yerden 700 gr verdim bu hafta.. Geçmiş bir bakayım da hedef koyayım kendime.. Gerçi yılbaşı hedefimi de 73 koymuşum nasıl kendini bilmezlik 10 günde 4.5 kg verebilirim sanki hey allam neyse ki sarı kartı sildirdim ama bu ay sonunda %2 tutturmazsam yine sarı kart alıcam.. ooff off
Hoşgeldin güzellik ihmal etme bizinasılsınız 3 ve 6 takım Çıtırları
iyi oldu sizin bu misafirlik durumları iki takıma git gel yapmamış olurum ( sanki çok gelebiliyorum da)
3. takımı tebrik ediyorum dileğimi ayrıca tebrik ediyorum rakibesiyle ortamları canlandırdı
6.takım sıra sizde valla dileğin azını kapatmanız lazım yoksa bu kırk yıl anlatır ::)
Gayet güzel cnm senin yaşam tarzın bizden farklı nöbet sistemi çalıştığın içindünkü menüm sabah 1 kepek ekmekli az peynirli tost
akşam arkadaslarla balık yaptık balık ve salata (hamsi)
3 litre su 1 bardak yesilcay
spor yok maalesef regl oldumya sancılıyım az
bugünki menüm
sabah klasik kahvaltı azıcık omletle beraber
ara 1 elma
akşam:yarım kase corba 1 dolmabiber
2 litre su 1 bardak yesilcay spor yapamam yine affedin beni kızlar
Çiko mumenumu yazıyımda kacıyım
kahvaltı dılım ekmek
haslanmıs yumurta
bır mıktar peynır
zeytın yedımmı hatınrlamıyorum
domates ,1 t.k tahın
ara kucuk muz 10 fıstık
ogle bır tabak menemen 2 dılım ekmek bır dılım peynır
ara neskafe bır parca cıko yedım krıze gırecem artık bıraz daha yemezsem
aksam corba brokolı sutlu yapmıstm baskada bısey canım ıstemıyo
ara yemem herhalde
su 2 asmamıstır bugunsporda yok yesıl cayda
Ay yeşilçay içmek istiyorum ama yine midem bulanır diye cok korkuyorum
is bende kaptan babamin nakil surecinfe ikinci etap basladi bu hafta yine istanbulda olabilirim insallahh cıs yemekler cikmaz onumeSüper bi karar canım
Ben eminim yapıcaksın, sen bütün olumsuzluklara rağmen karalılıkla süper gidiyorsun bu dönemide atlatıcaksın
Azda olsa kendine sebze mutlaka pişir ayşem
O
Onlar olmasa iyiydi.ben kolay veremiyorum.
selam kızlar sohbet çok güzel ben yokum diye sanırımgeçmişe bakamadım hiç... her şey yolundadır umarım
arada uğramaya çalışacağım ben diyetime tam gaz devam ediyorum sizler de bırakmayın sakın çok kilo verip döneceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?