Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

efserin hakketten hiç bişi yiyememissin sanırım yogunluktan. İnş bir an önce biter bu yoğunlugun

65 canim daha dogrusu gelinligimin icine girmek istiyorum seneye kasima kadar her evlilik yildonumumuzde kocisimle dugun yapiyoruz evde ama gelinligin sirti acik kaliyo malesef ama kapattiricam o 60 dugmeyi sonrada actiricam :))
ne zaman yıl dönümünüz ? eşin yazık sevinse mi üzülse mi kilo verdiğini bilemicek desene

yedim yattim canim b12 eksikligimde var yemem lazim zaten bugun hazirligimi yaptim her oglen proteinim hazir biraz et biraz kofte balik koydum pisirip dondurucuya isitip isitip yicem rafineradan gelmis gibi :)

ohh missss bende hata ile 2 paket rafinera soylemısım dolapta 2 paketim var ama canım nasılda balık cekiyorr anlatamam. Sanırım bende bugun balık yıcem rafineralar kalsın artık sonraki günler yerim insallah. bişey sorcam bir yemeğin buz dolabındaki omru ne kadradır? mesela pırasa yemeği ?

Teşekkür ederim bulutum. Kendimi çok iyi hisediyorum. Göbeğim minikleşti gb sanki. çok zaman kaybettim hemen açığı kapatmam lazım o yüzden uğrasıyorum iste. Bende seni tebrik ederim. Odemler gitmeye baslamıs. Bu hafta eminim cok daha iyi olacak.

Bugünkü menüm
Sbh 2 yumurta 2 ceviz yeşillik peynir zeytin
Aksam Adana bol salata ayran
Gun icinde 2 Türk kahvesi 2 maden suyu 3 bitki cayı
Leslie,100 mekik,100 ip,öğlende yine 100 ip atlama

Senin menülerinde masallahı var hiç kacamak olmuyor. Adana tabi durum değildir inşallah.

sindim emin misin ?
Noldu ki cnm niye sordun yanlış birine mi çattım kız :)
hoşgeldinn

ben baktım kullanılmıyo uygulama halen
normal bilgisayardan giriyorsan her mesajının orada mesaj sayın oluyo
Evet malesef
Sen trden sucukları almışssın anlaşılann. Yarasın canım benim. ama sindim bugun tatlı patlaması olmus bal + cıkolata + sultac .( tadı bakılmıs gercı sadce ama )
Yok canım annem almak istedi tanıdık kasap var yapıyo ben kabul etmedim yoksa alsaydım şuan varya gecenin Bu saatinde kalkıp üşenmeden yapardım onu off onun tadı başka yaa :)
baska caylar icsen canım. Hibiskus mesela eksımtrak tadı ile mıydenıde bulandırmaz belki
Evet biberiye denicem hoş bi kere yaptım ama az mı attım
Bende 61dim 82 ile girdiğim doğumdan bi süre sonra 75 olsada yeniden 80 leri gördüm ardına 2 tane daha dogurup 92 oldum sukur 7lilerdeyim hedef 60lar
Waw masallah ben 2. dusunuyorum esimle ama cok korkuyorum simdi hamile kalmaktan daha cok kilo alirim diye
Valla evlenmeden once makarnayi bile yapamayan ben simdi dokturuyorum:) cevremdekiler cok seviyo mecbur kalinca cok guzel ogreniyosun
Canım ya burda eminim yoktur ama bana gelen anneler hep napalım makarnaya başka bişe yemiyor diye sürekli makarna yapıyor birine dedim hatta ev hanımları da hazır corba yaparsa biz napalım.
Ya bence nasil alistirirsan oyle gider benimde 3 yasinda bi oglum var makarna pilav bayilir ama her yemegi yer sulu yemek sebze gecen gun lahmacun istedi yaptim ona ozel :)
Cnm zaten kngrubu diyeti 1 tane kaynaklar cesitli okudum. Mehmet oz okudum
mehmet ali bulut okudum
cesitli yabanci ceviri makaleler okudum

nil cim sorma bu kiz beni oldurmeye niyetli
sen bana bul uygun ceza bu hafta hedef tutmazsa
Ay daha ne istiyosun cnm bnm bu ceza seni kamcilar cezayi yapmamak icin ugrasman lazim zaten amac bu degil mi :))
Bazı kesimlerde var evet mesela 10kiloluk makarnayı doguda gördüm ben ilk defa yada 10cuval falan patates alıyolar
Evet cnm cunku patates nerdeyse her yemege yakisiyo ayrica evdeki nufus cok oluyo genelde kimi genis aile gelinler falan nasil doyuracaksin o kadar kisiyi onlar da oyle bi cozum blmus
Bitki çayları a gelince adet düzensizliği kist hikayesi varsa biberiye derim hem zayıflatır hem hormon düzenler .Mide Bulantısı için zencefil birebir.
Yaa bende biberiyeyi arastirdim aama zayiflatmiyo yaziyo yinede iciccem evde var
hakket neslim bu hatun seni oldurmeye niyetli tamm canım ben bulayım sana ceza. hedef tutmazsa ceza lıstesı hazırlıcam sana sen sec ıcınden. Ama suan kendımı bununla yormuyorum cunku tutacagını bılıyorum
ay yok nilyanim birak bu hafta veremezse bu ceza ona cok iyi gelecek sirf bu cezayi yapmamak icin kacamak yapmasin spor yapsin :)
Bugünkü menüm

Sbh 2 yumurta 2 ceviz yeşillik peynir zeytin
Aksam Adana bol salata ayran
Gun icinde 2 Türk kahvesi 2 maden suyu 3 bitki cayı
Leslie,100 mekik,100 ip,öğlende yine 100 ip atlama
Menun super cnm masallah

Oy kiyamam yaa canim benim gecmis olsun bulutum bebis icin

[QUOTEmemnun564, post: 38427459, member: 580219"]Merhaba canım burdaki tek online üye sensin hadi gel bu hafta eşleşelim senle
Canim memnun oldum tanistigimiza,cok isterdim ama gecen hafta gizem baya yordu dinleniyim bu hafta amma baska bir zaman hazirim kapismaya:)[/QUOTE]
Himmm ok cnm sen bilirsin..:)
Biberiye kafami karistirdi cnm nedense nette zayiflama etkisi yok diyo ama ben yardimci oluyo diye biliyorum yinede icicem

Merhaba kızlar ben de dünkü menümü yazayım,
Sabah 1 muz 1 bardak süt badem ceviz
Ara kaçamak bir tane donut eşim getirmiş dayanamadımmm
Akşam dışarıda yedim, salata, haydari, 2 tane kuzu madalyon 1 tane çiğköfte, 2 yk pirinç pilavı
Su 2.5 lt

Guzel menuymus helede o donut

taze taze yiyin diyolar hep ama bana gore eksiyene kadar yolu var benim dolabim cok iyi mesela bozmaz hemen icindekileri dsen yine bi bilene daha sor rafineraya sor mesela

canım ben çok denedim ara öğün yapınca kilo veremiyorum. benim sadece 3 ana öğün yapmam lazım. yarın sabah itibariyle sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmeye çalışacam tabi inşallah işe yetişirim :). öğle uykusu yapabilecegim yer yok canım bu arada kendime liste hazırlıyom sanada gösterecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…