- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Çok sevindim canımBarıştık dün gece eşimle nazı uzun sürdü ama neyseki bitti.
Vayy süpersin canımaaa sporu yazmayı unuttum
inanamıcaksınız ama 1000 defa ip atladım dün hemde temizlik yaptım
Ahh geçmiş olsun canım hayırdırMerhaba ben 2 gündür çok hastayım hastane hastane gezdik hala iyilesemedim amao 2 gün içerisinde giremedim siteye daha doğrusu telefonu alamadım elime yemek dersek yemek yiyemedim
İyiyiz canımmerhaba kızlar...herkes iyidir afiyettedir inşallah
Evet evetGünaydın 3. Takım! Bol hareketli, bol sporlu, az kalorili bir hafta olsun hepimize
Çok yerinde bi karar canımgünaydın herkese yeniden sahalardayım inş 34 gün oldu hala adet olmadım amadüşünmemeye çalışarak en azından kendimi yıpratmadan tedaviye devam etmeye karar verdim. adet olduktan sonra korunma işini ciddi olarak düşünücem sanırım hiç değilse 1 ay olsun kafam bi boşalsın diye.
aynen haklısın öyleymiş bende yeni öğrendim meyve yersen erken hatta 12 ye kadar yiyecek mişingrayfurt kilo vermeye yardımcı bir meyve ama meyve saatlerini erkene cek bak farkı görüceksin.
Allah yardımcın olsun arkadaşımHanimlar gunaydin cok yogun bi hafta sonu gecirdim doktor dugun piknik .bugun de oglusum hasta okulada veremedim ama bunada sukur
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnEvet evet
3. Takım böyle sonlarda olmaya alışık değil bu hafta bi derece yapalım artık
Merhaba ben 2 gündür çok hastayım hastane hastane gezdik hala iyilesemedim amao 2 gün içerisinde giremedim siteye daha doğrusu telefonu alamadım elime yemek dersek yemek yiyemedim [/QUOTE
Hanimlar gungük yogun bi hafta sonu gecirdim doktor dugun piknik .bugun de oglusum hasta okulada veremedim ama bunada sukur
geçmiş olsun arkadaşlar.benimde kızım geçen haftadan beri okula gitmedi.bugunde gondersem mi göndermesem mi kararsîzım çünkü istanbul da kar soğuğu var.
Bende aydına gidince vericem. Bir sürü sey cıkıcak kesinn. Aksam eve gidince giyemeyecegım pantolonlarımı artık yavastan kaldırayım. Ben gecici sure ıstanbulda olduğumdan esyalarım 2 ye bölünmüş durumda. Once ıstanbulu haledeyım sonra aydınıbende yarıyıl tatilinde bütün dolabımı boşalttım verdim o kadar keyifli ki
Cok gecmıs olsun canım. Nezle gb bişi mi? noldu ?Merhaba ben 2 gündür çok hastayım hastane hastane gezdik hala iyilesemedim amao 2 gün içerisinde giremedim siteye daha doğrusu telefonu alamadım elime yemek dersek yemek yiyemedim
Evett yapalımmmm. Ben cok hazırım. Hedef tablosunu yapıyım barı. Bu hafta benden 1 kilo gelicekEvet evet
3. Takım böyle sonlarda olmaya alışık değil bu hafta bi derece yapalım artık
Evett kesinlikle ben her kilo vermeye calısan bayana bunu anlatıyorum.Bize masum gelıyor meyve ama kilo verme konusunda sandığımız kadarda masum bi yiyecek değilaynen haklısın öyleymiş bende yeni öğrendim meyve yersen erken hatta 12 ye kadar yiyecek mişin
Anaaaaa o paket 2 porsıyonmuymusmerhaba arkadaşlar sabah ki mönüm
1 domates
maydonoz-deer otu
az peynir
2 yesil ve 2 siyah zeytin
2 dilim kepek ekmek yeşi çay ile birlikte :)
10:30 da special kraker(naneli domatesli) üzerine kocaman 66 kalori yazmışlar ben de 1 yıl bu kraker 66 kalori diye yedim meger 66 yı büyük yazmışlar...1 porsiyonn 66 kolari altına da küçücük bu kraker 2 porsiyondur demiş hainler onu da yiğenim farkketti ben habire bi elme kalorisinde diye götürüyodum valla :) ama şimdi yarım yiyorum
bakalım iş yerin de öğlenji mönü de ne var ona göre bi şeyler yicem artık
hedefim 58.9 ayy hadi inş nasıl mutlu olurum***404. Etap Hedef listesi ***
Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->
Xpreiaz -->69-->
Hoppidicik-->97-->
Ayyüldüz -->
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora-->
Kızlar kiminizin kilosunu bulamadım. İş yerindeyim detaylı araştıramıyorum. kilolarınızla birlikte hedeflerini yazarsanız sevinirim. unuttuklarım varsa onlarda ekleyebilirler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?