Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba ben 2 gündür çok hastayım hastane hastane gezdik hala iyilesemedim ama o 2 gün içerisinde giremedim siteye daha doğrusu telefonu alamadım elime yemek dersek yemek yiyemedim

Barıştık dün gece eşimle nazı uzun sürdü ama neyseki bitti.
Çok sevindim canım
Nedir bu nazlı erkeklerden çektiğimiz
aaa sporu yazmayı unuttum
inanamıcaksınız ama 1000 defa ip atladım dün hemde temizlik yaptım
Vayy süpersin canım
Merhaba ben 2 gündür çok hastayım hastane hastane gezdik hala iyilesemedim ama o 2 gün içerisinde giremedim siteye daha doğrusu telefonu alamadım elime yemek dersek yemek yiyemedim
Ahh geçmiş olsun canım hayırdır
Sen iyi olda önemli değil

Çok yerinde bi karar canım
Dr gidiyorsun değilmi tedavi oluyorsun
Belki aşılama falan olabilirmi ne diyor doktorun, bide bu yumurtalıklar için saraçoğlunun incir kürü falan var denedin mi onları

Hanimlar gunaydin cok yogun bi hafta sonu gecirdim doktor dugun piknik .bugun de oglusum hasta okulada veremedim ama bunada sukur

merhaba arkadaşlar sabah ki mönüm
1 domates
maydonoz-deer otu
az peynir
2 yesil ve 2 siyah zeytin
2 dilim kepek ekmek yeşi çay ile birlikte :)

10:30 da special kraker(naneli domatesli) üzerine kocaman 66 kalori yazmışlar ben de 1 yıl bu kraker 66 kalori diye yedim meger 66 yı büyük yazmışlar...1 porsiyonn 66 kolari altına da küçücük bu kraker 2 porsiyondur demiş hainler onu da yiğenim farkketti ben habire bi elme kalorisinde diye götürüyodum valla :) ama şimdi yarım yiyorum

bakalım iş yerin de öğlenji mönü de ne var ona göre bi şeyler yicem artık

bende yarıyıl tatilinde bütün dolabımı boşalttım verdim o kadar keyifli ki
Bende aydına gidince vericem. Bir sürü sey cıkıcak kesinn. Aksam eve gidince giyemeyecegım pantolonlarımı artık yavastan kaldırayım. Ben gecici sure ıstanbulda olduğumdan esyalarım 2 ye bölünmüş durumda. Once ıstanbulu haledeyım sonra aydını

aynen haklısın öyleymiş bende yeni öğrendim meyve yersen erken hatta 12 ye kadar yiyecek mişin
Evett kesinlikle ben her kilo vermeye calısan bayana bunu anlatıyorum.Bize masum gelıyor meyve ama kilo verme konusunda sandığımız kadarda masum bi yiyecek değil

Anaaaaa o paket 2 porsıyonmuymus bende hep onu 66 diye yerdım sogudum simdi bu krekerlerden

***404. Etap Hedef listesi ***

Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->
Xpreiaz -->69-->

Hoppidicik-->97-->
Ayyüldüz -->
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora-->

Kızlar kiminizin kilosunu bulamadım. İş yerindeyim detaylı araştıramıyorum. kilolarınızla birlikte hedeflerini yazarsanız sevinirim. unuttuklarım varsa onlarda ekleyebilirler mi acaba?

hedefim 58.9 ayy hadi inş nasıl mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…