- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
olursun canım. Bu hafta hepimiz asılalım beraberce derece yapalım insallahhhhedefim 58.9 ayy hadi inş nasıl mutlu olurum
bu hafta kendı adıma soz verebılırım 1 kılo eksıyle gelıcem ınsallahEvett yapalımmmm. Ben cok hazırım. Hedef tablosunu yapıyım barı. Bu hafta benden 1 kilo gelicek
yok canım daha neler bu sıcaklardan sonra gelırmı ya .gercı Rabbımın ısı olurmu olurIstanbula yine mi kar geliyomus
valla bacım ıs mantık ısı agzına tatlı gelen her sey kılo yapar kılo vermeyı zorlastırır,ama baharla bırlıkte erıklerde cıkar bol bol yerızEvett kesinlikle ben her kilo vermeye calısan bayana bunu anlatıyorum.Bize masum gelıyor meyve ama kilo verme konusunda sandığımız kadarda masum bi yiyecek değil
canım gecmıs olsun sen yenı dustun bızım buraya galıbaHanimlar gunaydin cok yogun bi hafta sonu gecirdim doktor dugun piknik .bugun de oglusum hasta okulada veremedim ama bunada sukur
doktorum ne edıyon ya gorusemıyoz ozledım vallamerhaba kızlar...herkes iyidir afiyettedir inşallah
ben hazırım kaptanİyiyiz canım
Hazırlanın bu hafta listedesiniz
Saol canim bende memnun oldum ben rabiacanım gecmıs olsun sen yenı dustun bızım buraya galıbahosgeldın ben dılek
Çok teşekkür ederim. Cumartesi ilaç zehirlenmesi yaşadım sonrasında nezle oldum hala çok kötüyümCok gecmıs olsun canım. Nezle gb bişi mi? noldu ?
Dilekkk özledikk seniiiiiiiiiiiiiiiiiselam kızlar guzel bır gunden kocak dolusu sevgıler adını koyamadıgım bı huzur mutluluk var ıcınde cok sukur ıse gelırken yurudum sıcacık hava ya ne guzel ozlemısız gunesı
***404. Etap Hedef listesi ***
Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->
Hoppidicik-->97-->
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora-->
Erik zamanına kadar ben hedefime vararımvalla bacım ıs mantık ısı agzına tatlı gelen her sey kılo yapar kılo vermeyı zorlastırır,ama baharla bırlıkte erıklerde cıkar bol bol yerız
Arka arakaya gelmiş yormustur seni çokÇok teşekkür ederim. Cumartesi ilaç zehirlenmesi yaşadım sonrasında nezle oldum hala çok kötüyüm
Insallah gelmez..ama kar soğuğu var, o yetiyorIstanbula yine mi kar geliyomus
Ekledim canım***404. Etap Hedef listesi ***
Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->
Xpreiaz -->69-->
Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora-->
Kızlar kiminizin kilosunu bulamadım. İş yerindeyim detaylı araştıramıyorum. kilolarınızla birlikte hedeflerini yazarsanız sevinirim. unuttuklarım varsa onlarda ekleyebilirler mi acaba?
ah birazda buraya yolla güneşi. Hastalıktan başımızı kaldıramıyoruzselam kızlar guzel bır gunden kocak dolusu sevgıler adını koyamadıgım bı huzur mutluluk var ıcınde cok sukur ıse gelırken yurudum sıcacık hava ya ne guzel ozlemısız gunesı
allah isteyen herkese versin.hayırlı haberlerini alırsın arkadaşının insallahben calısıyım bır gorusuruz kızlar ,ay dua edın arkadasım doktora gıttı adettı gectı kan tahlılı yaptırdı ınsallah hayırlı haberlerını alırım canımınıcı 9senedır mucadele edıyor soyle bı cımcımemız olsun dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?