Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sagol canım,naptın telin düzeldi mi:)geçen çok güldüm annemle konuşmuşluk yapıp yazıyorum dedın ya:)çok tatlısın
Sağol canımmm Türkcell in çalışması varmış aradık düzelttiler :)
Neden canım hayırdır
yaa eşim sağolsun sinir etti beni. Konu da öyle saçma ki off boşanmaya getirdi konuyu tepem attı valla sustum napiimm

Senin menun de çok iyi kuzum masallah

3 kasık yoğurt da yemiştim akşam yazmayı unutmuşum spora da 100 mekik ekledim:))

Dünkü menüm

Saat 9,30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay

Saat 14,00
1 kase çorba

Saat 15,30
Sade nescafe

Saat 18,00
1 bardak portakal suyu

Saat 20,00
1 bardak şekersiz çay

Saat 21,00
1 bardak şekersiz çay

2 litre su

1,5 saat yürüyüş

Bugünkü menüm

Saat 14,00
1 parça ekmek
3 tike kuşbaşı şiş
1 parça kıyma şiş
3 tike tavuk şiş
Bol yeşillik
2 pişmiş biber
1 büyük ayran

1 saat yürüyüş
30 dk bacak egzersizi
50 defa kalça sıkma

Yarım litre su

Su içmeye devam edicem inşallah
Yerimden kalkabilirsem biraz spor yapıcam

Çok Yorgunum bende sınava girdim bugün

Sağol canımmm Türkcell in çalışması varmış aradık düzelttiler :)
yaa eşim sağolsun sinir etti beni. Konu da öyle saçma ki off boşanmaya getirdi konuyu tepem attı valla sustum napiimm
Dur canim sakin ol. Onemli bir konu mu peki. Olay biraz sakinlestikten sonra knsmakta fayda var. Sakinligini koru canim. Tek tarafli dusunmemeye calis. Iki trfnda hakli oldgu yerler vardir

Merhaba kizlar;

Bugunku menum; 09:00 sabah uc dilim ekmek iki dilim salam bir tatli kasigi tahin pekmez salatalik

Ara: 12:00 bir avuc yer fistigi bir gun kurusu

Oglen: 15:00 bir kasarli omlet bir tatli kasigi tahin pekmez (regl olamadim hala canim fena tatli istiyor)

Aksam 19:30 bir tabak tavuklu akkiz izmirliler sevket-i bostan da der. Cok lezzetli bi ottur

1,5 lt su

OnDeryaa buarada bnde hafif moralm bzldu.bugun eslerin sanirim trip atma gunuydu. Spora iniyorum die yine huysuzlandi. Bn anlamiyorm artik. Oturdugumuz yere okdr aidat veriyoruz. Havuzu fln hc bsyini kullanmiyoruz. Bir kullandigim salonu var. O da bu gidisle iptal edicem. Yani hem bazen dalga geciyor sende spora inmesen aidat bos yere gidecek die.hemde ben inerken spora huysuzlaniyor. Ay sasirdim cidden. Halbuki ilgisiz bir insan degilim. Surekli birlikte bsyler yapariz.ayri takilmayiz. Bir ayri yaptigim 1 saatlik sporum. O da goze batti. Bende sakin bir insanim.kolay kolay sesim yukselmez. Ama sabrimi siniyor bugunlerde bakalim:)
Eveeet derin nefes alip veriyoruuuuz:)

Güzel bence cnm

Bitki guzeli senin adin artik:)
Guzel gidiosn canim. Tahin pekmez havada ucusuyor:)))
Tadellenin sdce 80 kalori die cikolatasi var.beni bayiyor tadi.ama regl donemi i gelir

Evet evet sakin oluyoruz bu erkeklerin geneli böyle malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…