gülaycım mrb hazırmısın 8 gün boyunca senle eşiz bakalım neler yapıcaz.
Birbirimize kızmak yoksa bakalım senin şu menülerine aynı acımasız eleştirileride senden bekliyorum oldumu canım:))
canımm benımm ben cok heycanlıyımm bu eşleşme işinde neler olcak bende merak ediyorumm...ben sana ve ya başka biir arkadaşıma hayatta kızmam ne olur hiç biriniz böle düşünüpte yorumsuz kalmayınn..hertürlü eleştiriyee acıgımm..bunun için burdayımm..
mrb lifegoeson nasılsın canım:))
canımm benımm ben cok heycanlıyımm bu eşleşme işinde neler olcak bende merak ediyorumm...ben sana ve ya başka biir arkadaşıma hayatta kızmam ne olur hiç biriniz böle düşünüpte yorumsuz kalmayınn..hertürlü eleştiriyee acıgımm..bunun için burdayımm..
canım başlangıç kilon yani geçen haftaki kilon,
şu anki kilon,
ve hedef kilon lazım bana
ooo baya hareketli gördüm eşleşmelerde yapılmış yalnız zen65 hiç tanımıyorum tanışalım canım ben pakize 27 yaşındayım 1,69 boyunda 56,5 kilodayım bu kilolar oğlumun eserleri 2 yaşında dünyalar tatlısı bebişim var.. yeni yeni doğum kilolarım gidiyor çok mutlu oldum...
Öncelikle benim kilomda aynı sabitledim sanırım aslında artık diyetten çok sağlıklı besleniyorum boyuma göre kilom normale döndü
Haticem : bebeğin için daha sağlıklı şeyler sık sık az yemeğe bak canım yürüyüş çok önemli doğum için doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum gelişmelerden haberdar et inşallah kız olur
Gülaycım : Yine sana çok kızdım durdun durdun gece 12 de aklına yemek mi geldi hemde meyva falanda değil böyle gidersen kusura bakam canım daha sert eleştiri yapıcam hedeflerine ulaşamazsın aksine kiloların üstüne biraz daha eklersin öncelikle kafanda bitir yemeke yemeği dediğim gibi gözün üzerimizde
canım pakizecimm haklısınn daha güzell olacak herseyy inş..bende 28 yasındayımm 2 cocuk annessiyimm 1 kız 1 oğlumm varr...
gülaycım senden yorum bekliyorum menülerimi yazıyorum bugünkü menümüde yazabilirim çünkü ben öğlenleri menü veriyorum akşam yemek yemiyorum çünkü yorumlarsan sevinirim:))
sabah:
1 adet simit(270 kal.)
öğlen:
karışık ızgara
birkaçkaşık yoğurt
salata(az)
avuç içi kadar lavaş belki dahada az olabilir
ara yok
akşam:
akşam yemeği yok onun yerine daha öncede sölediğim gibi karpuz veya hangi meyve varsa ondan yiyorum bugün karpuz yiycem.
sabah yürüyüşümü yaptım 20 dk.
akşamda en az 1 saat yürüycem
suya gelince sanırım 2 lt buluyodur saymıyorum ama vardır heralde okadar.
bukadar bakalım senden kaç puan alıcamm:)))))
iyiyim canımm listeyi yapayım diye girdim ama yorumları okumaktan yapamadım bi türlü :) sen nasılsın hala ilk geldiğindeki gibi hırslısındır umarım :)
sen ilk geldiğinde seninle eş olmaya korkuyodum hala da denk gelmedik sanırım :)
gülaycım var ya seni en sıkı kişiyle eşleştirmişim suhan2 seni 1 haftada düzeltebilcek potansiyele sahipsen de eleştirmekten korkma burda kimse kimseye kırılmaz eleştiri için. aksine eleştirileri dikkate alarak düzelmeye çalışıyoruz. bi de şunu söylicektim benim kuzenim diyet yapamıyor yemek yemeyi sevdiği için ama şöyle bi yönem gelişirmiş. akşam 6dan sonra ağzına hiçbi şey sürmeyerek kilo vermiş. geç yenilen yemekler kalıyo vücutta çünkü. o yüzden akşam yemiycem diye kendini zorlama yoksa gece acıkırsın. akşam erken bi saatte güzel güzel yemeğini ye, sonra mufağa bi daha girme
iyiyim canımm listeyi yapayım diye girdim ama yorumları okumaktan yapamadım bi türlü :) sen nasılsın hala ilk geldiğindeki gibi hırslısındır umarım :)
sen ilk geldiğinde seninle eş olmaya korkuyodum hala da denk gelmedik sanırım :)
gülaycım var ya seni en sıkı kişiyle eşleştirmişim suhan2 seni 1 haftada düzeltebilcek potansiyele sahipsen de eleştirmekten korkma burda kimse kimseye kırılmaz eleştiri için. aksine eleştirileri dikkate alarak düzelmeye çalışıyoruz. bi de şunu söylicektim benim kuzenim diyet yapamıyor yemek yemeyi sevdiği için ama şöyle bi yönem gelişirmiş. akşam 6dan sonra ağzına hiçbi şey sürmeyerek kilo vermiş. geç yenilen yemekler kalıyo vücutta çünkü. o yüzden akşam yemiycem diye kendini zorlama yoksa gece acıkırsın. akşam erken bi saatte güzel güzel yemeğini ye, sonra mufağa bi daha girme
canım benim inşalalh el ele vericez ve bu sorunu halledicez biz eleştirilerimizi yaparız ama sende lütfen dikkat et tutmaya çalış kenidini bir mucize gerçekleştirmiycez burda olması gerekeni yapıcaz ve yanlız değilsin hepimiz hemen hemen aynı durumdayız bakma şimdi ellili kiloları yazdığımıza bizimde başımız kilolarla dertteydi sabırla bu hale geldik sende geliceksin sende bikaç ay sonra kilo çizelgesi yapacaksın ve orda 60 lar belkide 50 küsürler olacak ama bunun için uğraşman terlemen kendini tutman gerekecek anlaştıkmı?
Aslında bana mattika iyi eş olur yola getirirdi beni:26:
ayy şimdi ne yazacağımm bennn hiç başkasına yorum yapmadımm kii..yanlışım olursa beni düzelltt ne olur birde boncuk işi varr...inş.. doğru yaparım ...
sabah -- simit bana göre cok güzell ..yanıa bişey eklememişsinn ne güzel ben olsam neler yerdimm...buna boncuk veriyorum
ara-yok
öğlen--güzell..salata-yoğurt güzel olmuss.lavaşş yarımmışş.. oda güzell..1 boncuk daha
ara-yok
akşam yemeği-- de güzel hafif -keşke bende böle yapabilsemm 1 boncukk
yürüyüş 2 boncuk sabah ve akşam yürüyüsü
su 1 boncukk
6 boncuk
umarım doğru yapmısımdır yanlışımm varsa düzeltin canımm...
evet bende senle eş olmayı çok istiyorum ama bi türlü denk gelmedi neyse kısmet bakalım ama ikimizin eş olarak düşünemiyorum açlıktan ölürüz heralde iyi fikir aslında bak ben senle eşleşeyimde şu 53 barajımı aşayım artık olmazmı?Hırs olayına gelince evet ilk günkü kadar hırslıyım canım arada kaçamaklarım oluyo tabi genelde de eşimin yanıma geldiği zamanlarda biz ayrı illerde çalışıyoruzda bi araya gelincede sapıtıyoruz o nedenle bende arada oynamalar çok oluyo ama genelde istikrarlı gidiyorum diye düşünüyorum menülerimi okuyomusun bilmiyorum ama:) umarım hedefime ulaşırım umarım herkes hedefine ulaşır.
ama mattika pazartesi tatile gidiyomuş o yüzden onu eklemedim canım. zen65 yeni üye 2 gündür girmiyo umarım gelirr.[/QUOT
tamam canım mattika iyi tatiller canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?