slm kızlar nasılsınız
kardeş takıma bekleriz 14. takıma gelin paylaşımda bulunalım
bugünkü menüm
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 tk reçel
Öğle
3 yk patlıcan
Yarım dilim denge ekmek
2 sb ayran
Ara:
1,5 galeta
Akşam:
2 kepçe yoğurt çorbası
5 yk kabak
4 yk yoğurt
Ara:
4 kayısı, kiraz
35 dk koşu bandında yürüyüş, 30 dk da tracy ile kol bacak çalıştım
su da tamam
denge ekmek ne hiç duymadım? menünü çok beğendim ya çok hafif duruyo. ben hiç planlı yemiyorum. bikaç saatte bir elime geçeni yiyorum genelde meyve. yemek yemiyorum yaz gelince yiyesim gelmiyo.
ayrıca bugün dance cardio yapmaya çalıştım ama dans hareketlerini ezberlemek çok zormuş. 1 kere gösteriyo hemen uygulamaya geçiyo yetişemiyorum ben de tabii ki. 40 dk falan onunla uğraştım. baktım yapamıyorum kapattım bacak çalıştım. hareketleri yaparken bi yandan televizyon izleyince dikkatimi televizyona verdim ve hiç zorlanmadım. bacaklarıma dikkatimi verince ağrıyı daha çok hissediyomuşum bunu anladım :) braz da karın çalıştım uffff amma spor yapmışım kaptırdım kendimi
40 dk dans
30 dk bacak
20 dk karın
toplam 1 buçuk saatbunu ben mi yaptım?
slm kızlarr ben bu sabah ac karnına tartıldım ve 98 cıktımm...nasıl yapcazz şimdii..listede sorun olur mu acaba...
bugünkü menüm
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 tk reçel
Öğle
3 yk patlıcan
Yarım dilim denge ekmek
2 sb ayran
Ara:
1,5 galeta
Akşam:
2 kepçe yoğurt çorbası
5 yk kabak
4 yk yoğurt
Ara:
4 kayısı, kiraz
35 dk koşu bandında yürüyüş, 30 dk da tracy ile kol bacak çalıştım
su da tamam
canımm menün cok güzell maaşallahhh bana böle menüler nasip olurr inş..ben denge ekmegi hiç duymadımm nasıl bişeydir merak ettimm....
dün yediklerimm...
sabah ---menemen-6 dilim ekmekk
öğlen -- 1 tabak patetes yemeği--yoğurt-5 dilim ekmek
arada 1 avuç kiraz
akşam 1 kase corba--1 kase yoğurt
tüm gece bir şey yemedimm...yaşasınnn ...yemicemdee..tutucam kendimii...
1.5 litre şişe su içebildimm..
bu sabahta kahvaltımda 3 dilim ekmek yedimm..ikl işim ekmekleri azaltmak..suları coğaltmak..hadi bakalım hayırlısı......
uno nun denge-light ekmeği canım,1 dilimi 45 kalori fln
beyaz ekmek yemiyorum ben hiç.
tam buğday ekmeği, ruşeymli ekmek, kepekli ekmek alıyorum fırından değiştire değiştire yiyorum
sen eğer beyaz ekmek yiyosan onu bırak, çok güzel kepekli ya da buğday ekmekleri var onlardan al
beyazdan 5 dilim yesen dengenin 2 dilimi kadar tok tutmaz
önemli olan acıkıp yanlış şeyler yememek
oyüzden öğünlerde ekmek yemek lazım
senin kilon fazla ekmek hakkın da fazla olur. sabah 3 öğle ve akşam 2 şer dilim yiyebilirsin başta.
sağolcanımm bakıcam bende o ekmekten..evet benim ekmek sorunum var ekmek yemesem doymuyorumm..birde ne kadar yediğimi anlamıyorumm..abarmıyorum eger acsam bi oturusa 1 ekmek yerimm ..ben ortalam günlük 1.5 ekmek tüketiyorumm..bizim eve ekmek dayanmıyorr..ayy ne kötü bişeyy yaa..pilav ve makarnayı ekmeksiz düşünemiyorumm...ama artık sıkıldımm bu kilolardann..yemicem yersemde azz yicemm..buranın faydası ckk kendimi buraya sorumlu hissediyorumm...inş..arkadaşlarımla kilo vericemm...inşallahhhhh.....
beyaz ekmek yemezsen diğerlerinde anlarsn ne yediğini, doyarsın
diyetisyene gitsen sana en azından 8 dilim fln ekmek verir sanırım günde
kiloya göre ihtiyaç artıyo çünkü
90 kilonun üzerindekiler zayıflıyor diye de bi topic var ona da bakabilirsin işine yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?