sadece esneme hareketlerini bi de ilk 2 kısmı yapabildin dimi? ben de orda tıkanıyorum gerisi gelmiyo anca 20 dk
evet sevgili arkadaşlarr dün evde değildimm..nete giremedimm..menümüde yazamadımm..ama pek iç açıcı değil.....güzell giderkenn...herseyy altüst olduu..bugun reglimin ilk günü sanırımm son günlerdeki yemek kırizim ondandı..
dünn menüsü
sabah domate-peynir.4-5 dilim ekmek --cayy
ara--kirazz
öğlenn-1 tabak dolusu patlıcan yemeği-karpuz--2 sandoviç ekemği kepekli-köyden yumurta geldiydi dayanamadım 3 taen teryağlı kırdım yanınaa-
ara karpuzz..
akşamm yemedimm..cok yedimm heralde dayanırım dedimm..dayandımm ama gece 12 ye kadarr ancaa..1 tabak patşıcan 5 dilim ekmek-minik tavuk şinitzel8-10 adet... bütün gece nefes alamadımm...var mıdır benim gibi..
bugünn daha güzel bir gündüü..su saate kadar iiyii gidiyorumm inş...
sabah --menemen--15 tane yeşil zeytin-ekmek ne kadar bilmiyrumm kendimi kaptırmısımm heralde 7-8 oldu--cay-recel-salatalık
ara-cay ceviz
öğle -yokk
ara yok--cikolata
akşam 1 kase kabak corba 5 dilim ekmek--1 kse patetes yemeği tavuklu 1 but a incik..
bunlar bana az geliyo..ne kadar cok ekmek yiyorumm Allahımmm bide doğru dürüst doymuyorumm öğün atlıyorumm..kabuss gibiii yaa..
Canım ben special k seviyorum ne zamandır yemiyordum özlemişim hem tahıldan yapılıyor ne olacak ki yoğurt yiyorum bu sayede süt hiç içemiyorum zaten
hamilelikte 9-12 kilo normal ben 16 kilo aldım oğlumda sonra hepsi kaldı elbette çok haklısın kilo almam gerekiyor ama ipin ucunu kaçırmadan
hamilelikte yapılabilen sporlar ve egzersizler var tehlikeli değil canım hatta bazı egzersizlerin doğumu kolaylaştırmak ve hamileliğin daha rahat geçmesini sağlamak için yapılması gerekiyor
teşekkür ederim canım su daha fazla içmeliyim dikkat edeceğim
Bugün kilo bildiriyoruz demi? Bendede fazla bi değişiklik yok ya bide garip bişey oldu bana bikaç gündür bi sabah uyanıyorum tartılıyorum 53.4 çıkıyorum birinde 53.1 başka bi sabahta 52.9 çıktım bende anlamadım tartıda sapıttı yani birini vereyim bari gerçi aralarında pek fark yokta ben şu 53 ten sıkıldım daha öncede 54 te takılmıştım geçene kadar canım çıkmıştı şimdi 53 te kaldım bu hafta beni 53.4 yazın kızlar kötüyü alalım sonra hüsrana uğramıyım demi?
bugün perşembe yani kilo bildirimlerinizi unutmayınnn.
zen65 ve gulaydemir sizi listeye ekleyebilmem için başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu cuma öğleye kadar bana söylerseniz sevinirim. bugün söylerseniz daha iyi olur tabi
Ve haticemin isteği üzerine 8 günlük eşleşmelerimizi yapayım.
Bu kadar kişiyiz sanırım:44:
mattika tatile gidiyor diye onu yazmadım
suhan2 - gulaydemir
zen65 - pakize
hatice - krakker
lifegoeson - banucan
haticem senle eşiz
ben pazartesi günü burdayım anacımmbeni idare et canımm:82:
bugün perşembe yani kilo bildirimlerinizi unutmayınnn.
zen65 ve gulaydemir sizi listeye ekleyebilmem için başlangıç kilonuzu ve hedef kilonuzu cuma öğleye kadar bana söylerseniz sevinirim. bugün söylerseniz daha iyi olur tabi
Ve haticemin isteği üzerine 8 günlük eşleşmelerimizi yapayım.
Bu kadar kişiyiz sanırım:44:
mattika tatile gidiyor diye onu yazmadım
suhan2 - gulaydemir
zen65 - pakize
hatice - krakker
lifegoeson - banucan
Gülaycım gecenin 12sinde öyle yemek yenir mi aç aç yatacaksın bir dahakine sakın görmeyim en geç 8e kadar bişeyler yeme hakkın var
yaz geldi ya benim menülerim de böyle dengesizleşti
sabah bi lokma kahvaltı yapasım gelmiyo
sıcaktan heralde. akşama kötü oluyo tutamıyorum sonra
patates bu kadar çok olmasa iyiymiş.
direk löp löp olur patatesin fazlası
tamam canımm ben 98 kiloyum ama yarın tekrar tartılıp sabah erkeden yazarımm....eşleşmeye de cok sevindimm güzel bir fikir ....heycanlıyımmm :)
evet ilk 20 dk yı yaptım sadece
bacaklarım tutulmasın dedim. geçenlerde bacağımı çektirdim koşcam diye kaç gün yürüyemedim bile
karın videosu fln baya zor
ama o 20 dk da bile terledim duşa girmelik oldum
eğer uzun zaman yaparsam sonrakilere de geçerim ama başlangıç hafif olsun napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?