Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aayyy takımdamıyım yanıı şimdii cok heycanlıyımm elimden geleni yapıcamm...canımm normal 97.700 -98 dedimm 300 önemli değildir diye düşündümm..son günlerde cok gec yedimm sanırım kilo aldımm ama su tutmusda olabilirimm çünki regli oldumm bugun 2.. günümm..sanırım ondann..ben birde normalde de cok su tutuyorumm.ilk hamileliğim album den erken olduu..cok su tutuyorumm benn....1 gün yorulayım ertesi gün elim ayağım davul gibi oluyoo benımm..

dondurmayı bende yiyorum.Spora gelince yürüyüşü alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum yogunluktan ölsem bile akşamları çıkmaya çalışıyorum bunun dışında daha önce bisiklete biniyodum ama bu aralar pek canım istemiyo pilatese merak sarmıştım oda bitti şu aralar yani sadece yürüyorum sanırım bununda faydası vardır.

ben de yabancı ünlüleri zayıflatan kadına merak saldım ya madonnayı falan çalıştırıyomuş. canım çıkıyo onu yapıcam diye ama yapanların sonuçları iyiymiş arkadaşım 1 ayda bacağını 4 cm incelttiğini söyledi. ben de hemen başladım bacak hareketlerine darısı başımaa

sağol canım sende cok tatlısın..aralar olmadığından 6 boncuk olmus olsaydı 8 olcaktı canımm... :) ben şey diye düşündüm öğün tamamlamıısn ondan verdım..atlamaıssın..yanı..ama sanırım öğünüğn güzelliğine göe verecektik boncuğu ama yinede bana göre öğünlerde sorun yok..ama bu başlangıçç verdiğim boncuğu da almak istemem .bundan sonra daha dikkatli olucamm.. :)

gülaycım hiçbişey hayal değil güven kendine sen başarıcaksın yapanlar nasıl yapıyo onların senden ne fazlası var öyle düşün önce 80 demişsin doğru yapmışsın öncelikle hedefin 80 olsun şuan fazla kilon olduğu için bizim gibi olmucaksın çok daha hızlı kilo vericeksin ilk etapta biz gramlarla uğraşıyoruz şuan ama sen bi anda birkaç kilo birden vericeksin diyetisyenim öle sölemişti bana bak şimdi senle şöyle bişey yapalım eğer sende istersen sen yine düzenli olark ne yediklerini ne içtiğini herşeyini en ayrıntılı şekilde yaz ve bugünün tarihni ayrıca altına kilonuda ekle ve buzdolabının üzerine bu kağıdı yapıştır heran senin gözünün önünde olsun sonra ilk olarak şu tatlıları senin hayatından bi çıkarmaya çalışalım olurmu yine diyetisyen bana şey demişti eğer 1 ay hiç tatlı yememeyi başarırsan vücudun artık tatlı istemeyecek az az tatlıları atalım senin hayatından ne dersin?
ayrıca gelelim senin ekmeklere 5 dilimmi yiyodun bunu ilk 3 gün 2 dilime düşürmeye çalış bakalım 3 gün boyunca sabah öğle ve akşam 2 dilim ekmek koy önüne ve asla başka bi dilim daha alma başarabilirmisin gülaycım bi denemeye çalış bakalım.

Teşekkür ederim bonkörlüğün için canım benim:)))

ama gülay 5 boncuk üzerinden değerlendiriyoduk? yani normalde en fazla 5 boncuk, aralar olmadığı için 1 tane kırıp 4 olması lazımdı bence :44:

Aslında bana mattika iyi eş olur yola getirirdi beni:26:

tşk ederim canım
ben tatile gitcem cumartesiden sonra yokum ağustosa kadar
o yüzden ipek eşleştirmedi beni

tatilde de tlfndan fln mı yazışsak bilemedim
kilo almadan gelsem yeter diyorum ama niyee
niye vermeyi düşünemiyorum bile off

benim gözlerimin altı çökük biraz yapı olarak yani
biraz uykusuz olsam farkedilir

e kilo verince yüzüm de inceldi gözlerimin altı daha çok belli oluyo
babam 2 kilo al böyle kötü olmuşsun dedi

hadi onu önemsemedim ama şimdi kayınvalidemgile ya da eşimin akrabalarına gitcez
zayıflamışsın kötü olmuşsun deseler dert değil
okadar ısrar ederler ki olay olur en sonunda yersin sussunlar diye
pöf

canım tama doğru söylüyosunn tatlııı ve ekmeği azaltıcam en azından 2-3 kere düzünücemm..gayret edicemm ..2 dilimi gecmicemm ..ama ben sbah kacırdım yine ..bu saatten sonra ekmek yemicem aksam öğünüme ekmek koymucamm.sabah ,öğle akşam 2 dilim yicem..inş..yürüyüş suan yapamıyorum cocuklarla ama onada başlıcam sabahları.bi kaç gune onada başlıcam...

süpersin hadi güveniyorum sana yarın sabah ilk işim senin bugünkü menünü okumak olucak bak söz verdin gülaycım aman akşam krize girip bişey yeme güven bana.Sölediğin gibi akşam yemek ye ama ekmek yeme ve sakın tatlıda yeme ama bol bol meyve ye oldumu canım senden haber bekliyorum göreyim seni.

sabah kaçırdım deme sabahı unut artık diyet için gün veya saat önemli değil illa pazartesi başlıyım yok sabah kaçtı artık bırakayım falan yok öle şeyler sen artık başladın ve herşey daha güzel olucak bu 1 haftanın sonunda bak görceksin bi kaç kilo gidecek güven bana:))

tamam suhancığımm şimdi dolabımın üztüne yazacağımm kilomu tarihii..yasak olan seyleri de yaıcamm....cok heycanlıyımmmm......

ayyy inanılmaz heycenlanıyorumm kızlarr yaaa.abartmıyorumm....bir kırabilsemm su içimdekii canavarııı...inşallahhhhhhhhh........

suhancığımmm sağolll canımmmm innanılmazz ilac gibi geldin bana.... sağol canım arkadaşımmm....daha da bi heveslendimmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…