canımya senin bebişin var oruç tutmasan olmazmı? Allah korusun düşer kalırsın halsizlik olur dikkat et kendine.
Herkeze merb birkaç gündür yokum oğlum ve ben enfeksiyon kaptık hastahanede yattık serum yedik...
oruç suan için tutamıyorum birkaç güne kadar başlarım sizler nasılsınız suhancım ne güzel dukan diyetine başlıyacaktım hepsini tamamı tamına almıştım ama sadece protein yiyince midem çok bulanıyor sen ne yaptın?
ben de tutmuyorum canım bence sorun olmaz böyle şeyler için insan ayırmak yanlış olur. demek evleniyorsun çok sevindim çok mutlu olun inşallahdarısı başımıza
Herkeze merb birkaç gündür yokum oğlum ve ben enfeksiyon kaptık hastahanede yattık serum yedik...
oruç suan için tutamıyorum birkaç güne kadar başlarım sizler nasılsınız suhancım ne güzel dukan diyetine başlıyacaktım hepsini tamamı tamına almıştım ama sadece protein yiyince midem çok bulanıyor sen ne yaptın?
bende düşünüyorum neler yapabiliizr diye ama bilmiyorumki kimse olmayınca böle kendi kendine yazıyosun bi anlamıda olmuyo ilk aklıma benimde akşam yapıcamız yemekleri veya tatlıları yazmak geldi değişik yemek tarifleri falan ama bilemiyorum arkadaşlar ne kadar katılırlar buna?
Kızlar ben hepinizin menülerini okuyorum bana hepsi çok az geliyo neden ki acaba :44: of ben çok fena oldum kilo verdikten sonra dünyaları yemeye başladım. yemek yerken kendimden nefret ediyorum :84:
Kızlar ben hepinizin menülerini okuyorum bana hepsi çok az geliyo neden ki acaba :44: of ben çok fena oldum kilo verdikten sonra dünyaları yemeye başladım. yemek yerken kendimden nefret ediyorum :84:
selam kızlar nasılsınız ilk gün oruç tuttum çok zorlandım dün tutmadım işe gittiğim için bugün orucum evde oolduğum günler tutacağım inşallah
sahurda 1 kase çorba bir tabak da patatesi haşlayıp kavurdum ondan yedim bu gece[/QUOTE
canımm..kendine dikkat et..sen hamilesinn..bebeğinden sorumlusun şuan..oruç tan mesul değilsin ki ..zorlama kendini...suan sorumluugun bebeğii sağlıklı taşımak..bunu sende biliyosundurr...daha sonra tutarsın inş..canım benimm....
gülaycım nerelerdesin canımya özledik seni:))
menüne bi el atayım dedim iyi etmişimmi:))))
nasıl yedin canım sahurda 2 yumurtayı vallaha bravo sana ay ben suyu bile zor içiyorum ama sahurun iyi olmuş
iftarına gelince sende zaten sölemişin fazlamı kaçmış ne
umarım ramazanda kilo vermen durmaz canım iftarlara dikkat et istersen işin sırrı bu bence.
tartılmaya gelince ben artık akşamları tartılıyorum yani iftardan önce vücudunda su falan kalmıyoya bence en iyi zaman o
sabah tartılınca ister istemez sahurun bi şişkinliği oluyo bu nedenle fazla çıkma ihtimalin var o nedenle akşama daha mantıklı geliyo bana genede sen bilirsin tabi.
sahura kalkmadan dün oruç tuttum ama akşam olduğunda artık gözlerimin önünden karıncalar geçmeye başladı ölüyodum kızlar aman sakın denemeyin minicik bişeyde olsa sahurda yiyin ben yaptım siz yapmayın çok kötü oldum hala kendime gelemedim.
iftar menüm(dünkü):
1 kase çorba(arpacık)
2 kase cacık
1 çorba kasesi nohut yemeği
1/4 gözleme(yağsız)
yemekten 1 saat sonra sütlaç yedim
saat 10 gibi kahve içtim
uzun süre açkaldığım için diğer akşam yemeklerime göre daha fazla yedim bunun sonucundada yığıldım kaldım hiç nefes alamadım dün bana işkence şeklinde geçti hala kızıyorum kendime((
gece kalkıp yemek yemek benim için işkence ya napıcam ben böle bilmiyorum deli olucam bu duruma zorluyorum kendimi bu sefer midem bulanıyo bana bi çare kızlar hiç yemesem dünkü gibi oluyorum şaştım kaldım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?