suhancığım listenin başından okurken kimin menüsnü okuyorum diye tekrar isme baktım..cok sasırdım bu kadar yemene...güzel seyler yemişsin ama hep böyle beslen bence..cok değil ama sulu seyler yani..sen pek düzenli beslenemiyosun calıştığından..akşamda yığılıp kalmıssın..ramazanda hep öyleyiz..ben iftarımı acıyorum uykum geliyor..erkenden ytıyorum...
suhancığımm sahurda 4-5 tane hurma,bi kaç tane ceviz,ve su inanılmaz tok tutyor.hemde pratikk..dene derim arkadaşımm...
çarşamba iftarımı yazayımm
1 bardak su
4 bardak ayran
yarım tabak tavuklu pilav
yarım tabak karışık ızgara
az pide
1 saat sonra 1 tane sütlaç ve supangil
ayyy..ne kötüü değilmi..verken hcok masum geliyorr.ama buraya yazınca utandım şimdi....
çarşamba iftarımı yazayımm
1 bardak su
4 bardak ayran
yarım tabak tavuklu pilav
yarım tabak karışık ızgara
az pide
1 saat sonra 1 tane sütlaç ve supangil
ayyy..ne kötüü değilmi..verken hcok masum geliyorr.ama buraya yazınca utandım şimdi....
merhaba kızlar....
bolca yeriniz varmı 5 kişiyiz
takımınıza gelmek istiyoruz
canımm..benim menülerimi takıp et sen o zaman motive olursunn
burda bende cok yiyen yoktur heralde.....
lifegoseon vallaha ya birileri gelsede hareketlense şurası canımya napsak ne etsek???
ayyy keşke yerimiz olsa ama 1-2 kişilik yer var sadece
siz 5imizi alın görün hareketi
siz 5imizi alın görün hareketi
saolun kızlar..yeni takım teklifi sundum insallah kabul ederler biz 8-10 kişi oldukta :)
hepinize çok teşekkür ederşm şuan çok şükür iyiz
Kızlar Günaydın...
Dün sabah tost
akşam ve öğle yemeğinde makarna yedim kıymalı..
Ya kızlar birşey söylicem.. Ben oruç tutmuyorum.. Ama herkesin inancı kendine değilmi yani bu sizin için bir sorun yaratmaz umarım..
Sizden bir ricam olacak ben 20 ekimde evleniyorum ve müzikleri arıyorum..
siz takım arkadaşlarım olarak bana yardımcı olabilirmisiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...ada-yardimci-olurmusunuz-dugun-muzikleri.html
selammmmmm
kızlar oruç nasıl gidiyo
ben dün tuutum hastanelik oldum,2 senedir çok zorlanıyorum yaaa,gece 1 de iftar yapabildim,oda yediklerim 1 avuç içi kadar bişey,çok istiyorum oruç tutumak 1-2 gün ara verip tekrar deniycem
saaabh 72-5 çıktım ama listeye 73 yazın çok su kaybettim iftarda 1 bardak su içtim gece 1 e kadar kustum
sabah uğrayıp kilomu yazanazsam 73 yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?