kızlarrr.......ben az önce tartıldımm..94.700 cıktım inanamıyorumm..almamışım...2 gündür tartılmıyordum korkudan....inş..93 ü de görürüm kızlarr..
bu arada ben sahurda hurma ve ceviz yedimm inanamıyorum bu saat oldu hala acıkmadım...daha doğrusu bi sorun yaşamıyorum 3 gün ben yatarak gecirdim nerdeyse..10dk.ev temizliyodum yarım saat yatıyodumm..bugun cok zindeyim maaşallahh..ama bunu hurmaya borçluyum :) sahurda hurma ve ceviz yemek ertesini günü rahat geçirtiyomuş aaa aaa doğru mu cıktı ne...benim 3 gün başım zongluyodu bugun dışarı cıkmayı bile düşünüyorum..bundan sonra sahur menümm bu bu gecede denicemm bakalımm :)
kızlarrr.......ben az önce tartıldımm..94.700 cıktım inanamıyorumm..almamışım...2 gündür tartılmıyordum korkudan....inş..93 ü de görürüm kızlarr..
bu arada ben sahurda hurma ve ceviz yedimm inanamıyorum bu saat oldu hala acıkmadım...daha doğrusu bi sorun yaşamıyorum 3 gün ben yatarak gecirdim nerdeyse..10dk.ev temizliyodum yarım saat yatıyodumm..bugun cok zindeyim maaşallahh..ama bunu hurmaya borçluyum :) sahurda hurma ve ceviz yemek ertesini günü rahat geçirtiyomuş aaa aaa doğru mu cıktı ne...benim 3 gün başım zongluyodu bugun dışarı cıkmayı bile düşünüyorum..bundan sonra sahur menümm bu bu gecede denicemm bakalımm :)
Allah mesut etsinbizde davetlimiyiz düğüne
Ayy tabii buyurunnn :) Adanayaa
vay canına bence de yeni takım iyi olacaktır hatta kapanan takımları yeniden açabilirsiniz bence
Ayy tabii buyurunnn :) Adanayaa
aa memleketim :))
sendemi adanalısın ipekk
kızlar yarın geç girersem panik yapmayın gelcem yapcam bildirimi :)))
cumartesi kısmetse 10. takım olarak sahalara iniyoruz kızlar..o zamandan komsuculuk oynar yesil çay içmeye geliriz
hurmayla vevizi deniycem muhakkak çünkü gene sahurda çok az yedim
önce dünkü yemeğimi yazayım
1 kase çorba(yoğurt)
4 kaşık nohutlu pilav ve 3 kaşık patlıcan yemeği
1 kase hoşaf
yemekten 1-2 saat sonra 1 armut yedim.
sahur:
avuç içi kadar ekmeğin arasına domates ve beyaz peynir koydum omu beni yedi benmi onu yedim hiç anlamadım ağzımda büyüdü zorla bitirdim bakalım bu gün napıcam..
çok güldürüyosun beni ya hiçbi şey yemesen şikayet etmiyceksin nerdeyse
Doğru mu yaptım emin değilim ama neyse buyrun listemizz
**3.TAKIM 218. ETAP**
lifegoeson ( 51.8 / 52 / -0.2 / -0.05%)
banucan1975 ( 86.5 / 86.5 / 0 / 0% )
Krakker( 73.5 / 73.5 / 0 / 0% )
pakize85( 56.8 / 56 / 0.8 / 1.41%)
Signorina () Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
suhan2 (51.8 / 51.8 / 0.7 / 1.33%)
gulaydemir (95.7 / 94.7 / 1 / 1.04%)
S.A (80 / 80 / 0 / 0%)
mattika (63.7 / 63.7 / 0 / 0%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (559.8 / 557.5 / 2.3 / 0.41% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?