Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oruç olmadığıma göre kahvaltımı yazayım
saat 12:30 da yaptım ama

1 kase sütlü tatlı
1 dilim pide
1 çk tereyağı
2 tk pekmez-tahin
1 kk peynir
Domates, salatalık

canım hep tatlı istiyo sütlü tatlı vardı bitirdim
öyle hafif bişey yapmak lazım yine

zorluycam kendimi şuan çok şiş hissediyorum kendimi ama bakalım akşama ne yapıcam:))

sanırım regl den dolayı canın tatlı istiyo geçici bişeydir merak etme canım kahvaltınsa güzel amaaa tereyağı var

zorluycam kendimi şuan çok şiş hissediyorum kendimi ama bakalım akşama ne yapıcam:))

kendini zorlama yine bi şeftali kadar ye
ama öğünü meyveyle geçirmek sandığımız kadar masum değil
meyve şekeri olduğu için sadece şekerli bişey yemiş oluyosun
glisemik indeks açısından yani

ipekciğimm bencede katı kurallar olmalı ama ramazanda olmasın davetler iftarlar insan giremiyor nete... ben yine yoğundum mesela..iftara davetliydim 2 gün bana da gelenler oldu..hep birlikte bir kurallar listesi belirleyelim bayramdan sonra uygulayalım ...olmaz mı canımm ??

mrb eşleşme olması güzel ama oruç olduğu için menüleri yorumlamak pek zor Gülay elime düştün balım :)

ay canım benımm..ben regli dönemindeyim oruçlu değilim..son bi kaç gündürde yoğundum..ne yedim ne yemedim bende bilmiyorum..bugun müsaitim bakalım aksama nasıl bir liste vericem..ama iyi başlamadımm ...bu reglim zor geciyor 6. günüm ama en zor günüm..benim bazı aylar 8 bazı aylar 12 gün sürüyo kızlar yaa bi sorun var ama anlmadım..doktora gittim..bi sorun cıkmadı tekrar 3 boyutlu ultrasona girmem gerekiyomus..aman yaaa bu kadınlık ne zorr...Allah yardım etsin hepimizee.....

suhancığımm Allah askına bir doktora görün bir kan tahlili filan yaptırr..korkuyorumm hasta olacaksın canım yaa...

Sabah: 12:30
1 kase sütlü tatlı
1 dilim pide
1 çk tereyağı
2 tk pekmez-tahin
1 kk peynir
Domates, salatalık

Öğle: 15:30
3 biber dolması
Yoğurt
1 hurma

Ara: üzüm

Akşam: 20:00
3 biber dolması
Yoğurt
1 hurma
1 muz
2 top dondurma

bugün ben sapıttım yaa reglin ilk günü sürekli canım bişiler istiyo
bi tatlı bi tuzlu ne olursa
neler neler geldi gözümün önüne de evde ne bulabilirsem onu yedim allahtan
aklımdan geçenleri alsaydım vay halimee

herkes nerde biri beni durdursunnn

Son düzenleme:

evet ben bir öneri sunmuştum ama kimse cevap vermedi, dur onu tekrar yazayım ben birazdan

evet bayaa yemişsin bugün ama ben de yedim patates kızartması ve köfte. benim durumum daha kötü valla.
kahvaltın çok hoşuma gitti çok canım çekti şu andaaa...
ama genel olarak fazla olmuş onu da adetin ilk gününe veriyorum, normalde böyle değilsin :)

şöyle bi şey yapmaya karar verdim, her gün kimin ne kadar paylaşım yaptığını not alıcam. haftanın sonunda burda günlük ortalama mesaj sayılarını yazıp en az mesaj atan kişiye ceza vericem. 3 yada 5 kere üst üste sonuncu olan kişiyi diskalifiye etme konusunda kararsızım onu size soruyorum bu kuralı uygulasak mı?

sadece 1 kişi cevap verdi buna

günaydın kızlar
sonunda kendimi hasta etmeyi başardım(((
dün gece hastalandım mide bulantısı ve ishal aakta durcak halim kalmadı artık midem hiçbişey almıyo zrladım kendimi 2 gündür yemek yedim ama ne yediysem çıkardım bişeye yaramadı hala çok kötüyüm midemde sanki kocaman bi kütle var.

sanırım dr a gitsem iyi olcak sabahtan beri su içiyorum ilaç aldım ama hala bi etkisi olmadı sanki dahada kötü oluyorumya.

kusura bakma canımya kendimle uğraşmaktan daha yeni okuyorum bencede çok iyi düşünmüşsün bence olur yani

ya kızlar ben gene sabah tartılmayı unuttum nolur kusura bakmayın eğer öğlengidersem eve atrtılırım ama gidemessem yarın yazsam olurmu bugünmü yapılcaktı tablo onuda unuttumda kendimde değilim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…