Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben" yeter artık kilo vermek lazım dobik oldum " dediğim de 73 kiloydum sonra biraz dikkat ettim 72 ye düstüm.buraya ilk geldiğimde 72 idim sonra deneme sürecinde 70 e düştüm şimdi 68.5 sanırım son 1 ayda çok yavaş kilo vermişim ama toplamda 5 kilo verdim yani bir küçük su bidonu gitti benden yavaş gitse de seviniyorum

Canım zaten yavas kilo vermek daha sağlıklı emin ol birden giden kilolar detoks etkisi vs cok sağlıklı olmuyor yavas ve kalıcı olması en iyisi

Canım zaten yavas kilo vermek daha sağlıklı emin ol birden giden kilolar detoks etkisi vs cok sağlıklı olmuyor yavas ve kalıcı olması en iyisi
Aynen canım o kadar çok alıp verdim ki artık uzmanlaştım hedefim belli ama acele de etmiyorum hiç baslmasam bu gün 80 olabilirdim diyorum kendi kendime

olmak istenen ben

Ama olan profilde görüyosunuz

Demi ama
Bi çaydanlık kadar olamadım
Ahhhh ahh ben de de hayaller ve hayatlar durumu yaşanıyor.bazen de kocaman basenlerim ve poşet gibi sarkan göbeğimi aynada gorunce iştahım kesiliyo niyet ettim diyete diyorum azimle

Ahhhh ahh ben de de hayaller ve hayatlar durumu yaşanıyor.bazen de kocaman basenlerim ve poşet gibi sarkan göbeğimi aynada gorunce iştahım kesiliyo niyet ettim diyete diyorum azimle
Bu bebeden sonra benim memeler de o duruma gelcek

O niyeti bi edebilsem geçen günlerde iyiydim şu ara biraz bunalımda gibiyim hiç dyet yapayım diyecek durumda değilim neden oldu bilmiyorum tam da hazır olmadan başlamak istemiyorum çünkğ yapamazsam daha da moralim bozulur inşallah çabucak hazır olurum

Son gün 3 mayıs
Cuma o güne denk geliyo çünkü

Tahmini dk olursa olur da adımda tahmini olmaz kuzum eceboce

Olursun inşallah tatlım
Hedefini belirle de gerisi gelir

Güzel canım Afiyet olsun
Tamam kaptanım 3 Mayıs olsun
Yaw 30000 adım tahmin değil şaka şaka

Aynen canım o kadar çok alıp verdim ki artık uzmanlaştım hedefim belli ama acele de etmiyorum hiç baslmasam bu gün 80 olabilirdim diyorum kendi kendime
Aynen yaa ilk başladığımda zaten 80 kiloydum 64 kilodan azimle cıktıydım oralara tövbe tovbe Allah tekrarından korusun su aralar çok azimliyim Rabbim devamlılık nasip etsin

Menumu yazayım Hepfitim
Sabah peynir zeytin çeşitleri hasl yumurta yukepek 4 lokma cevizli kete bu arada sofrada tatlılar tuzlular birsuru cıssss vardı ama yemedim sadece kete yedim onu da 6 aydır yememiştim
Öğle 3 kuru kayısı 5 hurma 2 ceviz
Aksam sabahkinin aynısı hafif bir kahvaltı yaptım
Su 1.5 lt spor yok tamam evet saldım bu gün ok ok T Titizz1

Afiyetolsun canm kete çekti canm

Super bence daha ne olsun tebrikler

Sporumu yaptıktan sonra derse oturdum valla hesaplamak o kadar zor geldi ki anca yazıyorum
Karın
40 mekik(16)•
4 farklı mekik 2si 20ser 2si 30ar (40)•
Bacaklari yukari kaldirarak mekik 10 tekrar(4)•
Kardio sağ sol 20 sağ sol(16)•
İç bacak
5 ic bacak hareketi 1i 7 set 10 tekrar(14)•
1i 10 tekrar 3 set(6)•
1i 300 tekrar(60)•
Sag bacak100(20)•
Sol bacak100(20)•
7 hareket 3u 15 tekrar 4u 10ar tekrar(17)•
Yanlar
Ayakta bacak yan çalıştırma 10 sağ sol bacak(8)•
Yan çalıştırma 100 tekrar(40)•
Ayakta yan çalıştırma 200 tekrar(80)•
Ayakta kalça caliştırma 200 tekrar(80)•
200 twist(80)•
Sağ sol yan mekik 20ser tane(16)•
Wall sit 45 sn (15)•
Normal yürüyüş 45 dk(90)•
Russian twist 100 kere (40)•
Toplam puan: 662 T Titizz1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…