- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Canım zaten yavas kilo vermek daha sağlıklı emin ol birden giden kilolar detoks etkisi vs cok sağlıklı olmuyor yavas ve kalıcı olması en iyisiBen" yeter artık kilo vermek lazım dobik oldum " dediğim de 73 kiloydum sonra biraz dikkat ettim 72 ye düstüm.buraya ilk geldiğimde 72 idim sonra deneme sürecinde 70 e düştüm şimdi 68.5 sanırım son 1 ayda çok yavaş kilo vermişim ama toplamda 5 kilo verdim yani bir küçük su bidonu gitti bendenyavaş gitse de seviniyorum
Kızlar yeni aylık hedeflerinizi alıyım
T Titizz1
clarke34 53 diyorum bende
@hande_buse
@olvidos
Beyaz leylak
@fulias
eceboce
@siderolites
Aynen canım o kadar çok alıp verdim ki artık uzmanlaştım hedefim belli ama acele de etmiyorum hiç baslmasam bu gün 80 olabilirdim diyorum kendi kendimeCanım zaten yavas kilo vermek daha sağlıklı emin ol birden giden kilolar detoks etkisi vs cok sağlıklı olmuyor yavas ve kalıcı olması en iyisi
Bir de kumanda tuttursaysınız elineEki Görüntüle 2255278
Çaydanlığın bile havası yerinde be
Aynen öyle canmAynen canım o kadar çok alıp verdim ki artık uzmanlaştım hedefim belli ama acele de etmiyorum hiç baslmasam bu gün 80 olabilirdim diyorum kendi kendime
Demi amaBir de kumanda tuttursaysınız eline
Ahhhh ahh ben de de hayaller ve hayatlar durumu yaşanıyor.bazen de kocaman basenlerim ve poşet gibi sarkan göbeğimi aynada gorunce iştahım kesiliyo niyet ettim diyete diyorum azimleolmak istenen ben
Ama olan profilde görüyosunuz
Demi ama
Bi çaydanlık kadar olamadım
Bu bebeden sonra benim memeler de o duruma gelcekAhhhh ahh ben de de hayaller ve hayatlar durumu yaşanıyor.bazen de kocaman basenlerim ve poşet gibi sarkan göbeğimi aynada gorunce iştahım kesiliyo niyet ettim diyete diyorum azimle
Tamam kaptanım 3 Mayıs olsunSon gün 3 mayıs
Cuma o güne denk geliyo çünkü
Tahmini dk olursa olur da adımda tahmini olmaz kuzumeceboce
Olursun inşallah tatlım
Hedefini belirle de gerisi gelir
Güzel canım Afiyet olsun
Tamam kaptanım 3 Mayıs olsun
Yaw 30000 adım tahmin değil şaka şaka
Aynen yaa ilk başladığımda zaten 80 kiloydum 64 kilodan azimle cıktıydım oralara tövbe tovbeAynen canım o kadar çok alıp verdim ki artık uzmanlaştım hedefim belli ama acele de etmiyorum hiç baslmasam bu gün 80 olabilirdim diyorum kendi kendime
Afiyetolsun canm kete çekti canmMenumu yazayımHepfitim
Sabah peynir zeytin çeşitleri hasl yumurta yukepek 4 lokma cevizli kete bu arada sofrada tatlılar tuzlular birsuru cıssss vardı ama yemedim sadece kete yedim onu da 6 aydır yememiştim
Öğle 3 kuru kayısı 5 hurma 2 ceviz
Aksam sabahkinin aynısı hafif bir kahvaltı yaptım
Su 1.5 lt spor yok tamam evet saldım bu gün ok ok T Titizz1
Hedef ayni 62 olsunKızlar yeni aylık hedeflerinizi alıyım
T Titizz1
clarke34
@hande_buse
@olvidos
Beyaz leylak
@fulias
eceboce
@siderolites
Super bence daha ne olsun tebriklerBen" yeter artık kilo vermek lazım dobik oldum " dediğim de 73 kiloydum sonra biraz dikkat ettim 72 ye düstüm.buraya ilk geldiğimde 72 idim sonra deneme sürecinde 70 e düştüm şimdi 68.5 sanırım son 1 ayda çok yavaş kilo vermişim ama toplamda 5 kilo verdim yani bir küçük su bidonu gitti bendenyavaş gitse de seviniyorum
Ayni benAhhhh ahh ben de de hayaller ve hayatlar durumu yaşanıyor.bazen de kocaman basenlerim ve poşet gibi sarkan göbeğimi aynada gorunce iştahım kesiliyo niyet ettim diyete diyorum azimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?