Yaa sorma spor bitti toz almaya giriştim uyanana kadar yaptığım karOhhh maşallah enerjiye bak atom karınca mübarek
Amin canm büyümüşler masallahCanım küçük 10 a büyük 15 e basıyor inşallah ...Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah
Kendimi zorluyorum canm uykusuzum yorgunum ama cocuk için ev için kendim için ayakta kalmaya direniyorum enerji ariyorumHey maşallah ..... Rabbim hepimize böyle enerjiler versin insallah
MasallahKendimi zorluyorum canm uykusuzum yorgunum ama cocuk için ev için kendim için ayakta kalmaya direniyorum enerji ariyorum
Afiyet olsun canımGünaaaayydınnn dün menümü unutmuşum
Kahvaltı 11:00 peynirli yumurta 5 zeytin yeşillik peynir 2 dilim ekmek
Ara00 1 muz
19:00 fırında köfte 4 tane ( küçüktu) sebzelerden de yedim biber soğan patlıcan
Şu çok az malesef 1 litre falan☹
Hepfitim
Evet canım bende giremedim birakiverdim sonradaKızlar nerelerdesiniz ben sabahtan beri girmeye çalışıyorum sitede mi sorun vardi anlamadim giremedim bir türlü. Bu arada haftasonu 5 mesaj kuralında esneklik mi vardi kaptanimkimsecikler yok burada Hepfitim
Afiyet olsun canımMerhabaaa. Ya internet problemim var yarın rahat rahat yazarım
Dünkü menüm
Saat 11 peynirli omlet 1 dilim tb ekmek
Saat 18 porsiyon döner ekmeksiz pilavsız ve ayran
Bugünkü menüm
Saat 10.30 sucuklu domatesli yumurta 1 dilim tb ekmek
Az sonra yeşil mercimek yemeği
Hepfitim
Kırıkkale canım valla iyi geldi allah sabrını veriyor canım yaAhh dert ortağım kader yoldaşım
Ben normalde misafir severim aslında ama şansım yok gelen ayağını mı sürüyo ne gelen aynı güne denk geliyo
Benim eşimin desteği yemek konısunda en azından seçmiyo ne olursa artık çoğunlukla dışardan severim dışardn yemeyi de sulu sulu ev yemeği özledim
Şimdi ben uykusuzum o yatak odasında zıbarıyo bigün cinnet geçirip kafasını kırcam ben koltuk tepelerindde ahh
Memleket neereydi gülüm bebere bahar havası güzel olur sen de açılırsın
Olur o kadarcık kızının doğum günü sonucta
Afiyet olsun canm 1 buçuk saat olan yürüyüşün de mi cezaİyi akşamlar hanımlar
MenumHepfitim
Sabah hasl yumurta peynir zeytin çeşitleri azıcık patates fırında yapılmış sucuk
Öğle yaş pasta
Yürüyüşten sonra bir bardak kefir
Akşam 3 köfte 2 dilim sucuk ayran salata
Su 1.5 lt. Spor 1.5 saat tempolu yürüyüş T Titizz1 (pasta cezası verdim kendime ) biraz spor aletiyle de calıştım ama onu yazmıyorum
120 dk dan 360 puanhatta hepsi tempolu yürüyüş değil zaman zaman koştum bileee arz ederim
İvitAfiyet olsun canm 1 buçuk saat olan yürüyüşün de mi ceza
Sen yanlışlarının farkındasın canm tekrar etmeyeceğim yarin toparlanması diliyorum afiyet olsunİyi akşamlar menümü yazayım diye niyet ediyorum ama resmen süründüyorum niye mi çünkü kaçamak yaptım
Kahvaltı
11.00: Patates kızartmasıpeynir 3 zeytin ve biraz reçel 1 dilim TB ekmek
15:00 2 ceviz çay
17:00 2 kayısı (ağzım durmadı bugün
19:00 Yoğurt çorbası
20:00 bir kare bitter ve kahve ( battı balık yan gider mantığı ile gaza geliş)
Şu 1ltHepfitim
Kaptanları bilmem ama bana göre vicdan azabı cekecek kadar büyük bir kacamak değilİyi akşamlar menümü yazayım diye niyet ediyorum ama resmen süründüyorum niye mi çünkü kaçamak yaptım
Kahvaltı
11.00: Patates kızartmasıpeynir 3 zeytin ve biraz reçel 1 dilim TB ekmek
15:00 2 ceviz çay
17:00 2 kayısı (ağzım durmadı bugün
19:00 Yoğurt çorbası
20:00 bir kare bitter ve kahve ( battı balık yan gider mantığı ile gaza geliş)
Şu 1ltHepfitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?