Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun canım
Sadece suyu artır
Kızlar nerelerdesiniz ben sabahtan beri girmeye çalışıyorum sitede mi sorun vardi anlamadim giremedim bir türlü. Bu arada haftasonu 5 mesaj kuralında esneklik mi vardi kaptanim kimsecikler yok burada Hepfitim
Evet canım bende giremedim birakiverdim sonrada

Merhabaaa. Ya internet problemim var yarın rahat rahat yazarım
Dünkü menüm
Saat 11 peynirli omlet 1 dilim tb ekmek
Saat 18 porsiyon döner ekmeksiz pilavsız ve ayran

Bugünkü menüm
Saat 10.30 sucuklu domatesli yumurta 1 dilim tb ekmek
Az sonra yeşil mercimek yemeği
Hepfitim

Afiyet olsun canım

Kırıkkale canım valla iyi geldi allah sabrını veriyor canım ya

Iyi akşamlar herkese menüm
Sabah 11 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay zeytin peynir salatalık 2 sk tb ekmek
Ara 2 kivi
1 bardak süt
Öğle/akşam 17.00 3 tane küçük mercimek köftesi yarim tabak patlıcan yemeği
19.00 1 neskfa
Su 2 lt olur Hepfitim

İyi akşamlar hanımlar
Menum Hepfitim
Sabah hasl yumurta peynir zeytin çeşitleri azıcık patates fırında yapılmış sucuk
Öğle yaş pasta
Yürüyüşten sonra bir bardak kefir
Akşam 3 köfte 2 dilim sucuk ayran salata
Su 1.5 lt. Spor 1.5 saat tempolu yürüyüş T Titizz1 (pasta cezası verdim kendime ) biraz spor aletiyle de calıştım ama onu yazmıyorum
120 dk dan 360 puan hatta hepsi tempolu yürüyüş değil zaman zaman koştum bileee arz ederim

Afiyet olsun canm 1 buçuk saat olan yürüyüşün de mi ceza

İyi akşamlar menümü yazayım diye niyet ediyorum ama resmen süründüyorum niye mi çünkü kaçamak yaptım
Kahvaltı
11.00: Patates kızartmasıpeynir 3 zeytin ve biraz reçel 1 dilim TB ekmek
15:00 2 ceviz çay
17:00 2 kayısı (ağzım durmadı bugün
19:00 Yoğurt çorbası
20:00 bir kare bitter ve kahve ( battı balık yan gider mantığı ile gaza geliş)
Şu 1lt Hepfitim

T Titizz1 ciğim hiç spor yapasım yok hastalıktan dolayı ara verdim sonra hemen peşinden regl başladı ama son iki gündür tamamen tembelliktenhiç içimden gelmiyor hergün niyet ediyorum bugün yapacağım diye akşam boşver deyip başka islerime daliyorum .spor uzaklaşınca daha da zorlaşıyor

Sen yanlışlarının farkındasın canm tekrar etmeyeceğim yarin toparlanması diliyorum afiyet olsun

Kaptanları bilmem ama bana göre vicdan azabı cekecek kadar büyük bir kacamak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…