Birde çekirdekBir de kumanda tuttursaysınız eline
Dengelemişsin canım Afiyet olsunMenumu yazayımHepfitim
Sabah peynir zeytin çeşitleri hasl yumurta yukepek 4 lokma cevizli kete bu arada sofrada tatlılar tuzlular birsuru cıssss vardı ama yemedim sadece kete yedim onu da 6 aydır yememiştim
Öğle 3 kuru kayısı 5 hurma 2 ceviz
Aksam sabahkinin aynısı hafif bir kahvaltı yaptım
Su 1.5 lt spor yok tamam evet saldım bu gün ok ok T Titizz1
Sabahtan beri anca girebildim kimsecikler yokmuş burada da gec cevap oldu kuzumGünaydınnnnnn
Ayy iyi ko doğmuş Allah nice güzel sağlıklı yaşlar versin canmBen buradayım bugün küçük kızımın doğumgünü bu yüzden aktif katılamadım
Oh oh kolay gelsin iyi eğlenceler sizeAma ara ara girip bakıyorum...her hafta sonu bir işim oluyor önümüzdeki hafta da büyük kızın doğumgünü
Valla ben fırsat buldukça giriyorum kaptanım ama çoğu zaman kendime kendime konuşup kendime gülüyorum gibi geliyor .Kızlar nerelerdesiniz ben sabahtan beri girmeye çalışıyorum sitede mi sorun vardi anlamadim giremedim bir türlü. Bu arada haftasonu 5 mesaj kuralında esneklik mi vardi kaptanimkimsecikler yok burada Hepfitim
Ohhh maşallah enerjiye bak atom karınca mübarekBende sabahtan yemekleri hallettim cocukla biraz dolaştık geldik uyuttum sporumu yapıyorum eşim de akşam ise gidecek gece dr ders çalışmayı düşünüyorum insallah
Nice hayırlı uzun ömüleri olsun kuzucuklarının canım bu arada hazırladıgin ikramlardan yiyecek misinBen buradayım bugün küçük kızımın doğumgünü bu yüzden aktif katılamadım
Canım küçük 10 a büyük 15 e basıyor inşallah ...Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallahAyy iyi ko doğmuş Allah nice güzel sağlıklı yaşlar versin canmkaç yasındalar
Hey maşallah ..... Rabbim hepimize böyle enerjiler versin insallahBende sabahtan yemekleri hallettim cocukla biraz dolaştık geldik uyuttum sporumu yapıyorum eşim de akşam ise gidecek gece dr ders çalışmayı düşünüyorum insallah
Yedim bileNice hayırlı uzun ömüleri olsun kuzucuklarının canım bu arada hazırladıgin ikramlardan yiyecek misinaramızda kalsın kimseye söylemem
Tamam canım sırrın bende güvendeYedim bilekimseye söyleme akşamı çok hafif geçireceğim inşallah . Saat 14.30 da yedim kimseye söyleme
Çoğu zaman kendi kendime konuşma hissi bende de oluyor canm. Yani evet öyle düşünüyoruz mecbur canm bende bir yandan temizliğimi yapıyor nefes aralıklarında buraya giriyorumValla ben fırsat buldukça giriyorum kaptanım ama çoğu zaman kendime kendime konuşup kendime gülüyorum gibi geliyor .belki arkadaşlar da pazar temizliği ya da pazar gezmesi yapıyorlarsa o yüzden giremiyorlardır
Tamam çok teşekkür ederim yoksaaaa elekturunklu sandalye Allah korusunTamam canım sırrın bende güvende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?