Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir de kumanda tuttursaysınız eline
Birde çekirdek
Dengelemişsin canım Afiyet olsun

Günaaaayydınnn dün menümü unutmuşum
Kahvaltı 11:00 peynirli yumurta 5 zeytin yeşillik peynir 2 dilim ekmek
Ara00 1 muz
19:00 fırında köfte 4 tane ( küçüktu) sebzelerden de yedim biber soğan patlıcan
Şu çok az malesef 1 litre falan
Hepfitim

Kızlar nerelerdesiniz ben sabahtan beri girmeye çalışıyorum sitede mi sorun vardi anlamadim giremedim bir türlü. Bu arada haftasonu 5 mesaj kuralında esneklik mi vardi kaptanim kimsecikler yok burada Hepfitim

Bende sabahtan yemekleri hallettim cocukla biraz dolaştık geldik uyuttum sporumu yapıyorum eşim de akşam ise gidecek gece dr ders çalışmayı düşünüyorum insallah

Kızlar nerelerdesiniz ben sabahtan beri girmeye çalışıyorum sitede mi sorun vardi anlamadim giremedim bir türlü. Bu arada haftasonu 5 mesaj kuralında esneklik mi vardi kaptanim kimsecikler yok burada Hepfitim
Valla ben fırsat buldukça giriyorum kaptanım ama çoğu zaman kendime kendime konuşup kendime gülüyorum gibi geliyor .belki arkadaşlar da pazar temizliği ya da pazar gezmesi yapıyorlarsa o yüzden giremiyorlardır

Valla ben fırsat buldukça giriyorum kaptanım ama çoğu zaman kendime kendime konuşup kendime gülüyorum gibi geliyor .belki arkadaşlar da pazar temizliği ya da pazar gezmesi yapıyorlarsa o yüzden giremiyorlardır
Çoğu zaman kendi kendime konuşma hissi bende de oluyor canm. Yani evet öyle düşünüyoruz mecbur canm bende bir yandan temizliğimi yapıyor nefes aralıklarında buraya giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…