Iyi gecelerBende yatıyım hatunlar
Hayırlı geceler
Sabah kontrol tartısı ama ben tırsıyorum
Hem nohut yedim hem de Regliyim
Ben öyle durumlarda başka bi taktik uyguluyorum canım mesela -şuan inanılmaz tokum aşırı şişim akşam çok kaçırmışım çay içeyim yanıma alayım yarın yiyeyim hatta varsa bi dilim daha ver çok güzel görünüyor vs gibi- ev sahibini kırmadan reddetmeden kendi diyetini de baltalamadan laf salatası yaparak kurtulabilirsin.Dünkü menüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet
Bir dilim tb
Zeytin 5-6 tane
Ara karpuz
Küçük iki incir
Akşam 15:30da::)
Yarım tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
Akşam komşuya gittim
Bir dilim kek yedim benim için yapmış yemesem olmazdı
Kedi gibidir benim herüf miskin tembel bazen de zalımca sinirli asabiBasında bidi bidi konuşup yorum yapan
Yaptığına illa bi kulp takan
Elinden gelse 7/24 mutfakta yatıracak bi kişi değil o zaman seninkisi
Erken kalkmak ne dimek bacım bebeler okula başladı minnak beben var benim kız 5 de uyanacak nerdeyse offf 6 da ayaktayız hepimizYimedim kız emme şuan açım üşenmesem yerdim
Saçlarımı yaptım giyindim süslendim organizasyonun kızlarından bize oynama sırası gelmedi başlarım böle işe
Zati erkeklere ayrı içkili bölüm varfı kokusundan sarhoş oldum
Yarın sabah erken kalkarsam yapıcam kedicik merak etme
Kalktım bileO
Erken kalkmak ne dimek bacım bebeler okula başladı minnak beben var benim kız 5 de uyanacak nerdeyse offf 6 da ayaktayız hepimiz
Hoşgeldin canım kedi ben de doğum kilolarımla savaşıyor fit anne olmay a çabalıyorum.Günaydın kızlarrr ben Nazlı 28 yaşındayım Boyum 158 84 kiloyum
Normal şartlarda ortalama kilom 75 ama son bir seneyi evde geçirince baya kilo aldım hareketsizlikten. Geçen hafta dikkat etmeye başladım ama desteğe ve benim gibi kilo vermeye çalışanları görmeye ihtiyacım var. 3. Takımla yola devam etmek istiyorum
30 yaşındayım 2 çocuğum var 30 aylık ve 5 aylık Ankaradayım kamuda çalışıyorum ama bi süreliğine ücretsiz izindeyim. Bi süre şu kilolarımı verip iş başı yapana kadar kendime gelmek istiyorum.Günaydın kızlarrr ben Nazlı 28 yaşındayım Boyum 158 84 kiloyum
Normal şartlarda ortalama kilom 75 ama son bir seneyi evde geçirince baya kilo aldım hareketsizlikten. Geçen hafta dikkat etmeye başladım ama desteğe ve benim gibi kilo vermeye çalışanları görmeye ihtiyacım var. 3. Takımla yola devam etmek istiyorum
hosgeldin kendi basina cok zor.Günaydın kızlarrr ben Nazlı 28 yaşındayım Boyum 158 84 kiloyum
yarışmadım hiç eminim mesaj attım takım kapanınca ama sonra da ramazan diye yarışmayayım demiştimBi bakayım durumuna cnm
Benimki 15 aylıktı sanırım hamileydim. Bile isteye yaptık biz bebekleri, işe ara vermişken sıcağı sıcağına bi tane daha yapem de sonra kariyerine odaklanayım dedim tam 2 yaş araları oğlan 2 yaşına girdi 1 hafta sonra kız doğdu.Lusi bebişim mm haklısın ya ama kıramadım yedim belki de canımmm çekti şimdi kadını da suçlamayım:))) neyse sen onu boşver İlk çocuğun kaç aylıkken ikiyi yaptn nasıl oldu isteyerek mi kaza mı çok zor oldu mu, bende de 18 aylık bi tane var ama çok zor çocuk annesinin aksine hep aç yemek yemekten nefret ediyor, Neyse işte ikinciyi istiyorum yani şuan değil ama zamanı netleştiremiyorm ve çalışıyorum kafamda zibilyon tane soru pofturu
Atmadım şimdi atsam olur mu ki açsamBen nohut atıyorum içine
Senin komşun ben olacaktım kediii var yaaaMisafirlikten de geri kalmıyonuz hee ben mi değişiğim yav ne gelen olur bana ne giden ne menemenlik yaptım ne turşu ne domates sos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?