Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın hanımlar neşeli mutlu huzurlu bol ekşınlı çılgın kahkahalı bir hafta diliyorum herkese

Cuma: 64.9
P.tesi: 65
Fark: +100

Cuma hedefim 64.5 geçen hafta epey eksildi vücudu çok yormak istemiyorum çünkü yolu m uzun ve yavaş olsun kalıcı olsun düşünüyorum.
Sağlıklı beslenmeye sakin diyetime vs devam ancak daha fazla gitsin diye özel bir şey yapmayacağım

Ben öyle durumlarda başka bi taktik uyguluyorum canım mesela -şuan inanılmaz tokum aşırı şişim akşam çok kaçırmışım çay içeyim yanıma alayım yarın yiyeyim hatta varsa bi dilim daha ver çok güzel görünüyor vs gibi- ev sahibini kırmadan reddetmeden kendi diyetini de baltalamadan laf salatası yaparak kurtulabilirsin.

Basında bidi bidi konuşup yorum yapan
Yaptığına illa bi kulp takan
Elinden gelse 7/24 mutfakta yatıracak bi kişi değil o zaman seninkisi
Kedi gibidir benim herüf miskin tembel bazen de zalımca sinirli asabi
Her şeye karışmaz ama tabi al sen yap derim ya da alır çöpe dökerim ya da yapmam bir daha pek karışmaz bana o yüzden

O
Erken kalkmak ne dimek bacım bebeler okula başladı minnak beben var benim kız 5 de uyanacak nerdeyse offf 6 da ayaktayız hepimiz

O

Erken kalkmak ne dimek bacım bebeler okula başladı minnak beben var benim kız 5 de uyanacak nerdeyse offf 6 da ayaktayız hepimiz
Kalktım bile
45dk yaptım ceza sporumu
15 dk egzersiz yaptım 30dk leslie yaptım sahgull kaptanı da etiketliyeyim de

Bugün çok tırsıyorum okullar yanyana ikiside öğşenci ama 1saat fark var arada ortanca erken girip erken çıkcak neyse onu atlatırım da ikiside gitme anneee derse iki bina arası mekik dokurum kucakda bebeyle
Hoş ortanca alışabilir bi günde de büyükden şüpeliyim zaten benden ayrılmakdan ödü kopuyo bide yeni öğretmene ısınabilcekmi bakalım
Alışsınlar da o zaman şu meşur dansı yaparım onları okula yollayınca

Günaydın kızlarrr ben Nazlı 28 yaşındayım Boyum 158 84 kiloyum
Normal şartlarda ortalama kilom 75 ama son bir seneyi evde geçirince baya kilo aldım hareketsizlikten. Geçen hafta dikkat etmeye başladım ama desteğe ve benim gibi kilo vermeye çalışanları görmeye ihtiyacım var. 3. Takımla yola devam etmek istiyorum

Hoşgeldin canım kedi ben de doğum kilolarımla savaşıyor fit anne olmay a çabalıyorum.
Biz isteyip azmettikçe her şey yoluna girecek emin olabilirsin
sahgull kaptanımız sana yönlendirmede bulunacaktır. İlk sayfayı okuyup genel hatlarıyla uyum sağlayacağını kabul etmen gerekli

30 yaşındayım 2 çocuğum var 30 aylık ve 5 aylık Ankaradayım kamuda çalışıyorum ama bi süreliğine ücretsiz izindeyim. Bi süre şu kilolarımı verip iş başı yapana kadar kendime gelmek istiyorum.
Sen nerdesin evli misin bebe var mı ??

hosgeldin kendi basina cok zor.
en iyi karari vermissin.
2 hafta boyunca azmini gosterir katilim saglarsan listeye girersin.
ondan sonra gitsin kilolar

Lusi bebişim mm haklısın ya ama kıramadım yedim belki de canımmm çekti şimdi kadını da suçlamayım:))) neyse sen onu boşver İlk çocuğun kaç aylıkken ikiyi yaptn nasıl oldu isteyerek mi kaza mı çok zor oldu mu, bende de 18 aylık bi tane var ama çok zor çocuk annesinin aksine hep aç yemek yemekten nefret ediyor, Neyse işte ikinciyi istiyorum yani şuan değil ama zamanı netleştiremiyorm ve çalışıyorum kafamda zibilyon tane soru pofturu

Benimki 15 aylıktı sanırım hamileydim. Bile isteye yaptık biz bebekleri, işe ara vermişken sıcağı sıcağına bi tane daha yapem de sonra kariyerine odaklanayım dedim tam 2 yaş araları oğlan 2 yaşına girdi 1 hafta sonra kız doğdu.
Çok zor canım ama her yaşta vardır zorlukları artı eksi düşünüp yola çıkılması gerekir zira dönüşü yok ama bence sonu muhteşem şu 5 aylık bebe gözünü abisinden ayırmıyor iletişim kurmaya ufaktan başladılar ayy allahım birlikte vakit geçirsinler tatlı tatlı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…