- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Kiz seninle benim bebelerin arası aynı zaman oğlun mart 2017 dogumlumuBenimki 15 aylıktı sanırım hamileydim. Bile isteye yaptık biz bebekleri, işe ara vermişken sıcağı sıcağına bi tane daha yapem de sonra kariyerine odaklanayım dedim tam 2 yaş araları oğlan 2 yaşına girdi 1 hafta sonra kız doğdu.
Çok zor canım ama her yaşta vardır zorlukları artı eksi düşünüp yola çıkılması gerekir zira dönüşü yok ama bence sonu muhteşem şu 5 aylık bebe gözünü abisinden ayırmıyor iletişim kurmaya ufaktan başladılar ayy allahım birlikte vakit geçirsinler tatlı tatlı çok istiyorum
Hoşgeldin cnm bende yeniyim daha denem surecindeyim. kiz biz kadınlar yeterki isteyelim herşeyin üstesinden geliriz.Günaydın kızlarrr ben Nazlı 28 yaşındayım Boyum 158 84 kiloyum
Normal şartlarda ortalama kilom 75 ama son bir seneyi evde geçirince baya kilo aldım hareketsizlikten. Geçen hafta dikkat etmeye başladım ama desteğe ve benim gibi kilo vermeye çalışanları görmeye ihtiyacım var. 3. Takımla yola devam etmek istiyorum
Hee 24 mart kız da 1 nisan seninkilerinki nasıl ?Kiz seninle benim bebelerin arası aynı zaman oğlun mart 2017 dogumlumu
Çok az yemişsin tombul kuş nasıl doyuyosun nasıl az kilo gidiyor yanlış bir şeyler var sanki yavDünkü menüm
Sabah
menemen
Bir dilim ekmek
Öğlen
kısır komşu yapmıştı ☺
Akşam
3 yemek kaşığı kadar saç kavurmasahgull
Ee ne olacaktı ne yapardıkSenin komşun ben olacaktım kediii var yaaa
Aynen öyle canım bende oğlumda biraz izin kullandım ama şimdi çalışıyorum ikinciyi araları az olsun arkadas olsunlar diye istiyorum ve izne ayrılıp iki sene ikisine bakayım sonra da büyüğü kreş yaşına gelir zaten diye istiyorum oğlum çok sosyal bebekleri çocukları çok seviyo evde ona da neşe olur diyorum muhtemelen bende yakında çalışmalara başlarımBenimki 15 aylıktı sanırım hamileydim. Bile isteye yaptık biz bebekleri, işe ara vermişken sıcağı sıcağına bi tane daha yapem de sonra kariyerine odaklanayım dedim tam 2 yaş araları oğlan 2 yaşına girdi 1 hafta sonra kız doğdu.
Çok zor canım ama her yaşta vardır zorlukları artı eksi düşünüp yola çıkılması gerekir zira dönüşü yok ama bence sonu muhteşem şu 5 aylık bebe gözünü abisinden ayırmıyor iletişim kurmaya ufaktan başladılar ayy allahım birlikte vakit geçirsinler tatlı tatlı çok istiyorum
İkisi bi arada zor olur yav ben oğlanı kreşe göndermesem bitmiştim onun enerjisi hiç bitmiyor ki ben küçükle ilgileneyim ve kıskançlık kaçınılmaz olacak onu da düşünmek lazım.Aynen öyle canım bende oğlumda biraz izin kullandım ama şimdi çalışıyorum ikinciyi araları az olsun arkadas olsunlar diye istiyorum ve izne ayrılıp iki sene ikisine bakayım sonra da büyüğü kreş yaşına gelir zaten diye istiyorum oğlum çok sosyal bebekleri çocukları çok seviyo evde ona da neşe olur diyorum muhtemelen bende yakında çalışmalara başlarım
Benim oğlan 10 mart . Kiz da 29 nisan yalnız benim kiz planlı olmadı supriz yumurta. bu arada 2017 mart annelerindeydimHee 24 mart kız da 1 nisan seninkilerinki nasıl ?
Aslında ben oğlumla daha çok vakit geçirmek için ikinciyi yapıp izne ayrılayım diye istiyorum yardımcı falan tutarım olmazsa hergün iki üç saat gelir yemek temizlik ben çocuklarla vakit geçirirm şu aralar eşimle gündemimiz bu da buraya da yazmış oldum:))İkisi bi arada zor olur yav ben oğlanı kreşe göndermesem bitmiştim onun enerjisi hiç bitmiyor ki ben küçükle ilgileneyim ve kıskançlık kaçınılmaz olacak onu da düşünmek lazım.
Rabbim güzel gönlünüze göre versin canım büyüdükçe iyiki diyeceğimize inanıyorum
İstanbulda yaşıyorum bende evliyim çocuğum yok daha bu kiloyla bi de hamile kalırsam yandım. İş başı ne zaman verirsin inşallah en kisa zamanda30 yaşındayım 2 çocuğum var 30 aylık ve 5 aylık Ankaradayım kamuda çalışıyorum ama bi süreliğine ücretsiz izindeyim. Bi süre şu kilolarımı verip iş başı yapana kadar kendime gelmek istiyorum.
Sen nerdesin evli misin bebe var mı ??
Bence eğer ikinciçocugu düşünüyorsan yap başlarda zor oluyo ama sonra rahat ediyosun birlikte buyutuyorsunAslında ben oğlumla daha çok vakit geçirmek için ikinciyi yapıp izne ayrılayım diye istiyorum yardımcı falan tutarım olmazsa hergün iki üç saat gelir yemek temizlik ben çocuklarla vakit geçirirm şu aralar eşimle gündemimiz bu da buraya da yazmış oldum:))
Hoşbuldummmhosgeldin kendi basina cok zor.
en iyi karari vermissin.
2 hafta boyunca azmini gosterir katilim saglarsan listeye girersin.
ondan sonra gitsin kilolar
Çocuk düşünüyorsan kesin zayıfla çünkü hamileyken zaten kilo aliyorsunİstanbulda yaşıyorum bende evliyim çocuğum yok daha bu kiloyla bi de hamile kalırsam yandım. İş başı ne zaman verirsin inşallah en kisa zamanda
Düşünmekle düşünmemek arasındayım nasip bakalım sende deneme sürecindesin öyle mi ne kadar oldu gruba gireli?Çocuk düşünüyorsan kesin zayıfla çünkü hamileyken zaten kilo aliyorsun
Cumâ girdim bugun 4. Gün bakalim bi dahaki cumaya kadar ne kadar gidecekDüşünmekle düşünmemek arasındayım nasip bakalım sende deneme sürecindesin öyle mi ne kadar oldu gruba gireli?
Arada bakıyordum canım mart annelerine ama aktif değildim 2019 nisan annelerinde hatırlamıyorum seni sen de oraya hiç uğrdamadın heralde o topik de benim üzerimeBenim oğlan 10 mart . Kiz da 29 nisan yalnız benim kiz planlı olmadı supriz yumurta. bu arada 2017 mart annelerindeydim
Ücretsizdeyim şuan kız iki yaşını geçene kadar vaktim var aslında ama şartları olgunlaştırma potansiyeline bağlı olarak erken de başlayabilirimİstanbulda yaşıyorum bende evliyim çocuğum yok daha bu kiloyla bi de hamile kalırsam yandım. İş başı ne zaman verirsin inşallah en kisa zamanda
Ohh ohh evde yalnız olmak kaygısız iş yapmak üzerine kahve ahh nasıl özledim şu basit şeyleerri bileKızlar hazir evde yalnızken su evin temizliğini bi bitireyim sonra bi kahve yapıp rahat rahat alcam telefonu elime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?