Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kiz seninle benim bebelerin arası aynı zaman oğlun mart 2017 dogumlumu

Hoşgeldin cnm bende yeniyim daha denem surecindeyim. kiz biz kadınlar yeterki isteyelim herşeyin üstesinden geliriz.

Aynen öyle canım bende oğlumda biraz izin kullandım ama şimdi çalışıyorum ikinciyi araları az olsun arkadas olsunlar diye istiyorum ve izne ayrılıp iki sene ikisine bakayım sonra da büyüğü kreş yaşına gelir zaten diye istiyorum oğlum çok sosyal bebekleri çocukları çok seviyo evde ona da neşe olur diyorum muhtemelen bende yakında çalışmalara başlarım

İkisi bi arada zor olur yav ben oğlanı kreşe göndermesem bitmiştim onun enerjisi hiç bitmiyor ki ben küçükle ilgileneyim ve kıskançlık kaçınılmaz olacak onu da düşünmek lazım.
Rabbim güzel gönlünüze göre versin canım büyüdükçe iyiki diyeceğimize inanıyorum

Aslında ben oğlumla daha çok vakit geçirmek için ikinciyi yapıp izne ayrılayım diye istiyorum yardımcı falan tutarım olmazsa hergün iki üç saat gelir yemek temizlik ben çocuklarla vakit geçirirm şu aralar eşimle gündemimiz bu da buraya da yazmış oldum:))

İstanbulda yaşıyorum bende evliyim çocuğum yok daha bu kiloyla bi de hamile kalırsam yandım. İş başı ne zaman verirsin inşallah en kisa zamanda

Bence eğer ikinciçocugu düşünüyorsan yap başlarda zor oluyo ama sonra rahat ediyosun birlikte buyutuyorsun

hosgeldin kendi basina cok zor.
en iyi karari vermissin.
2 hafta boyunca azmini gosterir katilim saglarsan listeye girersin.
ondan sonra gitsin kilolar
Hoşbuldummm
Haftasonu kaçamaklardan sonra bugün başladım bakalım hep beraber destek olalım birbirimize

Benim oğlan 10 mart . Kiz da 29 nisan yalnız benim kiz planlı olmadı supriz yumurta. bu arada 2017 mart annelerindeydim
Arada bakıyordum canım mart annelerine ama aktif değildim 2019 nisan annelerinde hatırlamıyorum seni sen de oraya hiç uğrdamadın heralde o topik de benim üzerime

İstanbulda yaşıyorum bende evliyim çocuğum yok daha bu kiloyla bi de hamile kalırsam yandım. İş başı ne zaman verirsin inşallah en kisa zamanda
Ücretsizdeyim şuan kız iki yaşını geçene kadar vaktim var aslında ama şartları olgunlaştırma potansiyeline bağlı olarak erken de başlayabilirim
İlk bebiş daha heyecanlı oluyor sen ver verebildiğini kadar bebiş de geldiği zaman gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…