Geçmiş olsun canım geldi mi üstüste geliyor neyse ki kilo kontrolünü ele almışsın inşallah bu hafta güzel şeyler görürsün tartıdaMerhaba
Kusura bakmayın biraz rahatsizim.birde okul başladı. Üstüne bide evlilik yıldönümüydü pazar günü eşimle kavga ettik .berbat bi haftasonuydu.
Tek güzel şey kontrol tartım 78.6
Eksi 1.3
Lusi canım eliptik yaptım yürüme imkanım yok gibi.lesliyi indirdim bugün bi 3 milde onu planlıyorum.
Haftasonu menülerimi akşam paylasirim
Biz de o niyetlerle çıktık yola yardımcı alırız ev işini halleder ben bebelerle ilgilenirim vs vs diye maalesef bulamadım.Aslında ben oğlumla daha çok vakit geçirmek için ikinciyi yapıp izne ayrılayım diye istiyorum yardımcı falan tutarım olmazsa hergün iki üç saat gelir yemek temizlik ben çocuklarla vakit geçirirm şu aralar eşimle gündemimiz bu da buraya da yazmış oldum:))
Akşam alınan her karbonhidrat direkt yağ demektir canımDünkü menüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet
Bir dilim tb
Zeytin 5-6 tane
Ara karpuz
Küçük iki incir
Akşam 15:30da::)
Yarım tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
Akşam komşuya gittim
Bir dilim kek yedim benim için yapmış yemesem olmazdı
Minicik bir artı kedicikGünaydın hanımlar neşeli mutlu huzurlu bol ekşınlı çılgın kahkahalı bir hafta diliyorum herkese
Cuma: 64.9
P.tesi: 65
Fark: +100
Cuma hedefim 64.5 geçen hafta epey eksildi vücudu çok yormak istemiyorum çünkü yolu m uzun ve yavaş olsun kalıcı olsun düşünüyorum.
Sağlıklı beslenmeye sakin diyetime vs devam ancak daha fazla gitsin diye özel bir şey yapmayacağım
Hoş geldin canımGünaydın kızlarrr ben Nazlı 28 yaşındayım Boyum 158 84 kiloyum
Normal şartlarda ortalama kilom 75 ama son bir seneyi evde geçirince baya kilo aldım hareketsizlikten. Geçen hafta dikkat etmeye başladım ama desteğe ve benim gibi kilo vermeye çalışanları görmeye ihtiyacım var. 3. Takımla yola devam etmek istiyorum
Evet canım haklısın bulmak zor olacak çocuk olmadan bulmak lazım tabi bunlar bizim planlarımız bakalım Allah neyi nasip edecekBiz de o niyetlerle çıktık yola yardımcı alırız ev işini halleder ben bebelerle ilgilenirim vs vs diye maalesef bulamadım.
Hangi şehirdeydin canım bence şimdiden ayarlamaya çalış birilerini
Aynen canım akşam daha dikkatli olmak lazım aslındaAkşam alınan her karbonhidrat direkt yağ demektir canım
Çünkü hareket etmeden yatiyoruz
Minicik bir artı kedicik
Cuma ya bombe patliycak gibi
Hoş geldin canım
Gurban olurum yörüyün anam yörüyün
Valla kedicik bende bilmiyorum nerde yanlış yaptığımı tartı da da sabit çıktım kaçamak abur cubur ağzıma da atmıyorum ama şişim elim yüzüm çok şiş adet olamadım Doğumdan beri deÇok az yemişsin tombul kuş nasıl doyuyosun nasıl az kilo gidiyor yanlış bir şeyler var sanki yav
Yemek yerdük fanteziler sen fantazisiz bişey de yapmıyorsundurEe ne olacaktı ne yapardık
Hoşgeldin canım boylarımız yaşlarımız aynı inşallah birlikte kilo vercez evli misin çpşuk çocuk var mıGünaydın kızlarrr ben Nazlı 28 yaşındayım Boyum 158 84 kiloyum
Normal şartlarda ortalama kilom 75 ama son bir seneyi evde geçirince baya kilo aldım hareketsizlikten. Geçen hafta dikkat etmeye başladım ama desteğe ve benim gibi kilo vermeye çalışanları görmeye ihtiyacım var. 3. Takımla yola devam etmek istiyorum
Güzel menü ama su azSlm hatunlar
Akşama yemeğe annemleri cagirdik
Kahvalti(9:45)
2 tavada yumurta
2 zeytin
Yarim kk peynir
2 dilim tb ekmegi
Çay
Aksam(19:30)
Yarim kase nohut yemeği
Salata
5/6kasik kavurma
2 kaşık pilav
2 üçgen dilim karpuz
Su 1 litresahgull
Menü güzellllsahgull kaptaniçemmm
12.00
2yum dan omlet
4zeytin
1kk peynir
16.00
1kepçe çorba
6kaşık et
3kaşık cacık
00.03 açımmmmmmm açaçaç
Olurdu aslındaDünkü menüm
Sabah 1 yumurtadan peynirli omlet
Bir dilim tb
Zeytin 5-6 tane
Ara karpuz
Küçük iki incir
Akşam 15:30da::)
Yarım tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
Akşam komşuya gittim
Bir dilim kek yedim benim için yapmış yemesem olmazdı
Aynen cnmGünaydın hanımlar neşeli mutlu huzurlu bol ekşınlı çılgın kahkahalı bir hafta diliyorum herkese
Cuma: 64.9
P.tesi: 65
Fark: +100
Cuma hedefim 64.5 geçen hafta epey eksildi vücudu çok yormak istemiyorum çünkü yolu m uzun ve yavaş olsun kalıcı olsun düşünüyorum.
Sağlıklı beslenmeye sakin diyetime vs devam ancak daha fazla gitsin diye özel bir şey yapmayacağım
Hoşgeldin nazlıcımGünaydın kızlarrr ben Nazlı 28 yaşındayım Boyum 158 84 kiloyum
Tamam canımyarışmadım hiç eminim mesaj attım takım kapanınca ama sonra da ramazan diye yarışmayayım demiştim
Olur herhaldeAtmadım şimdi atsam olur mu ki açsam
Ne kadar gömdün kısırdanDünkü menüm
Sabah
menemen
Bir dilim ekmek
Öğlen
kısır komşu yapmıştı ☺
Akşam
3 yemek kaşığı kadar saç kavurmasahgull
Hemen hemen aynıyız bende ist evliyşm cocuk yokİstanbulda yaşıyorum bende evliyim çocuğum yok daha bu kiloyla bi de hamile kalırsam yandım. İş başı ne zaman verirsin inşallah en kisa zamanda
Tüh ya evlilik yıldönümünde iyi olmamışMerhaba
Kusura bakmayın biraz rahatsizim.birde okul başladı. Üstüne bide evlilik yıldönümüydü pazar günü eşimle kavga ettik .berbat bi haftasonuydu.
Tek güzel şey kontrol tartım 78.6
Eksi 1.3
Lusi canım eliptik yaptım yürüme imkanım yok gibi.lesliyi indirdim bugün bi 3 milde onu planlıyorum.
Haftasonu menülerimi akşam paylasirim
Aynen katılım ne kadar çok olursa eksi okadar fazla geliyorPek iyi bir başlangıç yapamadım paylaşımda cumaya kadar telafi edeceğim inş.
Çok güzel cnmSlm hatunlar
Tartilali çok oldu ama malum eşim evde
Bebeleri uyuturken giriyim dedim
Kontrol tartısı
83.6
Cuma ya göre-300
Resim yükleyemedim yaa
En kısa zamanda operatörü değiştircem
Bi işe yaramıyor sinir oldum
Ohh misss yürü bakalım
Çok az yemişsinnnn
Çok az yemissinBende bugünkü menüyü yazayım sabah biraz ekmek ve yoğurt arada hiç bisey yiyemedim akşam 3 pilav 3 kaşık etli sebze yemegi cacık.su çok içemedim akşam içmeye calisirim
Bugün büyük çocuklar okula gidince kucuklerden firsat bulamadımÇok az yemissin
Ekstrem bir durum yoksa sağlam kahvaltı yapmalısın
Suu en az 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?