Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm hatunlar
Menümü yazayım
Kahvalti(10:45)
Yumurtalı kavurma
1.5 dilim ekmek
3 zeytin
Yarim kk peynir
Çay

Aksam(20:00)
7 kaşık tavuklu bezelye
5 kaşık kadar tb makarna
Salata

Su yatana kadar 2litre olur sahgull
Bugün sağlık ocağı market işlerim vardı alışveriş bekleme vs süresi hariç
30 dk yürüyüş Lusi

Canım hiç bir şey yememiş sn dikkat et kendine
İki okul arasında bittim büyüğün öğretmeni de 2ders oyalayınca eve gitmedim market market gezdim alıncakları aldım kırtasiyeden alıncak az bişey kaldı oda ana sınıfı için
Ara yerde aç kaldım şuan çok kötüyüm

günaydın cocukları okullarına yerleştirdim yarında yardımcı bayan başlayacak.buralarda olurum.
cocuk 3 tane okulları ayrı bu yıl tek tek servis bekle eksikleri teemin et
dünkü menümü yazayım unutmadan
tek öğün yedim.
Allah kabul etsin oructum aşure günü diye bugün de tutacaktım ama regl şaşkınlığı var bende kist var.

sahurda yarım avakado biraz hindistan cevizi tozu kakao ve 1 yk kakao yedim tuhaf bi sahur oldu ketojenik beslenmeye geçiş yapmaya çalışıyorum.
iftarda
semiz otu salatası
fırında et patlıcan ve kabaktan oluşan türlü
1 yerli muza az tahin ve kakao döküp yedim.

Geçmiş olsun canım geldi mi üstüste geliyor neyse ki kilo kontrolünü ele almışsın inşallah bu hafta güzel şeyler görürsün tartıda
Leslie candır ben de yapem
teşekkür ederim kedicim.dün niyetliyim diye muhtemelen öyle çıktım ama iftara yakın değildi tartıldığım.

ah kaptancım adam geriliyo özel gün deyince ula zaten 12 yıl oldu bi kere kutlamadı değişik bi yöntem denedim,hergün bugün ayın kaçı dedim,bu sefer unutma değil aman neyse yine geçti gitti.
benimde kiloların gizli sebebi o.zira ben sağlıklı beslenirim
bi sebebi hızlı hayat tempomdan hızlı yemem bi sebebi de sürekli stres altında olmam çünkü adama herşey stres yapıyo.dün okul alışverişi yapıcaz tek bi yere girerim alacagını al çıkalımla başladık.ya orda yoksa gerginliği ve ben.ve tabiki 2. bi yer gerekti ve hemen stres oldu girmedi kırtasiye ye deli oldum.3 cocuk kalabalık ortamö dıişarda bekleyen koca.
bende olay çokkkkkkkk.

Bende yazamadım akşam hemen dünkü menümü ekliyorum
Kahvaltı :bir dilim ekmek
Yoğurt zeytin
Ara incir ve karpuz
Akşam kuru fasulye ve pilav
Aç kalmadım hiç ya tartı kesin sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…