Cuma | C.tesi | Pazar | P.tesi | Salı | Ç.ba | P.be | Toplam | ||
| 140 puan | 60 puan | 60 puan | ||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| 60 puan | ||||||||
| |||||||||
S Salty | |||||||||
| |||||||||
|
İki okul arasında bittim büyüğün öğretmeni de 2ders oyalayınca eve gitmedim market market gezdim alıncakları aldım kırtasiyeden alıncak az bişey kaldı oda ana sınıfı içinCanım hiç bir şey yememiş sn dikkat et kendine
İtirazım var
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam Lusi 140 puan 60 puan 60 puan sahgull sleepy angel Sismaniye Hepfitim 60 puan ervanazlim S Salty murya07 pretty_rose
Sen kazana düştün bacım sana gıcığım varİtirazım varHepfitim in yürüyüşü saydın haksızlık geçen beni saymadın
Hee bu gözden kaçmış benim ehuheheh süpermiş geçmiş adımlarıma bakıp kendime de puan ekleyem 1000 adım=10 puanmış bacım 140 puanın var
Yaaaa ama dünürüm kızSen kazana düştün bacım sana gıcığım var
Oooo kendim gibi birini buldumHoşgeldin canım boylarımız yaşlarımız aynı inşallah birlikte kilo vercez evli misin çpşuk çocuk var mı
kedicim ellerine sağlık.ben 3 cocuklu çalışan size göre yaşlı bir bayan olarak henüz tam adapte olamadım ama olsundu olacam ins cünkü ruhum genç.
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam Lusi 140 puan 60 puan 60 puan sahgull sleepy angel Sismaniye Hepfitim 60 puan ervanazlim S Salty murya07 pretty_rose
teşekkür ederim kedicim.dün niyetliyim diye muhtemelen öyle çıktım ama iftara yakın değildi tartıldığım.Geçmiş olsun canım geldi mi üstüste geliyor neyse ki kilo kontrolünü ele almışsın inşallah bu hafta güzel şeyler görürsün tartıda
Leslie candır ben de yapem
ah kaptancım adam geriliyo özel gün deyince ula zaten 12 yıl oldu bi kere kutlamadı değişik bi yöntem denedim,hergün bugün ayın kaçı dedim,Tüh ya evlilik yıldönümünde iyi olmamış
Geçmiş olsun
Eksi harika
Boşver takma hepimizde var okoca kişisi
BakSismaniye hep kocası yüzünden kilo alıyo
Aynen katılım ne kadar çok olursa eksi okadar fazla geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?