Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahhh bu kocalar
Benimki de aynı ne yalan söyleyeyim bu sene marketlerden aldım yarısını kırtasiyeden uyguna geldi aynı ürün kalanlar için kırtasiyeye gidilcek paşam kartı verdi halledersin sen diye zaten eşimin hiç uygunmu diye bakma adeti yoktur evvel sene büyük kızın ana okul ihtiyacını alıyoruz bildiğin Faberin pasteli ni 25e aldık üstünde etiketi bile duruyo başka yerde markette falan hep 10 du
Bu sene adama bırakmadım hiç zaten 2. Sınıfın pek masrafı yok daa anasınınıfı baya masraflı neyse buna da şükür

Tabiki kabul ediyorum kuralları Bugünden itibaren kaçamaksiz başladım artık

Benim eşimde seninki gibi biyerden alışveriş yapmayı seviyor fiyatlara bakmaz yeterki cabuk bitsin eve dönelim ben bu sene gitmedim çocuklarla gönderdim halledip gelmis . senin çocuklar kaçıncı sınıfa gidiyorlar

Kızlar boşverin herüffleri benimki eyyidir hoştur ama ne bileyim kavga gürültü de var özel günleri bin dokuzyüzdoksamdokuz kere hatırlatırım atlayamaz ama atlar da kahveyüüü sever bu kadar entel grubuyla nasıl okey oynuyor hiç birini anlamıyore bazen yakasına yapışıp boğasım bazen de sımsıkı sarılasım gelir ah şu sevgi olmazsa evlilik hiç çekilmez dee.. Ben de hala kahvaltı yapmadım zaten okuldayım eve geçene kadar yemicem cumaya eksi görmek istiyorum ama sanki bende şişti adetim de yakın kafam da zibilyon tane mesele, kafamın içinde mahmut tuncer show göynüm de dilim dernek kurulmuş ama gelin ağlıyor... Neyse amma da uzattım anlamayanlar anlayanlara anlatsın

o zaman herkese merhabalar bu takıma ilk gelişim 2014 yılı olması lazım bu takımda 56 kiloya inmiştim sonra zaman zaman geldim gittim şimdi 70 kilo ile başlıyorum hedef 60 olmak 2 çocuk annesiyim çalışıyorum günler nasıl geçiyor anlamıyorum bi sabah kalktığımı bilerim bide gece yattığımı

keşkeee benim olsaydııııııııııııııııııııııı
Özlemişim ben de vallahi
Topla tasin yerleş derken bir de eşim izin aldi vs 1 ayı geçti böyle kahvaltı yapmayali
Sizin meslek neydi yoğunluktan yeni kafama dank etti

Kaptanım daha belli değil bu ayın sonuna kadar belli olacak inşallah... dünkü menümü de yazayım
Sabah
1 Yumurta
Peynir
Domates

Öğlen
Bir küçük dilim kek
İki içli köfte haşlama

Akşam

Bir kase susuz nohut
Salata

Yarım haşlanmış mısır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…