- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Ahhh bu kocalarah kaptancım adam geriliyo özel gün deyince ula zaten 12 yıl oldu bi kere kutlamadı değişik bi yöntem denedim,hergün bugün ayın kaçı dedim,bu sefer unutma değil aman neyse yine geçti gitti.
benimde kiloların gizli sebebi o.zira ben sağlıklı beslenirim
bi sebebi hızlı hayat tempomdan hızlı yemem bi sebebi de sürekli stres altında olmam çünkü adama herşey stres yapıyo.dün okul alışverişi yapıcaz tek bi yere girerim alacagını al çıkalımla başladık.ya orda yoksa gerginliği ve ben.ve tabiki 2. bi yer gerekti ve hemen stres oldu girmedi kırtasiye ye deli oldum.3 cocuk kalabalık ortamö dıişarda bekleyen koca.
bende olay çokkkkkkkk.
Hoşgeldin nazlıcım
Kurallarımız ilk sayfada kabul edersen bizde çok isteriz takım arkadaşı olmak
Kural basit aslında
Günlük katılım
Takımla gır gır şamata kilo vermek
Hemen hemen aynıyız bende ist evliyşm cocuk yok
Aynen zayıflada öyle düşün çocuk boyunda benimle aynı 80 çok fazla ben 66 da bile hala mutlu değilim
Benim eşimde seninki gibi biyerden alışveriş yapmayı seviyor fiyatlara bakmaz yeterki cabuk bitsin eve dönelim ben bu sene gitmedim çocuklarla gönderdim halledip gelmis . senin çocuklar kaçıncı sınıfa gidiyorlarah kaptancım adam geriliyo özel gün deyince ula zaten 12 yıl oldu bi kere kutlamadı değişik bi yöntem denedim,hergün bugün ayın kaçı dedim,bu sefer unutma değil aman neyse yine geçti gitti.
benimde kiloların gizli sebebi o.zira ben sağlıklı beslenirim
bi sebebi hızlı hayat tempomdan hızlı yemem bi sebebi de sürekli stres altında olmam çünkü adama herşey stres yapıyo.dün okul alışverişi yapıcaz tek bi yere girerim alacagını al çıkalımla başladık.ya orda yoksa gerginliği ve ben.ve tabiki 2. bi yer gerekti ve hemen stres oldu girmedi kırtasiye ye deli oldum.3 cocuk kalabalık ortamö dıişarda bekleyen koca.
bende olay çokkkkkkkk.
1.sınıf 3.sınıf 6.sınıf canımBenim eşimde seninki gibi biyerden alışveriş yapmayı seviyor fiyatlara bakmaz yeterki cabuk bitsin eve dönelim ben bu sene gitmedim çocuklarla gönderdim halledip gelmis . senin çocuklar kaçıncı sınıfa gidiyorlar
Kızlar boşverin herüffleri benimki eyyidir hoştur ama ne bileyim kavga gürültü de var özel günleri bin dokuzyüzdoksamdokuz kere hatırlatırım atlayamaz ama atlar da kahveyüüü sever bu kadar entel grubuyla nasıl okey oynuyor hiç birini anlamıyore bazen yakasına yapışıp boğasım bazen de sımsıkı sarılasım gelir ah şu sevgi olmazsa evlilik hiç çekilmez dee.. Ben de hala kahvaltı yapmadım zaten okuldayım eve geçene kadar yemicem cumaya eksi görmek istiyorum ama sanki bende şişti adetim de yakın kafam da zibilyon tane mesele, kafamın içinde mahmut tuncer show göynüm de dilim dernek kurulmuş ama gelin ağlıyor... Neyse amma da uzattım anlamayanlar anlayanlara anlatsın
TAMAM kaptanım ben haber bekledim senden bugünden itibaren başlayım o zamanTamam canım
Başla menüleri yazmaya alırım senide listeye bir hafta adapte ol düzenli menü paylaş
keşkeee benim olsaydıııııııııııııııııııııııEki Görüntüle 2305968
Günaydın hatunlar
ahhh ahhhh masa başından sesleniyorummmm.benim ,içinde yürü
Özlemişim ben de vallahikeşkeee benim olsaydııııııııııııııııııııııı
ahhh ahhhh masa başından sesleniyorummmm.benim ,içinde yürü
Kaptanım daha belli değil bu ayın sonuna kadar belli olacak inşallah... dünkü menümü de yazayımGüzel menü ama su az
Suyu arttır cnm
Menü güzellll
Açlık iyidir
Olurdu aslında
Kendi evlilik yıldönümü pastamı yemediğimi biliyorum cnm boşver ikramlar bitmez
Aynen cnm
Hoşgeldin nazlıcım
Kurallarımız ilk sayfada kabul edersen bizde çok isteriz takım arkadaşı olmak
Kural basit aslında
Günlük katılım
Takımla gır gır şamata kilo vermek
Tamam canım
Başla menüleri yazmaya alırım senide listeye bir hafta adapte ol düzenli menü paylaş
Olur herhalde
Ne kadar gömdün kısırdan
Heryerde illa bulacan kısırcı komsu
Tasınma işi noldu
Hemen hemen aynıyız bende ist evliyşm cocuk yok
Aynen zayıflada öyle düşün çocuk boyunda benimle aynı 80 çok fazla ben 66 da bile hala mutlu değilim
Tüh ya evlilik yıldönümünde iyi olmamış
Geçmiş olsun
Eksi harika
Boşver takma hepimizde var okoca kişisi
Bak @pisi pisi kopatim hep kocası yüzünden kilo alıyo
Aynen katılım ne kadar çok olursa eksi okadar fazla geliyor
Çok güzel cnm
Ohh misss yürü bakalım
Çok az yemişsinnnn
Büyütmüşsün işte kiz maşallah. yaş kaç1.sınıf 3.sınıf 6.sınıf canım
Cokkk güzel görünüyo afiyet olsunEki Görüntüle 2305968
Günaydın hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?