3 yaş grubu anneleri

serapcım Allah bağışlasın yavrunu .cnm bize ne kadar kolay görünsede onlar için cümle kurmak gerçekten bir hayli zor sabırlı olmamız lazım umarım en yakın zamanda kuracaktır annesi sabır...

zeppcim al bendende o kadar burda iki çocuklu anneleri gördükçe ben neden cesaret edemiyorum neden bu kadar kasıyorum kendimi diye düşünüyorum ama çok zor ben,m oğlan aralıkta tam 3 yaşında oldu ve yerinde durmayan bir çocuk ne istekleri ne soruları hiç birşeyi bitmiyor Allah bitirmesin tabi ama beni çok yoruyor o yüzden bir türlü cesaret edemiyorumkafamçokkarıştı

yaa benim soruma kimse cvp vermedi ne olur arkadaşlar bir fikir verin...

iktuğcum walla o kadar aydınlatıcı oldunki anlatamam çok saol cnm gösterdiğin yol için.aynı korkuları bende yaşıyorum ya oğluşumu ihmal edersem yeni bebek geldiğinde diye kendi kendimi çok yargılıyorum şimdiden korkuyorum açıkçası

cnm Allah bağışlasın yavrunu eşin içinde üzüldüm Allah kurtarsın sanada yavrunada çok zor gerçekten ne diyvceğimi bilemiyorum

27. sayfada yazmıştım begumtunaycım şimdi yazdırtma o kadar uzun seyi bana.bu arada ilgilendiğin i.çin teşekkürler...sende olmasan...

cnm geçmiş olsun öncelikle benim oğlumda rotaya iki kez yakalandı çok zordur gerçekten.
walla kardeş olayına gelince bende istiyorum ama korkuyorum açıkçası ikinci çocuk olayından çünkü bu zaten beni maffediyor birde ikincisiyle nasıl baş ederim bilmiyorum bana bu konuda pek söz düşmez ama eşin,n sana destek olamıyacağı bir dönemde bence çok daha zorlanırsın en azından eşinin askerden dönüşünden sonraya ertelesen senin için çok daha iyi olur gibime geliyor.
Allah eşine ve tüm askerciklere hayırlı tezkereler versin inşallah

begümtunay ne zamandır yoktun nerelerdeydin canım inş hastalık falan değildir olmamana sebep

canım merhaba nihayet buralardasın özlettin valla msn de de yoktun:1no2: geçmişi biraz okudum evet kızlar ikinci bebekte acale etmeyin benim 2. büyük oğlum 18 aylıktı hamile kaldığımda büyük bir şok yaşadım şimdi de iyiki olmuş diyorum 1,5 yaşında ama inanın haftada 1 kadın gelmesine rağmen çok zor günler geçirdim kendinizi ve moralinizi ikinci bebeğe iyice hazırlayın derim.....
Hepimizin yavrusunu Allahım bağışlasın
SEVGİLERLE

merhaba arkadaslar

benim oglumda nisan 2004 dogumlu. sizin kuzulariniz anaokuluna basladi mi ? handi okullar ?

biz eylulde basladik ama bir ay surdu okul seruvenimz. cesitli sebeplerden dolayi biraktik simdi yeniden baslayacagiz ama celiskilerim var.

a.s.jasmincan hoşgeldin canım,oğlunu da allah bağışlasın.biz anaokuluna daha başlamadık 5 yaşından öncede vermeyiz herhalde.senin ne gibi çelişkilerin var canım.:uhm:

Mrb aramiza hosgeldin ...:1hug:
Benim oglus daha 2 yas 11 aylik :)
insallah onumuzdeki sezon krese vermeyi dusunuyorum ...
Neden biraktiniz?Sevmedi mi ?Sosyallesmesi acisindan cok onemli bence cocuklarin kres ,anaokuluna gitmesi ...

Anliyorum canim ...
Ayni seyleri bende dusunuyorum ...kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
inan ki kafam cok karisik :çok üzgünüm:

Mrb aramiza hosgeldin ;Allah bagislasin yavrunu
...cok gecmis olsun :teselli:
Hayirlisi olsun ama esin askerdeyken hamilelik gecirmen cok zor olacaktir ...:1no2:
Ama zaten hemen hapi birakir birakmaz kalmazsin canim umarin bir supriz olmaz ...

canım benim evde değildim o yüzden nete giremedim kayınvaldemlerde net bağlantısıda yok ne yazıkki olsa iyi olurdu ayrı kalmazdım sizlerden nasılsın bu arada grupta yazışmalarınızı okuyorum bir yandanb nasıl gidiyor diyet
öpüyorum hem seni hem güzel yavrularını canımsınŞeniz

jasmincim hoşgeldin cnm aramıza
Allah bağışlasın yavrunu ,benim oğlumda 3 yaşında okul diye tutturuyor ara sıra yiğenim gidiyor ondan özeniyor sanırım ben kıyamıyorum çok küçük diye ama o istiyor kendi akranlarınla beraberken çok mutlu bu sene geçti artık ama seneye vermeyi düşünüyorum bende

Betul, Zepp hosbulduk arkadaslar.

Ben Eylulde baslattim okula ama inanin Mayis-Eylul arasi surekli okul gezdim. Bakirkoy civarindaki tum okullara girdim diyebilirim.

Can 1,5 yasindayken 0-6 yas psikolojisi uzerine ozel bir egitim kurumundan egitim aldim. Anaokulu seciminde dikkat edilecek konulardan onemle bahsedilmisti, ideal bir anaokulunda olmasi gerekenlerin uzerinde durulmustu ancak ziyaret ettigim bircok okul bunlardan bi haberdi. Neyse ki iki okul arasinda kararsiz kalmis, birinden yana kullanmistim tercihimi.

O aylarca arayip buldugum, guvendigim, ilk 1 ay oglumla birlikte gidip geldigim okul resmen anaokuluna adapte olmus vaziyette olan oglumu (anaokulunun nasil bir yer oldugunu cok anlatmistim, hazir baslamisti kisacasi) sinifta aglayan cocuklari, yemekhanede cocuguna yemek yediren velileri gostererek okuldan soguttular. Can okulda aglamis "benim annem neden gelmiyor benim annemde bana yemek yedirsin" diye ve bunu bana soylemediler. Oglumdan ogrendim.

Hal boyle olunca da kimseye guvenim kalmadi. Aslina bakarsaniz spesifik bir sebep yok ama Can bunlari gormemeliydi. profesyonel bir okulda adapte olmamis cocukla alismis cocuk ayri siniflarda olmaliydi ama kimse bu konuyu onemsemiyr

Anliyorum canim ...
Ayni seyleri bende dusunuyorum ...kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
inan ki kafam cok karisik :çok üzgünüm:

gerçekten çok zor bir karar aslında bizim için olduğu kadar çocuk içinde zor aslında bir arkadaşımın 3 yaşında bir kızı var birde 1 yaşında bir oğlu durum içler acısı kzıın halini yorgunluğunu geçtim büyük olan kız ufaklığa resmen çin işkencesi yapıyor ufaklığa hiç huzur vermiyor bunları gördükçe daha da korkuyorum,benim oğlan yapı olarak arkadaşımın kızı gibi hırçın huysuz bir çocuk değil şükür ama benim korkum tam tersi bebek geldiğinde içine kapanır ve kendini dışlanmış hissederse ne yaparım ondan çok korkuyorum aslında işimiz zor canım umarım bir gün o cesareti toplar ve doğru bi,r karar veririz:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…