Merhaba benim kızımda 23.6.2005 doğumlu. Çok neşeli ve aktif bir çocuk. Henüz kelime kuramıyor. Ama derdini anlıyorum 10 a kadar sayıyor karışık sayılar ve ya resimler yaptıkmı hepsini biliyor. söylüyor. çocuklar kelimeleri öğrenebiliyorsa sorun değilmiş. İnşallah yakında cümle kurmayada başlar. Bekliyoruz sabırla.
Mrb arkadaslar aramiza hosgeldiniz :1hug:
Benim de 2 yas 10 aylik oglum var :asigim:
Elagamzem masallah 2 tane arka arkaya ,zor degil mi canim ?
Ben ikinci cocuga karar veremiyorum :çok üzgünüm:cok SikIntidayim yaa:çok üzgünüm:
Eğer istiyorsan Zep yardımcında varsa üstüste belki kolay olur ama bana her zaman ilk çocuklar biraz çabuk büyüyorlar,üzülüyorlar gibi geliyor.Benimkilerin arasında 9 yaş var.Hem çok iyi Hem herşey sil baştan 9 sene sonra biraz zor geldi.Kızım yanlızlıktan çok sıkılıyordu.ama şimdi alt alta üstüste oynuyorlar şu anda çığlık çığlığa ikiside.bende:teytey:
Bende senin gibi düşünüyordum bizimkilerin arası çok olduğundan,birde evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım kızım hep hayatımda varmış gibiydi.Diyordum bende 2.yi kabullenemezsem sanki eve bir yabancı girecekmiş gibi geliyordu.Ama kesnlikle öyle olmadı anneli çok değişik bir şey oğlum sezeryanla oldu yani doğumdan 2 saat sonra gördüm o anda vuruldumYalnız kızım daha güzeldi bu çok zayıf demişim hala dalga geçiyorlar.Ama ne hissettim biliyormusun kızım o anda birden bire büyümüş genç kız olmuş gibi geldi bana.Sevemem diye sakın düşünmeyin öyle çok seviyorsunuz ki bu seferde birinciye haksızlık mı yapıyorum diye düşünüyorsunuz.Kimseye değil kendine ve eşine güveniyorsan ikinciyide istiyorsan.fazla düşünme derim.Yalnız oğlunun okula başladığı ilk yıla rastlamasın dikkat .o sene anneye en ihtiyaç duydukları sene.küçük bir abla tavsiyesi....:1hug:
yaa benim soruma kimse cvp vermedi ne olur arkadaşlar bir fikir verin...
slm arakadaaşlar oğlum 20.3.2005doğumlu muhamed emir yaklaşık 4aydır babaıs cezaevind eve oğlum çok sorunlu oldu beni asla dinlemiyo ve sürekli bişeyelr isityo şuana bunalrıda karşılama durmum yok nasıls davrancam aratık dayanamıyom ydrd edin
merhaba ben de aranıza yeni katıldım benimde 3 yaş 7 aylık bir kızım var. avatarda grdüğünüz...... rota virüsü bulaştığı için hastaneye yatırdı doktor..sanırım kreşten bulaştı çünkü çok ilgilenmiyorlar çocuklarla bende cuma günü gittim aldım kızımı kreşten zaten kendisi de istemiyor...benim sizden istediğim bana fikir vermeniz..eşim 10 gün sonra askere gidecek kızımız kardeş istiyor ama ben kızıma zor bakıyorum bir tane daha çocuk büyütmeye halim yok. ama kızım çok isteiyor etraftan da yapın kardeşi olsun yarın size birşey olsa bi kardeşi kalsın destek diyorlar ama ben bakamam diye korkuyorum ne olur bana yardım edin doğum kontrol hapı kullanmayı geçen ay bıraktım sonrada pişman oldum inşallah hamile değilimdir. kocamda yok zaten yanımda hamilelikte en çok ihtiyacım ona olacak ama o askerde olacak hem de uzun dönem... bu arada 30 yaşında kendisi...neyse bana yardım edin ne olur ben ne yapayım şimdi..
27. sayfada yazmıştım begumtunaycım şimdi yazdırtma o kadar uzun seyi bana.bu arada ilgilendiğin i.çin teşekkürler...sende olmasan...
merhaba arkadaslar
benim oglumda nisan 2004 dogumlu. sizin kuzulariniz anaokuluna basladi mi ? handi okullar ?
biz eylulde basladik ama bir ay surdu okul seruvenimz. cesitli sebeplerden dolayi biraktik simdi yeniden baslayacagiz ama celiskilerim var.
zeppcim al bendende o kadar burda iki çocuklu anneleri gördükçe ben neden cesaret edemiyorum neden bu kadar kasıyorum kendimi diye düşünüyorum ama çok zor ben,m oğlan aralıkta tam 3 yaşında oldu ve yerinde durmayan bir çocuk ne istekleri ne soruları hiç birşeyi bitmiyor Allah bitirmesin tabi ama beni çok yoruyor o yüzden bir türlü cesaret edemiyorumkafamçokkarıştı
merhaba ben de aranıza yeni katıldım benimde 3 yaş 7 aylık bir kızım var. avatarda grdüğünüz...... rota virüsü bulaştığı için hastaneye yatırdı doktor..sanırım kreşten bulaştı çünkü çok ilgilenmiyorlar çocuklarla bende cuma günü gittim aldım kızımı kreşten zaten kendisi de istemiyor...benim sizden istediğim bana fikir vermeniz..eşim 10 gün sonra askere gidecek kızımız kardeş istiyor ama ben kızıma zor bakıyorum bir tane daha çocuk büyütmeye halim yok. ama kızım çok isteiyor etraftan da yapın kardeşi olsun yarın size birşey olsa bi kardeşi kalsın destek diyorlar ama ben bakamam diye korkuyorum ne olur bana yardım edin doğum kontrol hapı kullanmayı geçen ay bıraktım sonrada pişman oldum inşallah hamile değilimdir. kocamda yok zaten yanımda hamilelikte en çok ihtiyacım ona olacak ama o askerde olacak hem de uzun dönem... bu arada 30 yaşında kendisi...neyse bana yardım edin ne olur ben ne yapayım şimdi..
begümtunay ne zamandır yoktun nerelerdeydin canım inş hastalık falan değildir olmamana sebep
canım merhaba nihayet buralardasın özlettin valla msn de de yoktun:1no2: geçmişi biraz okudum evet kızlar ikinci bebekte acale etmeyin benim 2. büyük oğlum 18 aylıktı hamile kaldığımda büyük bir şok yaşadım şimdi de iyiki olmuş diyorum 1,5 yaşında ama inanın haftada 1 kadın gelmesine rağmen çok zor günler geçirdim kendinizi ve moralinizi ikinci bebeğe iyice hazırlayın derim.....
Hepimizin yavrusunu Allahım bağışlasın
SEVGİLERLE
merhaba arkadaslar
benim oglumda nisan 2004 dogumlu. sizin kuzulariniz anaokuluna basladi mi ? handi okullar ?
biz eylulde basladik ama bir ay surdu okul seruvenimz. cesitli sebeplerden dolayi biraktik simdi yeniden baslayacagiz ama celiskilerim var.
Anliyorum canim ...
Ayni seyleri bende dusunuyorum ...kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
inan ki kafam cok karisik :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?