merhaba bayanlar benim oğlumda 17-9-2004 doğumlu. 3,5 yaşa gidiyoruz. bende aranıza katılmak isterim.
merhaba.. benim de 37 aylik, Ocak 4 2005, dogumlu bir kizim var... bir de kucugu var, 15 aylik...
benim oğlumda 08.12.2004 doğumlu fakat çok konuşuyor ve benden daha dikkatli sadece sıkıya gelemiyoruz.sayıları saydıramıyorum.evde tam bir bando takımı var.ben çalışıyorum ve oğluma annem bakıyor.bu yaşta kreşe güvenemedim ben.kendini çok itilmiş hisseder diye
bizimki de aynı şu son 15 gündür 3 kelimeli cümleler kurmaya başladı çoğu kelimeyi de harfleri karıştırırarak söylüyor mesela abaca diyor düzeltmek istediğimiz de de bize kızıyor .Ablası çok düzgün konuşmuştu başta biraz tedirgin oldum ama giderek daha iyi konuşuyor.Olacak herhalde.Sağlıklı olsunlar da herşey olur inşallah.Merhaba benim kızımda 23.6.2005 doğumlu. Çok neşeli ve aktif bir çocuk. Henüz kelime kuramıyor. Ama derdini anlıyorum 10 a kadar sayıyor karışık sayılar ve ya resimler yaptıkmı hepsini biliyor. söylüyor. çocuklar kelimeleri öğrenebiliyorsa sorun değilmiş. İnşallah yakında cümle kurmayada başlar. Bekliyoruz sabırla.
Eğer istiyorsan Zep yardımcında varsa üstüste belki kolay olur ama bana her zaman ilk çocuklar biraz çabuk büyüyorlar,üzülüyorlar gibi geliyor.Benimkilerin arasında 9 yaş var.Hem çok iyi Hem herşey sil baştan 9 sene sonra biraz zor geldi.Kızım yanlızlıktan çok sıkılıyordu.ama şimdi alt alta üstüste oynuyorlar şu anda çığlık çığlığa ikiside.bende:teytey:Mrb arkadaslar aramiza hosgeldiniz :1hug:
Benim de 2 yas 10 aylik oglum var :asigim:
Elagamzem masallah 2 tane arka arkaya ,zor degil mi canim ?
Ben ikinci cocuga karar veremiyorum :çok üzgünüm:cok SikIntidayim yaa:çok üzgünüm:
Eğer istiyorsan Zep yardımcında varsa üstüste belki kolay olur ama bana her zaman ilk çocuklar biraz çabuk büyüyorlar,üzülüyorlar gibi geliyor.Benimkilerin arasında 9 yaş var.Hem çok iyi Hem herşey sil baştan 9 sene sonra biraz zor geldi.Kızım yanlızlıktan çok sıkılıyordu.ama şimdi alt alta üstüste oynuyorlar şu anda çığlık çığlığa ikiside.bende:teytey:
Bende senin gibi düşünüyordum bizimkilerin arası çok olduğundan,birde evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım kızım hep hayatımda varmış gibiydi.Diyordum bende 2.yi kabullenemezsem sanki eve bir yabancı girecekmiş gibi geliyordu.Ama kesnlikle öyle olmadı anneli çok değişik bir şey oğlum sezeryanla oldu yani doğumdan 2 saat sonra gördüm o anda vuruldumYalnız kızım daha güzeldi bu çok zayıf demişim hala dalga geçiyorlar.Ama ne hissettim biliyormusun kızım o anda birden bire büyümüş genç kız olmuş gibi geldi bana.Sevemem diye sakın düşünmeyin öyle çok seviyorsunuz ki bu seferde birinciye haksızlık mı yapıyorum diye düşünüyorsunuz.Kimseye değil kendine ve eşine güveniyorsan ikinciyide istiyorsan.fazla düşünme derim.Yalnız oğlunun okula başladığı ilk yıla rastlamasın dikkat .o sene anneye en ihtiyaç duydukları sene.küçük bir abla tavsiyesi....:1hug:Evet canim dogru soyluyorsun ...
Bende aralarindaki yas farkinin az olmasini istiyorum ama bilemiyorum iste ...
Bak senin iki taneymis sen cevaplarsin ...sanki ikinci bir cocugum oldugunda onu sevemezmisim gibi geliyor ...
Tabii iki cocuk iki kat sorumluluk demek ,biz ilk cocugu isteyerek bilincli bir sekilde planladik (Allah'ta nasip etti)yaptik ...
Inanir misin gece gunduz dusunuyorum kararsizim ,esimde kararsiz ...
Yardimciya gelince kimse yardim etmedi ,oglum 4 aylikken yurtdisina ciktik hala yurtdisindayiz ve tek basimiza buyuttuk ,buyuttum ...
Bilemiyorum iste :1no2:
slm arakadaaşlar oğlum 20.3.2005doğumlu muhamed emir yaklaşık 4aydır babaıs cezaevind eve oğlum çok sorunlu oldu beni asla dinlemiyo ve sürekli bişeyelr isityo şuana bunalrıda karşılama durmum yok nasıls davrancam aratık dayanamıyom ydrd edin
Bende senin gibi düşünüyordum bizimkilerin arası çok olduğundan,birde evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım kızım hep hayatımda varmış gibiydi.Diyordum bende 2.yi kabullenemezsem sanki eve bir yabancı girecekmiş gibi geliyordu.Ama kesnlikle öyle olmadı anneli çok değişik bir şey oğlum sezeryanla oldu yani doğumdan 2 saat sonra gördüm o anda vuruldumYalnız kızım daha güzeldi bu çok zayıf demişim hala dalga geçiyorlar.Ama ne hissettim biliyormusun kızım o anda birden bire büyümüş genç kız olmuş gibi geldi bana.Sevemem diye sakın düşünmeyin öyle çok seviyorsunuz ki bu seferde birinciye haksızlık mı yapıyorum diye düşünüyorsunuz.Kimseye değil kendine ve eşine güveniyorsan ikinciyide istiyorsan.fazla düşünme derim.Yalnız oğlunun okula başladığı ilk yıla rastlamasın dikkat .o sene anneye en ihtiyaç duydukları sene.küçük bir abla tavsiyesi....:1hug:
sağol canım çok teşküler inş eşimle kavuşuruz başak bişey steyemiyom
HOŞGELDİNİZ KIZLARR
Begüm yok ben merhaba diyeyim benimde iki oğlum var çok yoruyorlar beni canları sağolsunda inanın mahvoluyorum dediğiniz gibi insan kendini burda iyi rahat hissediyor:))
begümcüm takımla ilgili sorun halen devam canım okursan görürsün:uhm:
merhaba bayanlar benim oğlumda 17-9-2004 doğumlu. 3,5 yaşa gidiyoruz. bende aranıza katılmak isterim.
a.s.kızlar merhaba benim büyük oğluşun yine yeme problemi başladı günlerdir onunla uğraşıyorum ne yapıcağımı şaşırdım çok yoruyor ben vitamin olarak minadex veriyordum sizler hangi şurubu kullanıyorsunuz?küçükte bir anormal oldu acayip bir yaramazlık nereyi nasıl karıştıracağını şaşırıyortatlicadiarzu:çok üzgünüm:
a.s.valla o yeme problemi bizde doğuştan beri var.ben hiç doyasıya yemek yediğini görmedim.zorla yedirmeye uğraşıyom bu sefer çıkarıyo.iştah şurubu vermek istedim ama şurup içmiyo onun için şurupta veremiyorum.:uhm:vitamin olarak büyük kızıma polivit kullanıyordum.küçük kızımda kullanamıyorum çünkü şurup içmiyo.ay ne kadar derdim varmış iyiki sormuşsun arkadaşım.biraz rahatladım oh beeeee.
kızlar çocuklarınız yanınızdamı yoksa odalarında mı yatıyor.benim büyük kızım hiç yanımıza gelmezdi ama benim küçük cadım hep yanımızda yatmak istiyor.başta yatağında yatıyor ama gece mutlaka yanımıza geliyor.nasıl ayırcam bilmiyorum.:1hug:
benim kızımda 04.05.2004 doğumlu çok konuşkan bazen beni yıldırıyor ben acayip titiz bir anneyim bundan nefret ediyorum ve herşey beni buluyor dün kafasında bit buldum hemen eczaneye koştum inşallah sorunum gider ne yapmam lazım lütfen yardım
Benim oğlumda 4.3.2005 doğumlu yarım yamalak konuşuyor ve yeme problemi bizde de var ama dişine göre şeyler yemek istiyor sabah bile sorunca pilav istiyor yemekleri pilavın altına saklayıp yediriyorum .çorba kesinlikle içmiyor ama hergün hamburger patates yedirsem itiraz etmez.sebzeleride ancak börek içinde yiyor .ne yapsamda ona normal yemek yedirebilsem önerilerinizi bekliyorum
merhaba.. benim de 37 aylik, Ocak 4 2005, dogumlu bir kizim var... bir de kucugu var, 15 aylik...
benim oğlumda 08.12.2004 doğumlu fakat çok konuşuyor ve benden daha dikkatli sadece sıkıya gelemiyoruz.sayıları saydıramıyorum.evde tam bir bando takımı var.ben çalışıyorum ve oğluma annem bakıyor.bu yaşta kreşe güvenemedim ben.kendini çok itilmiş hisseder diye
a.s.hoşgeldiniz çingene34 ve elagamzem allah bağışlasın yavrularınızı.anladımki bu yaştaki çocuklar çok konuşuyorlar hrşeyi merak ediyorlar çünkü benim kızımda öyle.ama geçen hafta hasta oldu hiç ayağa kalkamadı konuşmadı inanın kafamı şişirmesini bile özledim.hasta olmasınlarda konuşsunlar.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?