3 yaş grubu anneleri

begümüm cnım benim nasılsın bitanemŞeniz
bu arada oğlum ile ilgili güzel haberlerim var paylaşmak istiyorum:sm_cool:
1.artık oğlum tuvalet alışkanlığı kazandı ve çişini söylemeye başladı:teytey:
2.geceleri bile artık altına yapmıyor,çok sevinçliyim:dance:
3.aşırı dillendi,ne kelimeler söylüyor,ne cümleler kuruyor bir duysanız gülmekten bayılırsınız:roflol:

canımsın nerelerdesin walla çok özledim seni yaaaa
çok sevindim cnm şu tuvalet işinde darısı başıma inşallahhh
benimkiside teyzesi bir dillendiki sorma anası gibi çenesi düşük oldu:roflol:
çok öpüyorum cnm senide ufaklığıda

canım çok haklısın aslında ama sanırım kreşlerde bu sorun hep yaşanıyor bende o yüzden seneye direk kreş değilde özel bir okulun anaokuluna vermeyi düşünüyorum 4 yaştan gün alındığında almaya başlıyorlar okullar. okul olduğunda iş biraz daha ciddiye alınıyor gibi geliyor bana

merhabalar,22nisan 2005 doğumlu bir kız annesiyim.3 yaş malesef çocukların inat dönemi,bizde bundan nasibimizi alıyoruz bizim kız bugünlerde soyunma merakında doğru dürüst üstünü giydiremiyoruz çıkarıp atıyor şuanda hasta üşüttü. tek atletle duruyordu halada inadına devam ediyor ne yapacağımızı şaşırdık

merhaba ezgili hoşgeldin.kızına geçmiş olsun inş çabuk iyileşir.evet bu yaşta çocuklar dediğim dedik oluyorlar neyapsan ona anlatamazsın.eltimin de kızı var 2.5 yaşında oda senin kızın gibi çıplak dolaşıyor.kesinlikle evin içinde üstünü giydiremiyorlar.benimki yine üstüste giyiniyor bazen ayakları hava alsın diye çoraplarını çıkartıyorum niye çıkardım diye bana kızıyorüşüyomuş hanım.tabiki kış günü bu benim işime geliyo ama diğer konularda çok inat.

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım 3 yasında bir oğlum var ama asırı derecede inat Benim sorunum tuvaletini öğrendi ama su sıralar ben sormadan tuvaletim var demiyor soruyorum yok diyor iç çamasırına bakıyorum ıslatmış Annecim neden söylemedin diyorum hiç bir sey söylemiyor.Gece altını ıslatmıyor.doktora götürdüm idrar yollarında iltihap olabilir diye sonuçlarda temiz çıktı.Sorunun ne olduğunu alayamadım:uhm:

benim de 2 yaş 4 aylık dünya tatlısı bir kızım var:asigim:
bal kızım o benim

yerim ben onuŞeniz

anasinifindan beri ozel okulda okumus biri olarak (lise %100 burslu), kesinlikle tavsiye ediyorum, ozellikle Turkiye sartlarinda... bana kattiklarini anlatmakla bitiremem... a.s.

inşallah canım yaa bende çok istiyorum ama şartlar biraz zor biliyorsun özel okul fiyatlarını bende seneye yiğenimin gittiği okula burs için başvuracağım inşallah olursa orayı çok istiyorum kısmet olmadı birşeyler düşüneceğiz sırf özel okulda okusun diye mahelle arası özel okullara çok karşıyım ben bir iki okul var bana göre onlar oldu oldu olmadı iyi bir devlet okulu sıradan sırf para sömürüsü yapılan özel okullardan çokdaha iyi diyidir diye düşünüyorum

canım hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın yavrunu...
çok doğru diyorsun walla benimkiside dün salondayız misafir var oturuyoruz oğlan bir girdi salona çoraplar eşofman çıkmış şok oldum ne oldu böyle diye,birde benim her giydirdiğimi giymek istemiyor,artık gezmelik ve ev kıyafetlerini ayırt ediyor ve dışarı çıkmak istiyorsa ısrarla gezmeliklerini giymek için benimle mucadele ediyor:roflol:

hoşgeldin cnm aramıza hepimizin ortak derdi bu aslında inattttttt benimkisi sarı damarlı ne inat var onda tam bir keçi ama suyuna huyuna gidersem mesele yok ama insanız her saniyede aynı olamıyoruzki...
bizimkisininde en inat olduğu konu bezi ondan ayrılmak asla istemiyorr

günaydın kızlar bende katılayım aranıza.benimde04/04/2005 doğumlu bir oğlum var tuvalet eğitimini hala kazanamadı çünkü wc beklemek ona zaman kaybı gibi geliyor.büyüğünü yapınca hemen değiştir dio ama.zorlamakta istemiyorum çocuğu sıkmakta nasıl yapıcam bilmiyorum.3 ay sonra yeni bir kardeşi gelicek kafam baya karışık bana yardımcı olurmusunuz siz nasıl öğrettiniz tuvalet eğitimini?

kızlar benim ufakıl her ne kadar beceremesede boyama yapmaya bayılıyor özellikle sevdiği çizgi film karekterlerinin boyamalarını yapmaya çalışıyoruz birlikte biraz önce içinde 900 tane disney karekterinin bulunduğu bir boyama dosyası indirdim ilgileniniz varsa sizede linki verim belki indirmek istersiniz

http://rapidshare.com/files/2289173/900_Disney_Resmi-enderege.rar.html

hoşgeldin aramıza canım walla benim oğlanda 3 yaşında inatla bezi atamıyoruz bir ara sırf bu yüzden kabızlık bile yaşadık çok kötüydü 5 gün kaka yapmadı ilaçlarla söktürdük ama kabus gibiydi dr. muz çocuk hazır değilken tuvalet eğitimi vermeye çalışırsak böyle olabileceğini söyledi bende kendi haline bıraktım şimdi istediği zaman yapıyor ismemezse yapmıyor walla

bu arada Allah tamamına erdirsin ne mutlu sana ikinci bebeğine karar verbilmişsin

teşekkürler begümtunay,benimki daha hiç yapmadı tuvalete....kabızlık sorunumuz bizde de oluyor kuru şeyler yediğinde ondan da korkuyorum fitil koymayınca yapamıyor,oturmuyo yawrum hep ayakta duruyo:1no2:

kardeş konuusnda da süpriz oldu bana kalsaydı daha erken derdim,hayırlsıı ikinciside erkek.abisi alışsaydı tuvalet eğitimine iyi olucaktı ama olmadı.

canım ben çok sorun yaşadım tuvalet yüzünden bilirim halada yaşıyorum aslına bakarsan geçen bir yapı market kataloğunda bir klozet kapağı gördü nemo resmi vardı anne ben buna yapıcam kakamı dedi gittik aldık çişini yapıyor ama kaka söz konusu olunca yaklaşma dokunma birşey yok sen git diyor istemiyor.
geçen akşam inanırmısın 1 saat tuvalette oturduk oyuncakları dizdik klozet kapağının üstüne kendi oturağına oturdu oyuncaklar yalvarıyor furkan hadi yap kakanı ilk kezs yaptık öyle ama oda 1 saati geçti

canım en güzeli olmuş bak bana ben cesaret edemiyorum walla ikinciye istiyorum ama korkuyorum açıkçası zor tabi ama Allah kolaylık versin

bende aldım klozet kapağı değilde klozete uyumlu oturaklar varya ondan hayvanlar felan var üstüne ayağının altına tabure koyuyorz,ayrıyeten de oturağı var..offf 1 saat nerde duruyor hiç durmyaı istemiyo ki tuvalette

yok walla tatlım ne oturaklar aldım anlatamam sana değişik değişik yok müziklisi yok ışıklısı dünyanın parasını harcadım sırf otursun diye ama olmıyınca olmuyor şimdi o oturakları dağııtım kayınvaldeme anneme falan her evde bir oturağı olsun diye ama banamısın demiyor halbuki insanlar hep derdi erkek çocuğu daha çabuk öğrenir diye ama bizde hala tık yok canı ne zaman isterse

aslında en iyisi kendi haline bırakmak ama yapamıyoruz işte

Evet canim ,insallah ama benim icin erken oldugunu dusunuyorum...

ohhhhh ...Tebrikler pasaya :)
Darisi tum annelerin basina jeyyar

Bu arada kac yasinda canim oglusun ?

Evet canim ,insallah ama benim icin erken oldugunu dusunuyorum...

ohhhhh ...Tebrikler pasaya :)
Darisi tum annelerin basina jeyyar

Bu arada kac yasinda canim oglusun ?

canım bende kendim için öyle düşünüyorum ama sonra yaşım aklıma geliyor daha kaç sene erteliyebilirimki diyorum

benim de 2 yaş 4 aylık dünya tatlısı bir kızım var:asigim:
bal kızım o benim

yerim ben onuŞeniz

Aramiza hosgeldiniz arkadaslar :1hug:
Allah bagislasin yavrularimizi ...
Cocugu dunyaya getirmek en kolay is bence ;en onemlisi egitmek ,buyutmek ...
Cok zor isimiz .Allah kolaylik versin annelere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…