canım benim sevgileri bir başka walla seninkininde yanaklarına bak tam sıkılmalık yerim ben onu
Allah onların eksikliklerini bizlere hiç ama hiç göstermesin inşallah:1hug:
Onlar sayesinde yaşıyoruz,onlar için hayattta bir amacımız ve bir gayemiz varŞeniz
ya Zepp ne güzel tesadüfe bak ya çok sevindim canım yaa
neresinden biliyormusun.
benim annem babam Niğde Hacı Abdullah Kasabasından
1980 de İstanbula göç etmişler ben İstanbulda doğup büyüdüm
ama ordada evimiz var ve evlenmeden önce her yaz,her kurban bayramında giderdik.çok özledim şimdi oraları 5 yıl oldu gitmeyeli,ay çok duygulandım şimdi ya ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.çok güzel yıllardı yaaa:çok üzgünüm:
Canim kitreli kasabasi bilir misin ?gerci bende hic gormedim ...cunku kimse kalmamis zamaninda Aksaray'a gelinmis ...
Aksarayliyim yani yerimseniben
bi ara gelmiştim,çalışınca sürekli giremiyorum canım,benim eşimde özel güvenliğe bakıyor 3senedir niğdedeyiz ikimizde yoğun çalışıyoruza.sEvet yakinda baskomiser olacak askim :asigim:
Senin de mi ?polis topigine gelsene o zaman :mymeka:
Zepp'im canım güzel dileklerin için teşekkür ederim
oğlum 19.05.2005 doğumlu ve yazdan beri onu sıkmadan
alıştıra alıştıra tuvalet eğitimini kazandırmaya çalışıyordum.aslında
ona kalsa hiç ama hiç söylemeyecekti...
anlatayımmı nasıl söylediğini dinlermisiniz beni:
Şimdi bundan yaklaşık 20 gün evvel bezi bağlı tabi,asitli yedigün içti,
e tabi artık haliyle asitli olduğu için poposunu pişik yaptı.canım ya nasıl acıdı
'acıyo acıyo' her bezine çiş yaptığında 'acıyo' diyordu.bende bak oğlum
artık sen adam oldun ya,ondan senin artık alına her bez bağladığımızda popon
böyle acıyacak dedim.anne ben çişimi söylersem acımazmı diye sordu?bende hayır oğlum acımaz dedim.bezi çıkarttım ve bir kaç kere altına kaçırdı tabi haliyle.ama daha sonra kendini kontrol etmeye başladı.o gün bugün beze elveda dedik.
ilk tuvaleteğitiminde biraz baskı yaptım psikolojik olarak etkilenmişti,daha sonra baskı kurmadan yavaş yavaş alıştırmaya ve alışmaya sağladım..sonunda şükürler olsun tuvalet alışkanlığını kazandırdım..
darısı bütün çocuklarımızın başına,inşallah:sm_cool:
slm,adıvar,ben niğdeli değilim niğdede çalışıyorum,küçük ,rahat bir şehir, niğdeyi seviyorum aslen gonyalıyım
arkadaslar aranizda en buyuk benim oglum herhalde. 3 yas grubu diye okuyunca 3-4 yas arasi diye dusundum ama herhalde 2-3 yas arasi cocuklariniz ile ilgili paylasimda bulundugunuz bir forum bu.
anaokulu konusunda soylediklerinize katilmakla birlikte sizin bebisler icin daha con erken oldugu konusunda sizinle ayni fikirdeyim. 40 ay dolmadan tam olarak uyum saglayacak durumda olamayabiliyorlar. 40 ay yani yaklasik 3,5 yas baslangic icin asgari yas. 4 yas ideal zaman diye dusunuyorum.
biz tekrar baslayacagiz hadi bizim icin hayirlisi
Gunaydin kizlar ,oglusumla kahvalti yapiyoruz ...
sonra oglusumu parka goturecegim...
Genelde hemen hemen hergun parka goturuyorum oglumu ,cok seviyor ...yeni yeni arkadaslar ediniyor (tabii farkli farkli milletlerden )az cok ingilizce bildigi (konusuyor yerimseniben )icin anlasiyor :)
Cok hosuma gidiyor bu da benim :)
Siz de ne var ne yok ?
Hepinizi opuyorum ...Şeniz
ne güzel walla zeppcim bizim buralarda havalar saolsun öyle park gibi lükslerimiz olamıyor maalesef o yüzdende bütün gün bunalıyor haliyle yavrucak
benim ufaklık şimdi uyudu bende bir girim bakim ne var ne yok dedim
Naparsin yazin acisini cikartirsiniz artik ...:teselli:
Benim ki artik ogle uykusunu uyumuyor ,kaldirdi :bbo:
Ama aksam erkenden yatiriyorum ben 20:00 (bu konuda cok titizimdir )
Sabahta babasiyla birlikte kalkar 07:30 -08:00 gibi :)
Ama ogle uyku zamani geldiginde yatagina koyuyorum; yaklasik 1 saat yataginda kitaplarina bakarak v.b zaman gecirtiyorum(yalniz ama ) (en azindan dinlenmis oluyor )yerimseniben
canlarım merhaba:
dün akşam oğluşum ile bezi olmadan ilk defa dışarı çıktık
teyzemize gittik aslında ben biraz tedirginlik yaşadım,aceba yabancı bir tuvalete girermi yoksa altına kaçırırmı diye.
yinede yanıma bez,bir kaç tanede eşyalarından aldım ama korktuğum gibi olmadı,akşam yemeğimizi yedik biraz oyun oynadıktan sonra koştu geldi annecim çişim geldi dedi.hemen tuvalete götürdüm ve yaptı çişini ..
ay o kadar çok sevindim ki bazı çocukların çünkü başka bir tuvalete yapmama gibi alışkanlıklarını duymuştum ve acebalarım vardı benimde hep.ama korktuğum gbi olmadığını görünce o kadar sevindim ki ....çünkü yiğenimden biliyorum çişini ilk söylemeye başladığında yengem lazımlığını koca bir poşete koyar ve gittiği yerlerde gezdirirdi.
neyse ki sonuçta bu ikinci sınavımızı da başarılı bir şekilde geçmiş olduk.teyzemiz bile şaşırdı ve aynen şunu söyledi.Bu çocuk resmen büyümüşte küçülmüş dedi...
Sevgili Zepp'im buralar çok soğuk ve kar yağıyor maalesef biz parkı evimize taşıdık..evde eğlenmeye çalışıyor benim oğluşum ama bir yaz gelsinde acısını çıkartırız inşallah..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?