3 yaş grubu anneleri

Allah onların eksikliklerini bizlere hiç ama hiç göstermesin inşallah:1hug:
Onlar sayesinde yaşıyoruz,onlar için hayattta bir amacımız ve bir gayemiz varŞeniz

aminn canım benimm
çok doğru ben şöyle bir bakıyorum arkama furkandan sonra hayatım o kadar çok değişmişki herşey o olmuş herşey onun için bazen annem kızıyor bana kendin içinde birşeyler yap doğru yapmıyorsun gençlik bir daha gelmez o büyür öyle yada böyle diye ama ben adamışım ona kendimi

Canim kitreli kasabasi bilir misin ?gerci bende hic gormedim ...cunku kimse kalmamis zamaninda Aksaray'a gelinmis ...
Aksarayliyim yani yerimseniben

Canim kitreli kasabasi bilir misin ?gerci bende hic gormedim ...cunku kimse kalmamis zamaninda Aksaray'a gelinmis ...
Aksarayliyim yani yerimseniben

Zepp'im ,benim ablamın eşi yani eniştem de Aksaraylı kendisi
ailesi halen Aksaraydalar..oralarıda bilirim yanii
ay çok sevindim hemşo olduğumuza inan..Şeniz

slm,adıvar,ben niğdeli değilim niğdede çalışıyorum,küçük ,rahat bir şehir, niğdeyi seviyorum aslen gonyalıyım

a.sEvet yakinda baskomiser olacak askim :asigim:
Senin de mi ?polis topigine gelsene o zaman :mymeka:
bi ara gelmiştim,çalışınca sürekli giremiyorum canım,benim eşimde özel güvenliğe bakıyor 3senedir niğdedeyiz ikimizde yoğun çalışıyoruz

arkadaslar aranizda en buyuk benim oglum herhalde. 3 yas grubu diye okuyunca 3-4 yas arasi diye dusundum ama herhalde 2-3 yas arasi cocuklariniz ile ilgili paylasimda bulundugunuz bir forum bu.

anaokulu konusunda soylediklerinize katilmakla birlikte sizin bebisler icin daha con erken oldugu konusunda sizinle ayni fikirdeyim. 40 ay dolmadan tam olarak uyum saglayacak durumda olamayabiliyorlar. 40 ay yani yaklasik 3,5 yas baslangic icin asgari yas. 4 yas ideal zaman diye dusunuyorum.

biz tekrar baslayacagiz hadi bizim icin hayirlisi

Gunaydin kizlar ,oglusumla kahvalti yapiyoruz ...
sonra oglusumu parka goturecegim ...

Genelde hemen hemen hergun parka goturuyorum oglumu ,cok seviyor ...yeni yeni arkadaslar ediniyor (tabii farkli farkli milletlerden )az cok ingilizce bildigi (konusuyor yerimseniben )icin anlasiyor :)
Cok hosuma gidiyor bu da benim :)

Siz de ne var ne yok ?

Hepinizi opuyorum ...Şeniz

gözün aydın canım darısı benim oğluma olur inşallah

slm,adıvar,ben niğdeli değilim niğdede çalışıyorum,küçük ,rahat bir şehir, niğdeyi seviyorum aslen gonyalıyım

niğdede bizde uzun yıllar yaşadık ozamanlar üniversite felan yeni kurulmuştu güzel küçük bir şehir şimdi nasıl bilmiyorum tabi.

Bütün KK'daki sevgili arkadaşlarımın
Sevgililer Gününü kutluyorum...

bunu bütün güzel bayanlara veriyorumŞeniz

canım grubu ilk açarken öyle denk geldi o yüzden 3 yaş grubu dedim ama senin oğlunda akran bizimkilerle paylaşıma devam et ok
bu arada hayırlısı olsun bakalım

ne güzel walla zeppcim bizim buralarda havalar saolsun öyle park gibi lükslerimiz olamıyor maalesef o yüzdende bütün gün bunalıyor haliyle yavrucak

benim ufaklık şimdi uyudu bende bir girim bakim ne var ne yok dedim

Naparsin yazin acisini cikartirsiniz artik ...:teselli:
Benim ki artik ogle uykusunu uyumuyor ,kaldirdi :bbo:
Ama aksam erkenden yatiriyorum ben 20:00 (bu konuda cok titizimdir )
Sabahta babasiyla birlikte kalkar 07:30 -08:00 gibi :)
Ama ogle uyku zamani geldiginde yatagina koyuyorum; yaklasik 1 saat yataginda kitaplarina bakarak v.b zaman gecirtiyorum(yalniz ama ) (en azindan dinlenmis oluyor )yerimseniben

Sevgilisi olanın olmayanın,
Olup da yok gibi olanın,
Yok da var gibi olanın,
Olmayıp çok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Olduğu için çok mutlu olanın,
Olmadığı için çok mutlu olanın,
Onsuz olamayanın,
Onunla hiç olamayanın,
Herşeye rağmen yüreğinde her daim aşka yer olanın… (bunun sonu yok :) )

O zaman kısacası herkesin sevgililer gunu kutlu olsun

öyle yapıyoruz bizde yazın nerdeyse eve girmiyoruz ama yazlık dönüşü tam bir kabus oluyor bu sefer tekrar eve kapanınca çocukta bende bunalıyoruz...
walla benimkisi iki yaşına kadar akşam 21 dedimi yatardı ama şimdi nerde biz ne zaman oda o zaman yatıyor çok kötü oluyor öyle olunca ama uyutamıyorum başka türlü öğlen uyuması sanırım uzatıyor gece yatmasını ama öğlende yatmazsa bu sefer akşam üstü sızıyor odasında o dahada felaket oluyor o zaman

canlarım merhaba:
dün akşam oğluşum ile bezi olmadan ilk defa dışarı çıktık
teyzemize gittik aslında ben biraz tedirginlik yaşadım,aceba yabancı bir tuvalete girermi yoksa altına kaçırırmı diye.
yinede yanıma bez,bir kaç tanede eşyalarından aldım ama korktuğum gibi olmadı,akşam yemeğimizi yedik biraz oyun oynadıktan sonra koştu geldi annecim çişim geldi dedi.hemen tuvalete götürdüm ve yaptı çişini ..
ay o kadar çok sevindim ki bazı çocukların çünkü başka bir tuvalete yapmama gibi alışkanlıklarını duymuştum ve acebalarım vardı benimde hep.ama korktuğum gbi olmadığını görünce o kadar sevindim ki ....çünkü yiğenimden biliyorum çişini ilk söylemeye başladığında yengem lazımlığını koca bir poşete koyar ve gittiği yerlerde gezdirirdi.
neyse ki sonuçta bu ikinci sınavımızı da başarılı bir şekilde geçmiş olduk.teyzemiz bile şaşırdı ve aynen şunu söyledi.Bu çocuk resmen büyümüşte küçülmüş dedi...

Sevgili Zepp'im buralar çok soğuk ve kar yağıyor maalesef biz parkı evimize taşıdık..evde eğlenmeye çalışıyor benim oğluşum ama bir yaz gelsinde acısını çıkartırız inşallah..yerimseniben

canım çok sevindim walla bir kez girdiniz o yola inşallah bitti sizin derdiniz darısı bizim başımıza

benimde bir oğlum var 14 08 2004 doğumlu çok yaramaz ama ben çalışıorum ona babanne annane bakıo çok şımartıyolar evde akşamları çığlğk çığlığa kavga ediyoruz onunla görseniz gülersiniz ama şu aralar kızıl die bir buluşıcı hastalık geçirio biraz korkutuo beni yan etkileri kötü bir hastalık çocuklarınıza dikkat edin boğaz dan kapıomuş bu hastalığı selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…