3 yaş grubu anneleri

hoşgeldin cnm.geçmiş olsunn oğluşunaa
çalışan annelik çok zor anneye daha zor bence çocuk alışıyorda anne için çok zor

merhabalar benimde ikizlerim var bi kız bi erkek ama zor ikisi çok farklı hele dışarda zaptetmek dahada zor ayrıca hepinizinkini allah bağışlasın veyardım etsin doğrusu

kızıl kötü bir hastalık amadoktor kontrolündeyse korkma annaneye baneye kızma torun baldan tatlı hem ikinci çocuklukları bırak ileriye gitmeden şımartsınlar eolurki

merhabalar benimde ikizlerim var bi kız bi erkek ama zor ikisi çok farklı hele dışarda zaptetmek dahada zor ayrıca hepinizinkini allah bağışlasın veyardım etsin doğrusu

ayy canım ne güzelll büyüdülermi ikisi bir arada ama büyüyene kadar çok zor olsa gerekk

Aramiza hosgeldiniz arkadaslar ...esea cok gecmis olsun oglusuna :teselli:

a.s.Merhaba kızlar begümcüm
SEVGİLİER GÜNÜ NÜZ KUTLU OLSUN , ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR HERKEZE

a.s.Merhaba kızlar begümcüm
SEVGİLİER GÜNÜ NÜZ KUTLU OLSUN , ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR HERKEZE

canımsın nerelerdesin sen bakim çok özledim walla jnazlada konuştuk iyisin inşallahhhhh bende senin sevgi gününü kutluyorum cnm çok öptümmma.s.Şeniz

esea ve sevdem hoşgeldiniz a.s.esea geçmiş olsun canım oğlun inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur. sevdem sanada ikizlerinle allah kolaylıklar vesin.iki çocuk birden hen güzel hemde çok zor olsa gerek.benimkilerin arası 5 yaşken bile zor geliyor.allah yardımcın olsun arkadaşım.

Zepp ne guzel yazmissin, cok imrendim canim biz parka bahceye hasret kaldik. Begum'un de yazdigi gibi bizim buralarda kis kendini hissettiriyor, hadi biz yetiskinler hafif depresif hallerle filan atlatiyoruz ama cocuklar cok zorlaniyor.

Her daim arkadas istiyorlar.

Sabir diyoruz biz de. 2-3 aya kadar park durumlari baslayacak insallah.

Uyku konusu bazi keskin cizgileri olan bir konu aslinda. Oglen uykusu uyuyan cocuklar genelde gece gec uyuyor ama bir gunde duzene girebiliyorda. Ornegin biz sabah 8 de uyaniyor, oglen 13.30 gibi uyuyup 15.00 de uyaniyoruz. (Can'a kalsa daha uyuyacak ama ben muzik aciyorum, oyunlar yapip uyandiriyorum) aksamda 21.30 da uyumus oluyor en gec.

birkac gun duzen bozuldu, misafir vardi gece gec yatti oglum, sabah gec uyandi haliyle, oglen uykusu da baglantili olarak gec oldu ve kisir dongu basladi, gece 23.00 de uyumalar, sabah 10.00 da uyanmalar, oglen 15.00 e kadar uyumak istememeler vs. ancak bir gunde duzene sokuyorum.

Sabah erken uyandirip oglen 13.00 gibi pilini bitirene dek oynatiyorum, duzen basliyor yeniden :)

Ne yapalim her sey onlar icin, keske ihtiyaclari olmasa da hic uyumasalar ancak cidden oglen uykusu bazi cocuklar icin ihtiyac. sizler de gozlemlersiniz oglen uyumayinca aksam cok uygunsuz bir vakitte uyuyorlar ya da gunlerinin yarisini huysuz, keyifsiz geciriyorlar.

Tuvalet egitimini bitirenlere tebrikler... baslamamis olanlara da simdiden sabirlar diliyorum zira cocuk buyutmenin en zor asamalarindan biri oldugunu dusunuyorum wc egitiminin.

Neyse az kaldi canim yakinda Turkiye'de de havalar isinmaya baslar ...kosarsiniz parklara ...:sm_cool:

benimde üç yaşında bi kızım var ve malesef bazen değil. hep huysuz herşeye ağlıyor. ne yapıcağımı şaşırdım.

hoşgeldin canım aramıza Allah bağışlasın yavrunu
çocuklar evde hep bağımsızler bir tek çocuklarsa alışıyorlar ve hep kendilerini her ortamda lider görüyorlar hepsinde var aynı şey canım.

canım rahmetli anneannemi hatırlıyorum anneme derdi hep annem ayy çok zor biraz daha büyüseler derdi görürsün biraz daha büyüdülermi dertleride büyüyecek diye ne zaman okula başladık annem hak vermiş anneanneme anne şu okulları bitsede rahatlsaam demiş rahmetli o zaman derdin dahada büyüyecek görürsün diye rahmetli hep deri çocuk büyüdükçe daha zor evlenseler bile sorunları sorumlulukları bitmiyor Allah bitirmesin tabi

merhaba arkadaşlar benimde 3 buçukyaşında bir oğlum var hiç yerinde durmuyo benide hiç rahat bırakmıyo 2 tarafında ilk torunu tepelerinde gezdiriyolar dediğini yapıyolar ben ne kadar yapmasamda her istediği olsun istiyor şımarıklık çook öyle işte benımde annem der çocuklar büyüdükçe derdide büyğüyo en iyi zamanların diye

geni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. tugbamurat canım senin yaşadıklarını bende yaşıyorum.kayınpederim çocukların her dediğini yapıyor ben çocuklara kızdığımda müdahale ediyor ama bu sefer çocuklar iyice söz dinlemez oluyor.ben zor da olsa disiplin vermeye çalışıyorum.şimdilik dertlerimiz bunlar bakalım büyüyünce allah bize neler gösterecek.inş asi olmazlar.

Aramiza hosgeldin tugba ...
Evet cocuklarin her istedigini aninda yapmak hic dogru degil ama gel gor ki bunu anneannelere dedelere anlat :1no2:
Insallah bu boyle gitmez ,kolay gelsin canim ...
:)Benim annemde derdi keske hep bebek kalsaydiniz diye ;simdi hak veriyorum o zamanlar anlamiyordum ama benneyaptımki

merhaba zepp ,tuğba,haklısınız kızlar ama malesef büyüklere bunu anlatamıyorsunuz benim 3,5 yaşındaki oğlum da heristeğinin yapılmasına okadar alıştı ki ben yapmadığım zaman problem çıkarıyor ağlamaya başlıyor sanıyorki ağıtla isteğini yapıcam:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…