3 yaş grubu anneleri

a.sMalesef cocuklar bunu silah olarak kullaniyorlar ...
Inanin ki ben yapmiyorum ama oglumda oyle seyler yapmiyor ...1 ay sonra 3 yasina girecek ve her dedigimi anliyor ...once anlatiyorum eger anlamak istemiyorsa kendisi bilir ...:)
Cok abartmiyorum tabii yerimsenibenBu konularda taviz vermem ...
Cocuklarin iradesi buyuklerin iradesinden daha kuvvetli biliyorsunuz ama patronun kim oldugunu ogrenmeli ve bilmeli yerimseniben

iyi bari ne güzell bende taviz vermiyorum anlatıyorum anlamazsa anlamak istemiyorsa kendi bilir istediği kadar ağlasın umusamıyorum vallabencede katılıyorum sanaŞeniz

:çok üzgünüm:üzülüyorum tabi ama ne yapıym bir şekilde onu ikna etmeye farklı şeyler sunmaya çalışıyorum fakat yinede anlamak istemiyorsa:icecream:bir süre sonra başka bir şeye dalıp unutuyor ama ben tabii kendi içimdetatlicadiarzu

benim oğlumda da başladı bu ralar inat huyu birşey isterken mızmızlanma felan bağırıp küsmeler birden başladı yaaa şaşırdık kaldık acaba hastamı felan ateşine bakıyorum yok bişey

benim oğlumda da başladı bu ralar inat huyu birşey isterken mızmızlanma felan bağırıp küsmeler birden başladı yaaa şaşırdık kaldık acaba hastamı felan ateşine bakıyorum yok bişey

merhaba canım ahh inat dem bana benim büyüğün bazen bir tutuyor klava:bende ne yapıcağım şaşırıyorum sana da kolay gelsin baan tutuyor işte damarları dikkat etde huy haline getirmesinfisfisfis

merhaba canım ahh inat dem bana benim büyüğün bazen bir tutuyor klava:bende ne yapıcağım şaşırıyorum sana da kolay gelsin baan tutuyor işte damarları dikkat etde huy haline getirmesinfisfisfis

istediğini yapmamaya çalışıyorum ama bende çalışıyorum ,gündüz bakıcısına gayet iyi akşam bize yapıyor çoğunlukla.

hoşgeldin aramıza canım Allah bağışlasın yavrunuu

çok doğru cnm kendilerinle birlikte her geçen gün dertleride sorumlulukllarıda büyüyor

hoşbuldum arkadaşlar benim oğlanda şımarıklık olsada ben valla ağlasada yapmıyorum eşim diyor ağlıyoo alalım hayır diyorum almıyacaz oğlumuzun iyiligi için almadıkça almadıkca ağlasada şimdi pek bişey istemiyor kendim istersem alıyorum çünkü benim kardeşimde yaşadık her istegi alınıyodu hep öyle olmasını istiyo halaki büyüdü her istediği olsun istiyo bence çook yanlış çocugun her istediğini almak aldıkçada doyumsuz olurlar hep isterler hepinize sevgileerr:1hug::1hug::1hug:

kızlar bu inat ve ağlayarak yaptırmaya çalışmak hepsinde var anlaşılan
ben genelde büyük bir problem yoksa ağlasada umursamıyorum oda öğrendi artık ama bazen tahammül gücüm azalmıyor değil tabi

canım çok doğru walla günümüzde bir çok çocukta var bu doyumsuzluk ama suçlusu bizleriz aslında çocukların hiç bir kabahati yok bazen bakıyorum onlardan çok kendimiz tatmin oluyoruz aldıklarımızla

:1hug:
benim oğlan teyzesi aralıkta tam 3 oldu yani şu anda 38 aylık
ewet resimdeki benim canavar

benım oğlumla arası 3 ay benımkide 41 aylık senın oğlundan 3 ay büyük benımkı kılosu kaç annesi benimki 16 kılo bana zayıf gelıyo ama acaba yaşıtları kaç kılo diye merakkettim canım sevgiler oğlunu öptüm :1hug:

bu dediğini yaptırma konusundan çok dertliyim.ben çocuklarımın her dediğini yapmam ama,görümcemin oğlu şu an 8 yaşında her dediğini yapıyorlar.ben sinir oluyorum.çünkü ucu bize dokunuyo.her akşam annanesinde.mesela akşam birlikte gezmeye gittik sırf onun yüzünden eve erken dönmek zorunda kaldık.ne kadar kızsanda annesi annanesi gidelim deyince bi şey deyemedim ama sinir oldum.klava:ya bi çocuğun her dediği yapılmazki.

canım benimkisi çok hareketli bir çocuk yerinde saniye durmuyor desem abartı olmaz uyurken bile kıpır kıpır o yüzden fazla kilo tutmuyor üzerinde 17-18,5 arasında gidip geliyorŞeniz

canım benimkisi çok hareketli bir çocuk yerinde saniye durmuyor desem abartı olmaz uyurken bile kıpır kıpır o yüzden fazla kilo tutmuyor üzerinde 17-18,5 arasında gidip geliyorŞeniz
gayet kılosu iyi maşaallah benımkide yerınde durmuyo hemde hiç durmuyo yemekte eh idare eder yıyor benımkı senınkıne göre bayaa zayıf bide benım oğlan 3 ay büyük verdiğin farklı bişey varmı iştah ilacı vitamın falan üzülüyorum zayıf olmasına biraz :roflol:

tugbamurat hoşgeldin canım.benim kızımda ocakta yaşını doldurdu ama benim kızım çok zayıf 12 kilo.ben doktorada götürdüm tahliller yapıldı her şey normal çıktı.önceleri çok kafama takıyodum ama napalım çok şükür sağlığı yerinde artık o kadar takmıyorum.

cnm gerçekten sonuçları inanılmaz oluyor bazen üstelik baya büyükmüş laftan smzden anlayacak cinstenmiş ama sonuçta çocuk işte

canım aslında bence seninkinnde kilosu gayet iyi ben aslında bebekken kilolu bebek severim ama büyüdükçe kilo başa bela aslında sağlıklı olsun yeter bence üzülme o yüzden
walla cnm benimkisi bazen çok iştahlı bir çocuk bazense ağzına lokma almaz ama meyve ve sebzeyi çok sever kış aylarında her gün değil ama ara bakıyorum az yediği zamanlarda minadex şurup veriyorum ama dediğim gibi her gün vermiyorum onuda
ama elinden meyvayı eksik etmez sanırım ondan alacağı her türlü şeyi alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…