merhaba zepp ,tuğba,haklısınız kızlar ama malesef büyüklere bunu anlatamıyorsunuz benim 3,5 yaşındaki oğlum da heristeğinin yapılmasına okadar alıştı ki ben yapmadığım zaman problem çıkarıyor ağlamaya başlıyor sanıyorki ağıtla isteğini yapıcam:çok üzgünüm:
a.sMalesef cocuklar bunu silah olarak kullaniyorlar ...
Inanin ki ben yapmiyorum ama oglumda oyle seyler yapmiyor ...1 ay sonra 3 yasina girecek ve her dedigimi anliyor ...once anlatiyorum eger anlamak istemiyorsa kendisi bilir ...:)
Cok abartmiyorum tabii yerimsenibenBu konularda taviz vermem ...
Cocuklarin iradesi buyuklerin iradesinden daha kuvvetli biliyorsunuz ama patronun kim oldugunu ogrenmeli ve bilmeli yerimseniben
benim oğlumda da başladı bu ralar inat huyu birşey isterken mızmızlanma felan bağırıp küsmeler birden başladı yaaa şaşırdık kaldık acaba hastamı felan ateşine bakıyorum yok bişey
merhaba canım ahh inat dem bana benim büyüğün bazen bir tutuyorklava:bende ne yapıcağım şaşırıyorum sana da kolay gelsin baan tutuyor işte damarları dikkat etde huy haline getirmesinfisfisfis
merhaba arkadaşlar benimde 3 buçukyaşında bir oğlum var hiç yerinde durmuyo benide hiç rahat bırakmıyo 2 tarafında ilk torunu tepelerinde gezdiriyolar dediğini yapıyolar ben ne kadar yapmasamda her istediği olsun istiyor şımarıklık çook öyle işte benımde annem der çocuklar büyüdükçe derdide büyğüyo en iyi zamanların diye
Aramiza hosgeldin tugba ...
Evet cocuklarin her istedigini aninda yapmak hic dogru degil ama gel gor ki bunu anneannelere dedelere anlat :1no2:
Insallah bu boyle gitmez ,kolay gelsin canim ...
:)Benim annemde derdi keske hep bebek kalsaydiniz diye ;simdi hak veriyorum o zamanlar anlamiyordum ama benneyaptımki
hoşbuldum arkadaşlar ben valla ağlasada yapmıyorum eşim diyor ağlıyoo alalım hayır diyorum almıyacaz oğlumuzun iyiligi için almadıkça almadıkca ağlasada şimdi pek bişey istemiyor kendim istersem alıyorum çünkü benim kardeşimde yaşadık her istegi alınıyodu hep öyle olmasını istiyo halaki büyüdü her istediği olsun istiyo bence çook yanlış çocugun her istediğini almak aldıkçada doyumsuz olurlar hep isterler hepinize sevgileerr:1hug::1hug::1hug:
hoşgeldin aramıza canım Allah bağışlasın yavrunuu
çok doğru cnm kendilerinle birlikte her geçen gün dertleride sorumlulukllarıda büyüyor
hoş buldum canım senın oglun kaç yaşında resımde görünenmi benimki resımde görünen :1hug:
benim oğlan teyzesi aralıkta tam 3 oldu yani şu anda 38 aylık
ewet resimdeki benim canavar
:1hug:
benım oğlumla arası 3 ay benımkide 41 aylık senın oğlundan 3 ay büyük benımkı kılosu kaç annesi benimki 16 kılo bana zayıf gelıyo ama acaba yaşıtları kaç kılo diye merakkettim canım sevgiler oğlunu öptüm :1hug:
gayet kılosu iyi maşaallah benımkide yerınde durmuyo hemde hiç durmuyo yemekte eh idare eder yıyor benımkı senınkıne göre bayaa zayıf bide benım oğlan 3 ay büyük verdiğin farklı bişey varmı iştah ilacı vitamın falan üzülüyorum zayıf olmasına biraz :roflol:canım benimkisi çok hareketli bir çocuk yerinde saniye durmuyor desem abartı olmaz uyurken bile kıpır kıpır o yüzden fazla kilo tutmuyor üzerinde 17-18,5 arasında gidip geliyorŞeniz
bu dediğini yaptırma konusundan çok dertliyim.ben çocuklarımın her dediğini yapmam ama,görümcemin oğlu şu an 8 yaşında her dediğini yapıyorlar.ben sinir oluyorum.çünkü ucu bize dokunuyo.her akşam annanesinde.mesela akşam birlikte gezmeye gittik sırf onun yüzünden eve erken dönmek zorunda kaldık.ne kadar kızsanda annesi annanesi gidelim deyince bi şey deyemedim ama sinir oldum.klava:ya bi çocuğun her dediği yapılmazki.
gayet kılosu iyi maşaallah benımkide yerınde durmuyo hemde hiç durmuyo yemekte eh idare eder yıyor benımkı senınkıne göre bayaa zayıf bide benım oğlan 3 ay büyük verdiğin farklı bişey varmı iştah ilacı vitamın falan üzülüyorum zayıf olmasına biraz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?