ilgine teşekkürler meyve olarak nee yıyor benımkı elma arada portakal başka yemez yemek olarakta 3 ögün bazen 4 oda azar azar senınkı:1hug:canım aslında bence seninkinnde kilosu gayet iyi ben aslında bebekken kilolu bebek severim ama büyüdükçe kilo başa bela aslında sağlıklı olsun yeter bence üzülme o yüzden
walla cnm benimkisi bazen çok iştahlı bir çocuk bazense ağzına lokma almaz ama meyve ve sebzeyi çok sever kış aylarında her gün değil ama ara bakıyorum az yediği zamanlarda minadex şurup veriyorum ama dediğim gibi her gün vermiyorum onuda
ama elinden meyvayı eksik etmez sanırım ondan alacağı her türlü şeyi alıyor
tugbamurat hoşgeldin canım.benim kızımda ocakta yaşını doldurdu ama benim kızım çok zayıf 12 kilo.ben doktorada götürdüm tahliller yapıldı her şey normal çıktı.önceleri çok kafama takıyodum ama napalım çok şükür sağlığı yerinde artık o kadar takmıyorum.
:1hug:ilgine teşekkürler meyve olarak nee yıyor benımkı elma arada portakal başka yemez yemek olarakta 3 ögün bazen 4 oda azar azar senınkı:1hug:
merhaba kk nın en güzel annelerine benden kocaman merhaba;
nasılsınız canlarım,burda bir kar yağdı ki anlatamam....
kardan adam bile yaptık ya....
sileri kocaman kocaman öpüyorum,tabi bebişlerinizi de....Şeniz
merhaba kk nın en güzel annelerine benden kocaman merhaba;
nasılsınız canlarım,burda bir kar yağdı ki anlatamam....
kardan adam bile yaptık ya....
sileri kocaman kocaman öpüyorum,tabi bebişlerinizi de....Şeniz
ay ben berkişi dışarı çıkarmadım canımcanımsın sanada kocaman sevgi dolu bir merhaba
bizde dün kocaman bir kardam adam yaptık bahçeye furkiyi görmelisin mest oldu çok eğlendikkŞeniz
sanada mehabalar canım güzel sözlerin için çok teşekkürler(bütün anneler güzeldir tabi bebişleride)bizde çok iyiyiz her yer bembeyaz soğuk ama olsun biz memnunuz.:teytey:
eyvahlar olsun benimki 4 martta 3 yaşına giriyor ve 20 kilo boyu 1 m.ama göbeğimiz önden gidiyor. Sebzeyi sadece börek içinde yedirebiliyorum.daha öncede yazmıştım pilavın altına saklayarak ancak diğer yemekleri yedirebiliyorum gerçi haraketli bir çocuk abur cuburu çok seviyor ben almıyorum babası kıyamıyor neyse orta yolu bulacağız inşallah.........:teytey::1hug:
benım oğlumla arası 3 ay benımkide 41 aylık senın oğlundan 3 ay büyük benımkı kılosu kaç annesi benimki 16 kılo bana zayıf gelıyo ama acaba yaşıtları kaç kılo diye merakkettim canım sevgiler oğlunu öptüm :1hug:
canımsın sanada kocaman sevgi dolu bir merhaba
bizde dün kocaman bir kardam adam yaptık bahçeye furkiyi görmelisin mest oldu çok eğlendikkŞeniz
arkadaşım merhaba niye eyvahlar olsun dedin senin oğlun kilolu diyemi resimdekimi oğlun maşaallah :1hug:eyvahlar olsun benimki 4 martta 3 yaşına giriyor ve 20 kilo boyu 1 m.ama göbeğimiz önden gidiyor. Sebzeyi sadece börek içinde yedirebiliyorum.daha öncede yazmıştım pilavın altına saklayarak ancak diğer yemekleri yedirebiliyorum gerçi haraketli bir çocuk abur cuburu çok seviyor ben almıyorum babası kıyamıyor neyse orta yolu bulacağız inşallah.........:teytey:
Evet avatardaki oğlum 1 sene önceki hali hamur işine çok düşkün korkuyorum kiloları durduramayacağız diye eyvahlar olsun dedim..arkadaşım merhaba niye eyvahlar olsun dedin senin oğlun kilolu diyemi resimdekimi oğlun maşaallah :1hug:
evet canım anlıyorum seni benimde bir yegenim var oda çook kilolu hamur işine düşkün şimdi 7 yaşında 8 kılo fazlası var önünü durduramıyolarEvet avatardaki oğlum 1 sene önceki hali hamur işine çok düşkün korkuyorum kiloları durduramayacağız diye eyvahlar olsun dedim..
slm arkadaşlar ne var ne yok görüşmeyelei ufaklıklar nasılll
begümüm canım Şeniz
ufaklıkları soruyorsun demek bak dün akşam benim afacan ne yapmış :1shok:
dün sen çekmeceden makası al,o güzelim saçlarını traş et...:1shok:
küt saçları vardı,yazdan beride berebere götürmüyordum kafamçokkarıştı
çok güzel şekli vardı saçlarının,şimdi tekrar başa döndüm,uzatıyorum
akşam onu öyle görünc şok :1shokldum babası düzeltti ama
yinede eskisi gibi değil,kızamadım bile oğluşuma ama anlattım güzel güzell,
ya bir tarafını kesseydin oğlum,kan olsaydı ne olcaktı diye..
söz verdi bana bir daha böyle yaramazlıklar yapmamak üzere...:roflol:
begümüm canım Şeniz
begümüm canım Şeniz
Büyük geçmiş olsun,ya gözüne falan gelseydi.saniyede ne haltlar karıştırıyorlar.Kızım böyle muzur değildi ama oğlan ne zaman sesi kesilse olayla karşılaşıyoru.Bizimkini en büyük hobisi bu aralar duvar çizmek........ama bende o çizdikçe veriyorum eline bezi ona sildiriyorum.Yalnız bu kısmı daha çok sevdi galiba bırakmaya hiç niyeti yok.Hanımlar birşey soracağım sizlere ufaklıklar öğle uykusundan vazgeçtilermi?
slm arkadaşlar ne var ne yok görüşmeyelei ufaklıklar nasılll
Büyük geçmiş olsun,ya gözüne falan gelseydi.saniyede ne haltlar karıştırıyorlar.Kızım böyle muzur değildi ama oğlan ne zaman sesi kesilse olayla karşılaşıyoru.Bizimkini en büyük hobisi bu aralar duvar çizmek........ama bende o çizdikçe veriyorum eline bezi ona sildiriyorum.Yalnız bu kısmı daha çok sevdi galiba bırakmaya hiç niyeti yok.Hanımlar birşey soracağım sizlere ufaklıklar öğle uykusundan vazgeçtilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?