3 yaş grubu anneleri

:1hug: ilgine teşekkürler meyve olarak nee yıyor benımkı elma arada portakal başka yemez yemek olarakta 3 ögün bazen 4 oda azar azar senınkı:1hug:

cnm bencede dert edicek bir konu değil en önemlsi sağlıklı olmaları sağlıklı beslenmeleri
üstelik kıslar biraz daha narin ve ince yapılı oluyorlarr

:1hug:ilgine teşekkürler meyve olarak nee yıyor benımkı elma arada portakal başka yemez yemek olarakta 3 ögün bazen 4 oda azar azar senınkı:1hug:

canım aşk olsun hiç lafı olmaz
walla benimkisi ilk meyveleri başladığı zaman ben hem meyveyi veriyordum hemde bu yaşına kadar evde ne meyva varsa beyimize katı meyve sıkıcağından geçirip meyve suyu yapıyordum her gün onu içiyordu ama son bir kaç aydır meyve suyunu kestim iştahını biraz kapatıyor diye
her meyvayı yer teyzesi benimkisi kiwi bile yiyor düşün ben ağzıma sürmem kiwiyi ekşi gelir ama o ayırmaz tek yemedği meyva kavun onun dışında hepsini yer

ben biraz şanslıyım sanırım yemek konusunda seçiciliği hiç yok

merhaba kk nın en güzel annelerine benden kocaman merhaba;
nasılsınız canlarım,burda bir kar yağdı ki anlatamam....
kardan adam bile yaptık ya....
sileri kocaman kocaman öpüyorum,tabi bebişlerinizi de....Şeniz

canımsın sanada kocaman sevgi dolu bir merhaba
bizde dün kocaman bir kardam adam yaptık bahçeye furkiyi görmelisin mest oldu çok eğlendikkŞeniz

sanada mehabalar canım güzel sözlerin için çok teşekkürler(bütün anneler güzeldir tabi bebişleride)bizde çok iyiyiz her yer bembeyaz soğuk ama olsun biz memnunuz.:teytey:

bizde dün kocaman bir kardam adam yaptık bahçeye furkiyi görmelisin mest oldu çok eğlendikkŞeniz
ay ben berkişi dışarı çıkarmadım canım
kar ile oynasın isterim ama burda biraz ayaz vardı
biraz korktum açıkçası
ama kardan adamımız çok yakışıklı oldu beee

sanada mehabalar canım güzel sözlerin için çok teşekkürler(bütün anneler güzeldir tabi bebişleride)bizde çok iyiyiz her yer bembeyaz soğuk ama olsun biz memnunuz.:teytey:

rica ederim canım
kka nın bütün anneleri
gönlümce hepsi güzel,hepsi tatlı
hepsi şekermi şekerŞeniz

eyvahlar olsun benimki 4 martta 3 yaşına giriyor ve 20 kilo boyu 1 m.ama göbeğimiz önden gidiyor. Sebzeyi sadece börek içinde yedirebiliyorum.daha öncede yazmıştım pilavın altına saklayarak ancak diğer yemekleri yedirebiliyorum gerçi haraketli bir çocuk abur cuburu çok seviyor ben almıyorum babası kıyamıyor neyse orta yolu bulacağız inşallah.........:teytey:

:1hug:

bizde bugün kocaman kardan adam yaptık oğlum arkadaşları anneleri kar topu oynadık çook harika geçti 2saat oynadık oğlum içeri girmek istemedi okadar eglendikki :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arkadaşım merhaba niye eyvahlar olsun dedin senin oğlun kilolu diyemi resimdekimi oğlun maşaallah :1hug:

Evet avatardaki oğlum 1 sene önceki hali hamur işine çok düşkün korkuyorum kiloları durduramayacağız diye eyvahlar olsun dedim..
evet canım anlıyorum seni benimde bir yegenim var oda çook kilolu hamur işine düşkün şimdi 7 yaşında 8 kılo fazlası var önünü durduramıyolar
bide kız çocuğu fazla kılo yakışmıyoo annesi yedirmiyo fazla bakalım hayırlısı sevğileeer

slm arkadaşlar ne var ne yok görüşmeyelei ufaklıklar nasılll

begümüm canım Şeniz
ufaklıkları soruyorsun demek bak dün akşam benim afacan ne yapmış :1shok:
dün sen çekmeceden makası al,o güzelim saçlarını traş et...:1shok:
küt saçları vardı,yazdan beride berebere götürmüyordum kafamçokkarıştı
çok güzel şekli vardı saçlarının,şimdi tekrar başa döndüm,uzatıyorum
akşam onu öyle görünc şok :1shokldum babası düzeltti ama
yinede eskisi gibi değil,kızamadım bile oğluşuma ama anlattım güzel güzell,
ya bir tarafını kesseydin oğlum,kan olsaydı ne olcaktı diye..
söz verdi bana bir daha böyle yaramazlıklar yapmamak üzere...:roflol:

aman Allahım canımsın walla ağzım açık kaldıııı aferin onaa demek lazım iyi bir yerini kesmemiş canım yaa bu afacanlar böyle işte bir an sesi kesilse acaba ne halletti diye evde dötr dönüyorum bende

:1shok:Aman canim dikkat et lutfen cocuklarin erisemeyecegi yerlere koymak lazim
sac bu uzar nasil olsa :)
iyi yapmissin guzel guzel anlamakla yerimseniben

Büyük geçmiş olsun,ya gözüne falan gelseydi.saniyede ne haltlar karıştırıyorlar.Kızım böyle muzur değildi ama oğlan ne zaman sesi kesilse olayla karşılaşıyoru.Bizimkini en büyük hobisi bu aralar duvar çizmek........ama bende o çizdikçe veriyorum eline bezi ona sildiriyorum.Yalnız bu kısmı daha çok sevdi galiba bırakmaya hiç niyeti yok.Hanımlar birşey soracağım sizlere ufaklıklar öğle uykusundan vazgeçtilermi?

canım benim yaa bak çocuk hem kendi yapıyor hemde kendi temizliyor aferin onaa bu arada hoşuna gittiyse silmek daha çok çizmeye başlamasın :)

canım benimkisi mutlaka yatıyor öğlen uykusuna yatmassa sapıtıyor çünkü ve bu sefer akşam üstü bir bakıyorum sızmış bu sefer haliyle vakitsiz yattığı için bir iki saat sonra kalkıyor ve ne uykuda ne ayakta geziniyor daha kötü oluyor o yüzden biz öğlenleri mutlaka uyuyoruz

slm arkadaşlar ne var ne yok görüşmeyelei ufaklıklar nasılll

ugrasiyorum canim tatlicadiarzu..Selim Mert ogle uykularini kaldirdi artik butun gun birlikteyiz ...Bugun parka gittik uzun suredir gormedigi bir arkadasi var catherina isminde...parka girince kiz arkadasini gorduk ; ikiside birbirlerine dogru kostup sarildilar ....:1shok:benim ki diyor ''canim arkadasim '':1shok::roflol:
Cok hosuma gitti yaa:)demek ki cok seviyormus arkadasini ,ozlemis (ama hic soylemedi ozledigini falan )sasirti beni oglusum :))
son iki gundur denize gidelim diye tutturuyor ..haftasonu plaja gidecegiz ;cok seviyor suyu ,denizi
Banyo yaparken bile kuveti suyla dolduyoruz ''anne yuzuyorum ''diyor :))
Alem valla beni cok gulduruyor :roflol:

benim ki birakti ilktug son bir aydir uyumuyor ogle uykusunu :bbo:ama ben aksam erkenden yatiriyorum saat 20:00 de yatakta oluyor ...
Artik buyuduler (bir ay sonra 3 olacak benim ki )
doktorlar bile soyluyor bu yaslarda uyumamasi daha iyi diye ,zorlamamak lazim yani yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…