3 yaş grubu anneleri

canımm benim yaaa onlarda akranlarınla olmak istiyorlar tabi haklılar çocuklar
haftasonu benimde bir arkadaşım geldi bizi ziyarete kızı var mert furkandan( bu arada ufaklıklar adaşlarmış :) 1,5 yaş büyük bir görsen bizimkisi iptal oldu kızın peşinde bir o yana bir bu yana çok mutlu oldu o gün öğlen uykusuna yatmadı ama 18.30 da furkan iptal ağlaya ağlaya sızdı yorgunluktan sonrasını tahmin edersin canım tam bir işkenceydi hem ona hem bana o yüzden biz öğlen uykusuna devam :)

canım bizimkide deniz hastası bu kış gününde bile denizi gördümü anne girelimmi diyor:)
siz şanslısınız o konuda havalar güzel sizin orda tadını çıkarın bizde bu pazar karın tadını çıkardık ufaklığı görmeliydsin karın içinde yuvarlandı bende bıraktım kendi haline eve geldiğimizde kıpkırmızı yanaklar olmuş su içindeydi her yanı ama eğlendik çok

Uyumaması iyide bizimki erkenden yatmaya direniyor ablamız var ya onun dibinden ayrılmıyor aslında bende uyusa kızın dersleriyle ilgilensem diye gözünün içine bakıyorum ama .neyse düzene girecekler herhalde.aynı ailede yetişiyorlar ama çocuklar ufacıktan kişiliklerini ortaya koyuyorlar kızım çok uysaldı bu yaşlarda ama oğlanda son 2-3 aydır bir inat varki aman allahım.acaba kreşe versem en azından yarım gün yemek yeme alışkanlığını edinirmi diğer çocukları görerek veya hiç yemez mi.bu oğlan benim kafamı çok karıştırıyor.

(geçmişi okudum biraz çok geçmiş olsun neyse ucuz atlatmışsınız bariAllah korusun yanlışlıkla bir yerin, de kesebilirdi(benimkilerde öyle heran takip etmek zorunda kalıyorum bizimkide bir gün kardeşinin saçını kesmeye kalkmıştı,....büyük çok meraklı e haliyle küçükte ona bakıp birşeyleri görüyor çok dikkat etmek gerekiyor benimkilerle dün odasındaki sandalye yi boyadık sonraa heryer battı diyee büyük sen git banyodan çamışır suyun bezi al gel al temizlik yapıcam diye
4 yaşına girecek olmasına ragmen bazı şeylere hala anlatamıyorsunuz

merhaba canım benimkiler halen öğlenleri azda olsa uyuyorlar fakat akşamları yatmak nedir bilmiyorlar bende ah bi yatsalar da kafamı dinlesem diye gözlerine bakıyorum,Gerçi kreşe gittiği günler çok iyi oluyor orda yorulduğu için akşam pestili çıkıyor yemek yiyip hemen uyuyor:))))Kreş bu konuda bence çok iyi yemek konusunda da öyle BENİM ÇOCUĞUM YEMEK KONUSUNDA BAYA PRBLEMLİ İDİ ama şeyi yemeyen çocuk yer oldu orda çok güzel yemek alışkanlığı edindi gerçi bu aralar biraz sıkıntılı ama düzeleceğine inanıyorum,Bence sıkma canını zamanla düzelir kaç yaşındaydı seninki bilmiyorum ama kendileri de birtakım şeyleri fark ettiktn sonra bence biraz düzelmeye başlıyorlar.

Anliyorum canim insallah en kisa surede duzene girer ama bu senin elinde ..
kararli ol ve sozunu dinlet (kac yasinda senin ufaklik ?)
Bak benim ki bile anne yatmiyorum ,televizyon izleyecegim diyor bana cevap veriyor artik :)
Ama ben hayir taviz veremem o saatte yatakta olunacak ve uyunulacak diyorum ...olay bitmistir :)
Dedigim gibi cok sIkmamakla birlikte ebeveyinlere kalmis birsey yoksa cocuk saat 00:00 lara hatta 01:00 lere kadar oturur ...oturmam demez (cevremde cok goruyorum ben ve cok sasiriyorum acikcasi )

Kres cok iyi olur bence , ben burda vermek istemedim cunku bu yaz donuyoruz biz ...Turkiye'de gittigim sehirde en iyi krese vermeyi planliyorum ama tam gun degil (bu yastaki cocuklara agir gelirmis doktorumuz dedi )
yarim gun haftada 2-3 gun yerimseniben

Bir dusun derim canim kres isini ...

gülsecim evet çok meraklılar ve bir o kadar da dediğim dedik inatçılar,heleki kafalarına bir şey soksunlar asla unutmazlar ve eninde sonunda yaparlar...seyrettiği bir çizgi filmden etkilendi herhalde..evde bakıcımızda var ama bana diyorki 2 dk gözümün önünden ayrıldı ne oldu ise 2 dk içinde oldu diyor..işte bu bizim fırlamalara 2 dk bile yetiyor yapacaklarını illaki yapıyorlar..şimdi dalga geçiyor ve gülüyorum oğluşuma çok çirkin oldun oğlum,kızlar bakmayacaklar artık sana diyorum da gülüyor bana :roflol:

ay gülsem aynı dert bende de oluyordu,ama çocuk eğer sabah geç kalktı ise yatması zor oluyor,şimdi ben en geç 9.30 da yatağa yatırmış oluyorum sabah uykusunu almış bir şekilde de en geç 8.30 gibi kalkıyor... ama bazen ipin ucu kaçıyor çünkü eşim ve ben çalışıyoruz ve akşam eğer bizlerle oynamak istiyorsa muhakak biraz opsiyon tanıyorum..
bende yaz aylarında kreşe veriyorum berkemi,2 yaz ayıdır gönderiyorum baya baya farkediyor çocuk için,kışın alıyorum çünkü zor oluyor,sabah o sıcacık yatağından uyandırmak bana acı veriyor...
yani canım ne olursa olsun evlatlarımız işte,ne yaparlarsa yapsınlar onlara her şey yakışıyor Şeniz

evet şimdikler in hepsinde var herhalde inat benim küçük 1,5 yaşıda o bile inatlaşıyor hadi üstümüzü patik falan giyelim yok inat yani seninki kaç yaşında?Oluyor işte bazan kaşla göz arsında biz ne kadar dikkat edersek edelim olacağı varsa oluyor geçen sene bizde park gittik yanımızda eve gelen kadın da vardı oda küçüğe bakıyordu ben büyüğü sallıyordum çocuğum inmek istediğini söyledi kaycakmış indirdim,yanımdaydı arkamız dönüktü sen o arada başka bir büyük çocuk salıncağa bin oarada da benimki aniden dönünce olan oldu tabii aman neyse ogünü hatırlamak dahi istemiyorummm(ÇOK KÖTÜYDÜ

Zepcim merhaba canım nasılsınn bende çok faydasını görüyorum kreşin!!benimkide sabah 8,5 9 gibi gidiyor aslında yarım gün fakat burda uyusun dedikleri için gelmesi 3,5 4 ü buluyor seninki kaçlıydı canım?geldiğinde de kardeşiyle zaman geçiriyor biraz da birbirlerini yiyorlar akşam olunca kreşe gittiği günler çok iyi oluyor erkenden yatıyor:))

Son düzenleme:

ne guzel canim ...
Benim oglus 10 mart 2005 dogumlu canim iste yazin 3,5 yasinda olacak (Allah nasip ederse )

günaydın kızlar benimde 2005 nisan doğumlu oğlum,mayıs ayında bir oğlum daha dünyayay gelicek ALLAH nasip ederse.bende yarım gün de olsa oğlumu kreşe vermek istiyorum hem enerjisini atar arkadaş çok istiyor yavrum çalıştığımız için hep evde, bebekte olunca evde sıkılacaktır ama önce şu tuvalet eğitimini vermemiz lazım oda ne zaman olcaksa tuvalete gitmeyi hiç kalbul etmiyorki kapının arkasına geçio yapıo sonra anne kokoş bitti değiştir dio

Arkadaşlar merhaba, ben Reyhan
Site içinde ilk önceleri kaybolsamda :)))) araştırdıkça çok verimli bir site olduğunu anladım ve ilk araştırdığım konu çocuk üzerine idi. Konu başlığı süper. 22 yaşında kızımı dünyaya getirdim, 35 yaşında oğlumu doğurdum. 28.01.2005 doğumlu Mete Tuğberk adında yakışıklım var.. 2,5 yaşından beri kelimeleri söylemeye, şimdide cümle kurup derdini anlatmaya başladı. Ben çalıştığım için annem bakıyor ve güzel bir ilişkileri var bayılıyorum. Annemlerde kaldığımız bir gece annemin başına gidip "pamuk anneannecim" dediğinde annemin yüzünün aldığı ifadeyi unutumamam. 6 torunu vardır annemin, biri dememiş "hep beklediğim sözdü" dedi bende duygulandım açıkçası. Kendi ihtiyaçlarını kendi karşılamak istiyor, kendi yemek, içmek, giyinmek, tuvalet ihtiyacını kendi yapmak istiyor. Devamlı evin içinde "hayır oğlum ben yapayım" kavgası yaşıyoruz. 15 yaşında bir kızım var hep arkasını toplamaktan olsa gerek öyle alıştım oğlumada aynısı yapayım istedim ama "ben yaparım" bir tavırla karşılaşıyorum. Çokta hoşuma gidiyor çünkü bana yük bırakmıyor. Annemi yormuyor, onu incitmiyor mesela örnek vereyim annem kanser hastası ve zaman zaman gücünü yitirebiliyor o anlarda oğluma dediği "oğlum ben iyi değilim yanımdan ayrılma" hemen sırtını dönüp arabalarıyla oynamaya yöneliyor hiç annemi yorup üzmüyor. Üzerine gidip kabalaştığın zaman bam telleri kopuyor, yumuşak gidince de aynı yumuşaklıkla oda sana geliyor. Kendi hassas aynı hassaslığıda bekliyor. Çok sinirli bir yapıya sahip, sinirlendiğinde göğsüme yatırıp sakinleşene kadar onu tutuyorum. Ama saatlerce kucağımda kalsa niye oturuyorum demez o kadar çok seviyor insan tenini. Çok paylaşmak istediğim konular var ama sizi şimdiden yormayayım :))) Sağlıcakla kalın.

Aramiza hosgeldin :1hug:KK'miz bir tanedir yerimseniben tutkunu olacaksin :)
Allah bagislasin evlatlarimizi ...
Benim bir tane cocugum var (avatarimda gordugun yakisikli ,badem gozlum )2 yas 11 aylik :)

Annecigine Acil sifalar diliyorum ,umarim daha iyidir ...Umarim atlatir ...
Gorusek uzere ...:1hug:

Son düzenleme:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Çok ihtiyacım var aslında. Annem vefalı, anaç, yüreği güzel bir kadındır. Bu yaşında oğluma bakıyor bu yükü verdiğim için üzülüyorum aslında. Ama bana diyor ki zamanzaman iyiki doğurmuşsun beni hayata bağladı diyor. Büyüklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin yoklukları zor..yanımda iken özlüyorum var mı böyle birşey..tekrar teşekkür ederim. moral oldu bana yazın..

Allah bağışlasın oğlunda delikanlı olmuş annesi.. bende oğlumun resmini koymak isterdim ama sitede yeniyim daha bunları yapmayı bilemiyorum.. Çok eksiğim var aslında..ama tüm gayretimle öğrenicem :)))

Merhaba canlarım,kk'nın en güzel anneleri
nasılsınız bakalım,bizim yaramazlar nasıl
umarım iyileridir,bütün meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
Şeniz Şeniz

Merhaba canlarım,kk'nın en güzel anneleri
nasılsınız bakalım,bizim yaramazlar nasıl
umarım iyileridir,bütün meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
Şeniz Şeniz

Merhaba yaramazlar nasıl olsun vallla kendi hallerine bıraktım ben burdayım ama evin altını üstüne getirdiler şimdi kaklıp ev toplıycam sen nasılsın?

Merhaba yaramazlar nasıl olsun vallla kendi hallerine bıraktım ben burdayım ama evin altını üstüne getirdiler şimdi kaklıp ev toplıycam sen nasılsın?

benim yaramaz sabah kahvaltıda biraz moralimi bozdu :çok üzgünüm:
ama şimdi iyi
az evvel telefonla görüştük canım
Allah kolaylıklar versin tatlım...ne yapalım işte..
hayat devam ediyor:1hug:

benim yaramaz sabah kahvaltıda biraz moralimi bozdu :çok üzgünüm:
ama şimdi iyi
az evvel telefonla görüştük canım
Allah kolaylıklar versin tatlım...ne yapalım işte..
hayat devam ediyor:1hug:

evet canım canları sağolsunda yaramazların sen çalışıyorsun galiba

evet canım canları sağolsunda yaramazların sen çalışıyorsun galiba

evet canım çalışıyorum...:çok üzgünüm:
kendi işimiz olduğu için eşimle birlikte çalışıyorum ben
gerçi çalışıyorum ama iş yerim ile evim çok yakın...
fakat yinede zorlukları oluyor işte :çok üzgünüm:
akşamı zor ediyorum ne kadar yaramaz olsalarda
ne kadar bizleri üzselerde dayanamıyorum ayrı kalmaya:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…