ugrasiyorum canim tatlicadiarzu..Selim Mert ogle uykularini kaldirdi artik butun gun birlikteyiz ...Bugun parka gittik uzun suredir gormedigi bir arkadasi var catherina isminde...parka girince kiz arkadasini gorduk ; ikiside birbirlerine dogru kostup sarildilar ....:1shok:benim ki diyor ''canim arkadasim '':1shok::roflol:
Cok hosuma gitti yaa:)demek ki cok seviyormus arkadasini ,ozlemis (ama hic soylemedi ozledigini falan )sasirti beni oglusum :))
son iki gundur denize gidelim diye tutturuyor ..haftasonu plaja gidecegiz ;cok seviyor suyu ,denizi
Banyo yaparken bile kuveti suyla dolduyoruz ''anne yuzuyorum ''diyor :))
Alem valla beni cok gulduruyor :roflol:
Uyumaması iyide bizimki erkenden yatmaya direniyor ablamız var ya onun dibinden ayrılmıyor aslında bende uyusa kızın dersleriyle ilgilensem diye gözünün içine bakıyorum ama .neyse düzene girecekler herhalde.aynı ailede yetişiyorlar ama çocuklar ufacıktan kişiliklerini ortaya koyuyorlar kızım çok uysaldı bu yaşlarda ama oğlanda son 2-3 aydır bir inat varki aman allahım.acaba kreşe versem en azından yarım gün yemek yeme alışkanlığını edinirmi diğer çocukları görerek veya hiç yemez mi.bu oğlan benim kafamı çok karıştırıyor.benim ki birakti ilktug son bir aydir uyumuyor ogle uykusunu :bbo:ama ben aksam erkenden yatiriyorum saat 20:00 de yatakta oluyor ...
Artik buyuduler (bir ay sonra 3 olacak benim ki )
doktorlar bile soyluyor bu yaslarda uyumamasi daha iyi diye ,zorlamamak lazim yani yerimseniben
begümüm canım Şeniz
ufaklıkları soruyorsun demek bak dün akşam benim afacan ne yapmış :1shok:
dün sen çekmeceden makası al,o güzelim saçlarını traş et...:1shok:
küt saçları vardı,yazdan beride berebere götürmüyordum kafamçokkarıştı
çok güzel şekli vardı saçlarının,şimdi tekrar başa döndüm,uzatıyorum
akşam onu öyle görünc şok :1shokldum babası düzeltti ama
yinede eskisi gibi değil,kızamadım bile oğluşuma ama anlattım güzel güzell,
ya bir tarafını kesseydin oğlum,kan olsaydı ne olcaktı diye..
söz verdi bana bir daha böyle yaramazlıklar yapmamak üzere...:roflol:
Uyumaması iyide bizimki erkenden yatmaya direniyor ablamız var ya onun dibinden ayrılmıyor aslında bende uyusa kızın dersleriyle ilgilensem diye gözünün içine bakıyorum ama .neyse düzene girecekler herhalde.aynı ailede yetişiyorlar ama çocuklar ufacıktan kişiliklerini ortaya koyuyorlar kızım çok uysaldı bu yaşlarda ama oğlanda son 2-3 aydır bir inat varki aman allahım.acaba kreşe versem en azından yarım gün yemek yeme alışkanlığını edinirmi diğer çocukları görerek veya hiç yemez mi.bu oğlan benim kafamı çok karıştırıyor.
Uyumaması iyide bizimki erkenden yatmaya direniyor ablamız var ya onun dibinden ayrılmıyor aslında bende uyusa kızın dersleriyle ilgilensem diye gözünün içine bakıyorum ama .neyse düzene girecekler herhalde.aynı ailede yetişiyorlar ama çocuklar ufacıktan kişiliklerini ortaya koyuyorlar kızım çok uysaldı bu yaşlarda ama oğlanda son 2-3 aydır bir inat varki aman allahım.acaba kreşe versem en azından yarım gün yemek yeme alışkanlığını edinirmi diğer çocukları görerek veya hiç yemez mi.bu oğlan benim kafamı çok karıştırıyor.
(geçmişi okudum biraz çok geçmiş olsun neyse ucuz atlatmışsınız bariAllah korusun yanlışlıkla bir yerin, de kesebilirdi (benimkilerde öyle heran takip etmek zorunda kalıyorum bizimkide bir gün kardeşinin saçını kesmeye kalkmıştı,....büyük çok meraklı e haliyle küçükte ona bakıp birşeyleri görüyor çok dikkat etmek gerekiyor benimkilerle dün odasındaki sandalye yi boyadık sonraa heryer battı diyee büyük sen git banyodan çamışır suyun bezi al gel al temizlik yapıcam diye
4 yaşına girecek olmasına ragmen bazı şeylere hala anlatamıyorsunuz
merhaba canım benimkiler halen öğlenleri azda olsa uyuyorlar fakat akşamları yatmak nedir bilmiyorlar bende ah bi yatsalar da kafamı dinlesem diye gözlerine bakıyorum,Gerçi kreşe gittiği günler çok iyi oluyor orda yorulduğu için akşam pestili çıkıyor yemek yiyip hemen uyuyor:))))Kreş bu konuda bence çok iyi yemek konusunda da öyle BENİM ÇOCUĞUM YEMEK KONUSUNDA BAYA PRBLEMLİ İDİ ama şeyi yemeyen çocuk yer oldu orda çok güzel yemek alışkanlığı edindi gerçi bu aralar biraz sıkıntılı ama düzeleceğine inanıyorum,Bence sıkma canını zamanla düzelir kaç yaşındaydı seninki bilmiyorum ama kendileri de birtakım şeyleri fark ettiktn sonra bence biraz düzelmeye başlıyorlar.
gülsecim evet çok meraklılar ve bir o kadar da dediğim dedik inatçılar,heleki kafalarına bir şey soksunlar asla unutmazlar ve eninde sonunda yaparlar...seyrettiği bir çizgi filmden etkilendi herhalde..evde bakıcımızda var ama bana diyorki 2 dk gözümün önünden ayrıldı ne oldu ise 2 dk içinde oldu diyor..işte bu bizim fırlamalara 2 dk bile yetiyor yapacaklarını illaki yapıyorlar..şimdi dalga geçiyor ve gülüyorum oğluşuma çok çirkin oldun oğlum,kızlar bakmayacaklar artık sana diyorum da gülüyor bana :roflol:
Anliyorum canim insallah en kisa surede duzene girer ama bu senin elinde ..
kararli ol ve sozunu dinlet (kac yasinda senin ufaklik ?)
Bak benim ki bile anne yatmiyorum ,televizyon izleyecegim diyor bana cevap veriyor artik :)
Ama ben hayir taviz veremem o saatte yatakta olunacak ve uyunulacak diyorum ...olay bitmistir :)
Dedigim gibi cok sIkmamakla birlikte ebeveyinlere kalmis birsey yoksa cocuk saat 00:00 lara hatta 01:00 lere kadar oturur ...oturmam demez (cevremde cok goruyorum ben ve cok sasiriyorum acikcasi )
Kres cok iyi olur bence , ben burda vermek istemedim cunku bu yaz donuyoruz biz ...Turkiye'de gittigim sehirde en iyi krese vermeyi planliyorum ama tam gun degil (bu yastaki cocuklara agir gelirmis doktorumuz dedi )
yarim gun haftada 2-3 gun yerimseniben
Bir dusun derim canim kres isini ...
Zepcim merhaba canım nasılsınn bende çok faydasını görüyorum kreşin!!benimkide sabah 8,5 9 gibi gidiyor aslında yarım gün fakat burda uyusun dedikleri için gelmesi 3,5 4 ü buluyor seninki kaçlıydı canım?geldiğinde de kardeşiyle zaman geçiriyor biraz da birbirlerini yiyorlar akşam olunca kreşe gittiği günler çok iyi oluyor erkenden yatıyor:))
Arkadaşlar merhaba, ben Reyhan
Site içinde ilk önceleri kaybolsamda :)))) araştırdıkça çok verimli bir site olduğunu anladım ve ilk araştırdığım konu çocuk üzerine idi. Konu başlığı süper. 22 yaşında kızımı dünyaya getirdim, 35 yaşında oğlumu doğurdum. 28.01.2005 doğumlu Mete Tuğberk adında yakışıklım var.. 2,5 yaşından beri kelimeleri söylemeye, şimdide cümle kurup derdini anlatmaya başladı. Ben çalıştığım için annem bakıyor ve güzel bir ilişkileri var bayılıyorum. Annemlerde kaldığımız bir gece annemin başına gidip "pamuk anneannecim" dediğinde annemin yüzünün aldığı ifadeyi unutumamam. 6 torunu vardır annemin, biri dememiş "hep beklediğim sözdü" dedi bende duygulandım açıkçası. Kendi ihtiyaçlarını kendi karşılamak istiyor, kendi yemek, içmek, giyinmek, tuvalet ihtiyacını kendi yapmak istiyor. Devamlı evin içinde "hayır oğlum ben yapayım" kavgası yaşıyoruz. 15 yaşında bir kızım var hep arkasını toplamaktan olsa gerek öyle alıştım oğlumada aynısı yapayım istedim ama "ben yaparım" bir tavırla karşılaşıyorum. Çokta hoşuma gidiyor çünkü bana yük bırakmıyor. Annemi yormuyor, onu incitmiyor mesela örnek vereyim annem kanser hastası ve zaman zaman gücünü yitirebiliyor o anlarda oğluma dediği "oğlum ben iyi değilim yanımdan ayrılma" hemen sırtını dönüp arabalarıyla oynamaya yöneliyor hiç annemi yorup üzmüyor. Üzerine gidip kabalaştığın zaman bam telleri kopuyor, yumuşak gidince de aynı yumuşaklıkla oda sana geliyor. Kendi hassas aynı hassaslığıda bekliyor. Çok sinirli bir yapıya sahip, sinirlendiğinde göğsüme yatırıp sakinleşene kadar onu tutuyorum. Ama saatlerce kucağımda kalsa niye oturuyorum demez o kadar çok seviyor insan tenini. Çok paylaşmak istediğim konular var ama sizi şimdiden yormayayım :))) Sağlıcakla kalın.
Merhaba canlarım,kk'nın en güzel anneleri
nasılsınız bakalım,bizim yaramazlar nasıl
umarım iyileridir,bütün meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
Şeniz Şeniz
Merhaba yaramazlar nasıl olsun vallla kendi hallerine bıraktım ben burdayım ama evin altını üstüne getirdiler şimdi kaklıp ev toplıycam sen nasılsın?
benim yaramaz sabah kahvaltıda biraz moralimi bozdu :çok üzgünüm:
ama şimdi iyi
az evvel telefonla görüştük canım
Allah kolaylıklar versin tatlım...ne yapalım işte..
hayat devam ediyor:1hug:
evet canım canları sağolsunda yaramazlarınsen çalışıyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?