evet canım çalışıyorum...:çok üzgünüm:
kendi işimiz olduğu için eşimle birlikte çalışıyorum ben
gerçi çalışıyorum ama iş yerim ile evim çok yakın...
fakat yinede zorlukları oluyor işte :çok üzgünüm:
akşamı zor ediyorum ne kadar yaramaz olsalarda
ne kadar bizleri üzselerde dayanamıyorum ayrı kalmaya:1hug:
günaydın kızlar benimde 2005 nisan doğumlu oğlum,mayıs ayında bir oğlum daha dünyayay gelicek ALLAH nasip ederse.bende yarım gün de olsa oğlumu kreşe vermek istiyorum hem enerjisini atar arkadaş çok istiyor yavrum çalıştığımız için hep evde, bebekte olunca evde sıkılacaktır ama önce şu tuvalet eğitimini vermemiz lazım oda ne zaman olcaksa tuvalete gitmeyi hiç kalbul etmiyorki kapının arkasına geçio yapıo sonra anne kokoş bitti değiştir dio
Allah bağışlasın oğlunda delikanlı olmuş annesi.. bende oğlumun resmini koymak isterdim ama sitede yeniyim daha bunları yapmayı bilemiyorum.. Çok eksiğim var aslında..ama tüm gayretimle öğrenicem :)))
Merhaba canlarım,kk'nın en güzel anneleri
nasılsınız bakalım,bizim yaramazlar nasıl
umarım iyileridir,bütün meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
Şeniz Şeniz
Arkadaşlar merhaba, ben Reyhan
Site içinde ilk önceleri kaybolsamda :)))) araştırdıkça çok verimli bir site olduğunu anladım ve ilk araştırdığım konu çocuk üzerine idi. Konu başlığı süper. 22 yaşında kızımı dünyaya getirdim, 35 yaşında oğlumu doğurdum. 28.01.2005 doğumlu Mete Tuğberk adında yakışıklım var.. 2,5 yaşından beri kelimeleri söylemeye, şimdide cümle kurup derdini anlatmaya başladı. Ben çalıştığım için annem bakıyor ve güzel bir ilişkileri var bayılıyorum. Annemlerde kaldığımız bir gece annemin başına gidip "pamuk anneannecim" dediğinde annemin yüzünün aldığı ifadeyi unutumamam. 6 torunu vardır annemin, biri dememiş "hep beklediğim sözdü" dedi bende duygulandım açıkçası. Kendi ihtiyaçlarını kendi karşılamak istiyor, kendi yemek, içmek, giyinmek, tuvalet ihtiyacını kendi yapmak istiyor. Devamlı evin içinde "hayır oğlum ben yapayım" kavgası yaşıyoruz. 15 yaşında bir kızım var hep arkasını toplamaktan olsa gerek öyle alıştım oğlumada aynısı yapayım istedim ama "ben yaparım" bir tavırla karşılaşıyorum. Çokta hoşuma gidiyor çünkü bana yük bırakmıyor. Annemi yormuyor, onu incitmiyor mesela örnek vereyim annem kanser hastası ve zaman zaman gücünü yitirebiliyor o anlarda oğluma dediği "oğlum ben iyi değilim yanımdan ayrılma" hemen sırtını dönüp arabalarıyla oynamaya yöneliyor hiç annemi yorup üzmüyor. Üzerine gidip kabalaştığın zaman bam telleri kopuyor, yumuşak gidince de aynı yumuşaklıkla oda sana geliyor. Kendi hassas aynı hassaslığıda bekliyor. Çok sinirli bir yapıya sahip, sinirlendiğinde göğsüme yatırıp sakinleşene kadar onu tutuyorum. Ama saatlerce kucağımda kalsa niye oturuyorum demez o kadar çok seviyor insan tenini. Çok paylaşmak istediğim konular var ama sizi şimdiden yormayayım :))) Sağlıcakla kalın.
Arkadaşlar merhaba, ben Reyhan
Site içinde ilk önceleri kaybolsamda :)))) araştırdıkça çok verimli bir site olduğunu anladım ve ilk araştırdığım konu çocuk üzerine idi. Konu başlığı süper. 22 yaşında kızımı dünyaya getirdim, 35 yaşında oğlumu doğurdum. 28.01.2005 doğumlu Mete Tuğberk adında yakışıklım var.. 2,5 yaşından beri kelimeleri söylemeye, şimdide cümle kurup derdini anlatmaya başladı. Ben çalıştığım için annem bakıyor ve güzel bir ilişkileri var bayılıyorum. Annemlerde kaldığımız bir gece annemin başına gidip "pamuk anneannecim" dediğinde annemin yüzünün aldığı ifadeyi unutumamam. 6 torunu vardır annemin, biri dememiş "hep beklediğim sözdü" dedi bende duygulandım açıkçası. Kendi ihtiyaçlarını kendi karşılamak istiyor, kendi yemek, içmek, giyinmek, tuvalet ihtiyacını kendi yapmak istiyor. Devamlı evin içinde "hayır oğlum ben yapayım" kavgası yaşıyoruz. 15 yaşında bir kızım var hep arkasını toplamaktan olsa gerek öyle alıştım oğlumada aynısı yapayım istedim ama "ben yaparım" bir tavırla karşılaşıyorum. Çokta hoşuma gidiyor çünkü bana yük bırakmıyor. Annemi yormuyor, onu incitmiyor mesela örnek vereyim annem kanser hastası ve zaman zaman gücünü yitirebiliyor o anlarda oğluma dediği "oğlum ben iyi değilim yanımdan ayrılma" hemen sırtını dönüp arabalarıyla oynamaya yöneliyor hiç annemi yorup üzmüyor. Üzerine gidip kabalaştığın zaman bam telleri kopuyor, yumuşak gidince de aynı yumuşaklıkla oda sana geliyor. Kendi hassas aynı hassaslığıda bekliyor. Çok sinirli bir yapıya sahip, sinirlendiğinde göğsüme yatırıp sakinleşene kadar onu tutuyorum. Ama saatlerce kucağımda kalsa niye oturuyorum demez o kadar çok seviyor insan tenini. Çok paylaşmak istediğim konular var ama sizi şimdiden yormayayım :))) Sağlıcakla kalın.
merhaba arkadaslar sirketimizdeki yogunluk nedeniyle full time calistigimizdan yazamadim ne zamandir..
nasilsiniz? yeni katilan arkadaslar hosgelmisler... a.s. ben ela... 37 ve 15 aylik iki kizim var...
iyiler canim cok sukur... a.s. babalariyla beraber 2 saat kadar once yola ciktilar haftasonu yoklar... beni de uyku tutmuyor o yuzden... siz nasilsiniz? okul konusu ne oldu?
begümüm canım benim Şeniz
seni ve o sevimli fıstığını kocaman kocaman öpüyorum Şeniz
kızlar kaç gündürr yoktum giremedimde aşkk olsun ben yokumm kimseciklerde uğramamşımııı grubumuzaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar kaç gündürr yoktum giremedimde aşkk olsun ben yokumm kimseciklerde uğramamşımııı grubumuzaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
Merhaba, bende ara ara giriyorum ama yeni olduğum için fazla yazışamadım, birazda işlerimin yoğunluğundan siteye girip ilgilenemedim. Oğlum bu ara hasta teyzesi yaramazlık yapacak hali yok. Antibiyotik veriyoruz son 15 gün neredeyse ama kandaki iltihabı kurutamadık birde iki gündür devamlı ateşi çıkıyor şuruparla ateşini düşürüyoruz ama koca Ankara' da götürebileceğim güvenebileceğim bir doktorum olmadı malesef..Zayıfladı yüzü soldu oğlumun.
canım benim,eğerki yaşadığınız ülkenin dili ile konuşuyorsanız çocuk tabi ki sizdenn etkilenerek öncelikle o ülkenin dilini öğrenecektir..zamanla da annesi olarak sen Türkçe öğretmeye çalışacaksın,tabi ki kimi çocuklar erken konuşur,kimi çocuklar da çok geç konuşabilir,bu çocuğun gelişimi ile alakalı bir durum..ama sana tavsiyem Türkçe öğretmen konusunda olacak,geçenlerde tv de bir program vardı Almanya'da yaşayan Türkler adı altında bir röportaj yapılıyordu ve ora da doğup ta Türkçe bilmeyen o kadar çok genç vardı ki ben çok üzülmüştüm...çocuklar er yada geç konuşacaklar ve konuşmayı öğrenecekler,Türkçeyi öğretmekta sana kalıcak bitanem..Merhaba, ben anne degilim ama size birsey soracaktim. Icinizde yabanci ile evli olan var mi? Ben yurtdisinda yasiyorum ve esim yabanci. Boyle ailelerin cocuklari daha mi gec konusmaya basliyor acaba?
Ilginiz icin tesekkurler.
ay çok üzüldüm canım:çok üzgünüm:çok geçmiş olsun,şimdi nasıl oldu inşallah iyidir...Hemen bir doktor araştırıp göstersen canım,eğer hastalığı ne ise ona göre tedavi olurdu canım..çocuklar hastalandıklarında heç çekilmez oluyorlar,birde hasta olduklarına o kadar çok üzülüyoruz ki bizler,onları iyi etmek uğruna kendimizi feda ediyoruz..bin defa hastalanıyoruz bizler,umarım tez zaman da eski sağlığına kavuşur canım benima.s.Merhaba, bende ara ara giriyorum ama yeni olduğum için fazla yazışamadım, birazda işlerimin yoğunluğundan siteye girip ilgilenemedim. Oğlum bu ara hasta teyzesi yaramazlık yapacak hali yok. Antibiyotik veriyoruz son 15 gün neredeyse ama kandaki iltihabı kurutamadık birde iki gündür devamlı ateşi çıkıyor şuruparla ateşini düşürüyoruz ama koca Ankara' da götürebileceğim güvenebileceğim bir doktorum olmadı malesef..Zayıfladı yüzü soldu oğlumun.
begümcüm üzülmesenağlamasakın.bilgisayarda problem vardı hoş hala da var.bu yazıyı bile 3. ye yazıyorum çok ağır ve hata veriyo.inan ki sinir oluyorum.ama unutmadığımızı bilmeni istedim.a.s.
geçmiş olsun ALLAH şifa versin oğluna .çocuklar hastalanmasa ne güzel olurdu:1no2: anne babada onlarla hasta oluyoruz hiç bir şeyin tadı olmuyor:çok üzgünüm:
Merhaba, bende ara ara giriyorum ama yeni olduğum için fazla yazışamadım, birazda işlerimin yoğunluğundan siteye girip ilgilenemedim. Oğlum bu ara hasta teyzesi yaramazlık yapacak hali yok. Antibiyotik veriyoruz son 15 gün neredeyse ama kandaki iltihabı kurutamadık birde iki gündür devamlı ateşi çıkıyor şuruparla ateşini düşürüyoruz ama koca Ankara' da götürebileceğim güvenebileceğim bir doktorum olmadı malesef..Zayıfladı yüzü soldu oğlumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?