3 yaş grubu anneleri

a.s.anladım canım bence güzel ama çalışman birbirinizi çok özlemiş olur ve kaliteli zaman geçirirsiniz hem ev de yakınmış ne güzel iştee ,biz tüm gün evde olduğumuz için bazan ben tatlicadiarzu oluyorum napıyım elimde değil canları sağolsunda

a.s.aramıza hoşgeldin canım.yavrunu allah bağışlasın ve ikinci bebeğin içinde allah yardımcın olsun.canım benimde ocak 2005 doğumlu bir kızım var biz geçen yaz başı tuvalet alışkanlığımızı edindik çok şükür.eltiminde 2 yaş arayla bebeği oldu bebek olmadan tuvalet eğitimini verdi şimdi rahat ediyor.ama çok sabır tatlicadiarzugerektiren bir iş allah yardımcın olsun.

Allah bağışlasın oğlunda delikanlı olmuş annesi.. bende oğlumun resmini koymak isterdim ama sitede yeniyim daha bunları yapmayı bilemiyorum.. Çok eksiğim var aslında..ama tüm gayretimle öğrenicem :)))

Koymussun masallah Allah bagislasin :1hug:

Merhaba canlarım,kk'nın en güzel anneleri
nasılsınız bakalım,bizim yaramazlar nasıl
umarım iyileridir,bütün meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
Şeniz Şeniz

Nasil olsun canim bugun haftasonu (bulundugum ulkede cuma ve c.tesileri ):bboldum valla ..
Cok yaramazlik yapti ...:bbo:
Eglence merkezine goturduk,daha napalim degil mi ?:)

canım aramıza hoşgeldinnnn Allah bağışlasın yavrularını ne mutlu sana erken anne arkadaş gibi oluyor çocyuklarıylaa

aramıza hoşgeldin canıma.s.evlatlarını allah bağışlasın.annede allah şifalar versin.onları başımızdan eksik etmesin.dediğin gibi çocuklara sert değilde yumuşak davrandığında onlarda anlıyor bizi.

iyiler canim cok sukur... a.s. babalariyla beraber 2 saat kadar once yola ciktilar haftasonu yoklar... beni de uyku tutmuyor o yuzden... siz nasilsiniz? okul konusu ne oldu?

saol cnm bizde iyiyiz şükür yok bir yaramazlık okul konusu inşallah önümüzdeki sene neticelenicek kendide çok istiyor zaten ama dediğim gibi yuva pek istemiyorum ben hayırlısı bakalım

bu arada aramıza yeni katılan kk nın güzel annelerine de hoşgeldiniz diyorum ....
umarım sizin yaramazlar da bizim yaramazlar kadar sizleri üzmüyordur :1hug:

kızlar kaç gündürr yoktum giremedimde aşkk olsun ben yokumm kimseciklerde uğramamşımııı grubumuzaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar kaç gündürr yoktum giremedimde aşkk olsun ben yokumm kimseciklerde uğramamşımııı grubumuzaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

canım benim ağlama hemn ne olur :teselli:
zepp tatile gitti o yüzden uğrayamamıştır
bende en son msj ımı yazdım kimsecikler cevap yazmadığı için
bende yazamadım canım yoksa her gün uğruyor bakıyordum
topiğini sahipsiz bırakmadım yani canım benimŞeniz

Merhaba, ben anne degilim ama size birsey soracaktim. Icinizde yabanci ile evli olan var mi? Ben yurtdisinda yasiyorum ve esim yabanci. Boyle ailelerin cocuklari daha mi gec konusmaya basliyor acaba?
Ilginiz icin tesekkurler.

Merhaba, bende ara ara giriyorum ama yeni olduğum için fazla yazışamadım, birazda işlerimin yoğunluğundan siteye girip ilgilenemedim. Oğlum bu ara hasta teyzesi yaramazlık yapacak hali yok. Antibiyotik veriyoruz son 15 gün neredeyse ama kandaki iltihabı kurutamadık birde iki gündür devamlı ateşi çıkıyor şuruparla ateşini düşürüyoruz ama koca Ankara' da götürebileceğim güvenebileceğim bir doktorum olmadı malesef..Zayıfladı yüzü soldu oğlumun.

begümcüm üzülmesenağlamasakın.bilgisayarda problem vardı hoş hala da var.bu yazıyı bile 3. ye yazıyorum çok ağır ve hata veriyo.inan ki sinir oluyorum.ama unutmadığımızı bilmeni istedim.a.s.

geçmiş olsun ALLAH şifa versin oğluna .çocuklar hastalanmasa ne güzel olurdu:1no2: anne babada onlarla hasta oluyoruz hiç bir şeyin tadı olmuyor:çok üzgünüm:

Merhaba, ben anne degilim ama size birsey soracaktim. Icinizde yabanci ile evli olan var mi? Ben yurtdisinda yasiyorum ve esim yabanci. Boyle ailelerin cocuklari daha mi gec konusmaya basliyor acaba?
Ilginiz icin tesekkurler.
canım benim,eğerki yaşadığınız ülkenin dili ile konuşuyorsanız çocuk tabi ki sizdenn etkilenerek öncelikle o ülkenin dilini öğrenecektir..zamanla da annesi olarak sen Türkçe öğretmeye çalışacaksın,tabi ki kimi çocuklar erken konuşur,kimi çocuklar da çok geç konuşabilir,bu çocuğun gelişimi ile alakalı bir durum..ama sana tavsiyem Türkçe öğretmen konusunda olacak,geçenlerde tv de bir program vardı Almanya'da yaşayan Türkler adı altında bir röportaj yapılıyordu ve ora da doğup ta Türkçe bilmeyen o kadar çok genç vardı ki ben çok üzülmüştüm...çocuklar er yada geç konuşacaklar ve konuşmayı öğrenecekler,Türkçeyi öğretmekta sana kalıcak bitanem..
ay çok üzüldüm canım:çok üzgünüm:çok geçmiş olsun,şimdi nasıl oldu inşallah iyidir...Hemen bir doktor araştırıp göstersen canım,eğer hastalığı ne ise ona göre tedavi olurdu canım..çocuklar hastalandıklarında heç çekilmez oluyorlar,birde hasta olduklarına o kadar çok üzülüyoruz ki bizler,onları iyi etmek uğruna kendimizi feda ediyoruz..bin defa hastalanıyoruz bizler,umarım tez zaman da eski sağlığına kavuşur canım benima.s.
begümcüm üzülmesenağlamasakın.bilgisayarda problem vardı hoş hala da var.bu yazıyı bile 3. ye yazıyorum çok ağır ve hata veriyo.inan ki sinir oluyorum.ama unutmadığımızı bilmeni istedim.a.s.
klava:evet bende çok sinirleniyorum ama
siteyi iyileştirme işlemleri halen devam ediyor..
umarım tez zamanda biter..:enbuyukkk:

geçmiş olsun ALLAH şifa versin oğluna .çocuklar hastalanmasa ne güzel olurdu:1no2: anne babada onlarla hasta oluyoruz hiç bir şeyin tadı olmuyor:çok üzgünüm:

aynen canım,katılıyorum..

merhaba kavakyeli oğlun için geçmiş olsun.doktora götürsen canım çünkü uzun süreli ateşte doktora gitmeden malesef iyi olmuyorlar.inş şimdi daha iyidir onlar hasta oldumu evin bütün neşesi gidiyor.onlar iyi olsunlarda varsın yaramazlıkyapsınlar

merhaba kavakyeli oğlun için geçmiş olsun.doktora götürsen canım çünkü uzun süreli ateşte doktora gitmeden malesef iyi olmuyorlar.inş şimdi daha iyidir onlar hasta oldumu evin bütün neşesi gidiyor.onlar iyi olsunlarda varsın yaramazlıkyapsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…