Mrb arkadaslar uzun suredir giremedim ,tatildeydik ...
Oglusum deniz ,havuz keyfi yapti :)tabii ben de
Kolluklariyla yetiskin havuzunda tek basina yuzebiliyor:dance:
Hepinizi opuyorum ...
Bu arada kavakyeli cok gecmis olsun canim a.s.
Hoşgeldin Zepp.iyice dinlenebildin mi?gerçi çocukla biraz zor ama yine de değişiklik .biz burda donalım ah ah :çok üzgünüm:
Gunaydinlar arkadaslar ...
Sabaha kadar hic uyumadimSelim sabaha kadar kustu
Sabaha karsi uyuduk ...
cok dikkat ederim ama dun arkadaslara gitmistik yere oturup oyuancaklariyla oynamisti sanirim usuttu ...
Sabah kalkti oglusum cok sukur birsey yok simdilik ;atesi falan yok hareketleri normal ...
Geçmiş olsun canım onlar hasta olunca hayat duruyor...neyse ateşi yokmuş herhalde sadece midesini üşüttü,ateş beni çok korkutur.
Bu arada oğlumun bugün doğum günü:teytey:...Ablası takvimine işaretlemiş bugün senin partin var demiş...gidiyor geliyor parti parti diyor:dance:...bakalım bizi yoğun birgün bekliyor...ablası okuldan gelince süsleyeceğiz evi........
Geçmiş olsun canım onlar hasta olunca hayat duruyor...neyse ateşi yokmuş herhalde sadece midesini üşüttü,ateş beni çok korkutur.
Bu arada oğlumun bugün doğum günü:teytey:...Ablası takvimine işaretlemiş bugün senin partin var demiş...gidiyor geliyor parti parti diyor:dance:...bakalım bizi yoğun birgün bekliyor...ablası okuldan gelince süsleyeceğiz evi........
Sağolun hanımlar hepinize tekrar teşekkürler.......Zepp, hediyesine bayıldı Göktuğ.:dance:..........Canim bende kutluyorum oglusunun d.gununu
Allah uzun omurler versin yavrularina a.s.
Sağolun hanımlar hepinize tekrar teşekkürler.......Zepp, hediyesine bayıldı Göktuğ.:dance:..........
oğlunun resmini gösterdim arkadaşın göndermiş dedimŞenizsürekli ona bakmak istiyor şimdi..birkaçgün sonra sanırım seninkininde doğum günü bizde küçük bir süpriz yaparız yakışıklıya.........
Merhaba, bende ara ara giriyorum ama yeni olduğum için fazla yazışamadım, birazda işlerimin yoğunluğundan siteye girip ilgilenemedim. Oğlum bu ara hasta teyzesi yaramazlık yapacak hali yok. Antibiyotik veriyoruz son 15 gün neredeyse ama kandaki iltihabı kurutamadık birde iki gündür devamlı ateşi çıkıyor şuruparla ateşini düşürüyoruz ama koca Ankara' da götürebileceğim güvenebileceğim bir doktorum olmadı malesef..Zayıfladı yüzü soldu oğlumun.
begümcüm üzülmesenağlamasakın.bilgisayarda problem vardı hoş hala da var.bu yazıyı bile 3. ye yazıyorum çok ağır ve hata veriyo.inan ki sinir oluyorum.ama unutmadığımızı bilmeni istedim.a.s.
bize diyorsun begümüm ama en son attığın mesajın üzerinden tam 3 gün geçmiş canım jeyyar
kızlar 2-3 tane alıntıyı aynı mesajda nasıl kullanıyorsunuz.ben niye yapamıyorum ya
Mrb arkadaslar uzun suredir giremedim ,tatildeydik ...
Oglusum deniz ,havuz keyfi yapti :)tabii ben de
Kolluklariyla yetiskin havuzunda tek basina yuzebiliyor:dance:
Hepinizi opuyorum ...
Bu arada kavakyeli cok gecmis olsun canim a.s.
Gunaydinlar arkadaslar ...
Sabaha kadar hic uyumadimSelim sabaha kadar kustu
Sabaha karsi uyuduk ...
cok dikkat ederim ama dun arkadaslara gitmistik yere oturup oyuancaklariyla oynamisti sanirim usuttu ...
Sabah kalkti oglusum cok sukur birsey yok simdilik ;atesi falan yok hareketleri normal ...
Zeppim canım çok geçmiş olsun bitanem :1hug:
ilktuğ canım senin yavruşununda doğum gününü kutluyorum
nice nice senelere inşallah,Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah
begümüm canım nerelerdesin bitanem ya,kaç gün oldu uğramadın hiç topiğimize
kavakyeli canımm çok geçmiş olsun çocuklar böyle bir hastalandılarmı hemen süzülüyorlar toparlar canım merak etmea.s.
betülcüm canım saoll walla bende günlerdir bir türlü giremedim aynı sorun bendede yaşandı maalesef
ayşecim canımcım inan kk ya giremedim bayayadır o kadar uğraşmama rağmen şükür girebildim bbugün umarım düzenleme bitmiştir
begümüm :1hug:canım hoşgeldin
site çatır çatır açılıyor artık
düzenlemeler bitti artık sanırsam
ama ayrılık kk ya yaradı kanımca
artık herkez kk nın değerini daha iyi anlayabilir..:enbuyukkk:
oooooooo ..
Arkadaslar bizim topik altlara dusmus nerdeseniz ??:mymeka:
Cocuklar nasil ?
Benim oglusun yarin d.gunu ...evde parti yapacagiz tum arkadaslari davet ettim ...:sm_cool:
Bu saatte kadar hazirlik yaptim ,bittim ama :bbo:
Sizleride beklerim jeyyarŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/oglusumun-dogum-gunu-t166495/index.html şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?