3 yaş grubu anneleri

zeep oğlunun doğum günü kutlu olsun.a.s.sağlıklı,hayırlı nice yıllara inş.şubatta benim büyük kızın doğum günü vardı bende bütün arkadaşlarını çağırdım çok sevinmişti.:dance:

evet ben geldimm..
kk nın güzel anneleri nerelerdesiniz bakim..
aaa olmuyor ama ihmal ediyoruz birbirimizi ama :1hug:

selam kızlar benim de oğlum 11 mart 2004 doğumlu.yani yarın doğumgünü:1rolleyes:
bu sene okula başladı.3 yaş sınıfında şu anda.ama okula başladığı işl sene olduğu için sürekli hastalanıyo.bugün de evde.maalesef çok ateşlendi.şimdi uyuyo:çok üzgünüm:

bu arada zepp'cim buradan tekrar oğlunun doğum gününü kutluyorum
nice seneler inşallah hep beraber sağlıklaa.s.

talinim canım ne güzel çok sevindim bitanem..Allah nice nice sağlıklı,mutlu,bol sağlık dolu bir yıl geçirmeyi nasip eder inşallah

ay kıyamam canım,
benim oğlumda 19 mayıs 2005 doğumlu aralarında 1 yaş var,sürekli hastalanması canım vitamin eksikliği yada kansız olmasından olabilir .......Doktoru ile görüşüp bir gösterseydin ......çok geçmiş olsun canım benim,işte hastalık olunca birde çocuklar hasta olunca bizlerde onlarla birlikte perişan oluyoruz.

talinim bunlar kk teyzelerinden şirinmi şirin,tatlımı tatli oğluşuna gelsin...

Ancak burdan bu kadar oluyor maalesef,bizler için de kocaman kocaman öpersin yakışıklımıızı....

çok sağol canım benim.doktorumuzla görüştüm bu konuyu.okula başlayan çocuklarda ilk sene böyle sık hastalanmalar normal olurmuş.sonuçta 15 tane çocukla beraber her dakika.bağışıklık sistemi güçlenene kadar yaşayacaz artık bu zorlukları.mesela şimdi okulla görüştüm sınıfta sadece 8 çocuk varmış bugün:1no2:hepsi hasta işte
öyle böyle büyüyorlar işte
sen de hayrını gör oğlunun canım benim
öpüyorum senia.s.

Merhabalar,
Adivar, sana zaman ayirip bana cevap yazdigin icin tesekkur ederim. Ben kesinlikle cocuguma Turkce ogreticem, Allah bana o gunleri kismet ettiginde.....

Merhaba, ben anne degilim ama size birsey soracaktim. Icinizde yabanci ile evli olan var mi? Ben yurtdisinda yasiyorum ve esim yabanci. Boyle ailelerin cocuklari daha mi gec konusmaya basliyor acaba?
Ilginiz icin tesekkurler.

Merhabalar,
Adivar, sana zaman ayirip bana cevap yazdigin icin tesekkur ederim. Ben kesinlikle cocuguma Turkce ogreticem, Allah bana o gunleri kismet ettiginde.....

inşallah o güneleri görürsün bitanem..Annelik çok kutsal ve bir o kadar da zor olsada tarif edilmez bir duygu
Allah hayırlısını versin inşallah....
Bizi unutma arada böyle uğrarsan çok sevindirirsin bitanem bizleria.s.

günaydınn arkadaşlar bir süredir rahatsızdım o yüzden giremedim ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım görüşmeyeli yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara canım.bende kreşe vericem bu sene ilk yıl çok hasta oluyorlarmış ne yazıkki

günaydınn arkadaşlar bir süredir rahatsızdım o yüzden giremedim ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım görüşmeyeli yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

:teselli:canım benim çok geçmiş olsuna.s.
çok üzüldüm hasta olduğuna yaa:çok üzgünüm:şimdi nasılsın,nasıl oldun..:1rolleyes:
seni çok özlemişim Şeniz,seni yakalamışken doya doya öpeyim Şeniz

canımsınn benimm yaaaaaaa saol bitanem daha iyiyim şükür tüm ev halkı soğuk algınlığına yakalandık tam geçti derken tekrar 20 lik dişim tuttu bu sefer fena yakaladı artık kaçış yok anti. bitsin hemen aldıracam artık ağrısına dayanamıyorum çünkü

bende seni çok özledim walla bitanemm çok çok öpüyorum hem seni hemde berkii kocamannn Şeniza.s.

Zepp oğluşumun doğum günü kutlu olsun. Hayatındaki tüm güçlüklere göğüs gelir, iyi mevkiilerde olur anaya babaya vatana hayırlı bir evlat olur inşallah annesi. a.s.

Begum sana ve ailenede şifalar diliyorum. Bir an evvel atarsınız hastalığınızı üzerinizden inşallah, havalar çok değişken ya ondan olabilir. 20 dişlerin zaten yararını hiç duymadım. Bir an evvel kurtul göreceksin ağzında bir rahatlama olacak. Tekrar geçmiş dikkat et kendine...Sağlıcakla kal.a.s.

Kızlar iki gündür benimde ayrı bir telaşım vardı. Oğlumu sünnet ettirdik dün. "Erkek oldu" küçüğüm benim. Dün çok heyecanlıydım ama bugün yüzüm gülüyor hayırlısıyla bitti. Sağlıcakla kalın a.s.

canım çok teşekkür ederim doğru diyorsun walla tam hastalık havası eve bir kez girdimi herkesi gezmeden gitmiyor maalesef .bende senelerdir çekiyorum bu 20 liklerden ama artık gücüm kalmadı dediğin gibi yararını bırak bir sürüde zararı var aslına

hayırlısı olsun canım oğluşuna darısı başımıza artık küçük adam oldu desene ne mutlu ona a.s.Şeniz

Begum sorma ömrümden ömür gitti ne kadar zormuş anne olmak. Doktorumuz çok iyiydi sorun çıkmadı çok şükür ama o heyecanı yaşamak bitirdi beni. Ağlasan bir türlü sevinsen bir türlü garip bir duygu karmaşası yaşadım. Bu sabah telefonda konuşuyoruz çünkü işe devam ediyorum izin alamadığım için, "anne erkek oldum" dedi olaya ne kadar vakıfsa bu kadar net bir konuşma yaptı. Kızlar şimdiden darısı başınıza, çok değişik bir duygu....

Talin geçmiş olsun, oğluşunun tam hasta olacağı günü tutmuş istemedende olsa tekrar geçmiş olsun, doğum günü kutlu olsun, zepp' in yakışıklısı için ettiğim dileklerimi senin yakışıklın içinde yazarak paylaşmak istedim. Hayatındaki tüm güçlüklere göğüs gelir, iyi mevkiilerde olur anaya babaya vatana hayırlı bir evlat olur inşallah annesi.
a.s.

canım benim ya kolay bir olay değil tabii bir grip oluyorlar kahroluyourz değilki sünnet nede olsa bir operasyon tabi insanın elinde değil heycanlanmamak .kıyamam ben ona canım olayın bilincinde yani

Canim benim gecmis olsun ,oglusuna ...:teselli:
Bu ayda dogan dogana masallah :sm_cool:

Talincigim tekrar kutluyorum canim robin'in d.gununu ...
Allah uzun omurler versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…