selam kızlar benim de oğlum 11 mart 2004 doğumlu.yani yarın doğumgünü:1rolleyes:
bu sene okula başladı.3 yaş sınıfında şu anda.ama okula başladığı işl sene olduğu için sürekli hastalanıyo.bugün de evde.maalesef çok ateşlendi.şimdi uyuyo:çok üzgünüm:
bu arada zepp'cim buradan tekrar oğlunun doğum gününü kutluyorum
nice seneler inşallah hep beraber sağlıklaa.s.
talinim canım ne güzel çok sevindim bitanem..Allah nice nice sağlıklı,mutlu,bol sağlık dolu bir yıl geçirmeyi nasip eder inşallah
ay kıyamam canım,
benim oğlumda 19 mayıs 2005 doğumlu aralarında 1 yaş var,sürekli hastalanması canım vitamin eksikliği yada kansız olmasından olabilir .......Doktoru ile görüşüp bir gösterseydin ......çok geçmiş olsun canım benim,işte hastalık olunca birde çocuklar hasta olunca bizlerde onlarla birlikte perişan oluyoruz.
Merhaba, ben anne degilim ama size birsey soracaktim. Icinizde yabanci ile evli olan var mi? Ben yurtdisinda yasiyorum ve esim yabanci. Boyle ailelerin cocuklari daha mi gec konusmaya basliyor acaba?
Ilginiz icin tesekkurler.
Merhabalar,
Adivar, sana zaman ayirip bana cevap yazdigin icin tesekkur ederim. Ben kesinlikle cocuguma Turkce ogreticem, Allah bana o gunleri kismet ettiginde.....
selam kızlar benim de oğlum 11 mart 2004 doğumlu.yani yarın doğumgünü:1rolleyes:
bu sene okula başladı.3 yaş sınıfında şu anda.ama okula başladığı işl sene olduğu için sürekli hastalanıyo.bugün de evde.maalesef çok ateşlendi.şimdi uyuyo:çok üzgünüm:
günaydınn arkadaşlar bir süredir rahatsızdım o yüzden giremedim ama sizleri çok özledim nasılsınız bakalım görüşmeyeli yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
:teselli:canım benim çok geçmiş olsuna.s.
çok üzüldüm hasta olduğuna yaa:çok üzgünüm:şimdi nasılsın,nasıl oldun..:1rolleyes:
seni çok özlemişim Şeniz,seni yakalamışken doya doya öpeyim Şeniz
Begum sana ve ailenede şifalar diliyorum. Bir an evvel atarsınız hastalığınızı üzerinizden inşallah, havalar çok değişken ya ondan olabilir. 20 dişlerin zaten yararını hiç duymadım. Bir an evvel kurtul göreceksin ağzında bir rahatlama olacak. Tekrar geçmiş dikkat et kendine...Sağlıcakla kal.a.s.
Kızlar iki gündür benimde ayrı bir telaşım vardı. Oğlumu sünnet ettirdik dün. "Erkek oldu" küçüğüm benim. Dün çok heyecanlıydım ama bugün yüzüm gülüyor hayırlısıyla bitti. Sağlıcakla kalın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?