Kızlar iki gündür benimde ayrı bir telaşım vardı. Oğlumu sünnet ettirdik dün. "Erkek oldu" küçüğüm benim. Dün çok heyecanlıydım ama bugün yüzüm gülüyor hayırlısıyla bitti. Sağlıcakla kalın a.s.
slm benm kızımda 2004 doğumlu o kadar çok hırçınlaştıki bazen ne yapıcağımı şaşırıyorum çok bağırıyor yapamadığında ve ya istediğinde bağırmaya başlıyor benim için çok zor oluyor ne yapabilirim bana yardım edinnnnnnnnnnn çıldırıyorum
Canım Mete şimdi 3 yaşında, babamıza kalsa sünnetini büyüdüğü zaman yaptırmak istiyordu. Son birkaç aydır oğlumun pipisi sertleştiğinde acı çektiğini gözlemledim. Baktım bu sızlanmalar ağlamaya kadar vardı, kızkardeşim hastanede çalışıyor abla ben bir danışayım böyle olması normal mi diye. Doktor hemen sünnet edilmesi lazım demiş, kireçleme yapmış olabilir demiş çünkü görmeden bir yorum yapıyor haliyle. Sonra bir kaç doktora götürdük emin olmak için sünnet edilmesi gerekiyor dediler. Sebebini sordum öğrenmek için neden diye. Dış deri ile pipisi arasında bulunan zar pipi sertleştiğinde gerilme yapıyormuş buda çocuğun canının yanmasına sebep veriyormuş. Büyümesini beklemeyin deyince sünnetine karar verdik. Çok iyi bi hoca bulduk sağolsun elinden geleni yaptı. 10.03.2008 pazartesini günü oldu sünneti bugün 3' üncü gün ne ateşi çıktı ne acısı oldu, geceleri rahat uyudu tabiki benim koynumda :)) korktuğum kadar zorluk yaşamadım sadece dün akşam pansuman yapılırken ağladı okadarda olsun değil mi teyzesi. Büyümeden yaptır inan illa bu duyguyu yaşamasına gerek yok hatırlamasın bile bence. Doğduğunda yapılacaktı da babamız izin vermedi yoksa bana kalsa bitirmiştim bebekken olayı. Şimdiden geçmiş olsun diyeyim Zepp çok heyecanlanacaksın inan benim duygularım birbirine girdi halende ağzım kulaklarımda. Tüm erkek annelerin başına inşallah.. Sevgi ve Sağlıcakla kalın.a.s.
slm benm kızımda 2004 doğumlu o kadar çok hırçınlaştıki bazen ne yapıcağımı şaşırıyorum çok bağırıyor yapamadığında ve ya istediğinde bağırmaya başlıyor benim için çok zor oluyor ne yapabilirim bana yardım edinnnnnnnnnnn çıldırıyorum
Begum korkunu çok iyi anlıyorum, 3 yaşından sonra risk oluşturacaksa zaman kaybetme şu anki imkanlar uygunsa sünnetini tamamlayın rahat edin bence..Allah korusun acil bir durum oluşursa hem sizin eliniz ayağınız birbirine girer, hemde çocuk riske girmiş olur. Bende yangına körükle gidiyor gibi oldum ama inan 3 gün geçti sünnetin üzerinden yüreğim çok rahatladı üzerimden yük kalktı. Mete' nin yaşı küçük olduğu için uyuşturmadılar yarı aneztezi yaptılar. Zaten yarı sünnetliymiş maşallah herkese nasip olmaz, tamamlatın kurtulsun.. 35 yaşında ikinci kere anne oldum üzerine çok düşüyorum ama yapılması gereken birşey olduğu zaman hiç ertelemiyorum. Begum şimdiden geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum hadi bakalım senin sevincinide buradan paylaşalım bir an evvel..
Pınar çok sağolasın hayırlısıylada şu günlerini sorunsuz geçirebilirsek dediğin gibi büyük bir rahatlık yaşacağım. Üst üste oluyor Pınarım inşallah altından kalkarsın bakımlarını yapmak çok zor olacak sana ama hayırlısı olsun, bebişini kucağına almak nasip etsin yaradanım, ikiside bir arada çıkar işte annelik bu zaten tüm çabasıyla vedakarlığıyla çocuklarına adıyorlar ömrünü. Begüm oğluşunun durumu biraz hassasmış be güzelim hiç öyle düşünmemiştim sen en doğru olanı bilirsin o zaman inşallah kurtulurda sende rahatlarsın bizim gibi..a.s.
:1shok: ay ben bugün topişimize ziyarette hiç bulunmamışım yaa a.s.
ay canlarım kusura bakmayın ne olur,hem işlerim yoğunluğu
hemde 2 gündür nazar falan var galiba,kk mız sayfalar açılırken biraz yavaş açılıyor işte..
neyse bebişler nasıl,sağlıklı büyüyorlardır. inşallah..
kızlar şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum benim oğlum 19 mayıs 2005 doğumlu
ve ben bu yaz artık sünnet ettirmek istiyorum,sizce en doğru yaş ,yani hangi yaşta sünnet olması
çocuk açısından daha iyi olur,beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...a.s.
bu arada Zeppim canım seni ve oğluşunu kocaman kocaman kucaklıyor :1hug: ve öpüyorum Şeniz
begümüm canım aynı şekilde senin ve oğluşunu da öpüyorum Şeniz
bütün kk nın güzel annişleri hepinizi kocaman öptüm,sorduğum konu hakkındada bana güzel yorumlarınız esirgemezseniz sevinirim.a.s.
canm benim bende ufaklığı çok öpüyorum tatlım
sünnet için aslında bende kararsız bir dönem yaşıyorum ama bizim durumumuz farklı biraz ondan canım ama bence ne kadar erken çocuk için o kadar iyi tabi
begümüm canım a.s.
çok özletiyorsun ama kendini
nasıl oldun bitanem Şeniz
umarım şimdi daha iyisindir:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?