3 yaş grubu anneleri

Mrb arkadaslar iyi tatiller ...
Topigimiz arka sayfalara dusmus ...nerelerdesiniz ?:mymeka:
Cocuklar nasil ?hepsini cok cok opuyorum ...Şeniz
Benim oglus son zamanlarda hic soz dinlemez oldu beni cok uzuyor arkadaslar ...:çok üzgünüm:
Cok sinirleniyorum ...:bbo:
Yas 3 olunca demek ki boyle oluyormus neler onerirsiniz bana ...benneyaptımki
Surekli olumsuz cumleler kuruyor sordugum sorulara ;
Mesela;
Oglum hadi yatalim diyorum ''yatmiyorummmm''diyor (birde boyle uzatiyorkafamçokkarıştı )
yatmiyorum ,yapmiyorum ,gelmeyecegim ,gitmeyecegim v.s hep boyle cevapliyor benneyaptımki
hoffffffff cocuk buyutmek cok zor is :çok üzgünüm:
Biz uc kiz kardesiz annem 23 yasindayken 3 cocuk sahibiymis hepside boy boy..dusunsenize bi':bbo:
Ne zor yaa...Annemi anne olunca cok iyi anladim a.s

canımm çok sevindimm metenin iyi olmasınaa a.s.

canım hoşgeldinn umarım sende bu güzel ve çok yorucu ve zor bir o kadarda dünyada eşi bulunmaz duyguyu bir an önce yaşarsın.ailede tek küük çocuk olunca birde etrafında pervane dönecek fazlasıyla büyük varsa bu küçük yaramazlara bayram işte o zaman canım bizleri kullanmayı o kadar iyi biliyorlarki bu afacanlar ağlamayı silah olarak kullanıyorlar ben kendi adıa ağladığı zaman hiç bir isteğinin olmayacağını defalarca oğluşuma anlattım anladımı diye sorarsan anlamamakta inat etti arad hala tekrar ediyor özellikle yanlız değilsek ama amacına ulaşamıyacağını anlıyor göz göze gelidiğimizde şükür

zeppcim canımm walla bende bu sıralar pek eskisi kadar sık giremiyorum canım furkan saolsun tüm vaktimi doldurmak için elinden geeni yapıyor acak uyuduğunda giriyorum

tatlım maalesef 3 yaş sendromu işte herşeye muhalefet oluyorlar bizimkiside son dönemlre kadar öyleydi şükür vazgeçti o huydan ama ara ara hatırlamıyor değil:roflol:

furkanda ben fark ettimki ne kadar farkına varırsa o kadar uzatıyor5du bende tam tersini söylüyordum o zaman vazgeçiyordu geçeer tatlım merak etme,birde canım bizde 2 kız kardeşiz üstelik bizde hiç erkek çocuğu yyok annemlerde 2 kız etrafımızdaki herkesi kızı var furkan tek erkek bizim tarafta kızlar daha mülayim ve daha farklı oluyor erkek çocuk daha zor sanırsam

TEŞEKKÜR EDERİM BENİM ÇOCUĞUM OLDUĞUNDA BUKADAR HERŞEYE AĞLAMASINI ŞIMARMASINIİSTEMEM AMA YAAA VALLA NASIL Bİ ÖNLEM ALICAM BİLEMİYORUM AMA BU KONUDA HERKESLE TARTIŞICAĞIMA EMİNİM:sm_confused:

Tsk ederim arkadaslar bugun biraz rahatsiz oglusum ...:çok üzgünüm:
Aksam ustu biraz ateslendi ,''karnim agriyor ''dedi ...
Az once yatirdim (ilac verdim )
Bakalim sabaha Allah kerim ,duzelir insallah

Tsk ederim arkadaslar bugun biraz rahatsiz oglusum ...:çok üzgünüm:
Aksam ustu biraz ateslendi ,''karnim agriyor ''dedi ...
Az once yatirdim (ilac verdim )
Bakalim sabaha Allah kerim ,duzelir insallah

:çok üzgünüm: ÜŞÜTMÜŞ DEMEKKİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
inşallah kısa zamanda iyileşir.
begümcüm nerdesin güzelim
selam sabah yok:sm_confused:
hayırdır canım yaa

slm kızlar. ben bu topiği şimdi gördüm ve çok hoşuma gittisırnaşık şey bendede 23 8. 2004 doğumlu bir afacan oğlan var. çok aşırı yaramaz bir çocuk değil ama bir çene var 1 saniye susmuyor.
çoktandır kafama takanda bir sorunumuz var. evde sürekli sihir dizilerini seyrediyor. aslında hiç istemiyorum ama saatlerine kadar biliyor ve dolayısıylada her saniye evde sihir yapıyor:1shok: bu durum beni çok endişelendiriyor:1no2: birimize kızsa bak seni sihirle yok ederim gibi sözler sarf ediyor.
ne yapmalıyım sizce sizdede böyle sorunlar varmı. yardımcı olursanız sevinirim. artık sık sık takılacağım bir topikte burası olacak:teytey:. iyi geceler diliyoruma.s.

a.s.daha önceleride karşılaşmıştık sanırım nasılsın?bende de 2004 doğumlu bir tane var benimki yaramaz değil küçüğüm yaramaz :çok üzgünüm:fakat büyük gerçekten seninde dediğn gibi1 sanyye susmuyor sürekli konuşuyor sorular sorular ben çok fazla o dizilere baktırmıyorum canım genelde baby tv yada dısney channel yaşına uygun cdler aldım onları açıyorm
fakat ablam veya başka bir yerde izlediğinde benimkide çok beğeniyor ve etkileniyor ille benide oraya götür falan diyor:roflol::roflol:
ben çok faydalı bulmuyoum açıkcası ,yinede sen bilirsin tabi
kolay gelsin iyi geceler

canım benim oğlum 2 yaşını bitirmemişti kasığında şişlik oldu ve acilen ameliyat olması gerekli dedi doktor. narkoz alacağınıda söyledi. eşim sünnetinide yaptıralım dedi ben şiddetle karşı çıktım. ameliyat için bir kaç gün sonra gittik ve eşim yatış işlemlerini yaptırıyordu. sünnette yapılacakmı demişler ve eşim benden habersiz yapılsın diye para yatırmış. banada son ana kadar söylemedi. oğlum ameliyat ve sünneti bir anda olup çıktı. ilk başlarda çok kızmıştım eşime nasıl dayanacak bebek her iki acıya diye ama :a015:korktuğum gibi olmadı. 2. günü ayaklandı bile. zorla yatıruyordum bak karnın acımış pipin acımış diye.:roflol:
sadece zorlandığım bir nokta olduki oğlum çişini bilmiyordu. altını saramadık hiç. fakat bu bahaneyle çişinide öğrenmiş oldu. hem ameliyatı hem sünnaeti hemde çişini öğrenmiş oldu.sırnaşık şey
çok şükür bir sorun çıkmadan iyileşti
şimdi sünnetini sadece resimlerden hatırlıyor.
o yüzden hiç endişeniz olmasın. küçükken korkuları bari olmuyor. eşime şimdi iyiki benden habersiz yaptırmak için talimat vermişsin yoksa ben kıyıpta yaptıramazdım diyorum:roflol:
allah sünnetliğini gösterdi damatlıklarınıda göstersin kuzucuklarımızın.
sakın endişe etmeyiniz canım. dedimya ben sadece tuvalet eğitimi olmadığı için zorlandım yoksa küçükken daha iyi oluyor sünnet olması

teşekkür ederim canım. bende hiç izlemesini istemiyorum ama inan anlatamıyorum. basıyor ağlamayı. inşallah havalar iyce ısınırda film saatlerinde artık parka filan götürürüm unutur diye düşünüyorum ama her açtığın kanalda nerdeyse bir sihir filmiKötü Kazen
sanada iyi geceler canıma.s.

superisi canım hoşgeldin aramıza benimkiside bir aralar o tip dizilere bakıyordu ama kendiliğinden bıraktı canım başka yönlere çekmeye çalıştık ilgisini dağıldı

Zepp Selim Mert' in neyi var güzelim bende giremiyorum bugün biraz dolaşayım dedim ciddi birşeyi yoktur inşallah..

bu güzel günde herkezin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
dualarınızın kabul olması dileğiyle Şeniz

Zepp Selim Mert' in neyi var güzelim bende giremiyorum bugün biraz dolaşayım dedim ciddi birşeyi yoktur inşallah..

Canim tsk ederim ..
Cok sukur iyi simdi ...
onceki gun aksam ustu ateslendi ''karnim agriyor'dedi oglusum...Artik tecrube edindik hangi rahatsizlikta ne verilecek ezberledik valla (eminim sizde oylesinizdir )
Ilaclarini verdim ;gece de sabaha karsi ateslendi cok sukur dusurduk...
eksik olma canim :1hug:

ÇOK ŞÜKÜR İYİ BARİ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
İNSANIN MORALİ NASIL BOZULIUYOR DEĞİLMİ ÇOCUK HASTA OLUNCA
BENDE ONLAR İYİ OLANA KADAR MAHVOLUYORUM kafamçokkarıştıDİYORUMKİ
BEN HASTALANSAYDIM KEŞKE(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…