canımm çok sevindimm metenin iyi olmasınaa a.s.Begumum oğluşum çok iyi maşallah beni hiç üzmedi yani kaprisleri olmadı, huysuzlukları olmadı, olayı iyi kavramış maşallah ne annemi nede beni nede ablası kimseyi üzmedi.. Çarşamba günü pipisinin üzerindeki gazlı bezini aldık iki gündür de havalandırıyor.:)) elimizi sürdürmüyor kendi de çok dikkat ediyor. İşte birazcık şişkinliği kaldı iltihaplanmadan da bu sorunuda atlatırsak çok şükür sünnet sorunumuz bitecek.
Adıvarım benim bu sünnet ile ilgili çok araştırma şansım oldu oğlumdan dolayı, sünnetin yaşı ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi, ben çok uygun bir yaşta yaptırdığımı düşünüyorum. Bebeklikten çocukluğa adım attığı bir anda böyle bir heyecan yaşaması onlar adına olumlu çünkü oğlumdan biliyorum çabuk kabullendi sünnet sonrası psikolojiside gayet iyiydi bir değişiklik hisstemedim olumsuz. Bencede bu yazın yaptır benim ki sağlık sorunları yaşadığı için kışın yaptırdım yoksa yaza düşünüyordum. Hiç tereddüt etme bir an evvel yaptır oğluşunda kurtulsun sende bu stresten. Begüm benim bu konuda ki düşüncelerimi bilir onada aynı düşücelerimi yazarak paylaşmıştım ama oğluşunun durumu hassas ve önem isteyen bir işlevi var. Hadi şimdilik sağlıcakla kalın kızlara.s.
Meraba Arkadaşlar çok Güzel Bi Forum Açmişsiniz. Benim Daha çocuğum Yok Ama çocuklar Hakkinda Bilgilenmeyi Seviyorum. Size Bi Sorum Olucakti Benim Eşimin 3 Yaşinda çok Tatli Kiz Bi Yiğeni Var Yakin Oturduğumuz Için Sürekli Beraber Sayiliriz Ailecek Ama Ailenin Tek Küçük çocuğu Ve Herşeye çok Ağliyo Istediği Herşeyi Ağlayarak Yaptirmaya çalişiyo Bazi Zamnlar Hatta şurdan Kalk şuraya Otur Desen Bile Ağliyo çok Kötü Bişey Denmiş Gibi Malim Tek Küçük çocuk Olduğu Için çok Fazla şimartiliyo Ve Daha şimdiden Bu şekilde Büyüyünce Nolur Bilmiyorum Bazen öle Yapinca Beni Inanin çok Kizdiriyor Benim Kayin Validem Onun Doğumunda Falanda Bulunduğu Için Onu çok Seviyo Ona Kiyamiyo Ama Her Dediğini Yapiyo Ağladiğinda Hemen Sevgiyle Yanina Falan Gidiyo çocuğun Ben çocuğumun Böle Olmasini Gerçekten Istemiyorum Nasil Bu Durumu Ayarlicam Bilemiyorum?ve Bu Küçük Yiğenimiz Için Nasil Bi Durum Sergilemeliyiz Sizce??? Fikirlerinizi Ve önerilerinizi Bekliyorum Ayni Yaş Gurubu çocuklariniz Var Eminimki Sizinde Başiniza Bu Tip Olaylar Geliyodur,ya Da Gelmiştir Ileridede Benimde çocuğum Olucaği Için Nasil Bi Tutmda Olmaliyim Buniuda Tecrübelerinizden Yararlanarak öğrenmek Isterim.
Mrb arkadaslar iyi tatiller ...
Topigimiz arka sayfalara dusmus ...nerelerdesiniz ?
Cocuklar nasil ?hepsini cok cok opuyorum
Benim oglus son zamanlarda hic soz dinlemez oldu beni cok uzuyor arkadaslar ...:çok üzgünüm:
Cok sinirleniyorum
Yas 3 olunca demek ki boyle oluyormus neler onerirsiniz bana ...benneyaptımki
Surekli olumsuz cumleler kuruyor sordugum sorulara ;
Mesela;
Oglum hadi yatalim diyorum ''yatmiyorummmm''diyor (birde boyle uzatiyorkafamçokkarıştı )
yatmiyorum ,yapmiyorum ,gelmeyecegim ,gitmeyecegim v.s hep boyle cevapliyor benneyaptımki
hoffffffff cocuk buyutmek cok zor is :çok üzgünüm:
Biz uc kiz kardesiz annem 23 yasindayken 3 cocuk sahibiymis hepside boy boy..dusunsenize bi'
Ne zor yaa...Annemi anne olunca cok iyi anladim
a.s. Al ben de okadar nedir bu yaa 2 aydan sonra bugün sabah kreşe başladı inan sabahtan beri kafamı dinledim :çok üzgünüm:herşeye hayır,yapmıycam yapmak istemiyorumm hadi giyin giymiycemmtatlicadiarzu neden oğlum onu istemiyorum başka giymek istiyorum(onu giydirseydim de eminim onuda istemezdi)Heerşeye muhalefet ama herşeye istediğini sevdiğ yemeği koyuyorum niye koydun ???başka birşey veriyorum ben o tabakta istemedim ,herkez diyorki kardeş inden dolayı yapıyor ilgi çekmek istiyor ama inan bende çok yoruldum,dediğin gibi Annelik çok zorr ctsi gezdireyim diye ablama da haber verdim yiğenimde var ilkokula gidiyor gezelim dedik burnumdan getirdi herşey sorun olurmu ??Sabır sabır sabır ama 3 çocukla bir daha gezmeye gitmekmii yokkkk dedim.
valla sanda kolay gelsin bu yaş dönemi çok zor nasıl atlatcaz bilemiyorum:uhm:
canımm çok sevindimm metenin iyi olmasınaa a.s.
canım hoşgeldinn umarım sende bu güzel ve çok yorucu ve zor bir o kadarda dünyada eşi bulunmaz duyguyu bir an önce yaşarsın.ailede tek küük çocuk olunca birde etrafında pervane dönecek fazlasıyla büyük varsa bu küçük yaramazlara bayram işte o zaman canım bizleri kullanmayı o kadar iyi biliyorlarki bu afacanlar ağlamayı silah olarak kullanıyorlar ben kendi adıa ağladığı zaman hiç bir isteğinin olmayacağını defalarca oğluşuma anlattım anladımı diye sorarsan anlamamakta inat etti arad hala tekrar ediyor özellikle yanlız değilsek ama amacına ulaşamıyacağını anlıyor göz göze gelidiğimizde şükür
Tsk ederim arkadaslar bugun biraz rahatsiz oglusum ...:çok üzgünüm:
Aksam ustu biraz ateslendi ,''karnim agriyor ''dedi ...
Az once yatirdim (ilac verdim )
Bakalim sabaha Allah kerim ,duzelir insallah
slm kızlar. ben bu topiği şimdi gördüm ve çok hoşuma gittisırnaşık şey bendede 23 8. 2004 doğumlu bir afacan oğlan var. çok aşırı yaramaz bir çocuk değil ama bir çene var 1 saniye susmuyor.
çoktandır kafama takanda bir sorunumuz var. evde sürekli sihir dizilerini seyrediyor. aslında hiç istemiyorum ama saatlerine kadar biliyor ve dolayısıylada her saniye evde sihir yapıyor:1shok: bu durum beni çok endişelendiriyor:1no2: birimize kızsa bak seni sihirle yok ederim gibi sözler sarf ediyor.
ne yapmalıyım sizce sizdede böyle sorunlar varmı. yardımcı olursanız sevinirim. artık sık sık takılacağım bir topikte burası olacak:teytey:. iyi geceler diliyoruma.s.
:1shok: ay ben bugün topişimize ziyarette hiç bulunmamışım yaa a.s.
ay canlarım kusura bakmayın ne olur,hem işlerim yoğunluğu
hemde 2 gündür nazar falan var galiba,kk mız sayfalar açılırken biraz yavaş açılıyor işte..
neyse bebişler nasıl,sağlıklı büyüyorlardır. inşallah..
kızlar şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum benim oğlum 19 mayıs 2005 doğumlu
ve ben bu yaz artık sünnet ettirmek istiyorum,sizce en doğru yaş ,yani hangi yaşta sünnet olması
çocuk açısından daha iyi olur,beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...a.s.
bu arada Zeppim canım seni ve oğluşunu kocaman kocaman kucaklıyor ve öpüyorum Şeniz
begümüm canım aynı şekilde senin ve oğluşunu da öpüyorum
bütün kk nın güzel annişleri hepinizi kocaman öptüm,sorduğum konu hakkındada bana güzel yorumlarınız esirgemezseniz sevinirim.a.s.
a.s.daha önceleride karşılaşmıştık sanırım nasılsın?bende de 2004 doğumlu bir tane var benimki yaramaz değil küçüğüm yaramaz :çok üzgünüm:fakat büyük gerçekten seninde dediğn gibi1 sanyye susmuyor sürekli konuşuyor sorular sorular ben çok fazla o dizilere baktırmıyorum canım genelde baby tv yada dısney channel yaşına uygun cdler aldım onları açıyorm
fakat ablam veya başka bir yerde izlediğinde benimkide çok beğeniyor ve etkileniyor ille benide oraya götür falan diyor:roflol::roflol:
ben çok faydalı bulmuyoum açıkcası ,yinede sen bilirsin tabi
kolay gelsin iyi geceler
zeppcim canım geçmiş olsun umarım iyidir selim mert şimdi
Zepp Selim Mert' in neyi var güzelim bende giremiyorum bugün biraz dolaşayım dedim ciddi birşeyi yoktur inşallah..
Canim tsk ederim ..
Cok sukur iyi simdi ...
onceki gun aksam ustu ateslendi ''karnim agriyor'dedi oglusum...Artik tecrube edindik hangi rahatsizlikta ne verilecek ezberledik valla (eminim sizde oylesinizdir )
Ilaclarini verdim ;gece de sabaha karsi ateslendi cok sukur dusurduk...
eksik olma canim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?