Merhaba arkadaşlar.Yeni üye olduğum için bu konu gözümden kaçmış.Benim oğlum da 3 yaşında,bu cumartesi doğum günü hatta.Çocuklarla,özellikle yaşıtlarıyla iletişim kurmayı çok seviyor.Onu bir anaokuluna sadece gezdirmek için getirmiştik.Öğretmen 3-4 yaş grubundaki çocukların oyununa katmıştı,oğlum çok mutlu olmuştu ve sonrasında kaydını yaptırdık.Makas tutmayı,kalem tutmayı bilmiyordu.Ama şuan 1.5 ay oluyor çok memnunuz.Oğlumda çok mutlu.Şarkılar söylüyor,çok şey öğreniyor anaokulunda.Daha küçük diye vermek istememiştik ama öğretmeni şuan 4 yaşındaki çocuklar gibi her aktiviteye katıldığını söylüyor.Sizlerle paylaşmak istedim.Eğitim her yaşta şart.Yaşayarak öğreniyoruz..a.s.
herkeze kocaman merhaba a.s.
benim kk nın en güzel,en cici anneleri nasılsınız,nasıl ufaklıklar bakalım Şeniz
dün akşam Berke Umut biraz rahatsızdı havalardan olmalı cırcır olmuş biraz,önce karnım ağrıyor dedi,sonra da cırcır olunca baya üzüldüm bebeğime:çok üzgünüm:..hemen ilaçlar ve ayaklarını da sıcak su torbası koyunca kendine geldi ama gece saat 03.00 e kadar uyanıktı yavrucak..
çok şükürler olsun sabah bir şeyi kalmamıştı..aman aman Allah hastalığı bizlerden uzak etsin insanın ömründen ömür gidiyor..
hepinizi kocaman öpüyorum,tabi bebişlerimizi de Şeniz
a.s.nabersiniz kızlar epeydir giremiyordum valla begümcüm biliyorsun işte aklım hep burda KK da ama bu ara benim küçük biraz hastalandı kuru kuru öksürük vardı bu arada gelen giden kayınvaldem geldi gitii malüm giremedim:sm_confused:sizleri çok özledim
Bu arada yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzz:teytey:
Begüm cüm zepp sizler nasılsınız Şeniz
SEVGİLER
Mrb canim ...
Az once yatirdim oglusumu inan ki butun gun cok yoruyor beni :bbo:
Ancak firsat buluyorum ...
Biz iyiyiz cok sukur sizlerde ne var yok ?bebisler iyidir insallah Şeniz
Merhaba arkadaşlar.Yeni üye olduğum için bu konu gözümden kaçmış.Benim oğlum da 3 yaşında,bu cumartesi doğum günü hatta.Çocuklarla,özellikle yaşıtlarıyla iletişim kurmayı çok seviyor.Onu bir anaokuluna sadece gezdirmek için getirmiştik.Öğretmen 3-4 yaş grubundaki çocukların oyununa katmıştı,oğlum çok mutlu olmuştu ve sonrasında kaydını yaptırdık.Makas tutmayı,kalem tutmayı bilmiyordu.Ama şuan 1.5 ay oluyor çok memnunuz.Oğlumda çok mutlu.Şarkılar söylüyor,çok şey öğreniyor anaokulunda.Daha küçük diye vermek istememiştik ama öğretmeni şuan 4 yaşındaki çocuklar gibi her aktiviteye katıldığını söylüyor.Sizlerle paylaşmak istedim.Eğitim her yaşta şart.Yaşayarak öğreniyoruz..a.s.
Arkadaşlar merhaba, benim geçen hafta sonu Ankara dışına çıkmam gerekiyordu şirketin personel gecesi için. O kadarda oğluma anlattığım halde benim yokluğum onu cok üzmüş hafta içi işe gidiyoru "anne işe gideme" her gün ama daha dün akşam "anne işe gideme özledim seni" durmadan ama bunu söyledi durdu çok canım sıkıldı. Sabahları erken kalkıyor anne gitme diyebilmek için artık düşünün. Çok şükür pipiside düzeldi. Beklediğimiz bir sorunla karşılaşmadık. Benim günlerim gergin geçiyor işyeri ile ilgili eve geldiğim zaman yansıtmamaya çalışıyorum ama hayat cok acımasız kimse seni düşünerek hareket etmiyor. Sizlerden ses çıkmayınca bende fazla yazı yazamıyorum. Sizleri görmeye alışmışım burada. Yakışıklılar iyidir inşallah.
a.s.nabersiniz kızlar epeydir giremiyordum valla begümcüm biliyorsun işte aklım hep burda KK da ama bu ara benim küçük biraz hastalandı kuru kuru öksürük vardı bu arada gelen giden kayınvaldem geldi gitii malüm giremedim:sm_confused:sizleri çok özledim
Bu arada yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzz:teytey:
Begüm cüm zepp sizler nasılsınız Şeniz
SEVGİLER
herkeze kocaman merhaba a.s.
benim kk nın en güzel,en cici anneleri nasılsınız,nasıl ufaklıklar bakalım Şeniz
dün akşam Berke Umut biraz rahatsızdı havalardan olmalı cırcır olmuş biraz,önce karnım ağrıyor dedi,sonra da cırcır olunca baya üzüldüm bebeğime:çok üzgünüm:..hemen ilaçlar ve ayaklarını da sıcak su torbası koyunca kendine geldi ama gece saat 03.00 e kadar uyanıktı yavrucak..
çok şükürler olsun sabah bir şeyi kalmamıştı..aman aman Allah hastalığı bizlerden uzak etsin insanın ömründen ömür gidiyor..
hepinizi kocaman öpüyorum,tabi bebişlerimizi de Şeniz
Zepp im canım çok teşekkür diyorum bitanem a.s.
Begümümü göremedim nerelerdesin bakim bir sesleneyim belki gelir yerimseniben
Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Benimde 04.10.2008 doğumlu çok tatlı bir oğluşum var. Tam bir canavar oldu. Konuşmaları bir şeker bir şeker sormayın. Ve bide bu aralar ben çalışan bir bayanım. Acayip bana düştü ve beni babasından bile kıskanır oldu. Bu senin kimin diye sorunca benim için karım diyor. Ve daha neler neler......Onsuz bir hayat düşünemiyor. En büyük yaşama sevincim oooooooo. Aşık benim.
aramiza hosgeldin yagmurdamlasi :1hug:Allah bagislasin yavrunu ...
Benim oglumda 10 martta 3 olduCok hareketli bir cocuk:)
Acaba oglun hergun mu gidiyor okula biz su ana yurtdisindayiz .Bu yaz Turkiye'ye donus yapacagiz ve eylul gibi iste okul zamaninda bende oglumu vermek istiyorum okula...3 yasinda bir cocuk icin hergun okula gitmesi agir gelebilirmis doktorumuz dedi ...
Biraz anlatir misin ?
Gorusmek uzere .sevgiler ..
Zepp yağmurdamlasının oğlu hareketli bir çocuk gün içerisindeki enerjisini boşaltması gerekiyor ki okul hayatı onun için olumlu etki etmiş. Bende Eylülde vermeyi çok istiyorum okulla görüşüp çözebilirsem inşallah, iyi olur yarım günlük bile verebilirsin tam gün vermene bile gerek, durumuna göre şartları ayarlayabilirsin bencede. Hem kendi yaşıtlarıyla oynamaktan dolayı mutlu oluyorlar, hem sana ait zaman kalıyor iki taraf içinde çok iyi. Benim tarafımdada olaylar anneme yarıyacak mesela onunda dinleme zamanı olmuş olacak inşallah verebilirsem. Devlat okuluna verebilirim özel kreşler çok pahalı artı talepleride hiç bitmiyor. Herşeyin hayırlısı olsun canlarım, kendinize iyi bakın...sağlıcakla kalın..[/FONT][/SIZE]a.s.
merhaba kızlar bi şey sorcam oğluma tuvalet eğitimi vermeye başladım büyüğünü söylemiyo hiç kenara geçiyo yapıyo sinir oluyorum yaa küçüğünüde bazen söylüyo söylemezde ben götürüyorum wc ye.sizde nasıldı??birde gece uyanmıyor wcye gitmek için bez bağlamadım ıslaklıktan hiç rahatsız olup uyanmamış gece gündüzü beraber başlayın diyo çoğu kişi ama gece için vaktimiz var sanıırm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?