Cidden hep iyi niyetimden kaybettim. Ne olursa olsun anlaşamadık boşandık ama biz evebeyniz aramızda bir dava yok babasın sen bende anneyim dedikçe daha da delirdiİyi niyet bazen zarar verebilir .size karşı bu kadar düşman insanlar için fazla iyi niyetlisinniz
Elinizde mesaj falan varsa tutun direk söyleyin iletişimi kopardığın anda şikayet etcem dieCidden hep iyi niyetimden kaybettim. Ne olursa olsun anlaşamadık boşandık ama biz evebeyniz aramızda bir dava yok babasın sen bende anneyim dedikçe daha da delirdi
Nereye gidersen git diyor çünkü şikayette etsem birşey olmayacağını biliyor beni defalarca dövdü şikayetçi oldum sonuç 0 tehtid edildim ailemde dahil olmak üzere sonuç yine 0 kanatlarım varken üstelik.Elinizde mesaj falan varsa tutun direk söyleyin iletişimi kopardığın anda şikayet etcem die
Çocuk konusunda kısıtlama alır o zaman anlar bişey oluyor mu olmuyor muNereye gidersen git diyor çünkü şikayette etsem birşey olmayacağını biliyor beni defalarca dövdü şikayetçi oldum sonuç 0 tehtid edildim ailemde dahil olmak üzere sonuç yine 0 kanatlarım varken üstelik.
Ben İstanbul da yaşıyorumHangi ilde yaşıyorsunuz
Özelden yazdım.Ben İstanbul da yaşıyorum
O zaman anlayacakta işte bende onu yapacak kadar vicdanım el vermez yavruma yazık günahÇocuk konusunda kısıtlama alır o zaman anlar bişey oluyor mu olmuyor mu
hala iyi niyetlisiniz ,sizi çok üzerlerO zaman anlayacakta işte bende onu yapacak kadar vicdanım el vermez yavruma yazık günah
Yarın gidip dilekçe vereceğim bakalım ne olacakhala iyi niyetlisiniz ,sizi çok üzerler
Bol keseden sallıyor yine chatgptHangi ilde yaşıyorsunuz
Nolur kendinizi hırpalamayın benim kocam denilecek varlık da aynı bu şekilde. Hiçbirşey yapmamama rağmen bir gün beni ve 2 çoçuğumu terk edip gitti aylar oldu dönmedi. Beni yerden engelledi. Çoçuklarla asla görüşmüyor benimkisi daha de kötü. Ancak çocuklarla ilgili bir durum olsa haber verebileceğim hiçbir yer yok zaten umrunda da değil. Bence psikolojileri bozuk zavallıı canlılar onlarCidden hep iyi niyetimden kaybettim. Ne olursa olsun anlaşamadık boşandık ama biz evebeyniz aramızda bir dava yok babasın sen bende anneyim dedikçe daha da delirdi
Nesi daha kötü? Adam sizi istemiyor sadece, ne şiddet var ne de tehdit. Çocuklar zaten babalarını görmek istemiyor, adamın da çok umurunda değil. Sizin maddi olarak yanınızda, boşansanız çocukları almakla tehdit edecek biri de değil anlattığınız kadarıyla. Adam metres yapmış, onunla olmazsa size geri dönecek. Bahanesi de kafa dinlemek olmuş.Nolur kendinizi hırpalamayın benim kocam denilecek varlık da aynı bu şekilde. Hiçbirşey yapmamama rağmen bir gün beni ve 2 çoçuğumu terk edip gitti aylar oldu dönmedi. Beni yerden engelledi. Çoçuklarla asla görüşmüyor benimkisi daha de kötü. Ancak çocuklarla ilgili bir durum olsa haber verebileceğim hiçbir yer yok zaten umrunda da değil. Bence psikolojileri bozuk zavallıı canlılar onlar
Onu da bırakın babası düşünsün. Onun yaptığı gibi yapsaydınız şu an bunları yaşamıyor olurdunuz muhtemelen. Babası çocuğunu düşünmüyor, siz zorladıkça da adam tepenize çıkıyor neden görmüyorsunuz?O zaman anlayacakta işte bende onu yapacak kadar vicdanım el vermez yavruma yazık günah
Avukatınızla ilerleyin lütfen.Merhaba hanımlar
3 yaşında kızım var 5 aylıkken boşandık boşanırken ortak velayetti geçen sene babası dava açtı ben kazandım. Ancak yaz döneminde 1 Ay boyunca ayrı kalacak şekilde karar verildi babası teslim noktasından alıyor başka türlü iletişim kurmak istemediği için ondayken de ben iletişim kuramıyorum heryerden engelledi ki daha önce 10 gün ondayken hiçbir şekilde haber alamamıştım şimdi de 1 Ay boyunca alamayacağım. Hukuki olarak dilekçe yazdım babasındayekn 3. Şahıs aracılığıyla iletişim kurmak için öyle bir dava yok dediler o da olmadı başına böyle durum gelen var mı ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Seni daha çok Üzerler. Yavruna yazık günah olacak hiçbir şey yokO zaman anlayacakta işte bende onu yapacak kadar vicdanım el vermez yavruma yazık günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?