Hiç aramıyor ben kendisini bile görsün diye bilhassa aradım çocuğu görsün diye deprem günü bile aramadı siz düşününTam tersini cok merak ettim baba sizdeyken nasil görüyor nasil ariyor sesini duyuyor
Kesinlikle yani 1 ay değilde 15 gün verilse okul çağına kadar okula gittiğinde çocuklar telefonu açabiliyorlar annemi ara diyebiliyor ama 3 yaşındayken tam farkına varamaz ki ya bırakıp gittiğimi düşünürse diye çok korkuyorumEfsa0507'nin eski eşi, kayınvalide görümcesi de çok vicdansız merhametsiz tiplerdi. Çocuk hasta olmasına rağmen mahkeme kararına itiraz edemediler. Çocuğun sesini soluğunu bile anneye duyurmadılar. Ben de çok sorguladım psikoloğun veya çocuğun doktorunun hiç mi etkisi olamaz diye ama mahkeme ne karar verdiyse o oldu. İtiraz edemediler. O adam da daha önce habersiz alıp götürmüş çocuğu ve derdi babalık da değil anneye eziyet etmekti. Bana göre kanun değişmeli. Kendi başına annesine ulaşamayacak yaşta ve durumda çocukların belli sürelerde anneyle konuşturulması lazım. İlle adamlar bir şey yapar demek değil bu, hepsi sapıktır diyemeyiz. 3-4 yaşında çocuğu anneyle konuşturmamak psikolojik şiddet bana göre.
Hala daha iyi niyetliligini devam ediyor musun?O zaman anlayacakta işte bende onu yapacak kadar vicdanım el vermez yavruma yazık günah
O kadar haklısınız ki işte yavrum hep bir yanını eksik hissetmesin diye çok çabaladımOnu da bırakın babası düşünsün. Onun yaptığı gibi yapsaydınız şu an bunları yaşamıyor olurdunuz muhtemelen. Babası çocuğunu düşünmüyor, siz zorladıkça da adam tepenize çıkıyor neden görmüyorsunuz?
Çok kez şikayetçi oldum. Ama hep dedim ki ben boşandım evet ama onun babası böyle birşeye hakkım yok dedim hepBoyle bir babayla gorusmesine gerek yok bence. Niye bu kadar vicdan yapiyorsunuz.
Her seyde siz de gidip karakola sikayetci olun. Bu adam sizi daha once darp etmis . Umarim o zaman da sikayetci olmussunuzdur.
Tehdit var. Psikopat resmen.
Ay Allah korusun. Haklısınız bugün dilekçe vermeye gideceğimKısıtlamamı aldırırsın ne yaparsın bilmem ama mutlaka yap.
Çok tehlikeli eşinin bu yaptığı.
Allah korusun ne manyaklar okuyoruz. Oldu ki çocuğa bişey yaptı ya da çocuğa bişey oldu.
Senin haberin 1 ay sonra mí olacak????
Hiç vicdan yapacağın bi konu yok ortada.
Kesinlikle kadınların artık kimseye boyun eğmeden kendi ayaklarının üstünde durması gerekiyor ben 22 yaşında boşandım 5 aylık bebeğim ile 1 dk düşünmeden annemlere geldim. Şimdi de onlarla beraber yaşıyorum. Allah onlardan bin kere razı olsun bir kere bile keşke boşanmasaydın lafını anmadılar bileNesi daha kötü? Adam sizi istemiyor sadece, ne şiddet var ne de tehdit. Çocuklar zaten babalarını görmek istemiyor, adamın da çok umurunda değil. Sizin maddi olarak yanınızda, boşansanız çocukları almakla tehdit edecek biri de değil anlattığınız kadarıyla. Adam metres yapmış, onunla olmazsa size geri dönecek. Bahanesi de kafa dinlemek olmuş.
Konu sahibi şiddet görmüş, psikopat bir aileyle uğraşıyor ve bir ay boyunca çocuğunun ne halde olacağını bilemeyeceği için korkuyor. Sizin konunuzla alakası yok. Hem 25 yaşında olmasına rağmen sizden çok daha cesur davranmış. Eski kocasına davayı sen aç deyip, geri döner diye bir köşede beklememiş.
Neden gidip boşanma davası açmıyorsunuz. Böyle bir durum sizi daha çok yıpratır. Sağlıklı bir anne demek sağlıklı çocuklar demek. Ben 15 günkükken çocuğumu emzirirken şiddet gördüm hamileyken defalarca psikolojik şiddet gördüm defalarca dayak yedim. Çocuğumun biraz büyümesini bekledim çünkü bende lohusaydım 5 ay sonra da direk 3 günde boşandım. Lütfen sizde bir köşede bekleyip durmayın çünkü belli başkasını bulmuş. Sizi de cepte biliyor nasıl olsa bekler gitmez diye. Tam tersini düşünün siz gitseydiniz o nasıl davranırdı diye bir düşünün. Sadece erkeklerin değil kadınların da dava açmaya hakkı var. İsterse maddi hiç yardım etmesin ki babası bize etmiyor. Kendi gücünüzün artık farkına varın. Biz kadınlar kendi ayaklarımızın üstünde bal gibide durabiliyoruz. Erkekle doğmadık ki erkeksiz yapamayalımNolur kendinizi hırpalamayın benim kocam denilecek varlık da aynı bu şekilde. Hiçbirşey yapmamama rağmen bir gün beni ve 2 çoçuğumu terk edip gitti aylar oldu dönmedi. Beni yerden engelledi. Çoçuklarla asla görüşmüyor benimkisi daha de kötü. Ancak çocuklarla ilgili bir durum olsa haber verebileceğim hiçbir yer yok zaten umrunda da değil. Bence psikolojileri bozuk zavallıı canlılar onlar
Oyle deme medeni bir inaan olsa,iletisim kurulur zaten. Tehtid her sey var bu adamda.Çok kez şikayetçi oldum. Ama hep dedim ki ben boşandım evet ama onun babası böyle birşeye hakkım yok dedim hep
Yanlış düşünüyorsunuz. Sperm verme dışında babalığı olmayan adamın eksikliği hissedilmez. Çocuğa da zorunlu görev gibi oluyor. Tam tersi asıl sevgisizliği ilgisizliği gördüğü için eksiklik hisseder. Herkesin babası böyle değil benimki niye böyle diyecek sorgulayacak. Niye beni gönderiyorsun anne diyecek. Depremde aramayan babası olacağına hiç olmasın daha iyi. Böyle adamla bağı olsun diye mecbur etmeyin çocuğu. Ölmüş de olabilirdi bu baba müsvettesi.O kadar haklısınız ki işte yavrum hep bir yanını eksik hissetmesin diye çok çabaladım
Tebrik ederim, en doğrusunu yapmışsınız. Bundan sonraki hayatınız çok güzel olur umarım.Kesinlikle kadınların artık kimseye boyun eğmeden kendi ayaklarının üstünde durması gerekiyor ben 22 yaşında boşandım 5 aylık bebeğim ile 1 dk düşünmeden annemlere geldim. Şimdi de onlarla beraber yaşıyorum. Allah onlardan bin kere razı olsun bir kere bile keşke boşanmasaydın lafını anmadılar bile
sevgili konu sahibi ben bu yoruma sonuna kadar katılıyorum.Kısıtlamamı aldırırsın ne yaparsın bilmem ama mutlaka yap.
Çok tehlikeli eşinin bu yaptığı.
Allah korusun ne manyaklar okuyoruz. Oldu ki çocuğa bişey yaptı ya da çocuğa bişey oldu.
Senin haberin 1 ay sonra mí olacak????
Hiç vicdan yapacağın bi konu yok ortada.
Çok zor dayanıyorum ancak vermezsem hapis kararı direk veriliyormuş şikayetçi olursa ki yapar velayeti kötüye kullandığımı belirterek ki bugün gittim dilekçe için maalesef öyle bir dava konumuz yok deyip hiçbir şekilde yardımcı olmadılar şaka gibisevgili konu sahibi ben bu yoruma sonuna kadar katılıyorum.
yerinizde olsam kesinlikle vicdan yapmam, çocuğu da göstermemek için elimden geleni yaparım, böyle bi babayla görüşse nolur görüşmese nolur. az büyüdüğü zaman o 1 aylık sürede kızınızın beynini öyle bi yıkarlar ki size düşman olur, bunu mu bekliyorsunuz?
sağlam bi avukatla ilerleyin, çocuğu uzun süreli vermeyin yanına, sadece siz varken görebilsinler.
nasıl katlanıyorsunuz çocuğun onlarda kalmasına?
allah yardımcınız olsun.Çok zor dayanıyorum ancak vermezsem hapis kararı direk veriliyormuş şikayetçi olursa ki yapar velayeti kötüye kullandığımı belirterek ki bugün gittim dilekçe için maalesef öyle bir dava konumuz yok deyip hiçbir şekilde yardımcı olmadılar şaka gibi
Adam ruh hastası.sevgili konu sahibi ben bu yoruma sonuna kadar katılıyorum.
yerinizde olsam kesinlikle vicdan yapmam, çocuğu da göstermemek için elimden geleni yaparım, böyle bi babayla görüşse nolur görüşmese nolur. az büyüdüğü zaman o 1 aylık sürede kızınızın beynini öyle bi yıkarlar ki size düşman olur, bunu mu bekliyorsunuz?
sağlam bi avukatla ilerleyin, çocuğu uzun süreli vermeyin yanına, sadece siz varken görebilsinler.
nasıl katlanıyorsunuz çocuğun onlarda kalmasına?
Sakın vicdan yapma.Ay Allah korusun. Haklısınız bugün dilekçe vermeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?