Evet kpss ye girdim, çok da iyi geçti diyemicem odaklanamadım sorulara. Evet konuştuğum biri oldu 2 ay kadar, sonrası malum (ailesi çok istedi beraber olmamızı, ama çevreden ufak tefek şeyler duydum o hiç evlenmemiş ben çocuklu).
Bundan sonrası önemli bakacağız:)
ne kadar da pozitifsin ya.benim sıkıntılarımın bu kadar büyütülcek yeri olmasa da ben kendi kendime dert yaratıyorum galiba kendime.neyse.seni örnek alıcam.Evet kpss ye girdim, çok da iyi geçti diyemicem odaklanamadım sorulara. Evet konuştuğum biri oldu 2 ay kadar, sonrası malum (ailesi çok istedi beraber olmamızı, ama çevreden ufak tefek şeyler duydum o hiç evlenmemiş ben çocuklu).
Bundan sonrası önemli bakacağız:)
hayrlısı olsun cnm umarım hersey gönlünce olur...umarım snn yazıdıgın su satırları bende yazarım artık...oglunla yeni hayatın herseyden güüzl olsun arkaadasımÖzellikle bdv ye açmak istedim, derdim yok şükür, burda bana destek olanda oldu kafasına göre konuşanda:).
Sonuç olarak haklı davamı kazandım:) karşı tarafınki redoldu. Sizlerle paylaşmak istedim:)
Ahahahahah sevgilisine dava açacağımızdan haberi yok, bir onu duysun daha da kuduracak:)). Bir bir çürüttüm iftiralarını.
Karşı taraf açmıştı davayı, yani ben davalıyım. Boşanma gerekçemiz davacının haysiyetsiz hayatı yaşam biçimi haline getirmesi olarak kayıtlara geçti:). Bir tek iftirasını bile tutturamadı:)
hadi geçmiş olsun canım..Hayır canım henüz olmadı. Babamın bana aldığı arabayı sevgilisine hediye etmişti, mahkeme onun iadesine karar verdi mal olarak. Yüklü tazminat, yüklü nafaka, ve tabiki oğlumun velayetini aldım:).
Şimdi öteki kadına tazminat davası,şerh olan mallarda mal davası, çeyiz davası açılacak. Daha işim bitmedi:)
oglunuzu aldılarmı pekıBirlikte olduğu kadının çocuğu var, kayinpeder benim oğlanın velayetini almazsa o çocuğu kabul etmeyeceği söylemiş (bunu açık açık söyledi bana eski eşim) velayeti vermemi istediler bende vermedim:). Büyük iftiralara maruz kaldım. Dava açıldığında sadece oğlumun velayetini istedim, dava açıkdıktan 1 yıl sonra geçici velayet babaya verildi (oğlum 7 aylıktı meme emiyordu, nasıl bir iftiraya uğradığımı az çok tahmin edersiniz). Bende kendi ispat etmek için ortaya düştüm , yeniden tazminat nafaka istedim. O yüzden de uzadı.
Yok duruyor balkonda:))Balkondaki Kıyafetler neoldu attın mı aşağı :)
Hayırlı olsun gözünaydın
Düğünde takılan altınlar için açılıyor çeyiz davasıhadi geçmiş olsun canım..
daha güzel bi hayat senin olsun..
konunu hatırlamıyorum ama okuyacağım birazdan merak ettim :)
bir de bu çeyiz davası nedir onu merak ettim
peki sadee sana takılanlar mı senin hakkı oluyo yoksa damada takılanlarda mı geline veriliyo yeni bi kanun çıkmış sanırım hepsi gelinin hakkı diyolarmış mahkemede doğru mu?Düğünde takılan altınlar için açılıyor çeyiz davası
Son hallerini görmedim. Evet ben evdeyim çıkmayıda hiç düşünmüyorum:)çok sevindim ,gözünüz aydın..
adamın ve kadının suratını görmek isterdim..siz görmüşsünüzdür nasıldı
hala aynı evde misiniz,yani onları yakınen gördüğünüz evde?
ev sizde mi kaldı??tazminat nafaka herşeyi aldınız sanırmm..bu işi onlar başlattılar ama kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler ya çok sevindim.:):)Son hallerini görmedim. Evet ben evdeyim çıkmayıda hiç düşünmüyorum:)
Hayır demiyor:). Anne ben x abladan korkuyorum babama gönderme beni diyor, buna istinaden dava açtım ayrıca, babannesinin evine gönderiyorum (halen altlı üstlü oturuyoruz) oğlumu dışarı çıkarmaları yasak. Bilmiyorum baba müsfettesi gelip görüyor mu.Hatırlıyorumda ama kım oldugunu unutmuştum.
kotu seyler yasamıstın.
hayırlısı olsun ınsallah umarım bundan sonrası senın ıcın gercekten harıka olur.
oglun anne dıyormu dıger kadına eskı konularını okudugmda fark ettım bu durumu?
hıc bısey ıcın uzulme henuz hayatın cok basındasınzı oglunla ıkınız
ınsallah cok cok mutlu olacagınız bır omur vardır onunuzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?