3 yılın sonunda nihayet boşandım:))

Aydinlik ve guzel bir gelecek oglunuzla sizin olsun. :)

tam olarak olayi bilmiyordum ama sanirim aldatilma. neden cekismeli gecti, bosanmak istemedigi icin mi?

tam olarak olayi bilmiyordum ama sanirim aldatilma. neden cekismeli gecti, bosanmak istemedigi icin mi?
Birlikte olduğu kadının çocuğu var, kayinpeder benim oğlanın velayetini almazsa o çocuğu kabul etmeyeceği söylemiş (bunu açık açık söyledi bana eski eşim) velayeti vermemi istediler bende vermedim:). Büyük iftiralara maruz kaldım. Dava açıldığında sadece oğlumun velayetini istedim, dava açıkdıktan 1 yıl sonra geçici velayet babaya verildi (oğlum 7 aylıktı meme emiyordu, nasıl bir iftiraya uğradığımı az çok tahmin edersiniz). Bende kendi ispat etmek için ortaya düştüm , yeniden tazminat nafaka istedim. O yüzden de uzadı.

adina cok sevindim, hakkinda hayirlisi olmus, bundan sonraki hayatinda mutluluklar diliyorum, seni hakeden biriyle karsilasman dilegiyle:)

Ohh canıma değsin :)

Pislik adam nasıl iftira atar. Günahına girer. Oh olsun pisliginde o sevgilisi ile bogulsun. Sana uzak Allah'a yakın olsun inşallah. Gözün aydin olsunnn

Pislik adam nasıl iftira atar. Günahına girer. Oh olsun pisliginde o sevgilisi ile bogulsun. Sana uzak Allah'a yakın olsun inşallah. Gözün aydin olsunnn
Ahahahahah sevgilisine dava açacağımızdan haberi yok, bir onu duysun daha da kuduracak:)). Bir bir çürüttüm iftiralarını.
Karşı taraf açmıştı davayı, yani ben davalıyım. Boşanma gerekçemiz davacının haysiyetsiz hayatı yaşam biçimi haline getirmesi olarak kayıtlara geçti:). Bir tek iftirasını bile tutturamadı:)

Diğer konularınızı hiç bilmiyordum, şimdi şöyle bir gözden geçirdim de... Tek kelimeyle harikasınız

7 aylik bebisi elindenmi aldi??? Ve sana iftira atarak?!!

Bu adamin yemin ile donuna kadar alsan az olur. Bide o kadina dava acman Cook güzel oldu, bir görsün bakim bir anneyi evladindan ayrilinca ne oluyormus!! Gercekten tebrik ederim seni, bu mücadeleyi vermek kolay olmamistir, ama bak bügün zafer günün, kesinlikle disarda gidip kutla oglusunla!

Geçici velayet ona geçmişti, ama almadı hiç çocuğu:). Aaa hatta ben eşyalarını vermemiştim, pis donuna kadar almış oldum hahahahhaha:)

Geçici velayet ona geçmişti, ama almadı hiç çocuğu:). Aaa hatta ben eşyalarını vermemiştim, pis donuna kadar almış oldum hahahahhaha:)

Ahaha iyi yapmisin

Bu arada oglundan hic ayrilmadigina sevindim, ama sirf bunlari denemeleri bile, eski esinin ne kadar kötü bir insan oldugu gösteriyor

Bundan sonra musmutlu ol ins konunu bilmiyorum tam ama guclu mutlu bir kadin gordum karsimda oglunla keyifle saglikla yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…