Birlikte olduğu kadının çocuğu var, kayinpeder benim oğlanın velayetini almazsa o çocuğu kabul etmeyeceği söylemiş (bunu açık açık söyledi bana eski eşim) velayeti vermemi istediler bende vermedim:). Büyük iftiralara maruz kaldım. Dava açıldığında sadece oğlumun velayetini istedim, dava açıkdıktan 1 yıl sonra geçici velayet babaya verildi (oğlum 7 aylıktı meme emiyordu, nasıl bir iftiraya uğradığımı az çok tahmin edersiniz). Bende kendi ispat etmek için ortaya düştüm , yeniden tazminat nafaka istedim. O yüzden de uzadı.tam olarak olayi bilmiyordum ama sanirim aldatilma. neden cekismeli gecti, bosanmak istemedigi icin mi?
Ohh canıma değsin :)Hayır canım henüz olmadı. Babamın bana aldığı arabayı sevgilisine hediye etmişti, mahkeme onun iadesine karar verdi mal olarak. Yüklü tazminat, yüklü nafaka, ve tabiki oğlumun velayetini aldım:).
Şimdi öteki kadına tazminat davası,şerh olan mallarda mal davası, çeyiz davası açılacak. Daha işim bitmedi:)
Ahahahahah sevgilisine dava açacağımızdan haberi yok, bir onu duysun daha da kuduracak:)). Bir bir çürüttüm iftiralarını.Pislik adam nasıl iftira atar. Günahına girer. Oh olsun pisliginde o sevgilisi ile bogulsun. Sana uzak Allah'a yakın olsun inşallah. Gözün aydin olsunnn
Birlikte olduğu kadının çocuğu var, kayinpeder benim oğlanın velayetini almazsa o çocuğu kabul etmeyeceği söylemiş (bunu açık açık söyledi bana eski eşim) velayeti vermemi istediler bende vermedim:). Büyük iftiralara maruz kaldım. Dava açıldığında sadece oğlumun velayetini istedim, dava açıkdıktan 1 yıl sonra geçici velayet babaya verildi (oğlum 7 aylıktı meme emiyordu, nasıl bir iftiraya uğradığımı az çok tahmin edersiniz). Bende kendi ispat etmek için ortaya düştüm , yeniden tazminat nafaka istedim. O yüzden de uzadı.
Geçici velayet ona geçmişti, ama almadı hiç çocuğu:). Aaa hatta ben eşyalarını vermemiştim, pis donuna kadar almış oldum hahahahhaha:)7 aylik bebisi elindenmi aldi??? Ve sana iftira atarak?!!
Bu adamin yemin ile donuna kadar alsan az olur. Bide o kadina dava acman Cook güzel oldu, bir görsün bakim bir anneyi evladindan ayrilinca ne oluyormus!! Gercekten tebrik ederim seni, bu mücadeleyi vermek kolay olmamistir, ama bak bügün zafer günün, kesinlikle disarda gidip kutla oglusunla!
Geçici velayet ona geçmişti, ama almadı hiç çocuğu:). Aaa hatta ben eşyalarını vermemiştim, pis donuna kadar almış oldum hahahahhaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?