3 yılın sonunda nihayet boşandım:))

CuteMom canım en azından bir süre daha gözlerinin içine soka soka burada oturucam:)

kesinlikle böyle yap reziller evli barklı adamı karşıya oturtup yeni sevgilisiyle ve sevgilisinin çocuklarıyla senin burnuna nasıl soktularsa sen de konforundan ödün verme.o tazminat nafka parasıyla da ohhhh catır catır karşılarına geç.

Temyize gönderecekler( çok bir şey değişmeyecek), dava kesinleşene kadar halen evliyim
Ben de tam kafamdan temyize verebilir diye geciriyordum ki son sayfaya geldigimde bunu gordum. Benim de bosanmam temyizden yeni bitti ama temyiz de son degil unutma. Bu sefer de karar degistirme diye birsey var. Temyize itiraz icin. Ben onu bekliyorum. Temyiz yaklasik 1 yil suruyor. Karar degistirme 2-3ay. Yani uzadikca uzuyor. Yine de gecmis olsun. Karar degistirme sonuclanana kadar ben de soyadini veremiyorum. Ustume yapisti kaldi. Olmayan bir evlilikte hala soyadini cok lazimmis gibi tasiyorum. Gecmis olsun.

ha bu arada benim davamda da temyizde birsey degismez demislerdi ama tazminati yuklu bulmuslar. Tazminat dusecek. Bekliyorum.

Biz duruşmalı temyize başvurduk. Karşı taraf sadece dosyayı gönderecek, yerel mahkeme yerine yargıtayda bir daha görülecek dava.

senderr
konularına baktım
cok karısık ısler donmus hıc anlamadım ne olmus ne gıtmıs nasıl olmus ınankı

ama bır oncekı konun
o bır oncekı konun cok farklı ıcerık olarak neden?
ote yandan neden 2 uyelıgı aldın bu mevzular ıcın , utanıyormusun kı

buarada utanıyormusun kı derken , bunları kanınla basınla yasamıssın ne gerek vardı ıkıncı uyelıge demek ıstıyorum

e her inişin elbet bir çıkışı olacaktı. Allah'ım o günleri hatırlatmasın size.

Orada bebek için sorular soruyordum (olmuyordu çocuğum), dahası evimin nerde olduğu yakın kuaförler filan filan, kim olduğum belli yani. Açıkcası çekindim. Diğer üyelik adımlaydı, şimdi şifresini bile hatırlamıyorum bu üyeliği kullanıyorum. Burda yazamadığım o kadar çok şey varki, mahkemede kullanılmasını istemedim.
Konuların farklı derken anlayamadım tam ne sormak istediğini? Duygusal olarak çok yıprandım inişli çıkışlı anlatımım var onu mu soruyırsun?

hayır acıkcası o degıl
yanı aılemın yanına dondum kocam kapımızda yatıyor barısmak ıstıyor
cok sasırdım nasıl bu kadar degısmıs durumlar dıye yanlıs anlama senı asla yalanlamıyorumda fakat ne olduda esın degıstı anlamadım
esın onemlı bırımı tanınır bırımı hıc bılmıyorum acıkcası kımsın nesın ama nasıl bu kadar cark ettı sok oldum . senı gene dusunemıyorum kac senenın uzerıne.
kendı uyelıgınle yazmamakla ıyı etmısın buarada bu kadar acık bılgıler verdıgını bılmıyordum

Hayır canım değişmemişti o adam. Ben davamı ispatladıkça tazminatın yüksek olmasından korktu, e haliyle ben barışıpta dava düşseydi herşeyi kabul etmiş sayılacaktım ve tazminat alamayacaktım, o da küçük beyniyle bana oyun oynamaya kalktı, çok aşığım ya güya barışacaktım:). Sonra yeni bir dava tazminatsız boşanacaktım. Neyseki ortaya çıktı, yine nefret söylemleri aynen devam:). Açıkcası o dönem çok korkmuştum bana bir zarar verecek diye.

Babam eski eşimin arkadaşıyla beraber olduğuma inandı (ki hak veriyorum kim olsa böyle düşünürdü) ve beni reddetti. Avukatımla bir bir iftiraları çürüttüm (bir çok kişiyle davalığım yalancı şahitlikten), ispatlayana kadar canım çıktı (gözümden yaş akmıyor artık ağlayamıyorum). Babam çok pişman oldu bana sırtını döndüğüne 2 yıl sonra barıştık, şuan kendi evimdeyim çok şükür ailemle aram iyi:)

Biz duruşmalı temyize başvurduk. Karşı taraf sadece dosyayı gönderecek, yerel mahkeme yerine yargıtayda bir daha görülecek dava.
Bizde de durusmali temyiz oldu. Bana manevi tazminat verilmemisti. Yargitay manevi tazminat verilmesine hukmetti. Maddi tazminatin da dusurulmesine karar verdi. Sonra o buna da itiraz edip karar degisikligi istedi. 2- 3 ay da karar degisikliginin sonucu beklenecek. Sonra da yerel mahkeme manevi tazminatin degerini ve maddi tazminatin ne kadara dusecegini belirleyecek. Ondan sonra da daha mal paylasimi davasi var. Taki davasini kazandim. Onu da temyize gonderdi. Her yonden isi uzattikca uzatiyor. Bu arada cok kotuyum sanki bina yikildi altinda kaldim diye haberler gonderiyor. Oyun. Dava kesinlesmeden birlesirse bir dilekce ile dava dusermis. Tazminat odememek icin son oyunlarini oynuyor. Ogluma da nedende birden bire iyi baba oldu simdilik. Bakalim. Hayirlisi.

Sendercim senin adina sevindim.Hersey diledigin gibi olur insallah.Tum davalarini kazanir hayatindan tamamen defedersin o densizi.
Guclu ve ne istedigini.bilen bir kadinsin. Seni kaybettigine yansin o salak

Bakacağız canım. Tazminat yarı yarıya düşsede farketmez, gayet yüksek tazminatım şuan. Düşse bile benim eski eşime çok koyacak:)

Bakacağız canım. Tazminat yarı yarıya düşsede farketmez, gayet yüksek tazminatım şuan. Düşse bile benim eski eşime çok koyacak:)
Hersey gonlunce olsun. Bu aralar tazminat odememek icin yeniden birleselim oyunlarina baslayabilir. Biz de oyle oldu. Sakin kanma. Temyiz bir sene suruyor cunku.
Senin adina cok mutlu oldum. Umarim yaptiklarinin cezasini ceker o da.

Hersey gonlunce olsun. Bu aralar tazminat odememek icin yeniden birleselim oyunlarina baslayabilir. Biz de oyle oldu. Sakin kanma. Temyiz bir sene suruyor cunku.
Senin adina cok mutlu oldum. Umarim yaptiklarinin cezasini ceker o da.
Biz 2 ay önce o oyundan geçtik işlemediğini biliyorlar:)

çok merak ettim kim olduğunuzu ya bu kadar tanınmış bi aile kim olabilir ki resimdekine de benziyorum yazmışsınız çok ta güzelsiniz anladığım kadarıyla
Bulunduğumuz ilde tanınıyorum evet. Neyse çok da merak etmeyin boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…