3 yılın sonunda nihayet boşandım:))

oglunuzu aldılarmı pekı
bunu bılmıyordum nasıl alabılırlerkı sızden yanı nedır ugradınız ıftıra
Antidepresanlara bağımlı olduğum (ki 3 prof.dr dan alınmış rapor, o doktorlardan şikayetçi oldum), alkol kullandığım (hiç ağzıma sürmediğim halde beni tanımayan insanların bu yöndeki ifadeleri), birde arkadaşıyla ilişkim olduğunu söylemişti. Bunlara istinaden geçici velayet babaya geçti, aylar sürdü kendimi temize çıkarmam, gerçi çocuğu da almadı hiç.

senın babanın sana aldığı arabayı sevgilisine verdi,pes pes pes,yanı şok oldum,
O akılsızlık bendeydi, vergisi çok çıkıyor (ki ben çalışmıyorum o ödeyecek vergiyi) vergi ödenmesin diye şirketin üzerine geçirdik arabayı, en sonda o arabayla geziyordu daha da isteyemedim. Ama mahkemede arabayı babamın aldığını ispatladım.

ev sizde mi kaldı??tazminat nafaka herşeyi aldınız sanırmm..bu işi onlar başlattılar ama kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler ya çok sevindim.:):)
Evin yarısı benim, mal tasviyesi davası açıcaz daha. Ama çıkmadım, çıkartamadılar bu evden:)

Hayır demiyor:). Anne ben x abladan korkuyorum babama gönderme beni diyor, buna istinaden dava açtım ayrıca, babannesinin evine gönderiyorum (halen altlı üstlü oturuyoruz) oğlumu dışarı çıkarmaları yasak. Bilmiyorum baba müsfettesi gelip görüyor mu.
sız esınızın aılesının evındemı kalıyorsunuz?
onlar nerede yasıyor?
buarada dıger ıftıra mubabbetınde cok sasırdım yanı devlet nasıl bunu ıspata dayandırmadan velayetı verır kı ya alsalardı ya vermeselerdı? alalhım cok kotu

buarada o evde kalacakmısınız hep cunku sızın gelecegınızı etkılemez mı bu durum? m esela evlenmeye kalksanız nasıl olacak, aılenız sahıp cıkmamıstı sanırım sıze.

sız esınızın aılesının evındemı kalıyorsunuz?
onlar nerede yasıyor?
buarada dıger ıftıra mubabbetınde cok sasırdım yanı devlet nasıl bunu ıspata dayandırmadan velayetı verır kı ya alsalardı ya vermeselerdı? alalhım cok kotu

buarada o evde kalacakmısınız hep cunku sızın gelecegınızı etkılemez mı bu durum? m esela evlenmeye kalksanız nasıl olacak, aılenız sahıp cıkmamıstı sanırım sıze.
Reçeteli ilaç kullandığımı sundular (günde bir avuç ilaç yuttuğum sgk ile destekle onlara göre, ama ben başım ağrısa ilaç içmem çok karışık yani).
Hayır evlenmeden bir ay önce alındı bu ev (eski eşin üzerine), krediyle alındı, yarısını benim babam yarısını kayınpeder ödedi. Evlilik birliği içinde ödenen kredinin yarısı kadar talep edilecek. Aynı apartman içindeyiz onlarla.
Bu evde kalmayı özellikle düşünüyorum, gözlerinin içine soka soka yaşıycam:). Ailesinin bana yapmadığı kötülük kalmadı, burunlarından getirmem lazım:)

Tebrik ederim, inşallah diğer davalarda da istediğiniz sonuçları alırsınız.

Reçeteli ilaç kullandığımı sundular (günde bir avuç ilaç yuttuğum sgk ile destekle onlara göre, ama ben başım ağrısa ilaç içmem çok karışık yani).
Hayır evlenmeden bir ay önce alındı bu ev (eski eşin üzerine), krediyle alındı, yarısını benim babam yarısını kayınpeder ödedi. Evlilik birliği içinde ödenen kredinin yarısı kadar talep edilecek. Aynı apartman içindeyiz onlarla.
Bu evde kalmayı özellikle düşünüyorum, gözlerinin içine soka soka yaşıycam:). Ailesinin bana yapmadığı kötülük kalmadı, burunlarından getirmem lazım:)
ama bu sızı huzursuz etmıyormu
kapıda bacada karsılasıyorsunuz hatat eskı esınızledemı karsılasıyorsunuz zor degılmı
sızın gelecegınız acısından mesela evlencek olsanız nasıl olacak aynı bınada?

CuteMom CuteMom eski konuları okursan yaşananlar çok karışık ve bunlar bildiğin orta halliden çok halliceler yani bildiğin mini sabancı gibi zengin iki ailede bu ev dediği dairede konulardan bildiğim kadarıyla yarım trilyon kadar bir yer yani ev deyip geçmeyelim:)
Senderr Senderr çok uğraştı vallahi helal sana gruru duyuyroum

CuteMom CuteMom eski konuları okursan yaşananlar çok karışık ve bunlar bildiğin orta halliden çok halliceler yani bildiğin mini sabancı gibi zengin iki ailede bu ev dediği dairede konulardan bildiğim kadarıyla yarım trilyon kadar bir yer yani ev deyip geçmeyelim:)
Senderr Senderr çok uğraştı vallahi helal sana gruru duyuyroum
yanı acıkcası bakmadım detaylı ama bılıyorum eskıden . yanı ev ne kadar pahalı olursa olsun bu kızın orada bır gelecegı olacakmı?
o aıleyle aynı apartmanda huzuru kafası yerınde olacakmı bılemedım

yanı acıkcası bakmadım detaylı ama bılıyorum eskıden . yanı ev ne kadar pahalı olursa olsun bu kızın orada bır gelecegı olacakmı?
o aıleyle aynı apartmanda huzuru kafası yerınde olacakmı bılemedım
CuteMom CuteMom canım en azından bir süre daha gözlerinin içine soka soka burada oturucam:)

ama bu sızı huzursuz etmıyormu
kapıda bacada karsılasıyorsunuz hatat eskı esınızledemı karsılasıyorsunuz zor degılmı
sızın gelecegınız acısından mesela evlencek olsanız nasıl olacak aynı bınada?
Hiç geleceği düşünmüyorum, şuan aklandım ya o mühim benim için. Zafer sarhoşluğum geçsin öyle bakacağım.

Evet beraberler, kadın canı sıkıldıkça arıyor beni:)
töbe yaa,arıyormu,milletin eski karısı ara yenısını,senınkıde senı arıyor :) aslında tanıdığım bırının başına geldi,araba olayı,ama onun kocası babam üzülüyor bunu babama verelim o bize kendnınkı verecek dıye böle arabasının üstün eyattı,ama o olayda adam avukattı,kadın zırnık alamadı

CuteMom CuteMom canım en azından bir süre daha gözlerinin içine soka soka burada oturucam:)

Tabi ki kalmaya devam ediceksin. Yakında onlar kalkar giderler zaten:) helal olsun. Onlara da yazıklar olsun. Ne demek iftira atmak yaa, daha yeni doğum yapmış bir anneye! Öyle büyük günah işlerse acısı da böyle büyük çıkar işte. Rabbim senin yardımcın olsun inşallah. Onların görecekleri daha geride! Bekle daha neler yaşayacaklar bakalım.

töbe yaa,arıyormu,milletin eski karısı ara yenısını,senınkıde senı arıyor :) aslında tanıdığım bırının başına geldi,araba olayı,ama onun kocası babam üzülüyor bunu babama verelim o bize kendnınkı verecek dıye böle arabasının üstün eyattı,ama o olayda adam avukattı,kadın zırnık alamadı
Canım benimki farklı, benim boşanma gerekçem karşı tarafın haysiyet hayatı yaşam biçimş haline getirmesi olarak kayıtlara geçti. Son avukatım çok iyiydi:)

Tabi ki kalmaya devam ediceksin. Yakında onlar kalkar giderler zaten:) helal olsun. Onlara da yazıklar olsun. Ne demek iftira atmak yaa, daha yeni doğum yapmış bir anneye! Öyle büyük günah işlerse acısı da böyle büyük çıkar işte. Rabbim senin yardımcın olsun inşallah. Onların görecekleri daha geride! Bekle daha neler yaşayacaklar bakalım.
Bu olaylar başladığında henüz 5 haftalık hamileydim. 6 aylık hamileyken davam açıldı, yani hamilelik nedir bilemedim.

Back
X