3 yılın sonunda nihayet boşandım:))

Eski konuları bilmiyordum biraz ögz attım güçlü oluşunuz gerçekten çok güzel :)

Oo o zaman aldatılmayı ispat ettiniz? Çok sevindim okumuştum konunuzu. Çoookkk mutlu olun sizin zamanınız başladı artık. Hayırlı olsun haklı davanızı kazanmanız

Özellikle bdv ye açmak istedim, derdim yok şükür, burda bana destek olanda oldu kafasına göre konuşanda:).
Sonuç olarak haklı davamı kazandım:) karşı tarafınki redoldu. Sizlerle paylaşmak istedim:)
Çok sevindim sender seni çok iyi hatırlıyorum üye olmadanda bakarfım konularına çok mutlu oldum gözün aydın bundan sonrası için herşeyin hayırlısı olsun hakkında ayrıntıları merak ediyorum yorumlara bakmadım hemen yazım istedim

Ne güzel, verdiğiniz kararın doğruluğu çok açık şekilde görülüyor. Verdiğimiz her karardan sonra böylesine mutlu olabilmek dileğiyle :)

Hayirli olsun.

Bikac defa arabalarin arkasinda yazilmis "bosandim cok mutluyum"
"Cok sükür bosandim" yazilari görüp gülmüstüm, onu hatirlattiniz bana.

Insanlar demekki neler yasayip, bittiginde sevinclerini herkesle
Paylasmak istiyorlar.

Bütün mutlu bosananlarin yolu acik olsun

Gozun aydin Senderr umarim bundsan sonra yolun hep aydinlik olur..

Konularınızı hatırlıyorum, çok sevindim, gözünüz aydın :) Hayatınız bundan sonra çok mutlu geçer umarım :)

O mutluluklarının ortasında havai fişeği patlatma anınıza tanık olmak ve sizle birlikte yuharaa diye sevinmek isterdim. Buz gibi bir damacana hediye edin bari ancak serinlerler.
Hahhahah:) canım tc kimlikleriyle düğün salonu tutmuşlar, o kadar salaklar:)). Gerçi tuttukları tarihte sayemde düğün yapamadılar ya neyse:))))

ayy nasıl sevindim bilemezsin.. :)
kendim boşanmış gibi oldum valla :)
bugün kendine ve oğluna bir jest yapmasılın :)

Çok sevindim adınıza. İnşallah o kadına yüklü bir tazminat ödetir mahkeme. Hemcinslerimden utanıyorum bazı durumlarda

şimdi bütün eski konularınızı mesajlarınızı tek tek okudum sizi omzuma alıp zafer turu atasım geldi. o kadar mutlu oldum. hayatınızda değişmeler oldu mu en son mayısta yazmışsınız sanırım bu konuyla ilgili kpss ye çalışıyordunuz kalbiniz yeniden atmaya başlamıştı neler var :) hadi biraz daha güzel haberler verin bize

Evet kpss ye girdim, çok da iyi geçti diyemicem odaklanamadım sorulara. Evet konuştuğum biri oldu 2 ay kadar, sonrası malum (ailesi çok istedi beraber olmamızı, ama çevreden ufak tefek şeyler duydum o hiç evlenmemiş ben çocuklu).
Bundan sonrası önemli bakacağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…