- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi 31cigdem31
-
Neden unutamasın? Bal gibide unutur tatlış mı tatlıs güzel mi güzel hatunun selamına bakar. Yani erkeklerin dünyasıyla kendi dünyamızı bir tutmamak lazım. Ayrıca bitirmissin, ayrılmıssın hala ne diye cıldırmıstır, mahvolmustur diye burada söyleniyorsunuz anlayamadım. Adamın oksijeni degilsiniz neticede.beni kolay kolay asla unutmaz o. şu anda psikolojik olarak da çok zor bir dönemden geçiyordu okul yüzünden, bir de ben ayrılınca çok büyük hırs yaptı eminim. beni unutamaz istese de...
Bence bu tur terk etmelerde, birakmalarda vicdan olmaz. Ben de cok terk edildim, genelde sebep "sana artik cekim duymuyorum"du, eee, ne yani, hakkimi helal etmeyeyim mi? Ben zaten bana artik cekim duymayan, ici benim icin yanmayan, bana asik olmayan biriyle olmak istemem, karsimdaki kisinin de supheleri varsa biraksin bence yol yakinken.
Erkek arkadasinizin eger ailevi bir durumu, tam vardiyali calistigi ek isi, ogrenme guclugu filan yoksa, alttan 15 dersinin olmasini ben de sorumsuzca buldum. Okul zor bence bir bahane degil, yapan yapiyor yani, zor okullardan herkes mi 10 senede mezun oluyor? Ha, imkansizliklar olur, bitiremez, o zaman "sen tembelsin" demem, herkes ayni sartlardan gelmiyor sonucta.
Ben de cok fazla boyle erkekle ciktim, yani isi olmayan, duzenli para kazanmayan, is batiran, okulunu bir turlu bitirmeyen. Hatta son sevgilimi terk etme sebebim sacma sapan bir ise girisip benden surekli ve yuksek miktarlarda (ve asla geri odeyemeyecegi) borclar istemesi, ben parayi kolay kazanmazken, gunde 886 saat calisirken, onun evde yayilip surekli benden essek gibi calisarak kazandigim parayi istemesine daha fazla katlanamadim, biraktim. Cunku caliskan olmamak, is bitirici olmamak, ne kadar inkar edersek edelim, cinsel cekimi bile azaltiyor. O yuzden yani isterse zengin koca ariyor bu desinler, artik ayni iliski dinamigine girmek istemiyorum bir dahaki iliskimde de buna dikkat edicem.
Ben zengin koca aradığını söyleyenlere katılmıyorum. Her bölümün kendine göre bir zorluğu vardır ve sorumluluk sahibi bir insan çok rahat bir şekilde okulunu bitirebilir. Eski erkek arkadaşının sorumluluk sahibi olmadığı ortada. Mesleki hayatında da pek başaralı olabileceğini düşünmüyorum ben de. Ayrılma gerekçen gayet mantıklı. Neden geleceğinin olmayacağı bir insanla daha fazla vakit kaybedeceksin ki? Hakkımı helal etmiyorum vs demesine takılmışsın. Bence vicdan yapmamalısın. Senin yerinde olsam aynısını ben de yapardım
kafam çok karıştı şu anda. bir kısmınız diyor ki kötü günde satarsın adamı,bencilsin,aşkın sevgin bitmiş;diğer kısım diyor ki sonuna kadar haklısın.
şimdi sonuçta 3 senemiz gece gündüz birlikte geçti ve ahının tutabileceğini düşünüyorum ben. Bana en ufak bir kötülüğü olmadı,tam tersi destek oldu bana hep. böyle ne sebeple olursa olsun bırakınca,vicdan yapıyorum.
umut vermedim. gelecek vaad etmediğin için sana olan inancımı yitirdiğim için bitiriyorum dedim o kadar.Ben de dahil olmak üzere birçok insan yazdığınız şeylerin mantıksızlığına dikkat çekmek istedik aslında,ayrılmak yanlış bir karar falan değil yoksa.Vicdan yapacak bir durum da yok,ilk terkedilen insan o değil son da olmayacak.Siz ağır konuşmuşsunuz,o da size ağır konuşmuş,biraz olgunlaşın bunu bir kere daha yazmıştım,bir insanı neden istemediğinizi de dürüstçe söyleyin,hem umut verip hem ayrılık konuşması yapmadan önce.
Küçük şeylerle mutlu olmak çok güzel bir şey.Benim kast ettiğim sorumsuzluk sizin yazdığınız anlamda değildi açıkçası:)) Sanırım siz bilgisayar mühendisi,ilerde çok kazanır die düşünerek ilişkiye başlamışsınız. Ne diyim Allah herkesin gönlüne göre versin.Ayrıldığınız iyi olmuş, herkes kendi layığını bulsun.evet. İş hayatında başarılı olabileceğine inanmıyordum. ben çok para kazanabilir vs diye düşünüyordum ama onun hırsları yok,küçük şeylerle mutlu olabilen bir insandı. ben gezmek,dolaşmak,rahat yaşamak istiyorum,para hesabı kitabı yapmak istemiyorum.
umut vermedim. gelecek vaad etmediğin için sana olan inancımı yitirdiğim için bitiriyorum dedim o kadar.
ahı tutar mı sizce? bir insanın ahını almak çok kötü bir şey çünkü. karmaya inanıyorum ben filan demişti.
Bence bu tur terk etmelerde, birakmalarda vicdan olmaz. Ben de cok terk edildim, genelde sebep "sana artik cekim duymuyorum"du, eee, ne yani, hakkimi helal etmeyeyim mi? Ben zaten bana artik cekim duymayan, ici benim icin yanmayan, bana asik olmayan biriyle olmak istemem, karsimdaki kisinin de supheleri varsa biraksin bence yol yakinken.
Erkek arkadasinizin eger ailevi bir durumu, tam vardiyali calistigi ek isi, ogrenme guclugu filan yoksa, alttan 15 dersinin olmasini ben de sorumsuzca buldum. Okul zor bence bir bahane degil, yapan yapiyor yani, zor okullardan herkes mi 10 senede mezun oluyor? Ha, imkansizliklar olur, bitiremez, o zaman "sen tembelsin" demem, herkes ayni sartlardan gelmiyor sonucta.
Ben de cok fazla boyle erkekle ciktim, yani isi olmayan, duzenli para kazanmayan, is batiran, okulunu bir turlu bitirmeyen. Hatta son sevgilimi terk etme sebebim sacma sapan bir ise girisip benden surekli ve yuksek miktarlarda (ve asla geri odeyemeyecegi) borclar istemesi, ben parayi kolay kazanmazken, gunde 886 saat calisirken, onun evde yayilip surekli benden essek gibi calisarak kazandigim parayi istemesine daha fazla katlanamadim, biraktim. Cunku caliskan olmamak, is bitirici olmamak, ne kadar inkar edersek edelim, cinsel cekimi bile azaltiyor. O yuzden yani isterse zengin koca ariyor bu desinler, artik ayni iliski dinamigine girmek istemiyorum bir dahaki iliskimde de buna dikkat edicem.
Adam mühendis olacak kendisi çalışmıyor bile Allah bilir ne mezunu. Ayrılması iyi olmuş davul bile dengi dengineBen zengin koca aradığını söyleyenlere katılmıyorum. Her bölümün kendine göre bir zorluğu vardır ve sorumluluk sahibi bir insan çok rahat bir şekilde okulunu bitirebilir. Eski erkek arkadaşının sorumluluk sahibi olmadığı ortada. Mesleki hayatında da pek başaralı olabileceğini düşünmüyorum ben de. Ayrılma gerekçen gayet mantıklı. Neden geleceğinin olmayacağı bir insanla daha fazla vakit kaybedeceksin ki? Hakkımı helal etmiyorum vs demesine takılmışsın. Bence vicdan yapmamalısın. Senin yerinde olsam aynısını ben de yapardım
Offfff bu erkeklerin "bir kiz sevdim o da zengin koca meraklisi cikti" KADINLARA GUVEN OLMAZ ARTIK. "Ben sevdim kalbimi kirdilar" triplerine hastayim. Erkek sevince cok onemli kalbini kirmamak lazim.
Lan beni anal seksten hoslanmiyorum diye terk eden sevgilim var? 2 sene flort ettikten sonra "sen bana cok sevgi dolu bakiyorsun, bunu seksi bulmuyorum seni kiz kardesim gibi goruyorum" diye reddeden erkek var? 3 sene ciktiktan sonra, benden 5 yas kucuk guzel genc bir ogrenci kizla "sen bana huzur vermiyordun, o verdi" diye aldatan var?
Biz kadinlar bunlarin yakasina mi yapisiyoruz? Ahimizi aldin erkek milleti filan mi diyoruz? Yoo. Iki uc gun aglayip sonra onumuze bakiyoruz.
Var benim tecrübem. Yok yok hiç pişman olmazsın sakına barışma sakınpeki ben ileri de sizce pişmanlık duyar mıyım? ileride keşke bekleseydim der miyim? bu konuda tecrübesi olan var mı aranızda?
Kimse geleceği göremediğinden nerden bilebiliriz ki..Olur da eski sevgiliniz başarılı olursa pişman olursunuz.peki ben ileri de sizce pişmanlık duyar mıyım? ileride keşke bekleseydim der miyim? bu konuda tecrübesi olan var mı aranızda?
Tam tersi o senin yıllarını hiç etmiş. Kafanı karıştıracak birşey yok bunda. Sürüyle güzel karakterli insan var dünyada ama tek kişiyle hayatı paylaşacaksın. Herşeyiyle takdir ettiğin sorumluluk sahibi birini istemek suç değil. Hem iyi karakterli hem de aynı vizyonu paylaştığın mutlu eden biriyle olmalısın. Bu kişiye iyi karakterli diye 3 sene şans vermiş sonunda her ne sebeple olursa olsun mutlu olmamışsın ki ayrılmayı aklına getirebilmişsin. Maddiyat da sevgi de önemli ama ikisi de mutluluk için belirleyici unsurlar bu yüzden detaylara boğulmadan mutluluğa yönelik düşünmek değerlendirmek gerekli bence hayatımızdaki kararları. 28 yaşındaki bir adamdan sorumsuz diye soğuyorsan daha fazla vaktini ziyan etme o yaştan sonra ne kadar değişebilir ki.bilmiyorum kafam çok karışık. Aslında ayrılırken sana olan duygularım hala aynı demiştim ben oda bana: "beni sevseydin asla bırakmazdın,benim ahımı aldın,yıllarımı hiç ettin,sana hakkımı asla helal etmiyorum" dedi
peki ben ileri de sizce pişmanlık duyar mıyım? ileride keşke bekleseydim der miyim? bu konuda tecrübesi olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?