- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
- Konu Sahibi 31cigdem31
-
Hmm baska kızları araya katmasaydınız daha iyi olurmus, biraz asagılamıssınız cocugu üzücü onun açısından, ama ayrılmanızda sakınca yok mutlu etmicekseniz mesgul de etmiceksiniz. Allah gönlünüze göre versin. Dogru mu yaptım yanlıs mı diye kendinizi yemeyin ayrılık kararı dogru cünkü beklentiler farklılık gösterir insanlarda siz de beklentinize uygun olmadıgından bitirmissiniz bu isteburada eksik yazmışım. Ben ona aslında şunu dedim: bir ilişkide ayrılmak için şiddet,yalan ya da 3 kişi mi olması gerekir evet sen bunları yapmadın ama gelecek vaad etmiyorsun ben de ayrılacağım dedim ve üzerine de ben başka kızlar gibi senin 3 senedir paranı mı yedim dedim. oda buna çok bozuldu.
Hırs yapıp patron falan oluyormuş bir de..İşin şakasını bir tarafa bırakırsak sizin ki sevgi değil alışkanlık olmuş sonradan pişman olacağınızı hiç sanmıyorumbeni kolay kolay asla unutmaz o. şu anda psikolojik olarak da çok zor bir dönemden geçiyordu okul yüzünden, bir de ben ayrılınca çok büyük hırs yaptı eminim. beni unutamaz istese de...
Ben normal bir insan için vermedim o süreyi. Arkadaşı o rahatlıkla ancak 3 senede bitirir.15 ders mi 3 senede bitiyor? Elbette hiçbir derse veremezse belki 10 senede de bitebilir ama ben bir dönem 8 ders aldığımı net hatırlıyorum. Eğer üstüne düşerse 1 senede bitirir kaldı ki yaz okulu yoktu benim üniversitemde. 3 sene yazmanız bence abartı olmuş
beni kolay kolay asla unutmaz o. şu anda psikolojik olarak da çok zor bir dönemden geçiyordu okul yüzünden, bir de ben ayrılınca çok büyük hırs yaptı eminim. beni unutamaz istese de...
Ben normal bir insan için vermedim o süreyi. Arkadaşı o rahatlıkla ancak 3 senede bitirir.
Laflara bakbeni kolay kolay asla unutmaz o. şu anda psikolojik olarak da çok zor bir dönemden geçiyordu okul yüzünden, bir de ben ayrılınca çok büyük hırs yaptı eminim. beni unutamaz istese de...
beni kolay kolay asla unutmaz o. şu anda psikolojik olarak da çok zor bir dönemden geçiyordu okul yüzünden, bir de ben ayrılınca çok büyük hırs yaptı eminim. beni unutamaz istese de...
4 senelik okulun 6. senesinde 15 ders- herhalde bir, bir bucuk senelik ders- bırakıp sonra da en zor zamanlarimda vs zok bela okuyup# beddua edip bir de böyle Arabesk yakarışları olan birini daha erken terk etmen gerekirdi. Tiksindim. Sanırım siz şu an farkında değilsiniz ama bir şekilde sevgiliyken hareket, tavırlarından bir şekilde rahatsız olmuşsunuzdur. Sürekli bir sürüncemede olma, karşıdakini suçlama, gelişmemiş tavrı var gibi geldi. Ne yani sınıfı geçince terk etseniz başka nedenden size beddua ederdi. Böyle tiplerle arkadaş bile olmayın.
Ben normal bir insan için vermedim o süreyi. Arkadaşı o rahatlıkla ancak 3 senede bitirir.
Bir şey soracağım siz çalışıyor musunuz ? Ya da herhangi bir çabanız var mı ? Siz calışıp çabalamazken karsinizdaki var gücüyle çabalarken gelecek vaadetmiyorsun diye ayrılmak iki yüzlülük gibi geldi bana.3 sene boyunca okulunun uzacağını bilmiyor muydunuz ? Siz zengin koca hayalindesiniz sanirim
Onun tutumu da arabesk zaten oraya hiç girmiyorum
Corona dan dolayı bu sene büyük ihtimal yaz okulu olmayacak.seneye ocak ayında %90 bitirecek,en fazla seneye hazirana kalırdı muhtemelen. ama o an sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geldi bana. çünkü yaz okulunda 6 ders alacak ve sene içerisinde 10 derse kadar alma hakkı var.
Siz çalışmıyorken ve arayışınız da yokken karşınızdakinden issiz diye ayrilmak 10/10 hareket. Ben de rahat bir hayat istiyorum ama kendim çabalıyorum başkasına tamah etmiyorum.bende işsizim şu anda. o dönemler de işsizdim maalesef. zengin koca aramıyorum ama rahat bir hayat istiyorum herkes gibi.
Ya işsiz halinle bir de adamın okul uzatmasına mı laf ediyorsun? İş bul bunları düşüneceğine ay şaka gibi ya.bende işsizim şu anda. o dönemler de işsizdim maalesef. zengin koca aramıyorum ama rahat bir hayat istiyorum herkes gibi.
bende işsizim şu anda. o dönemler de işsizdim maalesef. zengin koca aramıyorum ama rahat bir hayat istiyorum herkes gibi.
Aslına bakarsanız bende sizin gibiyim zora gelemem ayrılma moduna geçerim önümüzdeki ekimde ilişkimde 4.senem bitiyor beşe başlıyoruz.Benim sevgilimin iş konusu da sıkıntı ama bizim yaşlar küçük ben 22 o 23 yaşında.Ama üniversitenin başından beri böyle bekliyorum daha da 3 senemiz var önümüzde.Beklemek gerçekten zor,eğer düzgün bir karakteri varsa ve sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsanız sakın bırakmayın pişman olursunuz.Bu devirde düzgün insan bulmak cidden çok zor.Annem anlatmıştı bi komşusunun kızı oğlanı işi için bırakmış çocuk işsizmiş neyse aradan belli bir zaman geçiyor çocuk devlette yüksek bir mertebeye atanıyor falan sonra kız pişman oluyor.Sevgi emektir bence bekleyin,ayıp etmişsiniz 3 sene az değil.Şu an gözdağı verdim bir daha bu şekilde devam ederse kaldıramam diyin barışın bence çevremde 8 senedir bereber olan arkaşımın sevgilisi asgari ücretle çalışıyor ama kız ayrılmıyor çünkü karakteri düzgün.Para boş elbet mezunda olacaktır ömür boyu kalamaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?