• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık sevgilimden ayrıldım

Kookie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
73
0
86
İstanbul
Başlıktan da anlaşılacağı üzere 3 yıldır birlikte olduğum sevgilimden ayrıldım. Ayrı şehirlerdeyiz, bu yüzden zaten görüşmek büyük bir sıkıntıydı bizim için. İlk iki yıl en azından ayda bir kere ya da 2 haftada bir muhakkak görüşürdük. Ama bu yıl kpss bahanesiyle neredeyse 3 ayda bir görüştük. Sınav bitti gitti ama hala gelmek istemiyor yanıma. Ben ise zaten gidemiyorum çünkü ailesiyle yaşıyor. 3 yıl içerisinde sürekli ayrılıp barıştık. En çok da ben dayanamadığım için barıştık. Yani kendisinin barışma konusunda çok da hevesli olduğunu söyleyemiycem. Geçen sene evlenme teklif etmişti ama arkasından benden soğuduğunu söyleyip tekrar ayrılmıştı. Çok karışık anlatıyorum farkındayım ama hangi birini anlatayım ben de bilmiyorum.

Bu geceki ayrılığa gelirsek. Konu benim yanıma bir türlü gelmeyişinden ve benimle ilgilenmemesinden açıldı. Ben de beni istemiyorsan söyle, seni hiç bir şey için zorlamam dedim. "İstemediğimi yıllardır biliyorsun ama acı çekiceğim diye korkundan bırakmıyorsun beni" dedi. 3 yıllık ilişkimi sonsuza dek bitiren cümle de bu oldu.

Açıkçası mükemmel bir sevgili olduğunu da söyleyemeyeceğim. Çok sorumsuz, bencil, sözünde durmaz ve cimri. İyi yönleri de var yok değil ama kötü tarafları zaten her şeyi bitiriyor gözümde. Madem bu kadar kötüydü, niye bunca sene çektin diyeceksiniz? Çok sevdim hem de kendimden çok. Belki de annemin vefatından sonraki boşluğu onunla kapatmaya çalıştım ve hak etmediği halde çok fazla değer verdim ona. Hayatımın merkezine koydum, şımarttım ve hep destek oldum. Biraz da kendim hazırladım galiba bu ilişkinin sonunu. Şımarta şımarta tepeme çıkardım. Beni kaybetme korkusu yok, çünkü her seferinde ben geri döndüm ona. Kabullenemedim ayrılığı, emeklerime acıdım hep. Aslında biliyordum bu şekilde ilişki yürütemeyeceğimi ama yine de hata yapmaya devam ettim. Karşılık beklemeden verdim verdim verdim. Yani ben öyle düşünüyordum. Ama içten içe meğer bir şeyler bekliyormuşum. Bir tatlı söz, özel günlerde ufak da olsa hediyeler, tatlı bir günaydın mesajı... En azından son 2 senem ondan bunları bekleyerek geçti. Defalarca söyledim ona ama hep ters tepti. Zorla yapınca burnumdan getirdi. Ben de saldım artık. Sonuçta ona doğum gününde özenip bezenip aylar öncesinden hediyeler alıyordum ama benim doğum günüm gelince ellerim bomboş kalıyordu. Ben de almamaya, onun gibi davranmaya başladım ama içten içe üzülüyordum. Beni bu hale getirdiği için de kızıyordum çünkü ben hep romantik bir ilişkim olsun istedim ama onunla böyle bir ilişki imkansız.

Sonuç olarak hiç de içaçıcı olmayan bir ilişkinin içindeydim zaten. Evlensem de mutlu olacağımı düşünmüyordum hatta kesin boşanırız diyordum. Yine de üzülüyorum işte. "Niye böyle oldu?" demekten kendimi alamıyorum. O benim kangren olmuş kolum gibi. Yaşamak için ondan kurtulmam gerek ama yine de kıyamıyorum işte. Lütfen bana yorumlarınızla destek olun. Bu sürece atlatmama yardımcı olun. Gerçekten çok ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler.

kader arkadaşım, geçecek hepsi! ilk önce anlayamayacaksın sonra kriz gibi gelecek onu arama isteğin. kendine hakim ol. sen çok kıymetlisin unutma. çevrene bak. sevgilisini eşini mutlu etmek için çırpınan adamlara bak! sende bende hakkediyoruz pohpohlanmayı. sonuna kadar sevgi dolu sonuna kadar sadakatlisin vefalısın üstüne üstlük ilişkinin veren tarafısın. mutlu bi ömür hayal et tablona onu koyma. unutma bize gereken tek şey huzur. ne deli gibi aşık ol ne de sevmeyen taraf. öyle biri olsun ki varlığı huzuru temsil etsin. her mutlu kadın kadar hakediyorsun durduk yere acı çekip cefa çekmenin lüzumu yok zaten değmezler.

Canım öncelikle şunu söyleyeyim çok üzüldüm senin adına.
Nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, insanı sevdiğinden ayrı olduğunu düşünmek bile yer bitirir başına geldiğinde nasıl olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Aslında söylediğin gibi sen getirmişsin her şeyi bu duruma. Onu çok fazla şımartmışsın. Ve senin ondan vazgeçmeyeceğine onu inandırmışsın bu da onu fazla rahatlatmış o yüzden seni kaybetmeyeceğinden emin olduğu için böyle kafasına göre takılıyor.
Şöyle de bir durum var bunca zaman gördün bildin neden bırakmadın be gülüm. Kendini üzdüğüne değdi mi yani.
Sana kullandığı cümle öyle ağır ki en azından onca zamanın hatırına daha düzgün bitebilirdi ilişkiniz.
Şansın varmış ki evlenip bunları yaşayıp da çocuğun kucağında baba evine dönmek zorunda kalmadın.
Zararın neresinden dönersen kardır demişler. En azından bu açıdan şanslısın.
Öyle biriyle ömür geçmez. Sevgi, saygı, sorumluluk bunlar yoksa hiçbir şey olmazdı zaten.
Bitmesi iyi olmuş. Artık yoluna bakman lazım onu hatırlamaman unutman lazım.
Yeniden dönersen ona istediğini verirsin. O yine emin kendinden sen dönersin diye bekliyor o yüzden böyle rahat.
Ne yaparsan yap ama asla dönme ona. O doğru adam değilmiş. Kalbini dinleme onu sil çıkar hayatından.
Sen onun değil o senin peşinden koşsun. Arar mı bilemem ama ararsa da açma konuşma
Bu adam ne yaparsan yap değişmez.

kader arkadaşım, geçecek hepsi! ilk önce anlayamayacaksın sonra kriz gibi gelecek onu arama isteğin. kendine hakim ol. sen çok kıymetlisin unutma. çevrene bak. sevgilisini eşini mutlu etmek için çırpınan adamlara bak! sende bende hakkediyoruz pohpohlanmayı. sonuna kadar sevgi dolu sonuna kadar sadakatlisin vefalısın üstüne üstlük ilişkinin veren tarafısın. mutlu bi ömür hayal et tablona onu koyma. unutma bize gereken tek şey huzur. ne deli gibi aşık ol ne de sevmeyen taraf. öyle biri olsun ki varlığı huzuru temsil etsin. her mutlu kadın kadar hakediyorsun durduk yere acı çekip cefa çekmenin lüzumu yok zaten değmezler.

Çok teşekkür ederim yorumun için. İlaç gibi geldi inan. Çok haklısın. Arakadaşlarıma bakıyorum, onların eşlerine, sevgililerine. Bir dedikleri iki olmuyor. Ama ben 100 kere de söylesem yapmıyor. İçinden gelmesini bekleyecekmişim. Olur beklerim de 3 yılda insanın içinden hiç mi gelmez bir sürpriz yapmak.

Üzülmeyin sevinin. Bu insan sizi zaten hic hak etmemis. Ve cok kisa bir zaman sonra pisman olsa bile sakin affetmeyin, geri dönmeyin.
Siz iliskiniz icin elinizden geleni yapmissiniz. Daha iyilerine layiksiniz....

Çok teşekkür ederim yorumun için. İlaç gibi geldi inan. Çok haklısın. Arakadaşlarıma bakıyorum, onların eşlerine, sevgililerine. Bir dedikleri iki olmuyor. Ama ben 100 kere de söylesem yapmıyor. İçinden gelmesini bekleyecekmişim. Olur beklerim de 3 yılda insanın içinden hiç mi gelmez bir sürpriz yapmak.

bir dahada kimse sevgini hakkedene kadar kalbini açma. en büyük çıkardıgım ders bu son bir kaç ayda. elde edene kadar canları çıkıyor sen alışıp bağlanınca havalanıyo ot beyinliler. bırak karşı taraf daha çok sevsin. amacı seni mutlu etmek olsun. şımar biraz şımartsınlar. inan bana dünyanın sonu değil. dışarda hayat var kim bilir nasıl kıymet bilen adamlar var sabret, sabrın sonu selamet :) kimseyi bi ömür çekmek zorunda değilsin ki zaten bunun adı mutluluk olamaz.

Canım öncelikle şunu söyleyeyim çok üzüldüm senin adına.
Nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, insanı sevdiğinden ayrı olduğunu düşünmek bile yer bitirir başına geldiğinde nasıl olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Aslında söylediğin gibi sen getirmişsin her şeyi bu duruma. Onu çok fazla şımartmışsın. Ve senin ondan vazgeçmeyeceğine onu inandırmışsın bu da onu fazla rahatlatmış o yüzden seni kaybetmeyeceğinden emin olduğu için böyle kafasına göre takılıyor.
Şöyle de bir durum var bunca zaman gördün bildin neden bırakmadın be gülüm. Kendini üzdüğüne değdi mi yani.
Sana kullandığı cümle öyle ağır ki en azından onca zamanın hatırına daha düzgün bitebilirdi ilişkiniz.
Şansın varmış ki evlenip bunları yaşayıp da çocuğun kucağında baba evine dönmek zorunda kalmadın.
Zararın neresinden dönersen kardır demişler. En azından bu açıdan şanslısın.
Öyle biriyle ömür geçmez. Sevgi, saygı, sorumluluk bunlar yoksa hiçbir şey olmazdı zaten.
Bitmesi iyi olmuş. Artık yoluna bakman lazım onu hatırlamaman unutman lazım.
Yeniden dönersen ona istediğini verirsin. O yine emin kendinden sen dönersin diye bekliyor o yüzden böyle rahat.
Ne yaparsan yap ama asla dönme ona. O doğru adam değilmiş. Kalbini dinleme onu sil çıkar hayatından.
Sen onun değil o senin peşinden koşsun. Arar mı bilemem ama ararsa da açma konuşma
Bu adam ne yaparsan yap değişmez.

Pişmanım hem de çok. Farkındaydım aslında onunla olmayacağının ama işte onun üzerine kurduğum hayallerimden vazgeçemedim aslında. O kadar güzel şeyler hayal ettim ki... Ama hepsi tek taraflıydı. Ben sevdim, ben hayal ettim, ben tek başıma yaşadım aslında bu ilişkiyi. Emek verdikçe daha çok bağlandım. Vazgeçmek istemedim, çok zor geldi her şeyi geride bırakmak. Halbuki geleceğimi düşünmeliydim, ben hep geçmişte yaptıklarımı referans aldım.

Arayacağını sanmıyorum. Ben böyleyim, işine gelirse der sürekli. O değişmez adım gibi biliyorum. Resmen direniyor değişmemek için. Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Üzülmeyin sevinin. Bu insan sizi zaten hic hak etmemis. Ve cok kisa bir zaman sonra pisman olsa bile sakin affetmeyin, geri dönmeyin.
Siz iliskiniz icin elinizden geleni yapmissiniz. Daha iyilerine layiksiniz....

Teşekkür ederim yorumun için. Allah razı olsun. O kadar sıkıntılıyım ki şuan. İlaç gibi geliyor yorumlarınız.

Soğumak tam da böyle oluyor işte. Önce kendine alıştırıyorlar sonra sallamıyorlar. Kader utansın. Sen zaten onun sende alışkanlık yaptığının farkındasın. İlk günler onun internet hesaplarını takip edersin sonra yavaş yavaş bırakırsın çünkü yeni kişilerle tanışmaya başlarsın. Boşver canım olan 3 yıllık emeğine olsun. Hayatının hatasına mal olmasın yeter ki! Sen zaten elinden gelenin fazlasını yapmışsın zorla nereye kadar. Emin ol seni mutlu etmiyorsa başka mutlu ettiği biri vardır. Bu devirde kimseye güven yok hele ki arada mesafe olan ilişkilerde.. Alışkanlık çok kötü :( Kafanı doldur canım, hayatına yoğunlaş. Müzik dinleme, spor yap. Yalnız kalma, arkadaşlarınla buluş. Film izleme, yemek yap. Yatağa girip boş boş durma (düşünme), temizlik yap. Günler çabuk geçiyor.. Bi de bakmışsın 3 yıllık ilişkin biteli 3 yıl olmuş..

O nasıl bir cümledir ya?
Oh iyi olmuş kurtulmuşsunuz.
Tebrik ederim. :ssz:

canım gerçekten üzülme kurtulduğuna sevin
dediğin gibi birazda hatta bayağı bi sen şımartmışsın onu
her ayrılıktan sonra geri dönmüşsün seni kaybetmekten korkmuyor. seni elinin altındaymış gibi ne zaman isterse dönebileceğini düşünüyor.
ama mutlaka karşına hakettiğin gibi bi adam çıkacak bunu bilerek yaşa en iyilerine layıksın

bir dahada kimse sevgini hakkedene kadar kalbini açma. en büyük çıkardıgım ders bu son bir kaç ayda. elde edene kadar canları çıkıyor sen alışıp bağlanınca havalanıyo ot beyinliler. bırak karşı taraf daha çok sevsin. amacı seni mutlu etmek olsun. şımar biraz şımartsınlar. inan bana dünyanın sonu değil. dışarda hayat var kim bilir nasıl kıymet bilen adamlar var sabret, sabrın sonu selamet :) kimseyi bi ömür çekmek zorunda değilsin ki zaten bunun adı mutluluk olamaz.

Bazen diyorum annemin kaderini mi yaşıyorum diye. Canım annemin de babamdan dolayı yüzü gülmemişti hiç. Bazı huylarını babama o kadar çok benzetiyorum ki. Hiçbir şeyin kadrini, kıymetini bilmeyen bir insan. Ben ona değer verdikçe şımardı. Yolu açık olsun ne diyim. Beddua etmeyeceğim arkasından, benden uzak olsun yeter. Gerçekten üzülmeye, ağlamaya değmeyecek bir insan. İnşallah çabuk atlatırım bu süreci.

Soğumak tam da böyle oluyor işte. Önce kendine alıştırıyorlar sonra sallamıyorlar. Kader utansın. Sen zaten onun sende alışkanlık yaptığının farkındasın. İlk günler onun internet hesaplarını takip edersin sonra yavaş yavaş bırakırsın çünkü yeni kişilerle tanışmaya başlarsın. Boşver canım olan 3 yıllık emeğine olsun. Hayatının hatasına mal olmasın yeter ki! Sen zaten elinden gelenin fazlasını yapmışsın zorla nereye kadar. Emin ol seni mutlu etmiyorsa başka mutlu ettiği biri vardır. Bu devirde kimseye güven yok hele ki arada mesafe olan ilişkilerde.. Alışkanlık çok kötü :( Kafanı doldur canım, hayatına yoğunlaş. Müzik dinleme, spor yap. Yalnız kalma, arkadaşlarınla buluş. Film izleme, yemek yap. Yatağa girip boş boş durma (düşünme), temizlik yap. Günler çabuk geçiyor.. Bi de bakmışsın 3 yıllık ilişkin biteli 3 yıl olmuş..

Evet alışkanlık yaptı hem de çok. Ondan ayrılmayı aklımdan geçirirken bile nefesim kesiliyordu resmen. Tavsiyelerini dikkate alacağım. Biraz da sosyalleşmeye çalışacağım. İhmal ettiğim arkadaşlarımla daha çok vakit geçireceğim. İnşallah biran önce kurtulurum bu pis alışkanlıktan. Başka biri olduğunu sanmıyorum ama erkek milletine güvenmiyorum artık. Resmen biri yoksa bile belki aklında birileri vardır. Benden uzak olsun da ne halt yerse yesin. Onun aşka, vefaya kıymet vermediği ortada. Kendine yakışanı bulur eminim. Yorumun için çok teşekkür ederim.

canım gerçekten üzülme kurtulduğuna sevin
dediğin gibi birazda hatta bayağı bi sen şımartmışsın onu
her ayrılıktan sonra geri dönmüşsün seni kaybetmekten korkmuyor. seni elinin altındaymış gibi ne zaman isterse dönebileceğini düşünüyor.
ama mutlaka karşına hakettiğin gibi bi adam çıkacak bunu bilerek yaşa en iyilerine layıksın

Evet benim en büyük hatalarımdan biri bu oldu. Dayanamadım, kıyamadım hep geri döndüm. Öyle çaresiz hissediyordum ki kendimi sanki elim ayağım kopmuş gibi oluyordum. O ise gününü gün etmekle meşguldü. Kendime gerçekten inanamıyorum. Bu hallere nasıl düştüm bilmiyorum.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

hakkında hayırlısı olsun inşallah sana değer veren biri çıkar karşına :)

Rabbim seni büyük beladan kurtarmış ellerini açıp şükür duası edeceğine neden üzülüyorsun
Allahım bahtını güzel kılsın... 3 yıl boşuna gitmiş ona yazık
hiç üzülme Sana ne Saygısı varmış ne sevgisi... Evlenip seni perişan hale getirse hor görüp aşşalasa daha mı iyiydi?
Kurtuluş a ermişsin. Emin ol evlenip boşanmaktan daha iyi olmuş
Allah Sana hayırlı hayay arkadaşı nasip etsin

Evet benim en büyük hatalarımdan biri bu oldu. Dayanamadım, kıyamadım hep geri döndüm. Öyle çaresiz hissediyordum ki kendimi sanki elim ayağım kopmuş gibi oluyordum. O ise gününü gün etmekle meşguldü. Kendime gerçekten inanamıyorum. Bu hallere nasıl düştüm bilmiyorum.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Ahh canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki hatta 3 yıl önce biten 4 yıllık ilişkimi yaşattın bana bu yazdıklarınla, sanki dejavu yaşıyor gibiyim, şaka gibi :)

Başta çok zor oluyor hazmetmek, 4 yıllık ilişkimi 7 ay içinde gömebildim, bir kere bile aramadım, o da aramadı bu süreçte.
Bizde ayrı şehirlerdeydik, sana kurduğu cümlenin aynısını kurdu, şuan yazını okurken gözlerim doldu...

7 ay sonra yaşadığım şehre geldi, daha önce buluştuğumuz yerde beni beklediğini söyledi mesajla, şok oldum asla bunu yapacak adam değildi ! Gittim , tabi beni görünce nasıl gözlerinden yaşlar boşalıyor bense tepkisizim, uyuşmuş gibiydim...

Affet beni, senin değerini kaybedince anladım, bunları söylerken bile ağlıyordu. Bense yanına gidene kadar tirtir titriyordum, ama karşımda onu görünce anladımkii ben onu değil aşkı sevmişim, hiçbir şey hissetmedim!

elinde tek taş yüzükle gelmişti, uzattı , senden başkası benim ömrüm olamaz dedi.
Dedim o tren 7 ay önce kalktı, kaçırdın.. Artık başka trene yeni bir bilet alman lazım, çünkü ben öyle yaptım!
madem öyle neden geldin dedi, bitmiş bile olsa benim ilişkime, kendime ve sana saygım vardı, en azından telefonda değil de yüzyüze herşeyi söyleyebilecek çok temiz bir yüreğim var, ben hep rabbime güvendim, o da yaşasın rabbim bu acıyıki, beni üzdü başkalarını üzmesin ve görüyorumki sende şuan benim yaşadıklarımı yaşıyosun, umarım yüreğinin olduğunu hatırlamışsındır, kendine iyi bak ve beni düşünme, hoşçakal !

İşte böyle canım üzme kendini kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor, rabbim neyler neylerse güzel eyler.. tabi ilk sevgilimdi o, 3 sene kimseyi hayatıma alamadım daha yeni bir ilşkim varken onunlada olmadık yere ayrıldık 2 aydır ağlıyorum,aptalım çünkü çok değer veriyorum sevdiklerime, sadece erkek arkadasıma değil, arkadasıma, dostuma herkese çünkü ben sevmeyi çok seviyorum. Yaratandan ötürü yaratılanı seviyorum, üzme kendini güzel yüzlüm, aslında kaderde ne varsa bi nevi onu yaşıyoruz, rabbim seni, beni ve bizim gibi olan tüm canyoldaşlarımı sevdiğiyle imtihan etmesin.

cok guzel bir adim atmisin.. burdan sana alkisliyorum resmen.. suan bende o noktayim biliyormusun ama suan senin kadar cesaretli dglm.. yanlizliktan korkuyorum.. uzuluyorsun, bende uzuldum senin adina.. kendimde uzulcem yakinda senin gibi..

hic kimseyede guvenmem artik diyerekte olmuyor.. mutlaka birine guvencen..

insallah oyle bir insan cikar ki karsina.. o yillarca verdigin degeri bir degersize, bir degerli gelip o borcunu oder.!

yanlis insani sevmisin arkadasim sende..

aslada bukadar yuz verme bir erkege.. erkekler zoru sever bunu unutma..

gecmis olsun! mutlu ol, uzulme!

hayata devam..

Ahh canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki hatta 3 yıl önce biten 4 yıllık ilişkimi yaşattın bana bu yazdıklarınla, sanki dejavu yaşıyor gibiyim, şaka gibi :)

Başta çok zor oluyor hazmetmek, 4 yıllık ilişkimi 7 ay içinde gömebildim, bir kere bile aramadım, o da aramadı bu süreçte.
Bizde ayrı şehirlerdeydik, sana kurduğu cümlenin aynısını kurdu, şuan yazını okurken gözlerim doldu...

7 ay sonra yaşadığım şehre geldi, daha önce buluştuğumuz yerde beni beklediğini söyledi mesajla, şok oldum asla bunu yapacak adam değildi ! Gittim , tabi beni görünce nasıl gözlerinden yaşlar boşalıyor bense tepkisizim, uyuşmuş gibiydim...

Affet beni, senin değerini kaybedince anladım, bunları söylerken bile ağlıyordu. Bense yanına gidene kadar tirtir titriyordum, ama karşımda onu görünce anladımkii ben onu değil aşkı sevmişim, hiçbir şey hissetmedim!

elinde tek taş yüzükle gelmişti, uzattı , senden başkası benim ömrüm olamaz dedi.
Dedim o tren 7 ay önce kalktı, kaçırdın.. Artık başka trene yeni bir bilet alman lazım, çünkü ben öyle yaptım!
madem öyle neden geldin dedi, bitmiş bile olsa benim ilişkime, kendime ve sana saygım vardı, en azından telefonda değil de yüzyüze herşeyi söyleyebilecek çok temiz bir yüreğim var, ben hep rabbime güvendim, o da yaşasın rabbim bu acıyıki, beni üzdü başkalarını üzmesin ve görüyorumki sende şuan benim yaşadıklarımı yaşıyosun, umarım yüreğinin olduğunu hatırlamışsındır, kendine iyi bak ve beni düşünme, hoşçakal !

İşte böyle canım üzme kendini kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor, rabbim neyler neylerse güzel eyler.. tabi ilk sevgilimdi o, 3 sene kimseyi hayatıma alamadım daha yeni bir ilşkim varken onunlada olmadık yere ayrıldık 2 aydır ağlıyorum,aptalım çünkü çok değer veriyorum sevdiklerime, sadece erkek arkadasıma değil, arkadasıma, dostuma herkese çünkü ben sevmeyi çok seviyorum. Yaratandan ötürü yaratılanı seviyorum, üzme kendini güzel yüzlüm, aslında kaderde ne varsa bi nevi onu yaşıyoruz, rabbim seni, beni ve bizim gibi olan tüm canyoldaşlarımı sevdiğiyle imtihan etmesin.

Ne güzel anlatmışsın duygularını. İnan hayran kaldım ve çok duygulandım. Çok güçlüymüşsün gerçekten. İnşallah ben de kendimde onu sonsuza dek reddedecek gücü bulabilirim.

Ben de senin gibi aşkın kendisini sevdim. Ona aslında onun hiçbir zaman sahip olmadığı ve olamayacağı nitelikler yükledim. Adeta o benim gözümde beyaz atlı prensti. Halbuki şimdi bakıyorum da kocaman bir hayalden ibaretmiş hepsi. O aslında bana saygı ve sevgisi olmayan, yalancı, cimri ve düşüncesiz adamın tekiymiş. Gördüğüm rüyadan uyandım ama bu kadar acıtacağını hiç tahmin etmemiştim. O kadar yıprandım ki bu ilişkide. Neredeyse her gün ağlıyordum çünkü bir şekilde kalbimi kırıyordu. Özür dilemeye bile zahmet etmiyordu. Halbuki özür dilese, bir tatlı söz söylese, yine eskisi gibi olacaktım ona karşı. Hemen affedecektim. İçimde bunca kırgınlığı biriktire biriktire devam etmeye çalıştım ama olmadı. Dayanamıyorum artık. Onunla devam etsem gerçekten çok tuhaf bir insan olacağım. Ben onu değiştiremedim ama o beni kendi gibi saygısız ve seviyesiz biri haline getirecek. Ben artık mutlu olmak istiyorum, huzur istiyorum. İnşallah biran önce gerçekleşir tüm dileklerimiz. Sana da sabır diliyorum. Hak etmediğini düşündüğün insandan yol yakınken ayrılmak en iyisi. Emek verdikçe bağlanıyorsun çünkü ve işleri kendin için zorlaştırıyorsun.

Back
X