30 dan sonra evlilik şansı...

Sevgili konu sahibi, lutfen umutsuz olma,bir tanidigimiz birkac yil once evlendi,42 yasindaydi,simdi cok tatli bir oglu var.Gun dogmadan neler dogar,arzu ettıgınız tüm guzelliklerı yasamanızı dılıyorum

Kendine tutkuyla bağlanacağını bir meşgale bul. Hobi olur, eğitimin olur. Senin durumunda olan tanıdıklarımin hepsi biraz amaçsız. Kalbini kırmak falan istemem ama bu ondan oluyor. Bir de böyle düşünmeye devam edersen karşına çıkan kişiyi iyi değerlendirmeden evlenme riskin var. O hepsinden fena. Sana abuk sabuk konuşanlarin kalbini kir. Baska türlü susmaz o tipler

22 yasında evlendım.14 yıllık evlıyım...
Sımdıı bana sorsalar sımdılı aklın olsa deselerr evlenırmıyımmm aslaaaaaaa

Hadi ya oniki yaş var nasıl kabul etmiş adam?Ne şartlarda?şimdi mutlular mı?Lütfen söyle bana .
:)

Evlenmek isteyen bayanın yapması gereken ilk şey evlenemedigi için mutsuz olmayı bırakmak. Niye çünkü erkekler geneli mutsuz kadından hoşlanmaz. Ne kadar güzel olursan ol mutsuzluk sana hep gölge düşürür. Daha kibar ol karakterini huyunu daha da güzelleştir. Veeee tabiki daha güzel ol

Evlilik için her zaman ama her zaman şansınız var tabi ki. Ancak insan bazen gerek evlilik gerekse çocuk konularında çevrenin etkisinde çok kalıyor. Siz belki evlenmek istemiyorsunuz, gayet mutlusunuz. Herkes evlenmek bebek yapmak zorunda değil ki. Sosyal baskı insanı geç kalmış hissetmiyor. Bu çok acı.

Hiç bir şey için geç kalmadınız.

Ayrıca yapabilir misin bilmiyorum ama uygun gördüğün bir adaya da açılabilirsin. Ayıp değil günah değil. Sen başlatabilirsiniz görüşmeyi kibar bir mesajla. Çok cesaret ister ama cesaret neleri kazandirmiyor ki

Ay bir kaç ay sonra 30 olacağım. Beni de gerdin durduk yere. Hiç önemsemediğim bir konu ama ısrarla 30 deyince ben de gerildim :)

Hic evlenmeseniz ne olur ki? Hayatinizda bir erkek olmadan da eglenebilirsiniz, dunyayi gezin mesela

Neden bu ümitsizlik benim ablam isteyerek ilişkisini uzun tutup 32 yaşında evlendi çok geç değilki neden bu karamsarlık evlenme isteği evlenincede başın göğe ermicek bissürü dert sıkıntı bence keyfini çıkarmalısın olursa olur karşına çıkar evlenirsin. Kendini evlenmeye şartlamazsan bütün sıkıntın bitebilir canım.

Yeni atandigim yerde ben 24 en yakin arkadasim 30 du, benim sevgilim vardi 4 yildir onun hayatinda bi tane bile sevgili olmamisti. 27 de ben evlendim o hala bekardi. Kiz birini buldu,1 ayda sozlendi, sozlendikten 2 ay sonra atamasi cikti mudur olarak baska bir yere, atandigi ay evlendi. 2. Ayda hamile kaldi gecen hafta bebegini dogurdu:) ben 3 yillik evliyim, hala ayni yerde calisiyorum ve bebegim yok.:)

Bu isler belli olmuyor yani

35 yaşında eşimin ısrarıyla evlendim. Başım göğe ermedi ha boyum da kısalmadı. Öyle çok acayip bi değişiklik olmadı valla hayatımda. Çünkü zaten yıllardır ailemden ayrı bi evim bağımsız bir hayatım kedilerim vardı. Siz de şu an emanet gibi yaşadığınız hayatı değiştirmek için ille de evlenmeye kilitlenmeyin bence. Çalışıyor musunuz bilmiyorum çalışmıyorsanız da acilen çalışmaya başlayın. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun ailenizden ayrı bi eviniz olsun. Aileden ayrı bi hayat için bir erkeğe gerek yok

Ne mucizesi be 31 yaş daha çok genç. Bırak insanların düşündüklerini, yap bir sevgili hayatını yaďamaya bak. Beğendiğin biri olursa evlenirsin olmazsa evlenmezsin.

Evlilik ertelendikçe ve yaş ilerledikçe insanlar daha seçici oluyor.. Yengemin kız kardeşi 41 yaşında ve bekar.. Cüneyt Arkın gibi birini bekliyormuş. Önceden daha kabul edilebilir kriterleri vardı. Ama seçicilikte son noktoyı yaşıyor.. Sanırım artık evlenmek gibi bir düşüncesi de yok. Haline alışmışa benziyor.
Ama siz yaşınızdan dolayı o kadar da geç kalmış sayılmazsınız. İlla ki her evlenen 20'li yaşlarda mı olmalı. Eşimin arkadaşı 34 yaşında bekardı. 36 yaşında bir kızla evlendi. Kızın da ilk evliliği. Çok mutlular. Kimin ne dediği hiç umrunuzda olmasın. Eminim ki kısmetiniz de şuan doğru kadını bulup evlenebilecek miyim sorusunu soruyordur kendine. Sizin yapmanız gereken hayırlısını dilediğiniz bir dua ile Allah'a içinizi açmak. Sonra içinizi ferah tutun ve lütfen uykusuz kalmayın. Çünkü karşılacağınız o gün mor göz çukurlarıyla gözükmekten hic hoşlanmazsınız

Hadi ya oniki yaş var nasıl kabul etmiş adam?Ne şartlarda?şimdi mutlular mı?Lütfen söyle bana .
:)
aşık olduk evlendik dediler,dışarıdan mutlu görünüyorlar, bebeleri henüz yok,kariyer ve varlıklı degiller. Normal işlerde çalişan kirada geçinmeye çalişan bir çift

Ablam 2 ay sonra 30 yaşına girecek ve sizi çok iyi anliyorum. Bu tarz konulara evlendim başım göğe ermedi tadını çıkar amaaaan nolck daha gencsin şimdiki aklım olsa evlenmzdm diyenler BOSANİN kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…