- 3 Şubat 2017
- 101
- 155
- 18
- 39
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Evet, piyango gibi bazı şeyler bir anda değişir ya öyle bir şey olabilir ama sadece umut edebiliyorsun böyle bir durumu.. Yaş ilerledikçe karşındaki erkek doğal olarak geçmişine karşı ön yargılı yaklaşıyor, bu yaşa kadar kim bilir kaç kişiyle flört etmiştir gibisinden... Kimisi sorun etmiyor, fakat o tipler de gevşek gamsız veya muhtaç tipler oluyor dolayısıyla onlarla da evlenilmiyor. Tek ipte iki cambaz oynatmak gibi, bazı şeyleri göz ardı ederek evlenmek için maddi manevi yeterli şartları sağlıyorsa karşındaki fazla irdelemeden evlenmek lazım.. Yaş malesef bayanlar için aleyhe işliyor...
Kesınlıkle yaş bizim aleyhımıze ilerliyor buna inanıyorum...Evet, piyango gibi bazı şeyler bir anda değişir ya öyle bir şey olabilir ama sadece umut edebiliyorsun böyle bir durumu.. Yaş ilerledikçe karşındaki erkek doğal olarak geçmişine karşı ön yargılı yaklaşıyor, bu yaşa kadar kim bilir kaç kişiyle flört etmiştir gibisinden... Kimisi sorun etmiyor, fakat o tipler de gevşek gamsız veya muhtaç tipler oluyor dolayısıyla onlarla da evlenilmiyor. Tek ipte iki cambaz oynatmak gibi, bazı şeyleri göz ardı ederek evlenmek için maddi manevi yeterli şartları sağlıyorsa karşındaki fazla irdelemeden evlenmek lazım.. Yaş malesef bayanlar için aleyhe işliyor...
Yaşın aleyhte ilerlediğine inanmıyorum. Çevremde 30 undan sonra evlenen çok fazla gördüğüm için diyorum. Yani fiziksel güzellik zaten bozuluyor. 20 lik kıza bakacak olan evlenince de bakar. Önemli olan öyle birini bulmamak zaten. Geçmişe takacak olan 25 inde evlensen yine takar. Çoğu kız ilk flörtünü lise de yaşıyor zaten ya da üniversitede. Bu kadın 30 yaşındadır ne cevizler kırmıştır diyen adamın zaten zihniyeti bozuktur. 25 inde de kadınlar için aynı şeyi düşünür 30 unda da.Kesınlıkle yaş bizim aleyhımıze ilerliyor buna inanıyorum...
Dedıklerınıze aynen katılıyorum :)) sizi sitedeki ruh ikizim ilan etmek istıyorum.. :))
Ama söyle de bır durum var erken evlılıklerde de aynı sorunlar olabılır hatta ıhtımal hemen hemen aynı...
Dua edıp allaha sıgınalım
Bakımlıyım. Ama bakım anlayışım farklı. Çoğu kadın bakımlı olmayı süslü ve makyajlı olmak anlamında algılar. Ben, sağlıklı ve doğal olmayı severim. Mesela cilt sıkılaştırıcı bakım kremi kullanmak yerine yüz yogası yapıyorum. Makyaj yapmak yerine doğal güzelliğimi ortaya çıkarmayı seviyorum. Kendim için hep etkisi daha kalıcı olan sağlıklı seçenekleri değerlendirdim. Şu plaza kadınımı neydi alakam yok. Sanki o biraz kokoş,Alımlı bakımlı güçlü...
Yaş faktorunu ortadan kaldıran seyler...
Bize tuyolar verır mısınız...Bakımlıyım. Ama bakım anlayışım farklı. Çoğu kadın bakımlı olmayı süslü ve makyajlı olmak anlamında algılar. Ben, sağlıklı ve doğal olmayı severim. Mesela cilt sıkılaştırıcı bakım kremi kullanmak yerine yüz yogası yapıyorum. Makyaj yapmak yerine doğal güzelliğimi ortaya çıkarmayı seviyorum. Kendim için hep etkisi daha kalıcı olan sağlıklı seçenekleri değerlendirdim. Şu plaza kadınımı neydi alakam yok. Sanki o biraz kokoş,onlar plajda bile makyaj yapar. ben tamamen natürelim.
Cildin parlasın istiyorsan spor yapacaksın, açık havada yürüyüş en güzeli. Doğru ve sağlıklı beslenme çok önemli. Haftada bir, cilt tipine uygun maske yapabilirsin. nemlendirici muhakkak şart. Ben acıbadem sütü kullanıyorum. Yüz yogası ile ilgili videolar var. Uzakdoğu kaynaklı olanlar kesinlikle işe yarıyor. En önemlisi de mutlu ve pozitif olmak. Tabi mutlu olmak insanın elinde değil. Çevresel faktörler var, engel olanadığımız. Dünya işte. Herşeyi yaşayabiliriz.Bize tuyolar verır mısınız...
Bende böyle bı arayıs ıcındeyım... Doğal olayım cıldım parlasın falan...
30 Yaşından sonra evlenmek mucize değilki . Artık herkes 30 undan sonra evleniyor . Bu konuyu kafaya takmayı bırakırsan çıkar . Ben 30 unda evlendim . Allah'ın bir Lütfü dedim . Meğer imtihanıymış . Yani demem o ki henüz o paniği yaşamanı gerektiren bir durumun yok . Benimki olmamış olabilir ama , benden sonra çok iyi evlilikler yapan Arkadaşlarım var . 33 ünde 34 de . Hayırlısını dileyerek dua etmeye devam edin .önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Cikar tabi niye cikmasin Allah buyuk elbet bigun istedigin gibi biri cikar karsinaönümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Önemli olan senin için doğru kişi olduğunu düşündüğün insanı bulmak. Adam adam gibi adam bulmak. Çocuklarına iyi bir baba sana iyi bir koca olabilecek birini bulmak. Ve en önemlisi allahtan korkan birini bulabilmek.
önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
umudunu kaybetme derim başka da bişey demem..
çünkü benim karşıma tam "ben hiç evlenemicem ama bununla da tanışayım da" dediğim anda sevdiğim adam çıktı.. O yüzden vazgeçme ama çok da takmamaya çalış.. çünkü vakti gelmeden olmuyor bu işler. Sabırla beklemek kolay değil, ama imtihan bu sabır imtihanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?