- 13 Eylül 2015
- 21.899
- 68.794
- 598
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
:) Bence hiiic kesme,Sahı mı..benım akranımmış..arasıra böyle haberler almak motıve edıcı oluyo..yoksa coktann umudu kestık gıbı..
Bunda yalnış dusunuyorsun bence...30 nedırki...Annelerımızın zamanındaydı askere gıtmeden yada hemen gelınce evlenmek...Tahsil hayatı ve evlilik masraflarının, evlilik yaşını yukarı cektigini duşunuyorum...Su bı gerçek; 3odan sonraya genelde bı takım maddı manevı sorunları asamamıs, polıgam yasamı hayat felsefesı benımsemıs, bencıl ıssız adamlar kalıyo mlsf...
:) Bence hiiic kesme,babaannem gec olsun guc olmasin derdi,aynen yazdıgım gıbı,42 yasında,kimseye sevemezken seve bayıla evlendı, sımdı evli mutlu cocuklu Dılerım en yakında mutlu bir yuva kurarsın,fakat yasla ılgısı olmadıgını belırtmek ıcın yazıyorum,esımın bır akrabası da esını kaybettıkten bır kac yıl sonra,yeni bir evlilik yaptı ama maşallah diyeyim nasıl severek,nasıl benımseyerek...
Yaşı kactı biliyormusunelli dokuz
Sen yeterki olumsuz düşünme,umutsuz konuşma,agızdan cıkan söz duadır...
Ayy hıc gulecegım yoktu aksam aksam...cok hoss ayol...Bizim yaşlı bir teyze, teneşirde kısmet çıksa giderim koca iyidir demiştine varsa eskilerde var valla eski kadınları bazı konularda örnek almak gerek
Ay vallahi oyle,birde görsen eski yengemızı,nasıl cıvıl cıvıl bir kadııın,cokta tatlı,aşkım canııımBizim yaşlı bir teyze, teneşirde kısmet çıksa giderim koca iyidir demiştine varsa eskilerde var valla eski kadınları bazı konularda örnek almak gerek
Laf sokan insanlara cevap vermek de, sozde arkadaslarla arkadaslik etmemek de sizin elinizde.Acaba insanlarin laf sokmalarindan olmasin o? Yada ayyy hala evlenemedin mi yazik diyen sözde arkadaslar yüzünden??
Benim gördüğüm örnekler ise tam tersi. 30dan sonraki evlilikler daha bilinçli oluyor. Hatta ideal evlilik yaşının 32 olduğunu okumuştum. İstersen araştır. Umutsuzluğa kapılmak en son yapacağınız şey olsun.Su bı gerçek; 3odan sonraya genelde bı takım maddı manevı sorunları asamamıs, polıgam yasamı hayat felsefesı benımsemıs, bencıl ıssız adamlar kalıyo mlsf...
Ahh guzelım nerede o günler...
Kesınlıkle...hele kı 4odan sonra resmen görünmez oluyosunuz...aslında 3odan ıtıbaren bıldıgın ıskarta muamelesı edıyolar...kadının degerlendırıldıgı tek olcut yas neredeyse..
Ay ikisini de kabul etmiyorum.Bekliyorum.Evet bana da oyle gelıyo..dolayısıyla ya su saatten sonra belkı de yığınla tavız ve fedakarlıkla tam ıcımıze sınmeyen, kotunun ıyısı bı ese-evlılıge razı olacağız ya da boyle ebedı bekar yasamaya devam edıp bı sure sonra alışacağız...2.secenek daha mantıklı gozukuyo sahsen...
oyle mi gercekten?
bnm esim yabanci senelerdir yurtdisindayim, en son unvde de turk erkek arkadasim olmustu.
burda insanlar yasa takilmiyor hatta herkes kendi yas dengiyle beraber diyebilirim.
adam esini 60 yasinda kaybettiyse yada ayrildiysa gidip kendi yaslarinda birini buluyor, orta ve genc yastakilerde ayni sekilde.
Çok güzel .oyle mi gercekten?
bnm esim yabanci senelerdir yurtdisindayim, en son unvde de turk erkek arkadasim olmustu.
burda insanlar yasa takilmiyor hatta herkes kendi yas dengiyle beraber diyebilirim.
adam esini 60 yasinda kaybettiyse yada ayrildiysa gidip kendi yaslarinda birini buluyor, orta ve genc yastakilerde ayni sekilde.
Elin beğenmedğimiz avrupasına bak.+1
Kadına raf ömürlü mal muamelesi Avrupa'da yok.
Bayanlar...
Bı kısmetım cıktı dua eder mısınız?
Bı arkadas vasıtasıyla...
Hayırlısı olsun..
Sevgili bulunca arayıp sormayan arkadaşın forum versiyonu. Perşembe'den beri tık yok.
Sevgili bulunca arayıp sormayan arkadaşın forum versiyonu. Perşembe'den beri tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?